View Full Version : Имам 2 въпросчета, моля вижте!
Галя Питанката
12-22-2006, 22:04
Здрасти!
До скоро бях девствена. С приятеля ми сме правили секс максимум 5 пъти. Все още имам някои чуденки:
1. Май не мога да си уцеля темпото в "ездачката". :-s Така де, сякаш не го чувствам вътре /за разлика от др пози/ , струва ми се, че само правя смешни движения нагоре-надолу. Дали нещата ще се нормализират?
2. Приятелят ми свършва бързо от френска, но казва, че няма да свърши по нормалния начин, докато не ме докара до оргазъм. Малко ми е странно това, попринцип е много мил с мен, но чак пък толкова... Дали няма друго наум?
Благодаря предвалрително! :)
Mastodont
12-22-2006, 22:07
Еми:
1) Никой не се е родил научен, опит му е майката.
2) Ползвайте предпазни средства пък.. останалото няма как ние да го знаем, ти ще откриеш сама :wink:
2) Spokoino,opitva se da ti ostavi udovolstvie na teb (koeto e po-trudno,zashtoto majete svarshvat po lesno i byrzo) ..tova ozna4ava ,4e naistina te obi4a (predpolagam)
В такъв случай, гледай и ти да му доставяш толкова удоволствие, колкото и той, дори повече.
Галя Питанката
12-22-2006, 22:27
Благодаря ви за бързите отговори /ще се радвам, ако и други пишат/!
Mastodont, ползваме, ползваме. :D
1. Ами то опита е добър учител, но все пак за това има и такова разнообразие на пози, че като една не ти харесва да правиш друга. Като не ти доставя удоволствие минаваш на следващата.
2. Трябва да си щастлива - той иска да ти достави удоволствие, това е страхотно!
1. Ами то опита е добър учител, но все пак за това има и такова разнообразие на пози, че като една не ти харесва да правиш друга. Като не ти доставя удоволствие минаваш на следващата.
2. Трябва да си щастлива - той иска да ти достави удоволствие, това е страхотно! ебаси че имали ги такива хора дето с подчертавам с приятелката си като правят секс да мислят само за себеси! ебаси ако има то на каде отива света?!
J^Lo^ass
12-23-2006, 18:28
1.vsi4ko 6te e ok sled o6te nqkolko pyti,spokoino normalno e.
2.iska da ti dostavi udovolstvie za6toto te obi4a,moje6 samo da se kefi6 na takyv 4ovek,za6toto ne e egoist kato pove4eto.are uspeh :)
2. Трябва да си щастлива - той иска да ти достави удоволствие, това е страхотно! ебаси че имали ги такива хора дето с подчертавам с приятелката си като правят секс да мислят само за себеси! ебаси ако има то на каде отива света?!
О, да има! Аз познавам петима такива, и две момичета, дето биха накарали партньора/ката си, да напарявт какво ли не само и само на тях да им е кеф.
macka123
12-23-2006, 22:26
и гаджето ми мн иска ездачка ам не съм се престрашила още
мисля др път да пробвам пък квото стане защото все пак ми каза че му е любима
Здрасти!
До скоро бях девствена. С приятеля ми сме правили секс максимум 5 пъти. Все още имам някои чуденки:
1. Май не мога да си уцеля темпото в "ездачката". :-s Така де, сякаш не го чувствам вътре /за разлика от др пози/ , струва ми се, че само правя смешни движения нагоре-надолу. Дали нещата ще се нормализират?
2. Приятелят ми свършва бързо от френска, но казва, че няма да свърши по нормалния начин, докато не ме докара до оргазъм. Малко ми е странно това, попринцип е много мил с мен, но чак пък толкова... Дали няма друго наум?
1. А ти сигурна ли си, че той наистина е вътре? :D Пробвай друг ъгъл - леко приведена напред, леко приведена назад, пробвай "обърната ездачка", където "седиш" с гръб към него.
2. Не му вярвай, лъже ^_^ Най-вероятно го казва, за да се покаже по-мъж пред теб и да си вдигне малко самочувствието, че е "бърза пушка". С времето нещата ще се оправят и той ще почне да свършва по-бавно. Освен това, вторият "рунд" при мъжете винаги е по-бавен от първия. Т.е., би трябвало да издържи по-дълго, ако веднъж вече е свършил от френска.
Или се овлажняваш много(щото ти е хубаво :mrgreen: ) и не го усещаш добре или на него му е по-малък и се губи.Не искам да те обидя,спокойно,защото и на мен много пъти ми се е получавало точно същото.
Цаката на "ездачката" е не да се лашкаш с цялото си тяло,а да си движиш само таза и бузките.За целта леко се привеждаш към гаджето и с бузките си правиш движения наподобаващи "тресящи бузки" от някой негърски клип мацките нали ги знаете :mrgreen: Като си лашкаш така дупето пак си влиза и излиза и се получва едно готино търкане и ...стават чудеса :mrgreen:
Здрасти!
Всичко с времето си, не пришпорвай нещата!!
ВЕСЕЛИ ПРАЗДНИЦИ!!!
:smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111