Влез

View Full Version : istnskoto priqtelstvo ili moje bi parvata istinska lubof

mn tajni4ka
12-24-2006, 19:46
zdr mili4ki.mn mi e zle imam ogromna nujda ot pomo6t!!!imam dve nai dobri fr no ednata zamoina za dr darjava a s dr se sblijihme stra6no mn no......tq tragna s edin moi fr ot klasa mi-bqha zaedno 2 meseca dokato toi skasa s neq za6toto bil vluben v men!!!dosega imah edno gadje predi nqkolko meseca no bqhme zaedno 7 dena i vraskata ni be6e pove4e kato fars a ne kato vraska.ne e imalo nikakfi 4uvstva.a sega tova mom4e kazva 4e me obi4a naistina no fr mi e adski razstroena pla4e postoqnno za6toto tq go obi4a a toi iska men.strah q e da ne q predam i men me e strah da ne go napravq i da zabravq si4ko mejdu nas.tova mom4e bilo tipi4no rasgoneno jenkar4e-o6te ne e skasal s gadjeto si no e tragnal s druga.no 4uvstvam 4e kam mene ima serizni 4uvsttva no dr vikat 4e ne sam prava i 4e ne sam ispitvaa istinska lubov no ne sam i ispitvala i golqmata bolka sled skasvaneto.tq razbira 4e iskam da sam s nego no kazva 4e nqma da prejivee da vijda nai dobrata si priqtelka s mom4eto koeto tq obi4a a to q e naranilo tolkova mnogo.pomognete me mili4ki koe e po vajno znam 4e e priqtelstvoto no iskam mn da ispitam istinska trapka s mom4e koeto haresvam mn.HELP ME PLEASEEEE! ne spiram da pla4e moqta fr sa6to-neznae kakfo 6te izbera as sa6to ne znam se o6te.imam nujda ot pomo6t

12-24-2006, 19:54
Хора търся си посочената горе шина - Sun Ringle Rhyno Lite , може нова , може втора ръка - но с 36 Дупки ... ако някъде намерите , дори и в магазин плс кажете защото ми трябва спешно 8-[ 8-[ 8-[ .. плс чакам :smt100

yuHku
12-24-2006, 20:26
имах почти същата дилема преди няколко години и май взех грешното решение и приятелствотто ми се развали така че по добре си запази приятелката , а момчета колкото искаш ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ ТРУДНО СЕ НАМИРАТ!!!!

koalka
12-25-2006, 06:06
Тази тема е пускана вече!

BeBencEto
12-25-2006, 07:06
ами първо си виш чувствата към момчето...защото според мен не са много силни...пък и не виждам смисъл да си разваляш приятелството...заради някой.който ще дойде и ще се замине...

GiRl^of^PriStOn
12-25-2006, 08:13
Ako e istinska priqtelka ako vijda che toi haresva teb i tinego , nqma da se protivopostavi , ste i e gadno ,no nqma da se protivopostavi ami ste ''chaka''edin vid ti sama da ne poiskash da bydesh s nego zad\radi priqtelstvoto vi , no taka ili inache pak ste vi se razvalqt otnosheniqta.Moeto mnenie e da si zapazish priqtelkata, shtoto momcheta mnogo na toq svqt, a priqtelite sa malko

malkata_
12-25-2006, 09:50
момчетата идват и си заминават....приятелите остават за цял живот!!!...аз не бих си развалила приятелството заради едно момче....освен ако той си заслужава ама много повече от нея(ама това не ми се вярва)!!! :) :wink:

12-25-2006, 12:39
zdr mili4ki.mn mi e zle imam ogromna nujda ot pomo6t!!!imam dve nai dobri fr no ednata zamoina za dr darjava a s dr se sblijihme stra6no mn no......tq tragna s edin moi fr ot klasa mi-bqha zaedno 2 meseca dokato toi skasa s neq za6toto bil vluben v men!!!dosega imah edno gadje predi nqkolko meseca no bqhme zaedno 7 dena i vraskata ni be6e pove4e kato fars a ne kato vraska.ne e imalo nikakfi 4uvstva.a sega tova mom4e kazva 4e me obi4a naistina no fr mi e adski razstroena pla4e postoqnno za6toto tq go obi4a a toi iska men.strah q e da ne q predam i men me e strah da ne go napravq i da zabravq si4ko mejdu nas.tova mom4e bilo tipi4no rasgoneno jenkar4e-o6te ne e skasal s gadjeto si no e tragnal s druga.no 4uvstvam 4e kam mene ima serizni 4uvsttva no dr vikat 4e ne sam prava i 4e ne sam ispitvaa istinska lubov no ne sam i ispitvala i golqmata bolka sled skasvaneto.tq razbira 4e iskam da sam s nego no kazva 4e nqma da prejivee da vijda nai dobrata si priqtelka s mom4eto koeto tq obi4a a to q e naranilo tolkova mnogo.pomognete me mili4ki koe e po vajno znam 4e e priqtelstvoto no iskam mn da ispitam istinska trapka s mom4e koeto haresvam mn.HELP ME PLEASEEEE! ne spiram da pla4e moqta fr sa6to-neznae kakfo 6te izbera as sa6to ne znam se o6te.imam nujda ot pomo6t

6tom iska ne6to podobno ot teb zna4i ne ti e nikva priqtelka, a samo se vuzpolva ot tva 4e si dobrodu6na i ne bi trygnala s nego. Glupavo e zaradi nqkakva ovca da izpusne6 6ansa si.

12-26-2006, 00:06
Щом 7 дена нищо не е станало, значи тоз пич и ти не сте родени да бъдете заедно до края на живота си. Зарежи го и кажи на приятелката ти, че от него не става и чеп за зеле да ви мирне главата на всички.

SlaDkO_KoTe{P}
12-26-2006, 13:10
zapazi si priqtelkata ne si zaslujava zaradi nqkakvo mom4e, koeto i bez tova znae6 4e e jenkar da zagurbi6 edno priqtelstvo.Shte ima o6te mnogo mom4eta, s koito da useti6 trapkata ot lubovta.Dori i da tragne6 s mom4eto se nqkoga 6te skasate, a vij priqtelkata ti 6te e do teb vinagi