View Full Version : Към дамите
Момичета, какво би ви накарало така че да си искате секс. В смисъл до толкова да се възбудите че направо да умолявате партньора ви да спи с вас?
Нищо.
Аз верно съм емоционална, ама.....
Нищо.
Аз верно съм емоционална, ама..... може би не само емоционална но и фригидна :smt005 :smt005
Аз да се включа ли...??? :mrgreen: :smt006
Давам ти карт бланж - действай!!
но с акъл на 14 годишен бисексуален бизон
Дръж се като на толкова тогава,а не като недоебан 14годишен...
хахахахааха,култово....изпр� �вари ме..
знам, дишай ми прахта, а и секса мога сам да си го направя и пак ще ми е готино :-) :-) :-)
Ами ще трябва да те разочаровам.
Не съм се [-o< до сега на никой да ме изчука :mrgreen: :mrgreen:
Макар,че като ми се прави и казвам на моя,но не и да го умолявам на колене,щото ако съм на колене,нещо друго ще му правя...
Макар,че като ми се прави и казвам на моя,но не и да го умолявам на колене,щото ако съм на колене,нещо друго ще му правя... той не те ли е карал да му се молиш нещо от сорта на "о оо моляте слого да пулсира вътре в мен молята молята и скам да ме изпълва аз съм мн лошо момиче молята подари на лошото момиче малко страст молята моляяяя :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
знам, дишай ми прахта, а и секса мога сам да си го направя и пак ще ми е готино :-) :-) :-)
Уау,стигаш си с уста чурката?Уау... =D>
аа не устата,гъза било...
евала...
Колко ти е дълъг? :-k
Ама честно!!!
евала...
Ама честно!!! не ве чекията МУ Е МАЙКАТА
инае ако съм честен достатъчно е. в см искаш ли? :lol:
Макар,че като ми се прави и казвам на моя,но не и да го умолявам на колене,щото ако съм на колене,нещо друго ще му правя... той не те ли е карал да му се молиш нещо от сорта на "о оо моляте слого да пулсира вътре в мен молята молята и скам да ме изпълва аз съм мн лошо момиче молята подари на лошото момиче малко страст молята моляяяя :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
Шибай ме перверзнико,изкърти ми П@тката,да да,още по-силно,по-навътре :mrgreen:
хахахаха
всъщност сме доста по-скромни...такива по-брутални неща не присъстват в речника му,нито в моя (единствено и само тук).
Редовните му приказки са..."ела да спиш в къщи(скромно някакво,ама зная кво става като затворим вратата)" :mrgreen: ,"дай да ти го сложи бати" :mrgreen: или "Оххх на батии,дай си ми я..."
Общо взето нямаме време за приказки,защото в повечето случаи се мляскаме усилено и няма чалъм за приказки...
евала...
Ама честно!!!
хубаво де, да сменим въпроса на - КАКВО МАЦКИ НАЙ-МНОГО ВИ ВЪЗБУЖДА НА СВЕТА И БИ ВИ НАКАРАЛО ДА ЗАБРАВИТЕ ЗА ВСЯКАКВИ ЗАДРЪЖКИ???
евала...
че сме и срамежливи..
:smt005 нека да е в сантиметри,че в инчове изглежда мн малко :mrgreen:
Ау тая ултра ще развали децата :shock: давайте точката 18+
да де то това е ясно, ама имаше една дето за канили да гледа филм после я ебали ама тя си имала приятел и сега вика че било грешка, е каква грешка нали момчето ти е казало че "филм" ще се гледа :D :D :D
да де то това е ясно, ама имаше една дето за канили да гледа филм после я ебали ама тя си имала приятел и сега вика че било грешка, е каква грешка нали момчето ти е казало че "филм" ще се гледа :D :D :D
Тя е била виновна ачка. Момчето я е канило само за филма и после да я изпрати ама яяяяяяя. Тя останала при него и след филма и човека какво да направи защо да отказва на момичето :lol: :lol: :lol: :lol:
Ултра има карт бланж - може да прави всичко. Пък и се кефя на ултра. Тва ултра откъде трябва да иде? Каква е идеята на ника?
евала...
че сме и срамежливи..
:smt005 нека да е в сантиметри,че в инчове изглежда мн малко :mrgreen: ае ако знаеш колко е един инч не ти изглежда малко :-)
иначе чесната ако ми е станал на макс 18 СМ не инчове че да не се обърка някой и да ме мислят че като се одървя и губя съзнание от загуба на кръв в мозъка :-D :D :-D :D :-D :D :-D
евала...
Ама честно!!!
хубаво де, да сменим въпроса на - КАКВО МАЦКИ НАЙ-МНОГО ВИ ВЪЗБУЖДА НА СВЕТА И БИ ВИ НАКАРАЛО ДА ЗАБРАВИТЕ ЗА ВСЯКАКВИ ЗАДРЪЖКИ???
Ами май не се е намерила тая дръжка,дето да ме накара да изпадна в несвяст и да забравя всичко... :mrgreen:
Привличането,чувствата,отс рещния човек,100 гр.водка биха ме отпуснали доста.Всеки обаче си има различно тълкуване за нещата,за една може да е нормално да прави анален или орален секс,за друга не...
Всичко опира до каква степен ще те предразположат.
евала...
Ама честно!!!
Ами май не се е намерила тая дръжка,дето да ме накара да изпадна в несвяст и да забравя всичко... :mrgreen:
Привличането,чувствата,отс рещния човек,100 гр.водка биха ме отпуснали доста.Всеки обаче си има различно тълкуване за нещата,за една може да е нормално да прави анален или орален секс,за друга не...
говори в личен план :) :)
евала...
че сме и срамежливи..
:smt005 нека да е в сантиметри,че в инчове изглежда мн малко :mrgreen: ае ако знаеш колко е един инч не ти изглежда малко :-)
иначе чесната ако ми е станал на макс 18 СМ не инчове че да не се обърка някой и да ме мислят че като се одървя и губя съзнание от загуба на кръв в мозъка :-D :D :-D :D :-D :D :-D
Ми...супер! :mrgreen:
Нали? :mrgreen:
незнам мойте познати се базикат с мен че ми е грозен ама з не им вярвам мн си ми е готин даже :smt040 мн си го обичам
евала...
Ама честно!!!
говори в личен план :) :)
Ами говоря де,то за мен и оралния и аналния са си нещо нормално,също и да ме вържат(но романтично,не в стил бдсм),пак ми ще приятно.
незнам мойте познати се базикат с мен че ми е грозен ама з не им вярвам мн си ми е готин даже :smt040 мн си го обичам
Ми Ачка,дай снимка да видим,да преценим,аз опитно около имам,ескпертско... :mrgreen: хахаха
Ми Ачка,дай снимка да видим,да преценим,аз опитно около имам,ескпертско... :mrgreen: хахаха сега съм на работа, нямам фотоапарат, и нещо не съм мн възбуден иначе ако се навия някой ден ще го снимам и ще ти го дам не ме бърка нито те познавам нито ти мен 8)
Ми Ачка,дай снимка да видим,да преценим,аз опитно около имам,ескпертско... :mrgreen: хахаха
ачка, недей праща снимки батка, твърде млад съм да ослепявам и да умирам от смях
ачка, недей праща снимки батка, твърде млад съм да ослепявам и да умирам от смях ахахаха
аре стига ве :D :D :D :D
ачка, недей праща снимки батка, твърде млад съм да ослепявам и да умирам от смях ахахаха
аре стига ве :D :D :D :D
тря въри бъзика ;-)
Ми Ачка,дай снимка да видим,да преценим,аз опитно около имам,ескпертско... :mrgreen: хахаха сега съм на работа, нямам фотоапарат, и нещо не съм мн възбуден иначе ако се навия някой ден ще го снимам и ще ти го дам не ме бърка нито те познавам нито ти мен 8)
хехе ми знайш ли?може пък да го позная хахаха :mrgreen: :mrgreen:
malka_sladuranka
12-25-2006, 09:13
Момичета, какво би ви накарало така че да си искате секс. В смисъл до толкова да се възбудите че направо да умолявате партньора ви да спи с вас?
чак пък да го моля..... [-X за нищо на света....
хехе ми знайш ли?може пък да го позная хахаха :mrgreen: :mrgreen: едвали :-)
krem4et0
12-25-2006, 12:45
Просто го поглеждам многозначително и той си знае,че искам секс. защо трябва да го моля-ние не се молим за такива неща,а просто се разбираме с поглед искаме или не. не е толкова сложно,стига да се познавате. А иначе аз секс не съм му отказвала,ама той на мен да. Какво правя ли-просто го възбуждам до такъв момент,че да иска секс,ако съм в настроение. Ако ли не-гушвам го и си говорим.
{Poison}
12-25-2006, 13:38
стриптиийз
стриптиийз
ti vuob6te pro4ete li vyprosa?
Просто го поглеждам многозначително и той си знае,че искам секс. защо трябва да го моля-ние не се молим за такива неща,а просто се разбираме с поглед искаме или не. не е толкова сложно,стига да се познавате. А иначе аз секс не съм му отказвала,ама той на мен да. Какво правя ли-просто го възбуждам до такъв момент,че да иска секс,ако съм в настроение. Ако ли не-гушвам го и си говорим.
abe vie tuka maloumni li ste... toi pita kakvo bi vi nakaralo da se molite... to qsno 4e vseki deto ima mozuk ne e nujno da se moli 4e da se razberat... ama to pri teb i tva e sumnitelno
Никой не ми разбра въпроса обаче.
Давам пример - Брат Пит, или който и да е - Знам че вас жените ви възбужда още докато му видите снимката. Представете си че сте на живо при него. Какво от това което той прави би ви накарало да откачите от възбуда и буквално да му се молите да ви опъне?
gangbang
12-25-2006, 19:48
Дейвид Бекъм :mrgreen:
ми не ми трябва някаква огромна причина ако ми се прави си казвам :D
Май Умнияя току-що се сблъска с различно устроената сензорна и мисловна дейност на жената, в сравнение с мъжа.
:D trqbva da ima6 mnnnnn silno izla4vane da uspee6 da q zaintriguva6, da i zavarti6 glavata i ve4e si q vkaral v legloto
Ултра има карт бланж - може да прави всичко. Пък и се кефя на ултра. Тва ултра откъде трябва да иде? Каква е идеята на ника?
Ами то е вид степен,нещо като Хипер,Мега,Ултра...
Няма конкретен смисъл... :P
I'm the alpha and the omega!
...аз съм началото и края.... [-o<
...аз съм началото и края.... [-o<
Мдам.. Освен това, последното ниво на трудност на Unreal Tournament :D Who's your daddy! (хахах, геймърска шегичка ^^)
:D trqbva da ima6 mnnnnn silno izla4vane da uspee6 da q zaintriguva6, da i zavarti6 glavata i ve4e si q vkaral v legloto
Нещо по-конкретно в тва излъчване
Иначе е тъжно че шизъл не се е научил да чете заглавията на темите! Но ако е от другия пол е разбираемо да отговаря в теми за момичета. Дам на Коледа стават чудеса .... хората обръщат резбата - конкретни
Май Умнияя току-що се сблъска с различно устроената сензорна и мисловна дейност на жената, в сравнение с мъжа.
Чети, другарю. Май Дядо Коледа пак не ти е донесъл мозък, а?
Чети, другарю. Май Дядо Коледа пак не ти е донесъл мозък, а?
А тебе те пропуснал с пишката! Жалките ти опити да станеш момче са напразни с всяка коледа и нова. Жалко
krem4et0
12-26-2006, 19:16
abe vie tuka maloumni li ste... toi pita kakvo bi vi nakaralo da se molite... to qsno 4e vseki deto ima mozuk ne e nujno da se moli 4e da se razberat... ama to pri teb i tva e sumnitelno
Ей,не ме обиждай на акъл Анонимко,че лошо ти се пише. С кака си Кети не се занимавай!