PDA

View Full Version : ...

jeditte
12-23-2006, 15:13
...

gangbang
12-23-2006, 15:19
Като любител на статистиката, искам да си направя едно малко проучване и тъй като въпросът е личен, предлагам анкета. Ако някой има желание да коментира- ОК, ако не-просто гласувайте.

Коментарът ми е, че бройката няма абсолютно никакво значение! Освен разбира се, за статистиката :mrgreen:

jeditte
12-23-2006, 15:34
...

gangbang
12-23-2006, 16:50
Най-добре е ако не ти пука, мен ми е все едно и не мисля по тоя въпрос, иам значение само това, че сега е с мен. :wink:

=D> Много правилна позиция

zmei15
12-24-2006, 00:00
Ot chisto sociologicheska gledna tochka imash vapros, koito e postaven ne pravilno.Vaprosat za 15 godishnite /S po-veche ot edin/vkliuchva vsichki sledvashti vazmoznosti .Prosto go mahni, za da bade po-iasen testa.Zashtoto taka kakto e sega s otgovor/s po-veche ot edin/shte ti otgovori vsiako momiche nezavisimo dali e bilo s 2, 3, 5 , 10, 50,maze.
Izprati mi rezultatite ot statistikata.Shte mi e liubopitno.
Hubavo e da se znae,che edna dama ako darzi na teb shte ti kaze ,che si vtoria.Ti obache, za da si po-spokoen si go umnozi po 2.Ako ti kaze,che si tretia badi spokoen,zashtoto sigurno ne nadvishavate deset.A ako ti kaze 5,6- lele maiko.Dali ne beshe po-dobre da si kaze :"Ne znam".A kogato si kliukarstvate mezdu priateli saotvetnata broika se deli obiknoveno na 2.Ako mazkata polovina se e zasegnala molia prostete ama tezi neshta sam gi proveril ne samo nauchno.A damite nadiavam se da ne se sardiat.Az prosto ne priemam poniatieto kurva.Prosto moze bi niakoi sa po-veche ambiciozni ot drugi i tova e.Zashto da lepim grozni etiketi?

zmei15
12-24-2006, 00:11
Izviniavam se!Vrashtam si dumite nazad po otnoshenie na statistikata prosto PC mi e napravil problem i ne sam prochel pravilno vtoria vapras.Oshte vednaz izviniavaite.Ot socilogicheska gledna tochka vsichko si e nared