Влез

View Full Version : Преебах се...Обичам, а не трябваше...И не трябва

Detrotsid
12-22-2006, 14:01
Не вярвам да го прочетат повече от 2-3 човека....Но все пак не ми пука особено...Няма да моля никого за съвет,няма да искам никой и нищо да ми почогне вече...Защото не може.Вече нищо не може да ми помогне.
Историята е супер дълга...И сигурно на доста хора им е до болка позната.Да,болка е точната дума.
Не бях обичала никога.Когато срещнах човекът,заради който съм в това положение сега,ходех с едно момче,което държеше ужасно много на мен.А аз на него...Не толкова- просто така бях се самовъзпитала- не трябва да държиш на никого,никой не е важен.
Тогавашният ми приятел беше най-добрият приятел на въпросното момче.Супер силно мъжко приятелство,изграждано години- от невръстни дечица до днес.Приятелство с принципи...Един от които гласи,че това приятелство не се разваля заради момиче.Което и да е момичето.
С приятелят ми ходихме 5 месеца.5 дълги месеца,в които с неговият приятел станахме приятели.Станахме много близки приятели- можехме да си кажем всичко,можехме да разберем всичко,което искаме да кажем без дори да го казваме.Прекарвахме всеки ден в една компания- моето гадже, "най-добрият ми приятел"(да,превърна се в точно такъв за това време) и всички други наши общи познати и приятели.За това време,при тези отношения той стана най-близкият ми човек.И когато връзката ми с приятеля ми започна да се разпада той знаеше абсолютно всичко.Знаеше какво става,беше ми говорил с часове,беше ми казал много важни неща.
Накрая връзката приключи.Беше тежък край,защото приятелят ми ме обичаше много...Много...А аз не.Не само че не го обичах така както той мен,но и бях започнала...Вече отдавна бях започнала да чуствам много,много силно привличане към най-добрият ми(моят- отскоро и негов-цял живот) приятел.Не можех да му кажа- сещате се защо....След края последваха тежки разговори,с лоши думи и болезнени обиди към мен...Просто защото не го обичах...След всеки такъв разговор аз плачех на рамото на най-добрият ми приятел, а по-късно вече бившето ми гадже говореше лоши неща за мен на него.
Това мина.Преодоляхме го- и аз и той.(в последствие се оказа,че ншщо не е преодолял...)От раздялата ни бяха минали 2 месеца.2 месеца,през които емоционалната ми връзка с приятелят ми кипеше...Физическа връзка нямаше,беше просто прекрасно и изключително красиво приятелство.
Един ден,когато бях започнала да осъзнавам колко много съм го заобичала и колко е невъзможно да бъдем заедно,бях ужасно...смазана...Напълно.И той ме видя в това състояние.Започнахме да говорим.През цялото време се мъчех да не му казвам нищо,за отношението ми към него,опитвах се за измисля причина за емоционалната си криза,която не е свързана с него,но не можех.Казах му.После говорихме много,аз се успокоих и после....Нищо.Той не каза нищо.А приятелството ни продължаваше да е толкова прекрасно...Даже дори повече,защото аз имах мъничка капка надежда,че неговото отношение към мен е същото,въпреки че не го беше потвърдил.Но не го беше и отрекъл.
Това продължи към...Седмица.Отидохме заедно на купон.Беше...Като всички други наши купони- забавлявахме се.Стана 2-3 часа и всички започнаха да се умъртвяват малко по малко.В стаята останахме само той и аз.Започвах да се унасям на рамото му.Несъзнателно си бях сплела пръстите в неговите.И просто лежах.Определено бях пияна,не мислех много,не знаех какво става.Следващото,което усетих беше целувка...И се свестих бързо...Хах...Най-прекрасната целувка=) ...Правихме секс,като през цялото време си повтаряхме "Не трябва,не може" и т.н., но това не промени нищо...Хах...После спахме....Спахме прегърнати,както...Както бях мечтала и сънувала всяка нощ от...От както се познавахме.Сутринта трябваше да тръгна набързо,много спешно,защото ми се обадиха.Не си казахме нищо, освен "Ще се чуем"
Свърших работата,която имах и се прибрах вкъщи.Засекохме се в скайп.Говорихме доста,предимно глупости и нищо сериозно.Не знаех какво ще става после,не знаех какво се е случило,обаче ме беше страх и да го попитам.Накрая обаче го попитах.Попитах го точно така "Какво ще стане оттук нататък?" Тогава той каза "Ами...Май нищо"...И сега не знам как да кажа,че чуството от тези думи беше нещо като...Удар в главата с чук,спрах да чуствам,спрях да мисля,просто гледах....И виждах,как той пише "Просто не може.Аз го искам,но не може"...Аз не можех да кажа нищо.Всяка мисъл ми беше трудна.Защото обичах- за пръв път през живота ми обичах, а тази моя обич беше...Напълно убита, в името на принципите на мъжкото им приятелство."Говорил съм с него,знам как ще реагира ако ние с теб имаме някаква връзка"(нищо,че с бившият ни приятел си бяхме казали всичко и всичко беше свършило преди повече от 2 месеца) знам,че няма да иска да вижда нито теб,нито мен.Защото те обича"....Спрях да чуствам и да мисля,държах се супер жалко....Като едва ли не го молех...Молех го да ми повярва,че всичко може да се оправи,просто ако...Просто ако ми позволи да го обичам.
Решихме вечерта да се видим за да поговорим.Говорихме и решихме,че все пак връзка ще има.Едни прекрасно 2 часа, в които наистина всичко се беше подредило...И 2 часа,които излекуваха шибаната емоционална крези,траеща месеци....Той тръгна към тях,аз отидох вкъщи.И се засякохме в скайп.Където говорихме колко е прекрасно това и колко сме щастливи.И накрая какво?Накрая каза,че все пак не можел да спре да мисли за приятелят си,не може да си представи,че приятелството им ще се развали и каза нещо от типа на "По добре да не продължаваме.Не може"...Тези думи започнаха да ме карат да се чуствам...Играчка.
Не бях яла от няколко дни,не бях спала,след като говорихме тази вечер пак не спах и пак не ядох.Следващата вечер,когато говорихме той ми каза,че мисли,че човек може да обича истински само веднъж...И той чуствал,че е преебал този свой шанс.Не му вярвах.Вече не вярвах на нито една негова топла дума.Знаех какво е станало.Беше ми пределно ясно,че не ме обича,не държи на връзката с мен,просто може би е страхлив...И го е страх да ми каже със твърди думи "не искам да имам такива отношения с теб"...И измисля нереални причини.Като дете.
След този разговор не си казахме нищо за случилото се.Сега единственото нещо,което си казваме е
"-Здрасти." "-Здрасти" ...Няколко часа...."Чао" "Чао"
Загубихме прекрасното си приятелство,загубихме го напълно.Загубихме и връзката,която щеше да бъде...прекрасна.
Не ядох и не спах седмица.После реших,че не си заслужава.Физически изглеждам добре вече.Обаче...Има нещо,което...Е по-важно от физическото здраве-смазана съм.Тотално убита и смачкана...Без никаква капчица смисъл,щастие или....Каквото и да е хубаво нещо.Той...И аз,и аз съм си виновна,обаче предпочитам да обвинявам него- той уби всичко,което бях градила месеци- способност да обичам....и надежда да съм щастлива.Всичко е безразлично,и супер далечно...Всички емоции са далече от мен,защото...Обичам.Обичам го колкото себе си.А това са силни думи.Не ме е страх да го кажа.Знам,че ще сращна много други,знам че ще обичам(най-вероятно) и много други хора,но не мога.Обичам го повече от всичко,а вече нямаме нищо.Нито връзка,нито...старото ни приятелство
Искам да върна поне него,независимо,че няма да го издаржа.Аз се борих прекалено много...Сега искам някоя от шибаните сили,които движат света да слезе на земята и да ми помогне...Защото вече не мога нищо...Нито мога да се примиря с мисълта,че никога няма да мога да му покажа колко много го обичам.
Благодаря ако просто сте го прочели.Знам че е адски много...Просто сега се чуствам по-добре.Благодаря

HopeLesss
12-22-2006, 14:16
Да, до болка познато ми е това чувство на безизходица. Не съм попадала в твоята ситуация, но доскоро бях в ситуацията на момичето, което раздели двама най-добри приятели. Приятели, които бяха неразделни повече от 14 години. Аз бях тази, която застана между тях дори без да го зная... както и да е, аз не съм важна сега.
Мисля, че още преди да започне всичко, е трябвало да си наясно, че вероятността да разбиете всичко, което е имало между вас, е огромна. Самият факт, че единия има по-силни чувства към другия пречи на едно приятелство да е истинско. Донякъде подрепям момчето, което обичаш, че иска да запази приятелството си с бившия ти. Ще ти кажа защо - когато аз бях с бившия ми приятел, винаги ми е било кофти, че той изостави най-добрия си приятел заради мен. И то по простата причина, че и двамата ме обичаха. Аз бях нещото, което застана между тях. А не го исках определено. Както и да е, той избра мен, а не него. И сега какво - ние сме разделени. Връзката ни е минало, както и тяхното приятелство. Затова ти казвам - няма нищо по-ценно на тази земя от приятелството и затова донякъде мисля, че той е прав да предпочете приятеля си пред теб. Но от друга страна, той вече е спал с теб, направил е това нещо и вече донякъде е разбил приятелството си с онова момче. Може би не те иска достатъчно много, не е влюбен достатъчно силно в теб, щом го е страх да рискува. Да, според мен определено го е страх да рискува. Защото е почти сигурно, че ако бъде с теб, ще предаде приятеля си.
Може би трябва да почакаш малко. Ако той осъзнае, че ти си по-важна за него, ще те потърси. Ако не- сама го каза, ще има и други. Поне си се докоснала до тази така желана любов. Което не е малко, никак дори. Бъди силна!

bungle
12-22-2006, 14:23
Хубаво си го написала...
Абе знам,че ти е тежко...ще ти мине.И как така си могла да ходиш с даден човек цели 5 месеца като не си обичала?? Ей това не ми се побира в главата...
Сама си си виновна.Грубо е.Много грубо.

12-22-2006, 14:26
Много гадно се е получило. Съчувствам ти ;( Ама мъжко приятелство, ако наистина е истиско, не може да бъде разрушено току тъй. Това на мъжете ни е отличителна черта-можем да имаме истински приятелства и то много силни! Аз съм малко по-различно положение, но те разбирам-при мен работата е там, че в момента съм с едно момиче, което много обичам и нещо в нея ме привлича изключително много. То това хубаво, ама имам чувства към нейна много добра приятелка и тя също (бяхме заедно за малко). Не знам защо но не мога да и устоя, има нещо в нея, което ми сгрейва душата. Като го няма моето момиче, едвам се сдържам да не прегърна и целуна приятелката и (сигурен съм че няма да се дръпне). Въобще много объркано...

Crafter
12-22-2006, 14:37
Има и нещо друго: всяка история си има две страни. Никъде не видях "аз съм виновна", никъде не видях "не трябваше да постъпвам така, защото те са приятели от деца, а аз ги познавам едва от хх:хх". Трябваше да помислиш малко преди да действаш толкова неразумно. И аз съм бил в подобна ситуация, но поне успях да си наложа контрол, защото този човек е скачал в огъня заедно с мен и никога не бих му го причинил. Тези неща трябва да се оценят, а не да се захвърлят с лека ръка. В случая ти не си важната(да, света не се върти около теб), а те. "Смазана съм" го има във всяка втора тема, която чета тук. Сега ще се лекуваш известно време, а после ще започнеш да осъзнаваш какво се е случило и защо този "приятел" е постъпил така. Може и да е бил уплашен или да се е колебаел, но решението му е било правилно, въпреки че не е трябвало да прекарвате нощта заедно.
Сега ще се домъкне женската аудитория да те успокоява "Аууу, мила, знам как се чувстваш. Той е бил глупак! Отървала си се..."

Съжалявам че това ти се е случило, но е повече от очевидно, че сама си виновна за положението, в което се намираш.

HopeLesss
12-22-2006, 14:42
Crafter, напълно те подкрепям. Именно затова сега се чувствам гадно, защото въпреки всичките уговорки и молби, бившия ми не искаше да чува и за най-добрия си приятел. Кофти е, че именно аз бях тази, която застана между двама най-добри приятели, но понякога не всичко зависи от нас. Не съм искала и двамата да ме обичат. А момичето, пуснало темата, не е виновно, че онова момче е преспало с нея. Все пак и той го е искал. Тя е виновна, защото се е поискала забранения плод, но онзи пък не е бил прав да и дава надежди. Така е, във всеки един проблем трябва да се търсят и двете страни :roll:

Detrotsid
12-22-2006, 14:51
Мисля,че наистина пропуснах нещо важно.
Аз съм толкова "смазана" точно заради това.Знам,че той постъпи правилно.Знам,че всичко,което направих беше грешка...И всичко това...Знам.И точно заради това сега съм толкова зле.Защото знам за какво приятелство става дума,знам че аз съм никой пред тяхното приятелство
Дотук добре- това е истина...Обаче щеше да е лесно ако не го обичах.Казах ви,обичам за пръв път и разбрах наистина колко е...прекрасно да обичаш.bungle го каза- попита как съм могла да издържа тази връзка 5 месеца,без да обичам човека- просто търсех обич във всичко...във всяка капчица привличане и привързване- защото знаех,че трябва да го обичам,обаче не знаех кога ще позная чуството.И именно...Когато познах чуството беше късно.Защото чуството не беше към него и вече нищо не можеше да се оправи.
Всъщност имам нужда точно он думи като тези, а не "Спокойно,миличка", защото от тези думи не ми става спокойно.Определено се чуствам по-добре като знам че в цялото това мазало от чуства и събития...Поне тяхното приятелство остана...А както се научих да обичам,така ще се науча и да не обичам...Благодаря ви...

bungle
12-22-2006, 14:56
Гледай сега...преиграваш..
Вкарваш се в някакви излишни драми.
Щяла да се отучи да обича.Моля,моля,прекалено много латиносериали и блудкави комедии гледате.Стегни се момиче.Разбрала си какво е любовта.Усетила си онзи трепет...Можеш да го притъпиш,но не и да убиеш.Да го приспиш..докато на хоризонта не се появи някой,който наистина ще е ТОЙ.Истинската ти половинка.Убедена съм.Горе главата и просто се постави на мястото на бившия ти и на приятеля му.Сега ще боли,утре ще боли,една,две,3,5 седмици...и той-истинският ще те намери.

Detrotsid
12-22-2006, 15:08
Убедена съм,че наистина ще обичам отново.Пак и пак...И сигурно още много хора...Обаче това,което ме плаши е,че не искам да притъпя тая шибана обич...
И точно това може би всъщност ми е проблема..че не искам да спра...Казах ви,просто не предполагах,че е толкова силно.Не искам да спра да мисля,как след още време....След много,много време все нещо ще се случи и...ще стане така,че да мога да го обичам.
Мамка му,тъпа съм!Започвам да звуча наистина като пълна лигла...Обаче в момента нямам сила за друго!
Както и да е.Всичко минава,и това ще мине.Бях започнала да се плаша,защото вече месец не минава...Ама изобщо...И реших,че няма да мине...Хах

kofti_nick
12-22-2006, 15:11
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

bungle
12-22-2006, 15:11
Просто се усмихни.
Спомни си хубавите мигове,които си имала...с тях..
И не се сдухвай.Продължавай напред.На пук на себе си..

@Не знам дали помагат идиотските ми съвети.

Crafter
12-22-2006, 15:17
Crafter, напълно те подкрепям. Именно затова сега се чувствам гадно, защото въпреки всичките уговорки и молби, бившия ми не искаше да чува и за най-добрия си приятел. Кофти е, че именно аз бях тази, която застана между двама най-добри приятели, но понякога не всичко зависи от нас. Не съм искала и двамата да ме обичат. А момичето, пуснало темата, не е виновно, че онова момче е преспало с нея. Все пак и той го е искал. Тя е виновна, защото се е поискала забранения плод, но онзи пък не е бил прав да и дава надежди. Така е, във всеки един проблем трябва да се търсят и двете страни :roll:
Аз не казвам, че тя е виновна, за дето са преспали. Даже онзи кретен си е за убиване, ама не ми е работа да го казвам. 8)

Lambo
12-22-2006, 17:11
мн тъжно.... искрено ти съчувствам.... :cry: :cry: :cry:

koalka
12-22-2006, 17:38
Много тъжно наистина.Незнам дали да ти давам съвети...ти го обичаш,а и не съм попадала в такава ситуация, за да ти кажа как аз съм постъпила.Мисля,че другите ти дадоха полезни съвети.Сега се надявам просто по-скоро да срещнеш друга любов.

Detrotsid
12-22-2006, 18:19
докато на хоризонта не се появи някой,който наистина ще е ТОЙ.Истинската ти половинка

...Плаши ме...Много ме плаши мисълта дали наистина това не е той, и просто обстоятелствата да са такива...
А за идиотските ти съвети...Наистина ти благодаря.На всички!

bungle
12-22-2006, 18:32
Smile.

NaSkO_
12-22-2006, 18:46
Kolkoto i da e trudno trqbva da produljish napred s nadejdata 4e shte sreshtnesh istinskata si lubov...