View Full Version : edno vypros4e za frenskata
viki^the6best
12-22-2006, 21:01
Az sym na 15,a priqtelqt mi na 17.Ne sme pravili sex,no kogato mu pravq frenska,toi svyr6va na vtorata minuta(obiknoveno me kazva koga 6te svyr6i,az spiram i sled 5-6 sekundi toi svyr6va).Haresva mi da mu pravq frenska,no tolkova li e vyzbujda6to?I kakvo v use6taneto ili neznam koe po-to4no vyzbujda tolkova mom4etata?
mi kak 6a ne e vazbujda6to se pak mu lapa6.l.
kakvo mu e vazbujda6toto na sexa?
Mastodont
12-22-2006, 21:43
Секса възбужда.. не мое да бъде :---)
Ми нормално е всеки е различен, все пак му правиш френска, пък кой знае може от техниката да е.. 8)
Az sym na 15,a priqtelqt mi na 17.Ne sme pravili sex,no kogato mu pravq frenska,toi svyr6va na vtorata minuta(obiknoveno me kazva koga 6te svyr6i,az spiram i sled 5-6 sekundi toi svyr6va).Haresva mi da mu pravq frenska,no tolkova li e vyzbujda6to?I kakvo v use6taneto ili neznam koe po-to4no vyzbujda tolkova mom4etata? спокойно следващия път му направи две свирки да видиш как ще му викаш на втората кога ще сжършиш че ми се схвана ченето.... :lol: :lol: :mrgreen:
Az sym na 15,a priqtelqt mi na 17.Ne sme pravili sex,no kogato mu pravq frenska,toi svyr6va na vtorata minuta(obiknoveno me kazva koga 6te svyr6i,az spiram i sled 5-6 sekundi toi svyr6va).Haresva mi da mu pravq frenska,no tolkova li e vyzbujda6to?I kakvo v use6taneto ili neznam koe po-to4no vyzbujda tolkova mom4etata?
Когато на света се роди първия хермафродит тогава го питай каква е разликата между мъжката и женската възбуда - той ще знае най-добре. До тогава си чакай!
bulgarche
12-23-2006, 07:06
Я пробвай пак! Защоп беше тази предисторийка?
А както каза една приятелка...искам да съм момче за един ден, за да видя какво ви харесва :-D
A SAMO da popitam priqtelq ti koito e na 17 vodil li e do sega polov jivot i kolko opiten e ako da :)[/quote]
malka_sladuranka
12-23-2006, 14:20
Когато на света се роди първия хермафродит тогава го питай каква е разликата между мъжката и женската възбуда - той ще знае най-добре. До тогава си чакай!
да...и аз съм се чудела на кой му е по-готино на мъжа или жената...ама нищо не измислих :-s само знам че като си бъркам в ухото на ухото му е по-готино от на пръста :mrgreen:
Ами като толкова се чудиш кво му харесва на приятеля ти следващия път когато правите орална любов му кажи тои да прави на теб и тогава ще разребеш кое му е якото.А когато започнете да правите секс ще ти се изясни кое е възбуждащото :wink: :D