Влез

View Full Version : " padam si po narkomani trevomani heitari rapari.... &q

AmOr~E~MoRt
12-21-2006, 23:36
stranno e 4e nqkoi momi4eta (dori i az 6totu imam slabost kym rapari :oops: ) namirat takiva mom4eta za dosta sexy... izkazvaneto e na edna izkliu4itelno gotina macka ot sf i me nakara da se zamislq za "lo6ite mom4eta" i za6to imat takova vliqnie nad nqkoi ot nas ".... i bih si legnala s takova mom4e bez da mi puka ot posledstviqta" (prodyljenie na izkazvaneto) :-k

scion_of_Storm
12-22-2006, 06:53
Еми начи мислиш колкото к у р а ми в летаргия.

mastaa
12-22-2006, 07:01
i men mnogo me vle4at rapur4etata ... mogo obi4am da gi biq...

12-22-2006, 07:09
sme6nici..

12-22-2006, 07:49

SAMO TAKA!

A otnosno AmOr~E~MoRt vzemi nau4i bulgarski be... ima6 li si ideq kvo zna4i slovored i kak se konstruira izre4enie?!? Aman ot kurvi

DarkAngelOfHope
12-22-2006, 07:58
e tova e taka (nai-veroqtno) 6tot iskate po dominira6ti i vlastni myje v legloto ... samo 4e az tiq rapari mnogo ne gi priznavam ... edni takiva sa nahysani na prikazki ama ... de da znam v legloto moje i da sa ... ai da ne zasqgam nikogo. Sys sigurnost ima qki pi4ove rapyri deto ne samo na prikazki sa sex ma6ini :P ma posred moe li4no menenie sa mnogo malko :)
izbiraite vnimatelno da ne ostanete razo4arovani :P

AmOr~E~MoRt btw taq pesen na LP e mnogo qka ... ama te ne sa rapari nali znae6 :P
ai sys zdrave :)

shizzle
12-22-2006, 08:11

Indeed.

И има голяма разлика между истински наркомани, хейтъри (особено хейтъри) и рапъри, и мухльовците, по които се заглеждате. Едните би трябвало да са асоциални типове, които да не ви обръщат никакво внимание. Другите са лигльовци.. Позьори. Лайна. А всички знаят, че тъпите патки най-много харесват лайненцата.

shizzle
12-22-2006, 08:13
e tova e taka (nai-veroqtno) 6tot iskate po dominira6ti i vlastni myje v legloto ... samo 4e az tiq rapari mnogo ne gi priznavam ... edni takiva sa nahysani na prikazki ama ... de da znam v legloto moje i da sa ... ai da ne zasqgam nikogo. Sys sigurnost ima qki pi4ove rapyri deto ne samo na prikazki sa sex ma6ini :P ma posred moe li4no menenie sa mnogo malko :)
izbiraite vnimatelno da ne ostanete razo4arovani :P

AmOr~E~MoRt btw taq pesen na LP e mnogo qka ... ama te ne sa rapari nali znae6 :P
ai sys zdrave :)

Само едно изречение - quench не е нито наркоман, нито рапър.

quench
12-22-2006, 08:19
Не е верно - язе шмъркам апсирин на апчета венозно,шъ знайш! Тва е най-якутууу,артик майна майче копеле дге браточка!
Само Wes-Side, артик майна майче копеле дге браточка - елате у наща супер-мега-турбо яка дискотека у Катунци - тука са най-яките черни мацки,ей!

bungle
12-22-2006, 08:21
Хм...,е па черни са ви мацките в Катунци,спор нема.

12-22-2006, 08:30
stranno e 4e nqkoi momi4eta (dori i az 6totu imam slabost kym rapari :oops: ) namirat takiva mom4eta za dosta sexy... izkazvaneto e na edna izkliu4itelno gotina macka ot sf i me nakara da se zamislq za "lo6ite mom4eta" i za6to imat takova vliqnie nad nqkoi ot nas ".... i bih si legnala s takova mom4e bez da mi puka ot posledstviqta" (prodyljenie na izkazvaneto) :-k
Хихи еми поствай си Скайп, ICq или мейла и да се оправяме веднага :P 8) 8)

quench
12-22-2006, 08:45
Любовта-е-смъртна,впрочем,мога ли да те попитам,какво означава "q" в края на заглавието?
...
:-k

me iz hoping tat dis not 4 my...

[-X

hydra
12-22-2006, 09:41
Има и такива, но все пак.. въпрос на лично мнение.

panterata
12-22-2006, 10:32
амии и аз харесвам "лоши момчета" но това не означава че трябва да са някакви наркомани и т.н не можеш да слагаш един общ знаменател на всички! може да ми хареса някой сексуално независимо дали ще слуша рап , чалга , хаус.. дали ще се друса или ще пуши.. това са глупости. мн си зависи от самия човек! разбирам че външния вид е важен особено като е само сексуално привличането , но аз специално харесвам нормални момчета не някакви раздърпани.. въпрос на вкус.. ама за наркоманите не съм съгласна.. айде трева и аз съм пушила , но за твърди наркотици.. против!

12-22-2006, 11:04
Я съм рапър яла да те праскам :twisted:

deidiy
12-22-2006, 11:52
Я съм рапър яла да те праскам :twisted:
хаха незнам защо но бях останала с впечатление че си момиче :oops: иначе по темата и аз преди а и сега де но много по-малко се заглеждах по скейтъри и тем подобни :-D

malka_sladuranka
12-22-2006, 11:53
на мен като по-малка като бях на 14-15 ми харесваха...

QRT
12-22-2006, 14:16
Т'ва рапърите са най-голямата измет, малко по-добре са от наркоманите и лепиларите по централна гара. Правят се на дупета, а като опре ножа до кокъла насират. Това е моето мнение по въпроса за "газарите от R&B" :D .

Cherno_Kote
12-22-2006, 14:34
raparite ne sa lo6i mom4eta! te za ligavi kato se kaje lo6o mom4e az si predstavqm nqkav heavy metalist na motor s tatoos-i po cqloto tqlo nqkvo obi4ki po ezika vejdite i tn tva e qko da ama rapar... te za kompleksari ne heitari

IlLuSi0nS`
12-22-2006, 15:26
и аз си падам по такива.. даже само по такива.. :-D

12-22-2006, 15:57
Т'ва рапърите са най-голямата измет, малко по-добре са от наркоманите и лепиларите по централна гара. Правят се на дупета, а като опре ножа до кокъла насират. Това е моето мнение по въпроса за "газарите от R&B" :D .
Къ' сла'ш сите дабалвижънъри под общ знаменател с рапер , начи си яко осфедомен / а сеш ?

koalka
12-22-2006, 17:57
Какво ще рече "лоши момчета"?Наркоманите ли?И не е задължително да са рапери,може и метъли да са.Те даже са по-"лоши момчета"...

scion_of_Storm
12-22-2006, 18:51
Според мен q-то показва само, че авторката изпитва силни любовни чувства към куенч. БИЕУЪР!

c0ca1na
12-22-2006, 19:03
Лоши момчета няма ! ......... не ги бъркай с пикльовците , които се правят на лоши пред въздухарите !
А относно рапърите.......ограничи българският рап -> влияе ти зле ! (то пък ако на тва може музика да кажеш ..... )

12-22-2006, 19:07
raparite ne sa lo6i mom4eta! te za ligavi kato se kaje lo6o mom4e az si predstavqm nqkav heavy metalist na motor s tatoos-i po cqloto tqlo nqkvo obi4ki po ezika vejdite i tn tva e qko da ama rapar... te za kompleksari ne heitari
Кво значи "рапър", бихте ли ми обяснили????? На 5000 човека дето носят по-широки дрехи, сигурно 1 е истински рапър, другите са просто фенчета. Замислете се следващия път като пишете ](*,) :mrgreen:

deidiy
12-22-2006, 19:11
за теб някой метъл е лошо момче а за други рапърът е всеки си има вкус \:D/

DitmataMC
12-24-2006, 19:52
Леле , мръсните некъпани трейвъри,скейтъри и хекъри дет ги гледам всеки божи ден окупирали пейките край НДК са мн неприятна гледка...а пък повечето момичета дето са с тях са доста рядко срещани крокодили. Сред тия момичета се срещат и калифорнийски алигатори със остра и неприятна миризма на мърша #-o

shizzle
12-24-2006, 23:10
Леле , мръсните некъпани трейвъри,скейтъри и хекъри дет ги гледам всеки божи ден окупирали пейките край НДК са мн неприятна гледка...а пък повечето момичета дето са с тях са доста рядко срещани крокодили. Сред тия момичета се срещат и калифорнийски алигатори със остра и неприятна миризма на мърша #-o

lololol

Мен в темата ме дразни това, че повечето момичета, които скандират "падам си по лоши момчета" изобщо не разбират нищо по темата и си лягат с пикльовци-позьори!

Като си падате по лоши, метнете се на някой скинър! Там е най-малък шансът да попаднете на "фенче". Освен това, ако смятате сегашния бълвоч, дето слушат ламерчетата за рап.. Много яко сте в заблуда, пичове! Добрият стар рап е маса underground и под "underground" нямам предвид комерсиалните лайна, дето слушате по mtv и подобните масмедии, а малки, изолирани секти от истински почитатели.

Но момичетата поначало не се славят с добро далечно зрение, нито пък виждат добре на тъмно. Какво да се прави, еволюция. Като ви удари миризмата на некъпано в носа, като ви причернее пред очите и почнете да си фантасмогирате за момчето с вас това, което той НЕ Е.. Е, усещането би трябвало да е сравнително приятно. То си има доста сложни BDSM техники за правене на секс при ниско кръвоснабдяване на мозъка :twisted:

XXX_f
12-25-2006, 06:27
Spored men dosta momicheta si padat po takiva momcheta, zashtoto na mom4etata ne im puka za nishto pravqt si kakvoto iskat nqmat griji, prosteqt....veselqt se po nqkakuv osoben nachin.Mojebi tova e prichinata :roll:

Basketball
12-25-2006, 06:30
Momiche ti dobre li si ?

12-25-2006, 09:01

като видя тази част, този вид хора или общност първото което правя е да се спуквам от смях

shizzle
12-25-2006, 09:33
Spored men dosta momicheta si padat po takiva momcheta, zashtoto na mom4etata ne im puka za nishto pravqt si kakvoto iskat nqmat griji, prosteqt....veselqt se po nqkakuv osoben nachin.Mojebi tova e prichinata :roll:

И на малоумните не им пука за нищо. А ако "простеещите" те привличат.. Нали знаеш какви изводи си правим? :twisted:

12-25-2006, 13:12

И на малоумните не им пука за нищо. А ако "простеещите" те привличат.. Нали знаеш какви изводи си правим? :twisted:

Tq iska6e da kaje 4e maloumnite momi4eta si padat po kreteni, koito vur6at gluposti i kakto e vseizvestno po golqmata 4ast ot momi4etata sa izklu4itelno elementarni, koeto zna4i 4e po golqmata 4ast ot momi4etata si padat po naduti idioti.

T-Bone
12-25-2006, 18:14
mene lme kefat lo6ite momi4eta!!!!!!!!!

T-Bone
12-25-2006, 18:16
XXX_f написа:
Spored men dosta momicheta si padat po takiva momcheta, zashtoto na mom4etata ne im puka za nishto pravqt si kakvoto iskat nqmat griji, prosteqt....veselqt se po nqkakuv osoben nachin.Mojebi tova e prichinata

\:D/

l0liTa
12-25-2006, 18:19
Naistina si ima golqma razlika m/u "lo6ite mom4eta" i posrani drisliuvci, koito se pravqt, 4e sa mnogo otvoreni. :smt017
Men me kefeha "lo6ite mom4eta" predi, oba4e sq predpo4itam po mili i svestni mom4eta, na koito im puka za men. :smt007 :oops:

12-26-2006, 04:48
майка има ше еба на тия лоши момчета

AmOr~E~MoRt
01-06-2007, 02:13
Naistina si ima golqma razlika m/u "lo6ite mom4eta" i posrani drisliuvci, koito se pravqt, 4e sa mnogo otvoreni. :smt017
Men me kefeha "lo6ite mom4eta" predi, oba4e sq predpo4itam po mili i svestni mom4eta, na koito im puka za men. :smt007 :oops:
opredeleno nikoi ne go kefat oniq drogirani ligliovci i govorq konkretno za lo6ite mom4eta koito poprincip ne obry6tat vnimanie kogato gi zaglejdat i t.n. a i da se popravq padam si (meko kazano - vliubena sym ) v edin rapar i ve4e polovin godina se 4udq za6to, o6te tolkova si biq glavata za6to go zarqzah ](*,) ](*,) ](*,) no kakrto se kazva ocenqva6 ne6to kogato go zagubi6 .. a otnosno temata .. po moi li4ni nabliudeniq i precenka moga da kaja 4e "lo6ite mom4eta" ne sa tolkova lo6i i opredeleno im puka za horata okolo tqh bilo to gadje ili prosto priqtel .. no hey ne vsi4ki nose6ti 6iroki dynki sa takiva, ostanalite sa prosto poziori koito moje6 da vidi6 v nqkoi 4alga klub na nqkolko 4a6ki da igraqt kiu4eci :-D vyprosa mi be6e za6to hubavi momi4eta s vyzmojnosti si padat po takiva koito ne si struvat ili prosto ne im obry6tat vnimanie, i sa naviti doroi samo za edna ve4e... no qvno az ne sym se izrazila kakto trqbva zakoeto syjalqvam i hey tova 4e slu6am vsi4ki raznovidnosti na metala ne zna4i 4e sym zakleta metalistka i btw mike shinoda rapira :smt007 :D

shizzle
01-06-2007, 02:33
Позволя ми да се усъмня, че си слушала какъвто и да е качествен метъл, че да казваш, че майк шинода те кефи. Просто.. Нямаш право! Метълът в мен е жестоко обиден! :lol:

А това, че женския род сте заблудени и си падате по позьори.. на всички ни е ясно :) Хубаво е, че си падам по момичета, дето са в час ^^

NiKOLAN
01-06-2007, 03:50
аз нема да си легна с тея двамата
http://img219.imageshack.us/img219/9274/ggpyf9qo1.gif
нито пък с тия
http://img208.imageshack.us/img208/4817/xaxax2ctlm8.gif

pampers
01-06-2007, 08:57
в България за съжаление има смао позйори няма истински рапъти :!: ина4е истинските са яки :)

shizzle
01-06-2007, 09:14
в България за съжаление има смао позйори няма истински рапъти :!: ина4е истинските са яки :)

Как да ви го кажа.. Рапърите не са "лоши момчета" Пробвайте някой индъстриъл, да кажем, да не давам примери с метъли, че ще ми кажат, че съм пристрастен ^_^

Tokio_Hotelkata
01-06-2007, 10:25
=D> :smt043

drR
01-06-2007, 11:00
Повечето говорим лоши неща за тея така наречени "гъзари", отчасти и защото им завиждаме и искаме понякой път да сме като тях. Всъщност голяма част от болшинството "лоши" момчета така или иначе след като завършат обикновено даскало и нищо не става от тях и стават "пропаднали" хора. Аз съм на мнение че всичко си има своя чар, но до определен момент. Тея който са интересни в тинейджърските си години, вероятно като зрели хора...нищо не става от тях. Всичко е относително, важното е с тоя човек да имаш бъдеще, а не само трева и бой :)
Да, тук в България наистина няма истински рапъри, вижте в Щатите...има разлика с тея нашите келеши нали ?

NiKOLAN
01-06-2007, 11:04
токио хотелката я скивай ква снимка мога и аз да ис ложа в подписа
http://img73.imageshack.us/img73/7006/80c31ok9.jpg

Amayo
01-06-2007, 11:13
Чакай малко - скейтъри и "лоши момчета" са доста далеч едно от друго. Скетбордьорите са мамини момченца с пишки в устата, лошите момчета са друга порода типажи. 8)

shizzle
01-06-2007, 11:13
Повечето говорим лоши неща за тея така наречени "гъзари", отчасти и защото им завиждаме и искаме понякой път да сме като тях. Всъщност голяма част от болшинството "лоши" момчета така или иначе след като завършат обикновено даскало и нищо не става от тях и стават "пропаднали" хора. Аз съм на мнение че всичко си има своя чар, но до определен момент. Тея който са интересни в тинейджърските си години, вероятно като зрели хора...нищо не става от тях. Всичко е относително, важното е с тоя човек да имаш бъдеще, а не само трева и бой :)
Да, тук в България наистина няма истински рапъри, вижте в Щатите...има разлика с тея нашите келеши нали ?

О, да, точно им завиждаме на гъзарите! Има други съб-култури, при които се поддържа добра лична хигиена, изисква се висока интелигентност и пак са "лоши момчета". Много по-готино (и по-трудно) е да си елитно зъл. (хах, какво пусна съквартирантът -> Rammstein - Benzin) Или поне аз поддържам тази позиция. В групичките на елитно злите не съм срещал лайна както при гъзарчетата.

Amayo
01-06-2007, 11:17
Обичамм лошите момчетаа, и тооооояя стил. Направо не издържам азз когато ти си милллл.
http://img385.imageshack.us/img385/4526/copyof000328901bigya2.th.jpg (http://img385.imageshack.us/my.php?image=copyof000328901bigya2.jpg)

Йе тука съм с рапърите. Само 5 грама бело браточка.

http://img369.imageshack.us/img369/4256/copyof000328921fe8.th.jpg (http://img369.imageshack.us/my.php?image=copyof000328921fe8.jpg)

Amayo
01-06-2007, 11:48
http://www.vbox7.com/play:1775ab6c

Еккато бехме деца направихме тоя мега хит, не ме е срам да си призная че сме супер хипер-хопер-и 8) .

NiKOLAN
01-06-2007, 13:22
супер хип-хоперски-мега-мупер-хупер-дупер як текст сте съчинили. браво ооо бравооо

skate-more
01-06-2007, 15:42

и кво тва е лошо ли !? :-k

shizzle
01-06-2007, 17:36
Не е лошо до степен, че живеем в свободна държава, където е напълно легитимно да си заблуден ^_^

01-06-2007, 17:36

eii mn biq4i tuka we! I az slu6am rap ma ne hoda s nekfi sendjiri po mene i s dunki kato 4uvali.Kfo 6e me nabiete li sa a ?

AmOr~E~MoRt
01-07-2007, 03:15
Позволя ми да се усъмня, че си слушала какъвто и да е качествен метъл, че да казваш, че майк шинода те кефи. Просто.. Нямаш право! Метълът в мен е жестоко обиден! ......

e, az mislq 4e m/u metalica, rammstein, apocalyptica i cradle of filth ima ogromna razlika... ni6to 4e vsi4ko e metal bilo to black ili koqto i da e ot raznovinostite mu... pozvolqvam ti da se usymni6, no mi se doveri slu6ala sym i ka4estvena i ujasna muzika :D
pove4e me frapira fakta 4e tuk go obyrnahte na poboi6ta samo za6toto stana vypros za muzika ... tova e muzika, ne tq opredelq kakvi sa horata ... koi kakto si go napravi, nali znaete :wink:

AmOr~E~MoRt
01-07-2007, 03:27
and btw &q ne e ni6to konkretno... sig pak sym stoqla do kysno pred PC ... prosto ponqkoga se zaplesvam... za koeto se molq da me izvinite :oops:
nothing perssonal quench , it wasn`t 4 u :wink:

Маджик-Мамалига
01-07-2007, 08:45
Абе то има една тенденция като си 8ми клас и 9ти може би да си "истински гангстер" да гледаш презрително по-малките и да хейтваш по-големите ( тва за даскало иде реч) , а мацките 8ми клас и 9ти клас са най-оборотните , гангстерите са тяхната страст и се правят че слушат омг якия БГ рап ( не съм сигурен че съществуъва такъв термин изобщо ).Спокойно мила , като порастнеш ще разбереш , че смъкнежите ,които се обличат смъкнато защото ги кефи са много малко.Повечето са комплексирани примерно защото им е малка пишката или са дебели или са клъощави и се опитват да изглеждат тежки като се обличат размъкнато.Ще излезеш от пубертета и ще ти мине ( надявам се )

SiReNiA
01-12-2007, 21:36
emi to nqqq zna4enie dal e rapar sinar metal 4algar mangal :smt005 ky e dobur f legloto mnol 6e gy gleda nqkoi ;]

01-13-2007, 00:48
kvi sa loshite mom4eta?
tva e gei
kvo e losho mom4e?
tva e 2xgei
nekoi koito si vurshi kvoto iska? mi tova e poredniq razglezen kreten deto mama mu guka "hapna li kashi4kata" ? a tatko mu pulni joba s pari :> i koito nqma absolutno nikakva predstava kak da se opravq sam v realniq jivot ;)
tova sa vida hora , koito momi4etata haresvat sega

ma haide , sega shte me ofleimi polovinata forum! pyk i procesora pak stana na 51*

01-13-2007, 07:44
БГ рап ( не съм сигурен че съществуъва такъв термин изобщо )

Тъпак за нещо от което си нямаш понятие не се обаждай !!! Някой БГ Рап песни много превъзхождат повечето чужди шитове заливащи ефира .......... :smt014 :smt013 :smt014

FikyScHetOo
01-13-2007, 08:11
хах да дойда и аз да си кажа мнението, моето мнение и да отговоря на темата без да вкарвам побоища:
1. Едно 'лошо момче' хваща погледа, дали ще ви хване окото онзи от първият чин, който си зубри уроците и реве (тва стана в 9ти клас с един от моя клас, който май ме...Ъ..харесва тая година и ми идваше да го заколя) за оценка 5.
2. Лошите момчета повече оценяват когато направиш мил жест за тях (един такъв човек даже ми предлагаше да ходя с него и сестра му в Гърция, само защото го подкрепях и му давах съвети. Супер готин човек е и знае какво няма и когато го получи ще е щастлив... )
3. Лошите момчета не са само 'лоши', те имат и други качества, които крият за д ане се се слеят с останалите -> някои си струва да ги опознаеш
4. 'Лошите момчета' знаят какво искат и как да го постигнат. (онзи от 1. освен че ми досаждаше с въпроси за личният живот ми разкза защо Тиранозавът Рекс е бил нещастен - защото не можел да си бие ч*кии, но естествено след 5 минути обяснения за динозавърът)
5. Добрите момчета мислят за изпити и оценката на другите
6. На едно лошо момче може д асе разчита относно сигурността
7. Лошите момчета могат да правят всичко и го рзбират, а добрите обикновенно знаят, но не разбират

Не ме е срам да кажа,че имам много добри приятели, които хората, които не ги познават биха ги нарекли просто отрепки, алкохолици или напушвалки. Но те са супер яки хора и държа на тях. Освен това те са умни, държат се готино и е тъпо да отхвърлиш някой защото не го познаваш. Щастлива съм,че намерих такива хора, защото е много приятно да видиш,че някой те оценява. Но мога да кажа също,че тези хора не търсят 'известност'...те са супер готини и е факт,че не търсят приятели. Те имат добри приятели до себе си и е трудн ода спечелиш доверието им. Но ако го спечелиш си си спечелил шестица от тотото :)
Няма нищо лошо в Истинските такива хора
П.П. Наистина има някои които аса доста комплексирани и много пропаднали... :)
П.П.2. Има златна среда между добрите и лошите момчета ;)

FikyScHetOo
01-13-2007, 08:16
БГ рап ( не съм сигурен че съществуъва такъв термин изобщо )

Тъпак за нещо от което си нямаш понятие не се обаждай !!! Някой БГ Рап песни много превъзхождат повечето чужди шитове заливащи ефира .......... :smt014 :smt013 :smt014
Има БГ рап - Хората на Изгрева. Но е факт,че те 10 години правт песни ъндерграунд. И ходят по фестове за истинските фенове. Примерно Хората на Изгрева и Рага 1 . Те правят супер яки песни, но не са комерс. Друго е д авидиш 100 човека пред сцената д апеят песните и да виждат себе си в тях. Е, има и такив,а които се мислят за рапъри.. ;)
П.П. Една от най-смислените песни, които съм слушала е точно такава.

air_wisp
01-13-2007, 08:16
е кво против скейта и широките гащи? Ся верно е че има много позиращи, но позиращите момичета си лягат с позиращите момчета...случвало ми се е момиче, с което току що сме се запознали, да ме пита "А ти скейтър ли си?"... и аз "да...много обичам да карам" и после тя отиде при приятелките си и поцхнаха да си шушукат неща от рода "яба той е скейтър...колко е як" бла бла :) е извинявайте ма не бих си легнал с такова момиче...(освен ако съм пиян) аз искам момичето да ходи с мен заради самия мен, а не щото съм скейтър или с широки гащи и така нататкък :) :wink:

BloodSoul
01-13-2007, 08:44
Никога не съм намирала рапърите за секси и никога не са ми харесвали. Прекалено са ми увиснали, в смисъл не ми харесва този тип обличане. Харесвам широки гащи и тениски, но не прекалено!!! Не харесвам гащи, толкова широки стигащи чак го глезените... Падам си по металски и рокерски истории ;) Е, не заклетите метали с дълги коси и рокерите. По съвременното поколение на метала и рока. ;)

lamzzzercho
01-13-2007, 09:57
еми то всъщност повечето са рапари и анти чалгари като мене :-)
там е въпроса че момичетата едва ли биха предпочели фен на народната музика

CaSsIe
01-13-2007, 17:43
Абе рапърите са супер пичове.1000000 пъти по яки са от някой мазен лигльо.И аз супер мнооо си падам по такива момчета! :smt019

CaSsIe
01-13-2007, 17:44
хах да дойда и аз да си кажа мнението, моето мнение и да отговоря на темата без да вкарвам побоища:
1. Едно 'лошо момче' хваща погледа, дали ще ви хване окото онзи от първият чин, който си зубри уроците и реве (тва стана в 9ти клас с един от моя клас, който май ме...Ъ..харесва тая година и ми идваше да го заколя) за оценка 5.
2. Лошите момчета повече оценяват когато направиш мил жест за тях (един такъв човек даже ми предлагаше да ходя с него и сестра му в Гърция, само защото го подкрепях и му давах съвети. Супер готин човек е и знае какво няма и когато го получи ще е щастлив... )
3. Лошите момчета не са само 'лоши', те имат и други качества, които крият за д ане се се слеят с останалите -> някои си струва да ги опознаеш
4. 'Лошите момчета' знаят какво искат и как да го постигнат. (онзи от 1. освен че ми досаждаше с въпроси за личният живот ми разкза защо Тиранозавът Рекс е бил нещастен - защото не можел да си бие ч*кии, но естествено след 5 минути обяснения за динозавърът)
5. Добрите момчета мислят за изпити и оценката на другите
6. На едно лошо момче може д асе разчита относно сигурността
7. Лошите момчета могат да правят всичко и го рзбират, а добрите обикновенно знаят, но не разбират

Не ме е срам да кажа,че имам много добри приятели, които хората, които не ги познават биха ги нарекли просто отрепки, алкохолици или напушвалки. Но те са супер яки хора и държа на тях. Освен това те са умни, държат се готино и е тъпо да отхвърлиш някой защото не го познаваш. Щастлива съм,че намерих такива хора, защото е много приятно да видиш,че някой те оценява. Но мога да кажа също,че тези хора не търсят 'известност'...те са супер готини и е факт,че не търсят приятели. Те имат добри приятели до себе си и е трудн ода спечелиш доверието им. Но ако го спечелиш си си спечелил шестица от тотото :)
Няма нищо лошо в Истинските такива хора
П.П. Наистина има някои които аса доста комплексирани и много пропаднали... :)
П.П.2. Има златна среда между добрите и лошите момчета ;)
=D>

HeartLesS
01-13-2007, 18:02
Нов съм , но реших да изкажа мнение :).
Забелязъл съм , че повечето момичета си падат по някакви псевдо-психопати , които мислят , че спадат към графата "метъли" като слушат "Linkin Park"- емо музика , и се надупчат с обеци , или псевдо рапъри , които слушат Мишо Шамара и нек'ви други убитаци .... Когато изляза и видя някакви с традиционните рапърски дрехи ... губя надежда за бъдещето им , защото , разбира се , те ходят по главната със слушалки и от тях ехти , Мишо Шамара или 50 Cent , модата на рапърските дрехи мина , аз се обличам нормално , но като изляза по главната разбирам , че съм 5 пъти по-голям рапър от всички , които виждам взети заедно , според мен момичетата трябва да си го харесат човека на външен вид , но той трябва да е такъв , на какъвто прилича , не някъв "метъл" , който знае всички чалга песни и се облича така за гъзарията ....
ЕDIT: Че се обличам нормално имам предвид , че съм умерен гъзар , а не метро-сексуален или незнам си к'во още , щото всеки 2ри е така и това се приема за "нормално" , не и според мен .....

shizzle
01-13-2007, 18:41
Това е идеята, Heartless, че е много тъпо някакви неориентирани да говорят, че ги кефят "лоши момчета" и да използват това определение за тъпи пикльовци. Някак си, приемам го за лична обида. От друга страна да си лошо момче не е да се държиш просташки, което май доста силно се е наложило наляво и надясно.

HeartLesS
01-13-2007, 21:42
Със сигурност .... да си лошо момче не е да се направиш на голям пред някой възрастен или да направиш няква простотия с приятели , щото тва е чисто позьорство .... Аз не съм напълно лошо момче , но просто номера е да не ти пука от нищо и да не се занимаваш с глупости , идеята в лошото е не , че дразниш другите и изглеждам като психопат , а че според теб другите не струват нищо и не заслужават внимание

Amayo
01-13-2007, 21:49
Кое му е лошото пък да правиш простотии? :lol: :oops: :lol:

shizzle
01-13-2007, 22:51
Точно това е идеята - в правенето на простотии няма нищо наистина лошо, за да е отличителна черта на "лошите момчета". We just don't give a fuck bout retards like you. :twisted:

SlasHDaFiveNine
01-13-2007, 22:57
пфффффффффф....мноо са плюе тука по рапърите.....
пфффффффф..... ми и аз плюя на вас ве тъпи чалгари,денсъри и т.н

А тва е до който каза че хип-хоп -а е пози.......аве момче ко си видял
ти от хип хоп-а в БГ че да казваш че е позьорство.....

аве я са скриий ве.....хвърли са =;

Amayo
01-14-2007, 09:23
пфффффффффф....мноо са плюе тука по рапърите.....
пфффффффф..... ми и аз плюя на вас ве тъпи чалгари,денсъри и т.н

А тва е до който каза че хип-хоп -а е пози.......аве момче ко си видял
ти от хип хоп-а в БГ че да казваш че е позьорство.....

аве я са скриий ве.....хвърли са =;
От тука изчезни
за хуя ме фани
защоното ти
не си истински джи
ъ - ъ

SlasHDaFiveNine
01-14-2007, 10:16
axhaxHAXHAXHaxHaxHaxHax.....направо ме закопа с тая рима
хммм.....не няа смисъл да ти отговарям.....предния пост ти го казах
Скрий Са Ве

За какви пози говориш ве.....пози има само в комерса
я фани слушай малко бг ъндърграунд или влез в форума на 359
позьори са тея дет се обличат или слушат хип хоп само и само да са
важни.......пффффффф аве ко ли продължавам да пиша
ти мозъка или го имаш или го нямаш , наливен не се продава

HeartLesS
01-14-2007, 10:41
@SlasHDaFiveNine БГ комерсиалния рап/хип-хоп е чисто позьорство , Мишо Шамара , 100 кила незнам си к'ви други тапаци .... мислят си , че са много големи и вкарват яки рими достойни за лошите момчета "Имам 5 коли , а ти си грозен и съм ти *бал майката" , като си лошо момче , ще си над живота , другите ще са прекалено низши , глупави , загубени за теб , като правиш глупости си лигльо и позьор ... няма нищо лошо в глупостите....
EDIT: Хората , които слушат ундъграунд се броят на пръсти .... 99% от хората , които се обличат така слушат повече чалга от самите чалгари ....Аз не слушам БГ Ундурграунд , един американец ми изпраща USA ундърграунд парчета .... и те са на светлинни години напред от нашите ....

Amayo
01-14-2007, 16:08
Скрий Са Ве

Ае момче, правиш се на смешник и хората ти го казват и ти продължаваш :-s . Ти срам нямаш ли уееейй :mrgreen: ?

SlasHDaFiveNine
01-14-2007, 16:25
Скрий Са Ве

Ае момче, правиш се на смешник и хората ти го казват и ти продължаваш :-s . Ти срам нямаш ли уееейй :mrgreen: ?

я ми кажи как се правя на смешник бе....кат си отстоявам на мнението ли ве.....зако ли ти са връзвам на акъла само разваляме темата....
айде отиди някъде другаде да плюеш на воля че да не скапваме темата
\\//

FikyScHetOo
01-14-2007, 20:01
Казах,че примерните не хващат окото, перфектните мамини момченца. А не нищо лично към другите. Напротив. Имам и много познати, които са точно този тип - суепр мили и добри. Абе...мога да кажа, че има 2 човека от форума...да не кажа три, които са супер пичове и много ги уважавам, а не са толкова лоши. Има хубави страни на всяко нещо, ама постнах предното си мнение, защото е тъпо да свързвате думите 'лошо момче' с наркоман или смъкнат. Мога да кажа,че с мен по-мило и готино се е държал един...Ъ...райтър. По нежно с мен никой не с ее държал и в същото време знамч,е мога да разчитам на него. А едно мамино детенце беше супер груб...то да беше само едно. Говоря с крайности - да, не всички са така. Но мога да кажа,че Енциклопедията от класа ми щях да го удуша безмалко, защото нямаше никакъв подход към...Ъ...мен (и не само към мен). Офф..предното ми мнение е достатъчно изчерпателно. И кви са тия рими, не ме карайте да пусна текста на една БГ рап песничка, която има супер смислен текст!

HeartLesS
01-15-2007, 18:12
Честно казано , не 99% , но поне 80% от тея , които се правят на метъли или рапари , са също мамини момченца , които са ги глезили като малки , и сега ги глезят и си мислят , че като се правят на големи и са груби със всички , не може никой да ги пребие ..... Стилът на обличане според мен няма значение дали си лошо момче , само колкото да привлече 1-2 заблудени момичета , които в крайна сметка ще избягат като видят , че пича се държи се 1 е по-важен от всички и мисли само за себе си , и ще го оставят и ще им мине манията за лоши момчета ....

TupacFena
01-15-2007, 18:50
Честно казано , не 99% , но поне 80% от тея , които се правят на метъли или рапари , са също мамини момченца , които са ги глезили като малки , и сега ги глезят и си мислят , че като се правят на големи и са груби със всички , не може никой да ги пребие ..... Стилът на обличане според мен няма значение дали си лошо момче , само колкото да привлече 1-2 заблудени момичета , които в крайна сметка ще избягат като видят , че пича се държи се 1 е по-важен от всички и мисли само за себе си , и ще го оставят и ще им мине манията за лоши момчета .... прав си бате 2Pac The best ;) West Side Till We Die

01-15-2007, 19:56
Честно казано , не 99% , но поне 80% от тея , които се правят на метъли или рапари , са също мамини момченца , които са ги глезили като малки , и сега ги глезят и си мислят , че като се правят на големи и са груби със всички , не може никой да ги пребие .....

няма понятие "лоши момчета" има само позьори и надути тъпанари...тва е истината

а колкото до тва кви битки са....ми то си има една поговорка
"Биеш ли се ,ще бъдеш бит"

01-15-2007, 20:00
4etoh nqkolko mneniq po temata i mi stana qsno 4e na haber si nqmat pove4eto kakvo ozna4ava lo6o mom4e i ne razli4avat lo6oto mom4e ili po-skoro pi4a koito svalq po-golqmata 4ast ot madamite ot kvartalniq kompleksar koito se opitva da se pravi na interesen s nekvi prostotiii i uj e super agresiven
za tova parvo si izqsnete kakvo e lo6o mom4e i togava govorete , 6toto ina4e e adski sme6no

a po temata za poreden pat razbiram kolko tapi momi4eta ima ,kakto i mom4eta de

ганеца
01-15-2007, 20:25
Всички ченгета са копелета

Време е да заколим ченгето
с една бутилка "Каберне совиньон" (x2)
защото всички ченгета са копелета (x2)
всички ченгета на ме-зе-та.

Всички в парка до един
друсаме и пием джин
и тактувайки с крака
пееме си ей така:

Всички ченгета са копелета (x3)

Обувките си ще разтъпча
и защо пък не
някой ден с тях ще тъпча
теб ченге.

Всички ченгета са копелета (х3)

assd
01-15-2007, 22:02
хахаха лоши момчета...
абе лошитее момчета не са тия тапаци с широки дънки, в грешка си, както и другите дето ги мислят за много готини- тия са некви смешници (на по 15-16 г ) дето се мислят за много важни а като им биеш един шут и се наси*ат (с извинение)

бтв лошите момчета наистина са тия с парите и скъпите коли, е те тва е... не знам кво исках да кажа ама часът е 1 -05 все пак

Sounder
01-15-2007, 23:44
kvi lo6i mom4eta we ... xaxa!to4no teq rapur4etata sa nai-ligavite pi6lemeta.. nqma lo6i mom4eta ... ima sduhani , normalni i selqni ...

01-16-2007, 06:09
kvi lo6i mom4eta we ... xaxa!to4no teq rapur4etata sa nai-ligavite pi6lemeta.. nqma lo6i mom4eta ... ima sduhani , normalni i selqni ...

пффффф...замълчи моля те......лигави....пишлемета...... ...като не разбираш не си напъвай необразованата глава.......
точно там е разликата....рапърите нито претендират да са лоши момчета нито пък искат да са.....за разлика от такива фешънчета като теб дето въртят кючеци и се мислят за големи битки.......дето са получили сичко наготово......те сеа мама и тати дават пари.....ама мама и тати са до едно време.........

относно по горния философ......ела ритни ма мене да видим дали ше се насера.....или иди ритни някой рапър на улицата(ма не позьор някъф) и тогава ела и пиши простотий.......
яяяяя моля ви са....слушайте си лигавата чалга и не ми дигайте нервите

01-16-2007, 06:10

хахахахаххахахахахаха

01-16-2007, 06:11
хахахаххаха

Cuddly
01-16-2007, 09:51

пффффф...замълчи моля те......лигави....пишлемета...... ...като не разбираш не си напъвай необразованата глава.......
точно там е разликата....рапърите нито претендират да са лоши момчета нито пък искат да са.....за разлика от такива фешънчета като теб дето въртят кючеци и се мислят за големи битки.......дето са получили сичко наготово......те сеа мама и тати дават пари.....ама мама и тати са до едно време.........

относно по горния философ......ела ритни ма мене да видим дали ше се насера.....или иди ритни някой рапър на улицата(ма не позьор някъф) и тогава ела и пиши простотий.......

Не знам дали Sounder е необразован, но ти - със сигурност. Мисля, че правилото за "и" и "й" се учеше в 3 клас? Или бъркам? Май беше втори.. :lol:

И защо тези, които не слушат и което е по-важното не харесват рап (като мен например) задължително трябва да въртят кючеци и да слушат чалга? Какви са тези глупости, бе!?!

На теб мама и тати не са ли ти давали пари? Или ти си ги заработваш от 3-годишен, защото сте били много бедни, там в гетото... при истинските гангстери. И ти сам си успял и си се справил с трудностите. Сега си пълен с пари и възпяваш трудния си живот... Ай, сиктир! :smt044

FikyScHetOo
01-16-2007, 10:53
хахаха лоши момчета...
абе лошитее момчета не са тия тапаци с широки дънки, в грешка си, както и другите дето ги мислят за много готини- тия са некви смешници (на по 15-16 г ) дето се мислят за много важни а като им биеш един шут и се наси*ат (с извинение)

бтв лошите момчета наистина са тия с парите и скъпите коли, е те тва е... не знам кво исках да кажа ама часът е 1 -05 все пак
Хах....еми то момието говори за тия лоши момчета. Дето са в разрез с милите и добри момчета, оито ходят редовно на училище, не се напиват и т.н. Но вярно,че ги е сложила под много голям знаменател. Защото не всеки скейтър е наркоман (ами нарпотив, повечето скейтъри не пушат и не пият много, за да могат да карат после), и не всеки наркоман е скейтър (примерно).

blabla_bla
01-16-2007, 13:16
vseki si ima razli4ni vkusove i az primerno si padam po smaknati a feshanki ne me radvat ama izobb6to :D

01-16-2007, 17:10

Не знам дали Sounder е необразован, но ти - със сигурност. Мисля, че правилото за "и" и "й" се учеше в 3 клас? Или бъркам? Май беше втори.. :lol:

И защо тези, които не слушат и което е по-важното не харесват рап (като мен например) задължително трябва да въртят кючеци и да слушат чалга? Какви са тези глупости, бе!?!

На теб мама и тати не са ли ти давали пари? Или ти си ги заработваш от 3-годишен, защото сте били много бедни, там в гетото... при истинските гангстери. И ти сам си успял и си се справил с трудностите. Сега си пълен с пари и възпяваш трудния си живот... Ай, сиктир! :smt044

човек ти не схващаш смисъла а ? .........
никой не говори за гета и т.н........ето точно за тва казвам че сички чалгари сте балъци.....защо свързвате рап-а и рапърите в бг с гета престрелки и т.н......въпроса е в това че повечето рапъри...Тези които обичат музиката и стила на обличане и не са обличат така само да привличат внимание , са точно обратното- най-малкото 70% от тях осъзнават и виждат реалността....за разлика от някой заблудени "Гъзета" .... рапъри са не тия последователи на шамарчето и тем подобни Р&Б-та.....
и точно това е че аз съм ИЗБРАЛ да съм различен.....не съм желаел да се сливам с тълпата....и точно това че ние сме по различни .... точно тва не можете да го приемете....щото този тип музика е повлияла на развитието ми и ме е изградила като личност....аз съм това което съм...не са правя на мъж.....не обичам спречквания....гледам да не се бия освен ако не се наложи.....
точно по това се отличавам от "мамини синчета" дето като се напият и се вземат за голяма работа......

сеа знам че колкото и да обяснявам на теб или на които и да е било друг ....той ако не иска да намери смисъл в тея думи , то аз не мога да му отворя очите....спирам да пиша в тая тема защото съвсем я изкривихме......

ПС:
Казаните неща по-горе се отнасят не само за рапърите,също и за скейтъри,метъли и т.н

На теб мама и тати не са ли ти давали пари? Или ти си ги заработваш от 3-годишен, защото сте били много бедни
ПС2 :
и нека да не се залъгваме.....всички получаваме финанси от родителите си.....но нито трябва да са приема като даденост нито да си мислиш че мама и тати винаги ще дават.......защото трябва да знаеш какво е да имаш и какво е да нямаш за да си по отговорен по отношение на кинтите

SlasHDaFiveNine
01-16-2007, 17:12
пфууу....пак забравих да се лог-на

тва горното беше от мен

\\//

айде със здраве ...

Cuddly
01-16-2007, 17:18
Госте, моля да не ме слагаш под един знаменател с ''тъпите чалгари''. Не слушам подобно нещо. Кръшните ритми не са в стила ми.

SlasHDaFiveNine
01-16-2007, 17:28
хубу....извиняам са за тоя израз....значи не се отнася за тебе.....
и все пак продължааам да си отстоявам на мнението....

разликата между рапърите и чалгарите е тая че аз не мразя чалгата защото просто не ми допада да слушам песен в която темата е също тема и на още 50 песни в този стил...."обиичааам теее" ала бала...тъпо е

само че гАзетата мразят рапърите.....е след като те мен ма хейтват и аз ще изпитвам ненавист към тях....то е ясно.....

тва беше....стига вече че Офтопиците станаха много0

TupacFena
01-16-2007, 19:11
Why the fuck слагаш под общ знаменател Рапъри с хеитъри и примерно наркомани ????

Amayo
01-16-2007, 20:38

разликата между рапърите и чалгарите е тая че аз не мразя чалгата защото просто не ми допада да слушам песен в която темата е също тема и на още 50 песни в този стил...."обиичааам теее" ала бала...тъпо е

само че гАзетата мразят рапърите.....е след като те мен ма хейтват и аз ще изпитвам ненавист към тях....то е ясно.....

Бате не е че ви мразиме или нещо... просто сте зверски смешници с тия ланци 50 сент :lol: :lol: :lol: :lol: .

Sounder
01-16-2007, 21:33

яяяяя моля ви са....слушайте си лигавата чалга и не ми дигайте нервитеei piklio ne se sili mn we.. nito sum tup gei fashion , nito puk slu6am protivnata 4algariq...mai ti si golemiq bitkadjiq - selqnin...puk i kogato sum imal nujda ot kinti sum gi izkarval s trud... ti si ostani v bg... ot takiva kato teb ima nujda durjavata sega.. tupi i prosti.....

Sounder
01-16-2007, 21:36

Бате не е че ви мразиме или нещо... просто сте зверски смешници с тия ланци 50 сент :lol: :lol: :lol: :lol: .
da we lancite :-D 100gr 4isto jelqzo..bahti qkoto... ako nqkoi si nqma lanec da mi zvunne,vednaga svalqm sindjira ot kazan4eto v kenefa.. nqma da se razli4ava ot ostanalite...

namely_me
01-16-2007, 21:48
Да е, и мен ме влекат. Обяснявам си го с факта, че изглеждат (поне на външен вид) някви по-големи фенове, и смятаме, че не би ни било скучно с тях.

SlasHDaFiveNine
01-16-2007, 22:13

яяяяя моля ви са....слушайте си лигавата чалга и не ми дигайте нервитеei piklio ne se sili mn we.. nito sum tup gei fashion , nito puk slu6am protivnata 4algariq...mai ti si golemiq bitkadjiq - selqnin...puk i kogato sum imal nujda ot kinti sum gi izkarval s trud... ti si ostani v bg... ot takiva kato teb ima nujda durjavata sega.. tupi i prosti.....

eй смешко не ме карай да те редя във форума
битка ,селянин.....ми май селянина си ти мой човек
и да ще си остана в БГ представи си...ти като искаш бягай...хах

ПС:
Никъде не е казано че сички носим ланци....аз примерно не нося нито един ланец...не ми трябва.........пак сложихте сички под общ знаменател.....и спрете вече да коментирате темата....аз съм написал сичко.....щом не можете да го проумеете а само говорите тъпотий по добре не шитвайте темата..........

\\//

opaopa
01-16-2007, 22:26
1. shto taq tema e v sex :shock:
2. az sum metal poprincip, daje po to4no rock - pink floyd, queen, guns and roses, deep purple, foreigner, rolling stones, rainbow, metallica, judas priest daje i slipknot i oshte mn mn dr
obaaa4e - slusham sushto taka i rap - za teq deto nmrazat rapa da si izteglqt nqkolko par4eta na NAS primerno one mic, obli4am se kato rapar - shiroki dunki swi4er, e sa verno 4e classic raparite sa s ancuzi ma tolko nazade ne sum, lanci gluposti tva e rnb modata i neq q mani, sa sum si zel edin takuv klu4odarjatel mn qk deto ti visi ot joba... i rapari moga vi izbroq ako trqq druga mi e misalta s toq post
3. slusham sushto taka i emo - kefi me super mn taq muzika makar da ne sum mn zapoznat, ama pri4eskite i izobshto cqlata im kultura me kefi i bix stanal kato tqx ako trqbva
4. punk - e tva e muzikata prosto, verno ima mn tpi par4eta, ma az si imam playlist kum 60 super qki par4eta, marzi me sa da izbroqvam ako iskate she vi kaja nema problem...
5. 4alga - e sry ama i tva slusham - ako shtete me usadete, do skoro mrazeh 4algata i q plueh, ama sa na kupon e taka da e veselo nema kak bez 4alga, osven tva ima nekoi mn veseli pesni sa ne govora za ligavshtinite na painer, makar 4e kogato imash spomeni s tqx i te sa ti skupi
6. texno - zabraix go, sig shtoto i nego go broq kum 4algata - si4kite trans house i t.n. te sa za kupon ili kat si se napil/nadrusal ina4e kato muzika tva ne staa ako trqq sum 4esten ;)
6. gottic i drugite stillove ot tozi tip sushto mi haresvat i ot tqx imam 60tina pesni podbor, kum tqx imam i operna muzika, pogrebalna, i klasi4eska

Ii kvo izliza a?? kvo she praime sa? kato me pitat kvo slusham i kaja si4ko i ne mi vervat... epa taka e kvo da praa i super mn me draznat horata koito ne mogat i ne iskat da razberat vkusovete na drugite, tva pak sa hora s ograni4eniq, pisna mi ot vas we, kat ne vi kefi daden stil ne go slushaite ma nedeite da sudite za 4oveka po tva 4e nego primerno go kefi ;)

pozior li sum a?? ako ne sum da vi kaja neshto - iskam i shte stana - shto li? shtot takiva gi haresvat nai mn ;)

pp: PINK FLOYD RULEZ!!!!

TupacFena
01-17-2007, 03:49
А бе оня дивия селянин Знае ли кой е Тупак бе ? Пич ходи си на село да вържеш кравата че нещо избега..... PEACE

01-17-2007, 04:44

ХХахахахАХХАХахаХАХАХ Лоши момчета ХАХАХхХахХахХАХ

Мацко, лошите са в затвора, а другите са просто до определен период на свобода. Ще ти кажа какво ви привлича в лошите момчета - те са дебели, карат хубави коли, и имат много пари, и нямат грам в мозък в главата си. Ей тва са те - борчетата... - оргия на възглавници със сланина. Леле колко сте сбъркани момичетата....

shizzle
01-17-2007, 07:41
opaopa:

1. Не знам защо тази тема е в "Секс", но имам няколко други забележки към теб.

2. Ти си метъл колкото на баба ми налъмите. Терминът за такива като нас е shithead или "музикална мастия". При теб мисля, че би трябвало да е с отрицателен уклон. ПО ДЯВОЛИТЕ, SLIPKNOT НЕ Е МЕТЪЛ, НЕ РАЗБРАХТЕ?! ТОВА Е БОЗА, ЕДНАКВА С НАЙ-БЛУДКАВАТА ЛЮБОВНА ЧАЛГА! Освен това не може да си "метъл, по принцип, даже по-точно рок" - това е глупост! Рокът не е подстил на метъла и човек, който разбира, никога не би ги свързал. Особено прог като Флойд и тъп треш като Металика. Да не говорим, че връзката е обратна - рокът може да се приеме като баща на метъла, макар това да е доста смело и неточно изказване. (иначе групите са добри - до болка известни, но добри, какво да ги правиш)

Не мисля, че NAS е най-добрият пример за съвременен рап, нито че ключодържателите са особено "яки". Преди 3-4 години бяха оригинални и готини (макар и при съвсем различна субкултура), но сега като видя някой шибан позьор с такава верига, ми иде да троша глави.

3. ](*,) ](*,) ](*,) Emo-то е изродът, получил се при кръвосмешение. Искаш ли да знаеш каква е културата им? "О, не, няма салам в хладилника, трябва да ида да купя, светът е толкова труден, искам да се самоубия. Съжалявайте ме, съжалявайте ме, съжалявайте ме." Много яко, нали? Нихилистични мамини детенца и комплексари, това е emo-то. Стани, ако искаш!

...

Загуби ми се инерцията за останалите, ама общо взето трябва доста да проучиш и да послушаш преди да можеш да се броиш за качествен shithead. Наистина не слушаш всичко.. Дори не слушаш много, бих казал, но знам, че поначало аз съм ненормалният, а не останалият свят. И най-важното - не слушаш с музикално разбиране. Да, Floyd наистина са страхотни, но ако наистина ги харесваше, щеше да научиш покрай тях за много други прог рок групи като Genesis, Rush, ФСБ дори! Следователно, ако питаш мен - да, позьор си. ^_^

opaopa
01-17-2007, 08:24
:-D
`рокът може да се приеме като баща на метъла`
epa az tva imax predvid we :shock:

kogato klu4odarjatelite bqxa na moda me draznixa i ne me kefixa :) togava ne iskax da sum kato drugite... i sea e taka :P

poznavam mn svesni hora emo, ne moesh da gi slagash pod obsht znamenatel shtoto po sushtiq na4in heitarite na dr stilovegovorat protiv tqx bez daje da gi razbirat - primerno

kaji kvo da prou4vam :P se pak sum po4nal donqkade da stavam ka4estven shithead

И най-важното - не слушаш с музикално разбиране
e tva ne e verno ;)
fsb imam
ako naistina sum gi haresval li, epa nz - filma the wall sum go gledal 7-8 puti, imam si4kite koncerti na dvd-ta, si4kite albumi, textove si4ko, po moite razbiraniq dosta gi haresvam, oshte pove4e 4e znam po4ti si4ko na izust :smt005 pri tva s razbirane, kolko mn sa mi pomognali v jivoteca pink floyd nemash si i predstava

za ostanalite grupi prosto mn malko metal izbroix +tva tva 4e tebe slipknot ne te kefi az kvo moga da napraa - iztegli si the blister exists

DitmataMC
02-05-2007, 22:51
бе то няма лошо човек да прави рап и да е рапер,неприятни са ония развлечени боклучета от р&б рекърдс (добре,че и те залязоха).На един маняк като Др Дре обаче нищо не можеш да му кажеш.Той е примера за всичко яко в рапа.И освен това не е позьор и не се облича като насран за разлика от половината бг рапета.от него трябва да се взима пример.иначе като става дума за рап то и аз имам рап песни без
да съм така да се каже лошо момче:
ditmatamc.data.bg Става дума за песните на B.O.T.H. айде време за реклама

*Fl00pyG1rl*
02-17-2007, 12:32
az pa ne moa razbera k'vo protiv hekarite imat niakoi hora?!?!?
Nai-golemite profesionalisti na heka sa si nai-obiknoveni horica ,i ako obi4ate ne b1rkaite hekarite s rastafarite,heitarite i metalite koito c1kat eii tka za udovolstvie.I sia da ne si pomislite 4e p1k gi mrazia ,naprotiv az obojavam heitari i rastafari :smt007 ,a dori az samata slu6am ot vreme na vreme metal

FikyScHetOo
02-17-2007, 12:57
стана една голяяяяяма каша...
Четох предните мнения и тук делите хората на общо взето на 2 вида: Мамини синчета и наркомани. Абе аджеба, защо повечето които познавам не спадат към нито една от тези групи?!? Хората са си строго персонални! Неможеш да сложиш един скейтър, един хекър и един байкър в общ знаменател с наркоман, хейтър и метъл (или пънкар или квито ги казвахте). Нито можете да сложите под общ знаменател чалгар (грубо звучи, но ...да), мамино сичне и всички онези, които имат нещо (което им е дала съдбата->пари).
Да, могат да се разделят на групи, но не е баш така...
1. Скейтър, Хекър, Байкър - да, те прекакрват повечето си време ан улицата. И кво? Това не ги прави 'лоши момчета'. Да, вярно е,че на улицата някои се пропуват, други пробват наркотици, трети пропушват...но за тях не е това най-важното. Те Спортуват!!! За тях е по-важен спорта и осъзнаването е в тях - те не пушат, нито пият, преди да карат. Защото това ги лишава от времето за спорт, което е всичко за тях!!! Иначе казано - те се ръководят от спорта и са за него. Вярно е,че има изключения (мамини синчета), които правят това "защото Пешо и той прави така" , но точно те пропадат, защото правят всичко за да са 'готини' като правят като другите...
Хейтъри - те мразят света и често се поддават на наркотиците, защото искат по-цветен свят, но не е това начина. Те обикновенно са отритнати от обществото, мразени са и това не ги интересува.
Пънкари - мразят правилата, пречупват правилата и жадуват за анархия
Наркомани - обикновенно стават такива хора с много свободно време и пари. Те се отказват от това да бъдат 'мамини синчета' и предпочитат да си правят кефа с нещо забранено...
чалгари - абе не всички са гадни, дебели и прости...е, вярно,че едно 90% от тях не мислят за много снислени неща, но има и готини хора. Много чуствени и свободни хора са това.
мамини синчета - обикновенно хабят пари и свободно време да приличат на някой Готин в техните очи. Характерни с това,че не мислят особено сами...
Мамини дечица (тип зубари) - родителите искат от децата си да учат и строго следят това. Тези хора нямат свой живот, нямат свои цели, а подражават (или са тласкани по пътя) на родителите си...

А всъщност определението "Лоши момчета" е по-подходящ за тези в скъпи коли, със готини мацки и с нелегален бизнес (с наркотици или проститутки)

He3aBuCuM
02-17-2007, 18:20
e tova e taka (nai-veroqtno) 6tot iskate po dominira6ti i vlastni myje v legloto ... samo 4e az tiq rapari mnogo ne gi priznavam ... edni takiva sa nahysani na prikazki ama ... de da znam v legloto moje i da sa ... ai da ne zasqgam nikogo. Sys sigurnost ima qki pi4ove rapyri deto ne samo na prikazki sa sex ma6ini ma posred moe li4no menenie sa mnogo malko
izbiraite vnimatelno da ne ostanete razo4arovani

Ама цееент не ги отразяям тия. Супер смешници ... к'во имат ... освен едни широки дънки за да прикрият кфи са хърбави.
Няма кво да прикааам :)

Tempestjuji
02-17-2007, 19:48
пффф..ограничени хора.....

02-17-2007, 20:32
ami te sa seksi , nahusani i asocialni ! Ako si s nqkoi ot tqh si i nego za mn dalgo vreme ! Ili si vsi4ko za takova mom4e ili si ni6to ! ei tova mnogo me kefi (moje bi za6toto ne mi se e slu4valo da me prenebregvat de ... )!

FikyScHetOo
02-17-2007, 21:39
ami te sa seksi , nahusani i asocialni ! Ako si s nqkoi ot tqh si i nego za mn dalgo vreme ! Ili si vsi4ko za takova mom4e ili si ni6to ! ei tova mnogo me kefi (moje bi za6toto ne mi se e slu4valo da me prenebregvat de ... )!
защото оценяват малките жестове :) Или си им смешен в очите, или си идеален за тях (((:

Amayo
02-17-2007, 22:06
стана една голяяяяяма каша...
Четох предните мнения и тук делите хората на общо взето на 2 вида: Мамини синчета и наркомани. Абе аджеба, защо повечето които познавам не спадат към нито една от тези групи?!? Хората са си строго персонални! Неможеш да сложиш един скейтър, един хекър и един байкър в общ знаменател с наркоман, хейтър и метъл (или пънкар или квито ги казвахте). Нито можете да сложите под общ знаменател чалгар (грубо звучи, но ...да), мамино сичне и всички онези, които имат нещо (което им е дала съдбата->пари).
Да, могат да се разделят на групи, но не е баш така...
1. Скейтър, Хекър, Байкър - да, те прекакрват повечето си време ан улицата. И кво? Това не ги прави 'лоши момчета'. Да, вярно е,че на улицата някои се пропуват, други пробват наркотици, трети пропушват...но за тях не е това най-важното. Те Спортуват!!! За тях е по-важен спорта и осъзнаването е в тях - те не пушат, нито пият, преди да карат. Защото това ги лишава от времето за спорт, което е всичко за тях!!! Иначе казано - те се ръководят от спорта и са за него. Вярно е,че има изключения (мамини синчета), които правят това "защото Пешо и той прави така" , но точно те пропадат, защото правят всичко за да са 'готини' като правят като другите...
Хейтъри - те мразят света и често се поддават на наркотиците, защото искат по-цветен свят, но не е това начина. Те обикновенно са отритнати от обществото, мразени са и това не ги интересува.
Пънкари - мразят правилата, пречупват правилата и жадуват за анархия
Наркомани - обикновенно стават такива хора с много свободно време и пари. Те се отказват от това да бъдат 'мамини синчета' и предпочитат да си правят кефа с нещо забранено...
чалгари - абе не всички са гадни, дебели и прости...е, вярно,че едно 90% от тях не мислят за много снислени неща, но има и готини хора. Много чуствени и свободни хора са това.
мамини синчета - обикновенно хабят пари и свободно време да приличат на някой Готин в техните очи. Характерни с това,че не мислят особено сами...
Мамини дечица (тип зубари) - родителите искат от децата си да учат и строго следят това. Тези хора нямат свой живот, нямат свои цели, а подражават (или са тласкани по пътя) на родителите си...

А всъщност определението "Лоши момчета" е по-подходящ за тези в скъпи коли, със готини мацки и с нелегален бизнес (с наркотици или проститутки)
Пффффффффффффф кво спортуват тия хърби наркотизирани бе. Абе некой хора тука не се осъзнават кога е добре просто да замълчат защото са не просто смеши а направо уникални.

Адриано
02-18-2007, 08:24
Мен пък в 1, 2, 5 и 6 клас като бягах от училище е се вясвах рядко повече ме харесваха момичетата. Това е да си лошо момче, а наркоманите - какво им е силното, напротив, много са слаби психически за да им е толкова акъла за 2 ст. да приемат някакви прахчета. Тъпи са просто!

Maniq4kata
02-18-2007, 10:50
6toto jenite sme stranni.. obi4ame lo6ite mom4eta.. koli,motori, kolkoto i po "izbaran", tolkova po dobre.. bez da se osmislqt posledstviqta..qki sa(priznavam si) i az gi haresvam :wink: ..na tazi vyzrast e normalno :-D

gerinceto
02-18-2007, 11:34
амии и аз харесвам "лоши момчета" но това не означава че трябва да са някакви наркомани и т.н не можеш да слагаш един общ знаменател на всички! може да ми хареса някой сексуално независимо дали ще слуша рап , чалга , хаус.. дали ще се друса или ще пуши.. това са глупости. мн си зависи от самия човек! разбирам че външния вид е важен особено като е само сексуално привличането , но аз специално харесвам нормални момчета не някакви раздърпани.. въпрос на вкус.. ама за наркоманите не съм съгласна.. айде трева и аз съм пушила , но за твърди наркотици.. против!

Адриано
02-18-2007, 12:19
Въпрос: Затова ли, като бягах в 1, 2, 5 и 6 клас момичетата повече си падаха по мене, от колкото след 7 клас, когато влизам редовно? И изобщо, защо хората като са постоянно заедно си писват в класовете? Защо, като не влизаш често и бягаш те уважават повече?

02-20-2007, 18:44
Не е верно - язе шмъркам апсирин на апчета венозно,шъ знайш! Тва е най-якутууу,артик майна майче копеле дге браточка!
Само Wes-Side, артик майна майче копеле дге браточка - елате у наща супер-мега-турбо яка дискотека у Катунци - тука са най-яките черни мацки,ей!
xaxaxaxaxa moito selo v deistvitelnopst e katunki :D:D:D xaxaxa ,am tam ne sum hodila ot 3 godini,cxaxaxa i ne gi znam mackite....

Guess whos back
02-20-2007, 19:08
"лошо" момче е характер, не са смъкнати дънки, не са ланци, не са фешъм прически, не е ск8та, не е хейтърството, не са растите, не са парите или каквото и да било - чисто и просто особняк, смятан от много за поредния тъпак и позиор, само че на него не му пука и повечето момичета не харесват такива момчета, щото не ги виждат
:P навират се при шибаните позита и после се чудят кой ги е прецакал.

Rastamankata
02-21-2007, 16:36
ae nz ama i az mai imam nqkakva takava maniq.O6te ot malka haresvam po-golemi ot men,koito sa si ba6 rapari,vapreki 4e nqmat mn pari mnoogo me vlekat,dori i priqtelqt mi e tak1v.:P

02-21-2007, 16:50
Аз също харесвам рапърчета... :roll:

rudeboy
02-21-2007, 17:35
vsi4ki haresvat lo6ite mom4eta,gamenite,kvartalnite leketa...az sum v klas samo s kvartalni izdunki s 1-2 izklu4eniq...6 mom4eta sme v klas i 26 momi4eta ob6to sme 28....i iskam da kaja 4e makar 4e vseki si e bokluk po svoi si na4in sme super partii i momi4eta i mom4eta...prosto nqma takiva izbuhvaniq kato na6ite...i ni e mnogo qko...heitur e tozi na koito ne mu haresvame nie sme napred 6toto sme ludi....elati ni sprete 8) :smt016 :smt018

SlasHDaFiveNine
02-21-2007, 23:07
е тя тая тема няма ли да умре ве.....пффф ко толкова има още да са коментира....сичко вече е казано в тия 8-9 страници......хх.....

а както каза момичето по горе.....абе ей хора осъзнайте са ....лоши момчета са ей тия с колите и нелегалния бизнес....тимаджии и така нататък....другото са позьори и мечтатели........

тва е .......аз не виждам кво още има да са коментира

:smt033

\\//

GREENSTUF
02-22-2007, 06:46
sss

D_1
02-23-2007, 09:45
аз явно съм изключение,щот съм си рапър от 2 години - преди седмица се бих с 2-а педали(и имам 6 шева) и досега само 2 пати са ми пускали на 1-а среща(купон-както и да е)

DeSiTo0o
02-23-2007, 10:04
sme6nici..
със сигурност не са толко смешни,колкото всички момчета които се правят на гейчета...

и мен ме кефят много такива рапърчета,скейттърчета и т.н... ебати сладурите са повечето ;)
но това не значи че като е рапър ще си легна на минутата с него.. хаха :)

john_kaleka
02-23-2007, 12:20
:smt011

SlasHDaFiveNine
02-23-2007, 12:36
аз явно съм изключение,щот съм си рапър от 2 години - преди седмица се бих с 2-а педали(и имам 6 шева) и досега само 2 пати са ми пускали на 1-а среща(купон-както и да е)

еййй гангстеер.....много филми гледаш моито момче...тия 6 шева да не са ти на аналната дупка...2 гейчета ...може и да са та разпорили доста здравоо.....а пък да ...ти си рапЕр.....слушаш от 2 години...ихаааааааааа.....ама н от позьори вече...пффффффф
:smt012

ПС:
Аре оставете темата вече.....всичко са изговори в тия 9 страници....които и да добави нещо то вече е казано