Влез

View Full Version : Весели празиници

dream_dragon
12-24-2006, 10:57
Гледам ви и днес ми пише теми за любов и колко сте самотни, а не бива така. Ето вече сме празници и макар лично за да не съм много в настроение и обзет от празничен дух ви казвам Прегърнета човека до себе си и му кажете, че го обичате и спрете да се измъчвате поне за една седмица с подобни теми за раздяла и несподелена любов.
Аз сега ще споделя с вас едон откъс от текст написан от Джордж Гарлин.

"Запомнете, отделете повече време,
на тези които обичате,
защото те не са с Вас завинаги.
Запомнете, кажете блага дума на този,
които Ви гледа отдолу нагоре с възхищение,
защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до Вас.
Запомнете и горещо прегърнете човека до себе си,
защото това е единственото съкровище,
което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.

Запомнете и казвайте “Обичам те” на любимите си,
но най-вече наистина го мислете.
Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето.
Запомнете и се дръжте за ръце,
и ценете моментите, когато сте заедно,
защото един ден този човек няма да е до Вас.
Отделете време да се обичате.
Намерете време да си говорите.
Намерете време да споделяте всичко, което имате да си кажете."

Весела Коледа и честита нова година с пожелания за още 365 хубави дни. Днека да завършим таз година само с теми за успяла любов и щастливи двойки.

malkata_
12-24-2006, 11:04
:) прав си...и аз се радвам че съм част от една от тези успели двойки както казваш ти...дано новата година донесе на всички много по прекрасни моменти от сегашната....малко остава... :oops: :mrgreen:

-DeliciouS-
12-24-2006, 16:32
Абсолютно съм съгласна с теб, а и откъса беше прекрасен!Бъдете щастливи,мушички \:D/

In4iTu_
12-24-2006, 16:52
Прегърнета човека до себе си и му кажете, че го обичате и спрете да се измъчвате поне за една седмица с подобни теми за раздяла и несподелена любов.

Весела Коледа и честита нова година с пожелания за още 365 хубави дни. Днека да завършим таз година само с теми за успяла любов и щастливи двойки.

Съгласна съм, че на тези празници трябва да сме весели и щастливи, но пък кой ма*ка му да гушна, като няма никой до мен :cry: Весела и на теб, мерси за пожеланията, да ти се връща :wink:

GiRl^of^PriStOn
12-24-2006, 17:47
Napylno sym syglasna

Overwhelming
12-24-2006, 18:03
Наистина...красив откъс....
Жалко само че не е толкова лесно,само с едното пожелание да се оправи всичко....иначе ^^.....обаче мерси все пак за пожеланията,твоите желания са мой пожелания,нали знаеш :P ....

koalka
12-24-2006, 18:53
Наистина това, което е написал е вярно,напълно.

bungle
12-24-2006, 19:30
И на теб весели празИници. :-$

Иначе съм съгласна и аз.Нека показваме повече чувствата си.Нека се подкрепяме,нека се обичаме.Не само по празниците...