View Full Version : До момичетата
Пепи Пекторалиса
12-25-2006, 02:02
На колко от вас, мили дами, са ви ебали путкaта ленина яко? :roll:
"Пyтката лелина". А ако държиш на аналогията с великия съветски лидер, "пyтката ленинска".
Темата е маса тъпа.
Пепи Пекторалиса
12-25-2006, 02:16
Темата е маса тъпа.
Темата за мен е много важна и екзистенциална.
Overwhelming
12-25-2006, 02:20
За мен пък определено от темата струи такъв философски въпрос,че направо изгарям от желание да напиша моето маловажно сред масата от желаещи да пишат мнения постче ^ ^ ..... *сърказъм* .....
Темата е направо зле.....
Пепи Пекторалиса
12-25-2006, 02:21
За мен пък определено от темата струи такъв философски въпрос,че направо изгарям от желание да напиша моето маловажно сред масата от желаещи да пишат мнения постче ^ ^ ..... *сърказъм* .....
За мен пък темата си е идеална. И стига сте я разваляли с неграмотните си постове. Научете българския език, не е трудно, а пък е полезно. #-o
Overwhelming
12-25-2006, 02:25
За мен пък темата си е идеална. И стига сте я разваляли с неграмотните си постове. Научете българския език, не е трудно, а пък е полезно. #-o
Не ми говори за грамотност.Тя няма нищо общо....а и не си ти този,които ще ме кара да уча български ;) ....
......темата въпреки остроумните ти постове,които така силно ме зарибяват да пиша в нея си остава с една дума - тъпа ^^....
Ако очакваш грамотност в публичен форум.. А и не аз съм човекът с "ленина" пyтка.
Обичам да друсам!!
Пепи Пекторалиса
12-25-2006, 02:28
MySel`f, заслуцаваш БАН. Пишеш само офтопик. :twisted:
За грамотността ти, учитеката ти по БЕЛ и мама и тати ще ги е срам, теб не ти пука, нали!? =;
Пепи Пекторалиса
12-25-2006, 02:29
Ако очакваш грамотност в публичен форум.. А и не аз съм човекът с "ленина" пyтка.
Обичам да друсам!!
Да, ти си този с "ленинска". Мислейки си, че това е правилното, но за жалост не е. :lol:
Overwhelming
12-25-2006, 02:30
MySel`f, заслуцаваш БАН. Пишеш само офтопик. :twisted:
За грамотността ти, учитеката ти по БЕЛ и мама и тати ще ги е срам, теб не ти пука, нали!? =;
http://mrpod.16.forumer.com/images/smiles/mrpod/0114-dull.gif .....
Ми наистина,не ми пука за мама и тати нито за учитеЛЯ по БЕЛ....
А офтопика ще го има доста в тема за "ленини путки"...това да не е бил жалък опит да напишеш "лелина" или ни нам...аз поне такъв израз незнам....трябва да питам Ленин или Сталин да ми разяснят малко.....
Не ми говори за грамотност.Тя няма нищо общо....а и не си ти този,които ще ме кара да уча български ;) ....
......темата въпреки остроумните ти постове,които така силно ме зарибяват да пиша в нея си остава с една дума - тъпа ^^....
=D> :smt023
За мен пък темата си е идеална. И стига сте я разваляли с неграмотните си постове. Научете българския език, не е трудно, а пък е полезно. #-o Българския е труден, вярвай ми аз знам :-)
Пепи Пекторалиса
12-25-2006, 11:15
Скъпи и многоуважвани от мен момичета, млади дами, защо не отговаряте? :shock:
Tемата не е достатъчно просташка. :smt005
Пепи Пекторалиса
12-25-2006, 11:20
Tемата не е достатъчно просташка. :smt005
Уверявам те, темата е възможно най-културна, Коледа е, все пак. :smt006
След празниците ще ти отговоря.
Коледа е все пак. :smt008
malkata_
12-25-2006, 12:27
хаха май се избивате кой ще пусне по тъпа тема!!! #-o и кое му е културното на всичко тва дето питаш?!...а отговора ми за темата ти е-НЕ ТИ ВЛИЗА В РАБОТАТА!!! :::
malka_sladuranka
12-25-2006, 12:29
хаха май се избивате кой ще пусне по тъпа тема!!! #-o и кое му е културното на всичко тва дето питаш?!...а отговора ми за темата ти е-НЕ ТИ ВЛИЗА В РАБОТАТА!!! :::
а на теб какво ти е влизало в работата хахах ](*,) еййй пак започнах да говоря глупости..ама не се сдържам
malkata_
12-25-2006, 12:37
а на теб какво ти е влизало в работата хахах ](*,) еййй пак започнах да говоря глупости..ама не се сдържам
еми предполагам-кавото и на тебе!!!(сега кво ще се заяждаме ли?!...) :smt005
malka_sladuranka
12-25-2006, 12:39
ххаха край...сбихме се :-D не бе..не съм го казала с лошо няма да ми се сърдиш \:D/
malkata_
12-25-2006, 12:40
ЖЕНСКИ БОЙ!!!
хаха кой е казал това?!...както се бъзикам така и разбирам от бъзици...ама някой май не!!! :mrgreen:
Боже...аз също се шегувам. #-o
Абе,всички сме големи шегаджии днес.
malkata_
12-25-2006, 12:41
ххаха край...сбихме се :-D не бе..не съм го казала с лошо няма да ми се сърдиш \:D/
хаха верно ше се избим тука...не бе не съм казала че се сърдя...аз просто си питам :mrgreen: :smt016
malkata_
12-25-2006, 12:42
Боже...аз също се шегувам. #-o
Абе,всички сме големи шегаджии днес.
ооо коледното настроение не ме пуска от снощи!!! :smt005 :::
malka_sladuranka
12-25-2006, 12:42
::: ясно е, всички се бъзикаме \:D/
Na vsi4ki osven MNOGO MNOGO GROZNITE. Ama i za tqh moje da se namerqt nekvi prekaleno prekalili alkoholici
malkata_
12-25-2006, 12:59
Na vsi4ki osven MNOGO MNOGO GROZNITE. Ama i za tqh moje da se namerqt nekvi prekaleno prekalili alkoholici
хаха госта нали знаеш.....няма грозна жена...има пиян мъж!!! :smt005 :mrgreen: :wink: