PDA

View Full Version : IZNASILI ME PEDOFIL

12-23-2006, 22:13
HORA NEMOGA DA GO Opi6A S DUMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!stana kogato bqh na 10,JIWEeh W KU6TA W EDIN OT KRAINITE KWARTALI NA STARA ZAGORA(lozenec)I TAM IMA MNOGO CIGANI,OTREPKI I SQKWI DRUGI IZWERGI.RODITELITE MI WSQKA WE4ER IZLIZAT ZAEDNO W WREMETO MEJDU 6 I 10 WE4ERTA.TOGAWA SUM SAMA I EDIN DEN WLEZE EDIN 4OWEK,ODARI MI 6AMAR I ME IZRITA W KOREMA.OSTANAH BEZ DUH.TOGAWA TOI GO IZWADI I GO NAWRQ W WAGINATA MI.MNOGO ME ZABOLQ :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 Zapo4nah da kurwq.posle me oburna i W DUPETO :smt010 ISPITAH OGROMNA BOLKA I SE RAZKRE6TQH.SKORO DOIDOHA SUSEDITE I TOI POBQGNA.USPQ DA SE IZMUKNE.SEGA SUM NA 14 I O6TE MI E OSTANAL SPOMENA.WSQKA WE4ER SUNUWAM WSE TOWA I TOWA.I NAI LO6OTO-WE4E NE SUM DEWSTWENA :(((

12-23-2006, 22:23
tova,koeto ti se e slu4ilo e ujasno. :( mislq,4e trqbva da otide6 na psiholog,za da ti pomogne da se spravi6 s tozi problem i da produlji6 jivota si normalno.nikoga nqma da go zabravi6,no pone 6te go preudolee6.celiq jivot e pred teb i ne trqbva da pozvolqva6 na tazi slu4ka da go susipe. :(

macka123
12-23-2006, 22:41
и аз съм съгласна с предишния пост
предполагам родителите ти ще са съгласни да ти помогнат
наистина те съветвам горещо да отидеш на психилог

alexxgold
12-24-2006, 00:22

Мисля, че ти и гостът преди теб трябва да отидете на психолог. НАЙ-МАЛКО на психолог. Не се сещаш защо, нали? ТЕМАТА Е Е-БАВ-ЧИ-ЦА.

c0ca1na
12-24-2006, 00:24

Мисля, че ти и гостът преди теб трябва да отидете на психолог. НАЙ-МАЛКО на психолог. Не се сещаш защо, нали? ТЕМАТА Е Е-БАВ-ЧИ-ЦА.
а ако не е ?! Представи си че не е ?! Кво праим тогава поста ти за психолога ? Каде тряа ти го набутаме ?! ..... само мога да кажа ,че с такива работи не се прави шега !

alexxgold
12-24-2006, 00:50
:roll: Изнасилено момиче ще пише ли във форума "МАЛЕЕЕЕ УЖАС, преди 4 години ме изнасилиха, ужасена съм! Първо ми го вкара във ВАГИНАТА, после в ЗАДНИКА".
Кокаинчо, наивничък си, мойто момче.

c0ca1na
12-24-2006, 00:52
:roll: Изнасилено момиче ще пише ли във форума "МАЛЕЕЕЕ УЖАС, преди 4 години ме изнасилиха, ужасена съм! Първо ми го вкара във ВАГИНАТА, после в ЗАДНИКА".
Кокаинчо, наивничък си, мойто момче.
Не ве чичо , просто може да кажеш (като нормален човек) , че темата е ебавна и дотам , историята около психолога е малко пресилена ;)

alexxgold
12-24-2006, 00:58
Еми обичам да иронизирам думите на хората. Какво да направя - никой не е съвършен. :lol: :twisted:

12-24-2006, 04:55
HORA NEMOGA DA GO Opi6A S DUMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!stana kogato bqh na 10,JIWEeh W KU6TA W EDIN OT KRAINITE KWARTALI NA STARA ZAGORA(lozenec)I TAM IMA MNOGO CIGANI,OTREPKI I SQKWI DRUGI IZWERGI.RODITELITE MI WSQKA WE4ER IZLIZAT ZAEDNO W WREMETO MEJDU 6 I 10 WE4ERTA.TOGAWA SUM SAMA I EDIN DEN WLEZE EDIN 4OWEK,ODARI MI 6AMAR I ME IZRITA W KOREMA.OSTANAH BEZ DUH.TOGAWA TOI GO IZWADI I GO NAWRQ W WAGINATA MI.MNOGO ME ZABOLQ :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 Zapo4nah da kurwq.posle me oburna i W DUPETO :smt010 ISPITAH OGROMNA BOLKA I SE RAZKRE6TQH.SKORO DOIDOHA SUSEDITE I TOI POBQGNA.USPQ DA SE IZMUKNE.SEGA SUM NA 14 I O6TE MI E OSTANAL SPOMENA.WSQKA WE4ER SUNUWAM WSE TOWA I TOWA.I NAI LO6OTO-WE4E NE SUM DEWSTWENA :(((

Явно всички които са се родили с проблеми са чакали само да излезне форума и да почнат да пишат в него. Например - бебе се е родило с трета топка и с нетърпение е очаквало да се появи първо форума, после всички да му се смеят, и най накрая да го накарат да отиде на лекар.

Психолога му е майката, но защо точно сега бре момиче се сещаш да го кажеш? Имаш родители, има полиция, защо точно сега? Тук няма дипломирани психолози както гинеколози и уролози. Тук е само клюката кой колкото знае и е дочул от някъде. Нищо друго. Ще ти предложа едно безплатно макар и малко решение на въпроса - Усмихни се! Ти си по-силна от него!!!! Весели праздници!!! :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111

JoeBanana
12-24-2006, 06:23
чакай, че съм си сложил невярващите очи :mrgreen:

koalka
12-24-2006, 07:09
АКО темата е някаква ебавка,по-добре авторката да не се шегува с такива неща.АКО не е-незабавно отиди на психолог.

malka_sladuranka
12-24-2006, 09:53
надявам се темата да е ебавка, въпреки че с такива неща не трябва да се шегуваме, но все пак надявам се да е някаква извратена ебавка, защото случилото се е изключително гадно : :cry: и все пак психолог както казаха останалите

12-24-2006, 10:09
Мен ми е интересно откъде момичето знае че е педофил? Направила му е психологически анализ ли? Нали е било изнасилване? Може да е било просто изнасилване няма откъде да знае че е педофил. И аз стискам палци тва да е бъзик! Много се надявам

12-24-2006, 12:27
Eto me pak.Ne e ebawka.I dookolokoto do tawo 4e kazah 4e e pedofil-togawa bqh na 10-iznasilwane na 1- godi6no momi4e zna4i 4e 4oweka koito go e naprawil ne e prost iznasilwa4 a pedofil.Hodla sum na psiholog no nqma6e golqm rezul;tat.Kazala sum w policiqta.I donqkude sum go prejiwqla.Prosto iskah da widq dali 6te mi dadete po dobur suwet no qwno na nikoi ne mu puka.

malkata_
12-24-2006, 13:05
Eto me pak.Ne e ebawka.I dookolokoto do tawo 4e kazah 4e e pedofil-togawa bqh na 10-iznasilwane na 1- godi6no momi4e zna4i 4e 4oweka koito go e naprawil ne e prost iznasilwa4 a pedofil.Hodla sum na psiholog no nqma6e golqm rezul;tat.Kazala sum w policiqta.I donqkude sum go prejiwqla.Prosto iskah da widq dali 6te mi dadete po dobur suwet no qwno na nikoi ne mu puka.

защо мислиш че на никой му не пука :?: защото освен и съвети получаваш и критики и забележки...съжалявам но всеки би решил че темата е една ебавка(което силно се надявам да е защото това което си написала е ужасно)...сама казваш че почти си го преживяла....дай си още малко време ще забравиш всичко... ](*,)

gangbang
12-24-2006, 13:42
Момичето, ако въобще е "момиче" авторът на тази темичка тук, явно гледайки телевизия измежду сериалите и фолк каналите пръвключа емисиите новини. Повлияна от силния стремеж на медиите и образа на Владо Кузов, тя измисля гениална творба наречена "изнасили ме педофил" и очаква вярващите тук да и съчустват. Ех ех... Не съм голем психолог, но подобни теми с изнасилвания и т.н. са 99.9% бъзик. :-D

malko mace
01-14-2007, 15:58
OLELE!!! :( :( :(

Th3WildAng3l
01-14-2007, 16:26
Ами при мен щеше да се случи когато бях на 13 .. по някаква страхотна случайност не успя да ме изнасили. Но стресът си остава. Не се преодолява. Просто трябва да срещнеш човек, в който да си сигурна, да му вярваш и като се почувстваш обичана и като знаеш, че има някой до теб малко по-малко споменът избледнява. Друг е въпросът че сега много трудно ще се доверяваш на хората - поне при мен е така. :(

quench
01-14-2007, 16:41
Аз от година и половина никого не съм изнасилвал! Моля ви за коректност,все пак!

:mrgreen: :twisted: :wink:

TupacFena
01-16-2007, 18:51
Аз от година и половина никого не съм изнасилвал! Моля ви за коректност,все пак!

:mrgreen: :twisted: :wink: Аз па вчера подгоних едно лапе на 4 ама ми избега мн барзо бегат :lol: :lol: :lol:

Skramizavar
01-16-2007, 18:57
Що за човек ще пише на бъзик подобни неща, изобщо не ми се струва забавно...

01-16-2007, 18:58
Що за човек ще пише на бъзик подобни неща, изобщо не ми се струва забавно...

педофил като quench естествено

vvs_go
01-16-2007, 19:04
az pyk mislq 4e lyje6 6toto i az sym ot stz

assd
01-16-2007, 19:12
не верваме, тоя форум е повече от лаладжийски така че кефи се, дърти чекиджийьо скрит зад анонимния пост :wink:

Dead inside
01-16-2007, 19:20

Мисля, че ти и гостът преди теб трябва да отидете на психолог. НАЙ-МАЛКО на психолог. Не се сещаш защо, нали? ТЕМАТА Е Е-БАВ-ЧИ-ЦА. Пич, цепиш брака, братле! И на мен ми прилича на ебавка... :roll: :roll: :roll:

TupacFena
01-16-2007, 19:21
ШшШшШШшшШшШШш Алоо Момичето с далаверите ... Как така те изнасилил без да има далавера ?

machoka
01-16-2007, 19:23
:arrow: Моля, прочетeте правилата на форума! (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html)

:arrow: т. 11