Влез

View Full Version : kakvo o6te moga da napravq?????

otchaqnata
12-22-2006, 19:47
tva e edna ot porednite istorii s koito vi zanimavame.malko e dalga no se nadqvam da q pro4etete.ta.. imam edin mnogo dobar priqtel koito vode6e drug negov priqtel na ob6ti izlizanie i t.n.edna ve4er tova mom4e mi se vklu4i i zapo4nahme da si pi6em postoqnno.toi togava ima6e priqtelka i az se radvah za nego,no se poqvih 4uvstva.edin den toi mi kaja 4e kasa s priqtelkata si zaradi men.na men mi stana priqtno 4e e zaradi men no i kofti 4e 6te q narani i mu kajah da premisli vsi4ko dobre i togava da deistva.toi kaza 4e e sigure v 4uvstvata si kam men i q ostavi.togava tq kaza 4e 6tqla da se amoubie ako ne se varne pri neq i toi se varna.az mu kajah 4e trqbva da sprem da poddarjame vraska 6to e taka no toi nepojela i otnovo skasa s neq.edin den bqh s edni priqtelki na kafe i go vidqh s neq no toi se napravi 4e ne me e vidql.ne mi stana kofti 4e e s neq a 4e se napravi 4e ne me vidq.sled toga ve4erta razbrah 4e otnovo hodel s neq i se skarahme i az bqh mnogo narenena i neiskah da go vijda.no ob6tiq ni priqtel kaza 4e se 4uvstval ujasno i mnogo sajelqval.dori edin den doide pri men da govorim no az nepojelah.vse pak sled tova se razbrahme toi mi se izvini i vsi4ko be6e po staro mu.vsi4ko osven moeto doverie v nego.izgubih go.edin den go popitah dali o6te se vijda s onova momi4e i toi se rasardi i kaza 4e kato mu nqmam doverie da namerq drug.i tova otmina i otnovo se sdobrihme.vsi4ko si be6e nared super dokato az nezaminah za 3 sedmici.kogato se varnah toi be6e drug.nito 4uvstva ni6to interes kam men ni6to.vsqka6 be6e drug.misli6 4e i tova e vremenno no osaznah 4e ne e.ve4e 4 meseca mislq za nego.dori go nakarah da mi kaje 4e nqma 6ans da se polu4i ve4e ne6to mejdu nas.no dori tova ne mi pomaga a toi prodaljava da se darji milo s men.ob6tiq ni priqtel kazal 4e toi se 4udel kakvo da napravi za da se saberem otnovo no az znam 4e ne e taka.glavata mi go znae no sarceto ne.kakvo o6te moga da napravq za da go zabravq?neizdarjam ve4e!! kak da go zabravq?

l|mandarinka|l
12-22-2006, 19:54
"Ochi,koito ne se vijdat se zabravqt." :mrgreen:
Edva li tva e prichinata za durjanieto mu v toq sluchai,no az da vmetna za vseki sluchai.
Moje bi otnovo se e subral s gajeto si..Moje bi i e obeshtal che poveche nqma da ima nishto s teb...Moje bi nqkoi negov priqtel e vliuben v teb..Moje bi edna nosht izvunzemnite sa go otvlqkli i sa mu promili mozuka..OMG..Tolkova mnogo vuzmojni prichini i samo edna vqrna ..... :-k :-k :-k

F4ence
12-22-2006, 20:31
Az se sprqh na 2 ne6ta, ti go obi4a6 no iska6 da go zabravi6.
I toi te obi4a su6to no ti ne iska6 da prieme6 tova.
Spored men moje6 da go zabravi6 ako si nameri6 drug kym koito da naso4i6 4ustvata si i mislite si i deistviqta si i da spre6 kontakti s tova mom4e za izvestno vreme. Makar 4e spored men ako go obi4a6 i toi tvardi tova prosto si ostani s nego. V tova samo ti moje6 da si re6i6 kakvo dapravi6. ] :oops:

koalka
12-23-2006, 06:35
Наложително е двамата да си поговорите като големи хора.Кажи му, че просто няма право да ти се е сърдел,защото той е бил виновен, че си нямала доверие в него.За това кажи му,че имаш чувства и искаш да се съберете и виж реакцията му.