View Full Version : ne use6taa ni6tu pri svirka? :|
zna4i pr mi kato mu pravq svirka nito ne6to da izpa6ka nito da kaje mmm super ili ne6to podobno - prosto ni6tu i az nz dali ne mu e vse edno 4e mu pravq svirki - smisal ni6tu da ne use6ta?
JoeBanana
12-22-2006, 18:14
най-вероятно му е все едно или ти не си на "ти" със свирките :mrgreen:
второто можем да проверим, ако желаеш :mrgreen:
zna4i pr mi kato mu pravq svirka nito ne6to da izpa6ka nito da kaje mmm super ili ne6to podobno - prosto ni6tu i az nz dali ne mu e vse edno 4e mu pravq svirki - smisal ni6tu da ne use6ta? може да не те харесва като цяло и само да те манипулира щото е някъв психопат :-D :-D
Някои хора не охкат,когато им е хубаво...
може да не правиш хубави свирки :?
може пък той да е притеснителен и да се срамува да пъшка :lol:
1-во попитай ГО ..
2-ро про4ети има мн теми в нета .. как по добре и какъв масаж да се направи за по голямо удоволствие..
3-то с опита ще станеш по добра
4-то помоли го да си каже какво му харесва и какво не .. за да стимулираш него :)
SwEeT^hIlArY
12-22-2006, 18:26
off mili4ka izob6to ne se pritesnqvai. I az se 4udeh za6to moq ne py6ka ne ohka ni6to nwe prai i poneje malko ne si popluvamn ami si kazvam vsi4ko direktno i go pitah " abe milo taka i taka .." i toi mi kaza da ne bi da bil jena 4e da py6ka i da ohka prosto nqkoi mom4eta imat nqkvo takova strano mislene i ne 4e ne im e hubavo ami prosto ne go pokazvat .Kapi6 aide i ne se trevoji :P {}
bulgarche
12-22-2006, 20:09
Свършва ли?
Аз също не съм от най-разговорливите
SwEeT^hIlArY
12-23-2006, 06:41
ami da svyr6va .Makar 4e kat se zamislq e imalo i dni v koito ne svyr6va , no tova e obiknoveno kat e nqkav umislen i ima problemi takiva.Ne se trevoji :) {}
zaiobaio
12-23-2006, 06:57
ми и моя не пъшкаи не издава почти никакви звуци ама си му е изписано на личицето че ше се пръсне от кеф :mrgreen: а иначе аз пъшкам и за двамата така че няма проблеми O:) 8-[
real-girl
12-23-2006, 08:40
Edva li tiq ne6ta,deto gi kazva6,sa priznaci,4e ne mu haresva,vajnoto e dali sv1r6va i naistina po izrajenieto mu moje6 da razbere6 mn ne6ta-ti go gledai pravo v o4ite i pravi tva,koeto te kefi,moje ponqkoga da se d1rji6 kato ku4ka,tva moje da go v1zbudi pove4e..xax,abe rpavi si,kakvoto ti e na du6a,stiga da ti e qko,a i na nego. Ako ima6 realni pritesneniq,prosto govori s nego za tva.