View Full Version : Схвана ми се пениса!!! Помогнете ми!
Аляската
12-24-2006, 20:18
Значи ядох чушки с боб и пих греяно вино червено. После се скрих в стаята си и си направих една злодейка обаче ми се схвана пениса и сега не иска да се омеква и не мога да отида в хола при нашите и ме е срам... Дайте съвет как да го спадна? Помогнете ми моля ви се! Кво да правя бех хора??????? ](*,) ](*,) ](*,)
определено лягай да спиш и до утре ще ти мине 100% нЗ нямам пенис :oops:
Mastodont
12-24-2006, 20:22
Скрий си го в задника :-D :smt005
Ice_Queen
12-24-2006, 20:23
Изсипи си няколко кубчета лед в гащите и ти гарантирам ефект :mrgreen:
Значи ядох чушки с боб и пих греяно вино червено. После се скрих в стаята си и си направих една злодейка обаче ми се схвана пениса и сега не иска да се омеква и не мога да отида в хола при нашите и ме е срам... Дайте съвет как да го спадна? Помогнете ми моля ви се! Кво да правя бех хора??????? ](*,) ](*,) ](*,)
POREDNATA EBAVKA
gangbang
12-24-2006, 20:24
Влез у хола и го развей бре. Нема се плашиш :mrgreen:
malka_sladuranka
12-24-2006, 20:28
хахах....еми нека е твърд за какво ти е мек...
Влез у хола и го развей бре. Нема се плашиш :mrgreen:
И аз тва викам^^ :smt005
air_wisp
12-24-2006, 21:59
Счупил си го! Няя страшно ше мине след 1 година или ако искаш може да идеш на лекар да ти оправят :mrgreen:
с ножа
rezni go...nqma da ti trqbva
Изсипи си няколко кубчета лед в гащите и ти гарантирам ефект :mrgreen:
Тва го има вече на реклама, плагиатка такава!!!! ;-)
cherinka
12-25-2006, 08:15
rezni go...nqma da ti trqbva
Точно така, Моля одрежете го, и без това не ви трябва