View Full Version : Въпрос за постинор дуо
Та правихме секс със приятелката ми но презарватива се скъса :evil: та поне не седяхме да се вайкаме а слязохме до аптеката и след около 30-35 минути тя вече беше изпила Постинор Дуо - двете таблетки едновременно. Всичко това се случи преди 3 дни, тя е на 17 и не е пила някакви хапчета преди. Отначало сподели, че има напрежение в гърдите но малко по-малко то изчезна.
Та кажете да се тревожим ли за възможна бременност.
PS: знам че има подобни теми, но исках да пусна нова за този конкретен случай :roll:
alfcheto
12-22-2006, 18:14
hap4etata naistina sa silni taka 4e ne bi trqbvalo da ima problem. az samata sum gi pila i dosega ne sa isportvali rabotata taka 4e spoko ;)
пили сте ги навреме .. а и преди това не е взела (т.е наскоро ) такова хап4е .. вси4ко ще е ОК ... няма място за притеснение :) а и щом не го е повърнала ! а ако толкова мн сте наплашени след седмица -две да си вземе тест -НО според мен няма смисъл :)
Ако е имало опастност,според мен е преминала. :wink:
Благодаря за (невероятно!) бързите отговори. Разбира се ще се радвам да прочета и още отговори по темата.
Вече минаха 4 дни, а тя каза, че все още няма никаква промяна. Нормално ли е ?
НОРМАЛНО Е, ПО ДЯВОЛИТЕ! Защо НАИСТИНА не вземеш да прочетеш ХИЛЯДИТЕ други теми по въпроса!? Направи поне минималното мозъчно усилие за това, благодаря предварително! Като правите нещо - мислете. Като е пила хапчетата, вземете прочетете листовката, противопоказанията и т.н. и т.н. Гадене, болки в гърдите, сърбеж на второто ляво междуребрие, по-ранен цикъл, по-късен цикъл, точен цикъл - всичко това може да е (и най-вероятно Е) последствие от Постинора.
А ти вземи да прочетеш как се слага презерватив, пак от листчето в опаковката. Късането е от кофти слагане, повярвай ми.
Тя е на 17, а ти?