View Full Version : Училището, приятелите, купонът...
Е, дружина, поне за две седмици ученето (поне в училищна среда) приключи. Вчера вечерта (четвъртък) бях на купон, спомням си само, че към края танцувах с почти всички момичета от класа, началото ми се губи, въпреки че има някакви зачатъци.
Споделете как сте прекарали, купона, какви подаръци сте получили (ако някой съученик е подранил, за да ви изненада), какво е станало днес, който е официално присъствен ден, и прочее.
Емиии бях на купон в една девойка от нашия клас...Сутринта - бирено главоболие.Иии получих доста картички. 8)
HopeLesss
12-22-2006, 08:56
Вчера бях на купон в един от моя клас. Ми какво да ти кажа - като отидох към 9 без 15 всички се бяха отрязали тотално. Имаше единични бройки, които още се държаха на краката си. Потанцувахме малко, след което под влияние сигурно на алкохола един съученик реши да ми признае, че докато аз го считах за най-добър приятел, той винаги ме е обичал повече от приятелка. #-o Друг пък ми каза: "Ако се напия още малко ми напомни да ти кажа нещо, което отдавна искам да ти споделя. Хах... явно в 12 клас ще излязат много истини наяве 8) Иначе беше готино много... Дори зубарките си бяха пийнали.
Ами ние си бяхме резервирали цяло кафене:) Нашия клас и другия...Какво стана ли? Една съученичка много ми падна в очите.Не бях виждала толкова жалка гледка досега :/ Иначе аз се забих с един от другия клас :)))) Като цяло си прекарахме добре :)
А днес отидох на училище, но след това си заминах.С въпросното момче само си се усмихнахме :)
Ние купони и такива неща нямахме. :(
kati_0513
12-22-2006, 16:06
Купон не сме си правили от училище или с приятели, но пък за сметка на това направих две съученички на две стотинки... :lol:
Беше голям смях, поне за мен, днес продължаваха да коментират постъпките ми от вчера... :lol:
IKisseDAGirL
12-22-2006, 16:09
моят купон ще е тази вечер :mrgreen:
kati_0513
12-22-2006, 16:12
моят купон ще е тази вечер :mrgreen:
Приятно прекарване...
Аз ще съм си в къщи, че ми замръзна течността в очите днес... :lol:
Мале, какъв студ е само !
Купон, ама друг път. Вчера така се нафирках, че днес ме бе срам да отида на училище, за да не ме бъзикат. То не беше танци с всички момичета наред, а на едно от момичетата дори й опипах гърдите докато танцувах. Просто излагация... тц-тц-тц. Е, важното е, че и около мен всички си бяха пийнали и не ми отстъпваха, така че от догодина няма да ми припомнят за оная вечер.
psycho_girl
12-23-2006, 07:36
hmm bqhme v edno izkliu4itelno tqsno zavenedniee, koeto be6e samo za nasss,po4ti vsi4ki momi4eta taka se bqha namazali, 4e edva gi poznah, mom4etata se bqha nafirkali ot ranoo, ima6e daje tanci :shock:
abeee s 3 dumi : pot, kruv i alkohol :-D
PaSsioN_GiRL
12-23-2006, 10:02
Хахах нашия випуск също праеха купон ама нашия клас даскалите не на взеха щот сме някви изроди безподобни...Ако нещо било станело или сме щели да сме виновни нии или някои е щял да подражава на нас.... :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
lady_bird
12-23-2006, 10:14
ami qvno dqdo koleda e razbral kolko mnogo sum slu6ala prez tazi godina i mi donese mn podaruci,no nai-hubaviqt ot tah malko podrani,polu4ih si go predi 2 meseca i 3 sedmici.
НЕ ХОДЯ НА КУПОНИ! [-X
Алкохолът е за слабите. Аз не съм слаб.
Joey Tempest
12-23-2006, 16:21
Амиии вчера вечерта джарихме в даскалото ми с една банда (вече не свиря с тях, но специално за това участие се присъединих отново). Имаше само отбрана публика (нафиркана естествено), а и аз трезвен не излизам на сцена, нали трябва купон да става. Беше ебати якия лайв. Накефих се адски много. Почти нямаше гафове, с изключение на това, че скъсах струна, точно когато най не трябваше, но иначе никой освен останалите от бандата не разбра. Вечерта като се прибрах, ми се спеше толкова много, заради репетициите и самото участие, че реших да не ходя никъде, а легнах и се наспах. :)
feshankaa
12-23-2006, 18:17
Хахах нашия випуск също праеха купон ама нашия клас даскалите не на взеха щот сме някви изроди безподобни...Ако нещо било станело или сме щели да сме виновни нии или някои е щял да подражава на нас.... :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
\:D/ Така беше..нашия клас си пада уникален... :-D
kati_0513
12-23-2006, 19:37
НЕ ХОДЯ НА КУПОНИ! [-X
Алкохолът е за слабите. Аз не съм слаб.
Добре бе...
Всеки си има слабост...
Аз също не пия, дайте ми водичка и ще съм си най- добре...
:D \:D/ :-D
lidekeep
12-23-2006, 22:51
za6to kyponЪТ normalno li e da se pravi kypon predi zimnata ? ako e taka koga dyg pyt e sa6to normalno? Izvineteme za typiqt vypros ama sam o6te malyk i sam nov vav teq sredi :-D
scion_of_Storm
12-24-2006, 07:31
Ние ходихме с класа до една пицария, купонче нямаше. Ама чакам Нова година за едно яко купонче в един приятел. Пиянска му работа бе :mrgreen:
teenkopele
12-24-2006, 09:35
Х 2, ама в даскало имаше малко "ала-бала". :wink:
Master_88
12-24-2006, 13:59
И нашият клас не се е събирал. За сметка на това аз бях на диско с приятели
emociika:)
12-24-2006, 14:09
\:D/ Така беше..нашия клас си пада уникален... :-D
И нас не ни взеха :( Иначе на всички други класове от випуска им организираха ходене на хотел в някой от курортите, но даскалите ги е страх от нас:( пхаха Все нас не ни искат :cry: :)
[B]a[N]D[i]T[k]a
12-24-2006, 15:29
nie si bqhme v staqta.... qdohme i pihme i si razdavahme podaruci.. govorehme si .. emii ne be6e kat za kupon ama pone be6e interesno :P :lol:
И ние нямахме - купонът ще е на Нова Година :mrgreen:
Ice Princess
12-24-2006, 20:02
Нашта гимназия имаше концерт, беше голям резил :mrgreen: а иначе после уж трябваше да излизаме целия клас, но естествено нищо не стана :twisted: В крайна сметка отидохме четирима души да играем джаги - беше още по-голям резил, аз играх за 1ви път и моя отбор понесе впечатляваща загуба :smt005 :smt016
Купонът ще е на Нова Година, направо нямам търпение :D :D
Shadow_Walker
12-25-2006, 13:03
В четвъртък излизахме с класа :) Ходихме първо на пицария и после се прехвъплихме на дискотека.И беше супер през цялото време, като изключим чалгата в дискотеката...
kupona e na 6 :wink: :wink: