Влез

View Full Version : Историика

geri777
12-22-2006, 18:29
Една история която съсипа цялата душа на едно момиче проклето да страда за цял живот!Всичко започна в един хубав ден докато това момиче което седеше съвсем спокойно на кафе със своите съоченички.В този ден нямаше никакви други места освен на тяхната маса.Влязоха две момчета и две момичета.Това момиче след като видя едното момче хлътна до уши по него.Те седнаха на тяхната маса.И от тогава всеки ден седяха и си говореха.Един ден момичето отива да си купи цигари и на павилиона кого да види въпросното момче.Преди да си тръгне тя той и каза че ако иска може да дойде по някое време при него и да му прави компания.Тя се съгласи и си тръгна.Към 23:00 ч. тя отиде в павилиона при него и си говореха цяла нощ докато той не я целуна.Целувката беше завладяваща за нея.Освен че беше страхотна беше и на любимата и песен "Lucky you".Тя запомни тази целувка докрая на живота си.Преди тя да си тръгне той пак я целуна и тя беше по влюбена от всякога,но имаше един проблем:Той си имаше гадйе.Но в този момент на нея не и пукаше за нищо друго освен за него.И така се виждаха два дни подрет с мисълта че те ходят.Когато тя го попита дали наистина ходят той нищо не и каза.Пак го попита и той и отговори че може нещо да се получи,но трябва да внимава с гадйето си.Итогава на нея не и пукаше за нищо.И така минаха 3 месеца в които тя беше щастлива.Вийдаха се всеки ден,чуваха се всеки ден и тя беше готова да умре за него.И ето че един ден докато тя седи и го чака да дойде той идва и сяда при нея и и казва че трябва да се разделят.Тя незнаеше какво да прави.Момичето просто стана и си тръгна за да невиди той как се леят нейните сълзи.И така една седмица тя реве,заключена в стаята си,не яде и нищо друго неправи освен да пуши.Но той си спомняше за нея.Спомняше си всеки миг прекаран с нея.Всяка целувка.Всяка нощ.Той тръгна към тях за да и каже колко много я обича.Майка и му отвори врата и той и обесни как стоят нещата.Тя го пусна и той отиде и почна да чука по врата и да крещи колко я обича и че неиска да я загуби.Но явно беше късно.Той стоеше часове и повтаряше едно и също нещо и чакаше някакъв отговор но не получи.Тогава реши да влезе през прозореца.Той беше отворен.Покатери се по бръшляма(тя живееше в къща),прозореца беше отворен и той влезе.Но яжно е било прекалено късно защото като влезе попадна на трупа на момичето което обичаше безумно много.Той я хвана и започна да реве с все глас,целуваше я и не я пускаше за нищо на света.На погребението на момичето той реши че неможе да живее без и нея и се самоуби.Остави само едно нещо от себе си на света.Писмо на което пишеше че иска да бъде погребан с нея заедно в един гроб.И получи това което искаше.Сигурно сега са шастливи заедно горе на небето.

JoeBanana
12-22-2006, 18:32
а чудесно, нищо не повдига настроението както история за влюбени-самоубийци :mrgreen:

bungle
12-22-2006, 18:33
Стигнах до мястото със съОченичките и се отказах да чета...

l0liTa
12-22-2006, 18:36
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mnogo tyjna istoriika, no e hubava. Ot kyde q vze ili sama si q napisa?

without_name
12-22-2006, 18:37
Стигнах до мястото със съОченичките и се отказах да чета... аз също... :shock:

ачката
12-22-2006, 18:39
хобаво е да се чете пакива неша по коледа, чак ти се приисква и на теб...

geri777
12-22-2006, 18:40
сама го написах.а за критиките човешко е да се бърка.все едно вие несте бъркали да му се невиди

deidiy
12-22-2006, 18:41
гадно е :? такава голяма любов да завърши така

JoeBanana
12-22-2006, 18:42
сама го написах.а за критиките човешко е да се бърка.все едно вие несте бъркали да му се невиди
м/у бъркане неграмотност има тъъъънка разлика :mrgreen:

ачката
12-22-2006, 18:43
сама го написах.а за критиките човешко е да се бърка.все едно вие несте бъркали да му се невиди нищо против написаното само искам да кажа че ми повдигна коледния дух :smt104 :smt110 :smt118 :smt114

l0liTa
12-22-2006, 19:09
ave hubavo si e razkaz4eto. Ima6 frapira6ti gre64ici, ama nedei sa vryzva mnogo mnogo . Bravo vse pak 4e sami4ka si go pisala. Dobro e. Malko go doizpitai. razkrii pove4e geroite..... ama az sym sednala da te u4a . Tva e foum za sex. :lol: Prodyljavai da pi6e6!!!

JoeBanana
12-22-2006, 19:11
иии да бе верно е секс раздела :mrgreen:
тия двамата онодиха ли са, че не прочетох всичко ?

bungle
12-22-2006, 19:14
Да бе,верно..Я кажете. :smt005

geri777
12-22-2006, 19:15
миси l0liTa!А затова че е в раздел секс:без да искам го поставих там

scion_of_Storm
12-22-2006, 19:15
Ем...щом казваш.

olive_oil
12-22-2006, 19:18
Стигнах до мястото със съОченичките и се отказах да чета... аз също... :shock:голяма грешка,историята е страхотна

bungle
12-22-2006, 19:20
Е ОК,нека я напише граматически правилно и в правилния раздел и може би тогава ще я прочета както си трябва.

scion_of_Storm
12-22-2006, 19:21
^Всъщност е mediocre. Не е нищо особено, ако се оправят множеството граматически грешки ще стане нелошо разказче, въпреки че е до болка банално и шаблонно. Това бих казал ако искате да съм реалист, без подмазването и ахванията от типа на "О, прекрасно е!". Пиши по по-различни теми, не задълбавай само в това "поле"и се развивай. :)

c0ca1na
12-22-2006, 19:22
Е ОК,нека я напише граматически правилно и в правилния раздел и може би тогава ще я прочета както си трябва.
Историята е много хубава стига си се излагала........ да не си учителка по БЕЛ , та те друса толкова как е написана , но като няма какво да напишеш по темата.....дай да се заяждаме с момичето , което за нищо не ти е виновно. Спри с комплексарщината и смени аватара !

bungle
12-22-2006, 19:25
Извинявай,ама съОченици.....аз такава дума в нашия мил език не знам.Да си оправи грешките и да го постне където му е мястото.Тогава ще го прочета.
Ще си правя каквото си искааааам.И аватарът си е муцка. ;)

geri777
12-22-2006, 19:29
Офф като не ти харесва не пиши,не чети нищо неправи.На някой им харесва това на някой не.Всеки си дава мнението ама ти почваш да прекаляваш с това.стой си мирно и престани да се заяждаш.А Модераторите сигурно ще го преместят

c0ca1na
12-22-2006, 19:30
Извинявай,ама съОченици.....аз такава дума в нашия мил език не знам.Да си оправи грешките и да го постне където му е мястото.Тогава ще го прочета.
Ще си правя каквото си искааааам.И аватарът си е муцка. ;)
Да муцка е аватара.....див тревоман е номер 1 , но доколкото разбрах ти си момиче :shock: ......... а относно правописните грешки......да ! има ги , но важен е опита на момичето да ни даде нещо по-интересно , път и тази тема и много по интригуваща от 80% от другите , започващи с заглавие :"гаджето ми свърши през прозореца ! Има ли вероятност да забременея?"
Недооценяваш труда и ;) ..... пък и като си решила да се заяждаш излез с факти , а не с най-маловажното (правописни грешки.....кой му дреме аз разбрах смисъла , явно и ти можеш)

c0ca1na
12-22-2006, 19:30
Ще си правя каквото си искааааам.
И порасни !

scion_of_Storm
12-22-2006, 19:32
Офф като не ти харесва не пиши
Тогава очакваш само положителни отзиви? Не искам да се заяждам, но не е така. Никога не можеш да получиш положителни и само положителни отзиви за дадено нещо. Аз си казах вече мнението, просто се чудя вие като пишете нещо какво очаквате- всички да ахнат и да ви кажат колко е хубаво, без да обърнат внимание на грешки и недостатъци? Да, а сапуна ми е розов...

bungle
12-22-2006, 19:35
:smt005
Не мога да разбера какво му е на аватара ми??И какво като съм момиче,бре? А после аз съм се заяждала....Тц,тц...Освен това съм достатъчно голяма,така че не ме мислете.
И....а,да....СВОБОДА НА СЛОВОТО.

kati_0513
12-22-2006, 19:39
Май много филми гледате...
Сега не се сещам в коя драма съм го гледала това...

JoeBanana
12-22-2006, 19:40
Май много филми гледате...
Сега не се сещам в коя драма съм го гледала това...
в коя ли не :mrgreen:

kati_0513
12-22-2006, 19:50
ме... :roll: ..., а хората от тези разказчета измират като плъхове,за да докажат,че се обичат
^^

Като в " Ромео и Жулиета "...

ачката
12-22-2006, 19:53
ме... :roll: ..., а хората от тези разказчета измират като плъхове,за да докажат,че се обичат
^^

Като в " Ромео и Жулиета "... не като в мексиканските сериали! :-)

12-22-2006, 20:29
Офф като не ти харесва не пиши
Тогава очакваш само положителни отзиви? Не искам да се заяждам, но не е така. Никога не можеш да получиш положителни и само положителни отзиви за дадено нещо. Аз си казах вече мнението, просто се чудя вие като пишете нещо какво очаквате- всички да ахнат и да ви кажат колко е хубаво, без да обърнат внимание на грешки и недостатъци? Да, а сапуна ми е розов...

Дамм на същото мнение съм...

sexY_mackA90
12-22-2006, 20:32
^^

Като в " Ромео и Жулиета "... не като в мексиканските сериали! :-)

Хихихих...абсолютно :lol:

12-22-2006, 21:01
Много ми се ще да можех да кажа нещо хубаво за написаното,защото е ясно, че са вложени някакви емоции. Иначе литературно погледното... извинявай ама е пълна боза. Не само "граматически", но и като начин на изказване и като идея.
Има още много да видиш и да усетиш не знам защо толкова много момичета срещат едно момче,решават, че са влюбени и след една седмица вече са готови да се самоубият за него.Това не е любовта! И изглежда трагична не историята ти, а самозаблудата ти. Пак се извинявам, надявам се да не засягам авторката.

[NSDAP]Metoman
12-22-2006, 21:18
Mnogo t1po :? :-s Ojasno t1po
Lele ako imah takava s1O4eni4ka vseki den 6tqh da q 4ukam v gaza dokato tq kazva OOOOOOOOOOOOOOOOOO
Hitler moje da napishe po interesen i romanti4en razkaz :D :D :D :D
Antifata-ta da go duha 14/88!

kaloqn_pe6o
12-22-2006, 21:24
първо си помислих че е истина, но като прочетох че сама си го измислима ииии ](*,) ! Става за някой латино-американски сериал в който въпросното действие ще се развива за около 356 хиляди серии

Mastodont
12-22-2006, 21:46
Бе по принцип няма нищо лошо да се опитва човек да пише разкази.. ама такива идеи ги има с лопата да ги ринеш, а и тази история точно сега край празниците... не се вписва много :::

Devil4eTo0
12-22-2006, 22:12
а бе що не вземете да се гръмнете всички

12-22-2006, 22:36
Niki (01:38 сутринта) :
nqkva napisala istoriq
ama tolkova nekadurna 4e smqh da 4ete6
stila i e na purvoklasni4e cigan4e
ot turski proizod u4e6to v somaliq

Rimi
12-22-2006, 22:48
Ех, нищо не те кара да повярваш в истинсакта любов и хепи енда така като една такава история по празниците. :lol:
Но следващия път я пусни на Св. Валентин, ще е още по-въздействащо.

brokenhearted_
12-23-2006, 12:21
Такива неща само в мечтите ви се случват хахаха.НАписала си си разказчето доста неграмотно,но да,човешко е да се бърка :)
Иначе става

shizzle
12-23-2006, 12:43
Целта на тази тема е? "Хубаво или нищо"? Е, тогава нищо :D Иначе, като критик съм по-добър, отколкото като писател. Имам самочувствието си да си дам мнението, ако е искано.

[ConverseGirL]
12-23-2006, 13:07
Еми историйката не е чак толкова лоша, но не успях да я разбера в началото и трябваше да я препрочета :P :shock: :P Просто толкова пъти е повторено "момиче", че става много объркващо. :smt005

malka_sladuranka
12-23-2006, 14:40
интересна история...за съжаление с гаден край..

gangbang
12-23-2006, 15:05
Твърде отегчително :?

hahavteen
12-23-2006, 15:09
Na men ne mi haresa :roll: .Ideiata e banalna,povtoreniata adski mnogo a za gramatikata i pravopisa da ne govorim...Ama tva si e moe mnenie...Iavno ima hora na koito im haresva 8)

JoeBanana
12-23-2006, 15:10
щото ни е страх да не вземе да напише и история за нас :mrgreen:

koalka
12-23-2006, 18:13
Еми можеше да измислиш нещо по-нестандартно.Такива сме ги чели.

PaSsioN_GiRL
12-23-2006, 18:29
щото ни е страх да не вземе да напише и история за нас :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: ubi meee :lol: iskam sq istoriika :-D :smt016

PaSsioN_GiRL
12-23-2006, 18:30
I tva kvo ob6to ima6e sys seksa ??

Бунтар
12-25-2006, 14:28

Да е. Ама при тебе бъркалката май е била за лютеница...

12-25-2006, 14:37
Една история която съсипа цялата душа на едно момиче проклето да страда за цял живот!Всичко започна в един хубав ден докато това момиче което седеше съвсем спокойно на кафе със своите съоченички.В този ден нямаше никакви други места освен на тяхната маса.Влязоха две момчета и две момичета.Това момиче след като видя едното момче хлътна до уши по него.Те седнаха на тяхната маса.И от тогава всеки ден седяха и си говореха.Един ден момичето отива да си купи цигари и на павилиона кого да види въпросното момче.Преди да си тръгне тя той и каза че ако иска може да дойде по някое време при него и да му прави компания.Тя се съгласи и си тръгна.Към 23:00 ч. тя отиде в павилиона при него и си говореха цяла нощ докато той не я целуна.Целувката беше завладяваща за нея.Освен че беше страхотна беше и на любимата и песен "Lucky you".Тя запомни тази целувка докрая на живота си.Преди тя да си тръгне той пак я целуна и тя беше по влюбена от всякога,но имаше един проблем:Той си имаше гадйе.Но в този момент на нея не и пукаше за нищо друго освен за него.И така се виждаха два дни подрет с мисълта че те ходят.Когато тя го попита дали наистина ходят той нищо не и каза.Пак го попита и той и отговори че може нещо да се получи,но трябва да внимава с гадйето си.Итогава на нея не и пукаше за нищо.И така минаха 3 месеца в които тя беше щастлива.Вийдаха се всеки ден,чуваха се всеки ден и тя беше готова да умре за него.И ето че един ден докато тя седи и го чака да дойде той идва и сяда при нея и и казва че трябва да се разделят.Тя незнаеше какво да прави.Момичето просто стана и си тръгна за да невиди той как се леят нейните сълзи.И така една седмица тя реве,заключена в стаята си,не яде и нищо друго неправи освен да пуши.Но той си спомняше за нея.Спомняше си всеки миг прекаран с нея.Всяка целувка.Всяка нощ.Той тръгна към тях за да и каже колко много я обича.Майка и му отвори врата и той и обесни как стоят нещата.Тя го пусна и той отиде и почна да чука по врата и да крещи колко я обича и че неиска да я загуби.Но явно беше късно.Той стоеше часове и повтаряше едно и също нещо и чакаше някакъв отговор но не получи.Тогава реши да влезе през прозореца.Той беше отворен.Покатери се по бръшляма(тя живееше в къща),прозореца беше отворен и той влезе.Но яжно е било прекалено късно защото като влезе попадна на трупа на момичето което обичаше безумно много.Той я хвана и започна да реве с все глас,целуваше я и не я пускаше за нищо на света.На погребението на момичето той реши че неможе да живее без и нея и се самоуби.Остави само едно нещо от себе си на света.Писмо на което пишеше че иска да бъде погребан с нея заедно в един гроб.И получи това което искаше.Сигурно сега са шастливи заедно горе на небето.

НЯКОИ ДЕН ЩЕ ГО ПРОЧЕТА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН РЕД ОТ ТОВА ТЪПОТО НЕЩО АМА НЯМА ДА Е В БЛИЗКИТЕ 100 ГОДИНИ.