View Full Version : Как да си я върна?
Ходих с едно момиче около година и отначало нищо не изпитвах към нея просто така я приемах като много добра приятелка, а тя беше лудо влюбена в мен. Много пъти ми го е показвала и доказвала даже щеше да се нагълта с хапчета заради мен понеже мислех че ми е изневерила а това не беше вярно но по късно го разбрах. И така отначало първите месеци вървеше добре и я заобикнах все повече и повече докато дойде деня в който тя пожела да се разделим заради друг. Какво мога да направя за да си я върна знам че тя ме обича но не си го признава. През цялата ни връзка тя постоянно ми го доказваше това чувство и за 1 ден се промениха нещата коренно.
може би е усетила, че твоите чувства не са като нейните и е решила да те остави свободен. понякога и така се получава...
но как да си я върнеш честно казано не знам. трудно ще я накараш да повярва в обича ти. но с упоритост и труд всичко се постига ;) бъди постоянен и непрекъснато й показвай, че държиш на нея и на това да сте заедно. само това мога да те посъветвам засега
kofti_nick
12-23-2006, 11:42
може би е усетила, че твоите чувства не са като нейните и е решила да те остави свободен. понякога и така се получава...
но как да си я върнеш честно казано не знам. трудно ще я накараш да повярва в обича ти. но с упоритост и труд всичко се постига ;) бъди постоянен и непрекъснато й показвай, че държиш на нея и на това да сте заедно. само това мога да те посъветвам засега
=D>
sme6ko0oo
12-23-2006, 12:24
A ti kak si se durjal s neq dokato o6te si nqmal 4uvstva?? I vuob6te kak vi e vurvqla vruzkata?? A sega kakvo bi napravil ako e do teb i kak bi podhojdal kum neq??? Tq kak te e spe4elila za da trugnete??? Kakvo obi4a kakvo iska... otgovori si na vsi4ki tezi vuprosi i sam 6te otkrie6 nai pravilniq put kum neq.Uspeh
Зарязала те е заради друг,но те обича?Интересно ми е как става това?Еми,надявай се тя още да има чувства и като говориш с нея да си признае,и да се съберете.
Lov3Don`tCosT
12-23-2006, 13:03
Kaza go nai pravilno ama samo da ne stanesh mnogo dosaden ... [-X :wink:
Има ли сме си и нашите караници но нещата винаги са вървяли добре. Най голямата ирония е че и двете ни най големи караници бяха на два рожденни дни. Сега знам че наистина я обичам и тя е всичко от което се нуждая но тук е в сила максимата човек осъзнава нещо колко е значимо за него когато го загуби. Супер гадно, но какво мога да направя немога и да и досаждам щото това е най тъпото нещо. Тя ако наистина иска да е с мен ще го осъзнае може би времето ще покаже. Но аз знам едно поне че я обичам много тя е прекрасен човек но уви всичко си има край :smt015
tanita_g
12-24-2006, 17:10
Знаеш ли,регистрирай се и ми пиши на лична нейни координати аз ще и кажа,че я обичаш,да се върне при тебе,да ти се обади.
Lorraine
12-24-2006, 18:21
Знаеш ли,регистрирай се и ми пиши на лична нейни координати аз ще и кажа,че я обичаш,да се върне при тебе,да ти се обади. :-D o6te ne6to 6te iska6 li hxahhx :smt005
GiRl^of^PriStOn
12-25-2006, 08:25
Sled kato te e obichala mnogo , a ti ne si otgovoril na chustvata i- kakvo ochakvash????? Da byde do tebe i ti da q naranqvash???Sam kaza che ti edokazvala hilqdi pyti che te obicha- zamisli se ti kak si i go dokazval i ste si izvadish sam izvodite!!??!!!
Malko sym pristrastna kym taq tema, zashtoto do nqkolko dni i az bqh s chovek , koito ne me obichashe , a az praveh vsichko za nego, no nakraq ne izdyrjah i si trygnah ot jivota mu , zashtotose umorih da byda iztrivalka!
Ми напротив и аз съм и отвръщал на чувствата и то много пъти може би само първия месец в който бяхме заедно не съм го правил понеже не го чувствах. А сега знам че я обичам истински а е вече късно. Хиляди жестове съм и правил от които тя е била адски щаслива както и аз от нейните. Но както всяко хубаво нещо всичко си има край ...
GiRl^of^PriStOn
12-25-2006, 15:02
Vij ako te te e obichala mnogo - potyrsi q , kaji i che syjelavsh , izvini i se , kaji i che q obichash i nastoqvai da ste zaedno - ne se primirqvai , vyrni si q ! Kazvam go zashtoto sydq po sebe si.Momcheto s koeto bqh do predi nqkolko dni se dyrjeshe mn zle s mene i zatvoa se razdelih s nego , kazah mu che ne go iskam i da se maha , no sega ako mi kaje che ste se promeni i naistina ako go napravi az lichno ste se vyrna pri nego.Nz tova e moe mnenie, kazvam za sebe si zashtoto situaciqta e g/d ednakva.Dano da tie pomognalomoeto mnenie i syvet
Какво ли не направих да си я върна плаках, рози и подарявах, извиних и се хиляди пъти, казах и че това няма да се повтори но всичко беше напразно. Това е по повод че се скарахме една вечер и аз я oбидих (но не псувня), а за нещо лично понеже беше ме ядосала и нямаше как да не и го кажа. Може би това е най глупавата ми постъпка и аз незнам вече. Тя твърди че заради това скарване иска да се разделим и аз неможах да я спра ... Аз съм готов да се променя заради това но едва ли ще се върне при мен. Оцених я колко е скъп човек за мен едва когато я изгубих ...
Glezanka
12-25-2006, 17:55
Iztyrwal si momenta ...
Еми човек кво да ти кажа... една година си имал... да си мислил на време....
Ми така става понякога...Когато не гониш някой, той те иска, когато ти се влюбиш - отблъскват те. Сериозна ли е връзката й с другия? :roll: Ако не - има надежда за вас.
Опитай се пак да се сближиш с нея, тоя път се дръж по- добре с нея, докажи й, че вече я оценяваш. Късмет.
Не е сериозна връзката. Най-лошото което е че тя се познаваше с него отдавна и знае че е женкар. Всмисал не търси нищо сериозно. Тя сама ми го е казвала хиляди пъти че тоя не е за нея и че е избрала мен щото сам мноо по добър от него. Но ся имам чувството че тя въобще не мисли. Според мен нещатата вече са свършили смятам че достатъно опитвах и кво ли не правих да си я върна. Не мисля да я търся повече. Като иска да си чупи главата да си я чупи аз немога да направя нищо повече, след време ще го осъзнае но със сигурност ще е късно да промени нещо.