View Full Version : какво получихте за Коледа?:)
айде тука всеки да се похвали какъв подарък е получил за Коледа или какво ще си купува :D
аз получих
1.Един много як парфюм
2.Много яки блузки
3.Златни обеци
4.Един супер голям плюшен мечок :D
Вие сте :arrow:
MI az 4esno da si kaja podaraka mi ne e mn golqm samo 45 kg na Ani i tfa e lubovta na jivota mi kakvo pove4e da vi kaja cql jivot sam si me4tal
za takav podarak i sega sam super poludql po neq... :smt007 :smt007 :smt007
Sisley^BaBy
12-25-2006, 11:16
супер як парфюм и голям шоколад :)
lubopitniq
12-25-2006, 11:29
Az polu4ih za koleda sony ericsson K800 i sam mn shtastliv sega ........ \:D/ \:D/ \:D/
JoeBanana
12-25-2006, 11:52
100 кинта :mrgreen: ся ше ги пръсна за желибон и дъвки турбо :mrgreen:
пуловер, монитор, мишка, дребни сребърни бижута, свещници и свещи :D и 20лв
`ImpeNeTraBle_DarKnesS`
12-25-2006, 12:28
Тази Коледа нищо.
Но пък РД-то ми беше на 14 и получих
3 пуловера, 1 риза и някаква блуза
pilencetoo
12-25-2006, 13:38
1.цифров фотоапарат
2.30+50лв
3.комплект сутиен и прашка (не точно,ама не е и бикини,не мога да го обясня :oops:)
4.комплект бижута (колие,обици и гривна)
5.няколко свещника и други дребни работи
Тази Коледа много подаръци,както никога :)
Нищо. И без това достатъчно получавам подаръци през годината...
ivan4oooo
12-25-2006, 13:54
mi az polu4ix ot na6te
kaska (agv) :) ekip za motor i botu6i za motor
ot babite
40+50 lv
ot lelq mi
bluza
HopeLesss
12-25-2006, 13:58
Плюшен снежен човек-скиор и шоколадов дядо Коледа :D
Composure
12-25-2006, 14:13
аз получих едно голямо нищо :cry:
а всъщност получих едно : весела коледа :cry:
psycho_girl
12-25-2006, 14:46
gsm , i stariq si mi haresva6e, daje mi e mu4no za nego :(
n0 CoNnEc7i0n =)
12-25-2006, 16:33
аз получих куп неща...единственото, което исках, а не получих, беше внимание иии грижа за семейния празник...
и все пак не се оплаквам
получих от данчо:
1.i-pot
2.джинси:)
от нора:
1.огромен плюшен заек (розов разбира се, се пак съм лигла)
2.супер готина блуза от Fishbone
иии от мама и тате компютър нов:)))
от баба и дядо нови кецове от глоуб (или по скоро спонсорството за такива)
ииии куп фигурки и некфи такива от класа:)
`ImpeNeTraBle_DarKnesS`
12-25-2006, 17:05
n0 CoNnEc7i0n =) , баси готините подаръци, честити да са ти =)
Ъм...да не ми е напразен този пост от класа получих разни коледни джунджурийки. :-D
n0 CoNnEc7i0n =)
12-25-2006, 17:12
мерсиии:) все още не съм си получила подаръците от гаджето, тогава ще съм за завиждане:)
`ImpeNeTraBle_DarKnesS` не бой се, ако никой др не ти подари нищо, аз ще ти подаря нещо:)
`ImpeNeTraBle_DarKnesS`
12-25-2006, 17:14
Уж на Нова Година ще ми дадат подаръците, ще видим =)
нищо,кур за наште! баща ми щеше mp3 player да ми купува,ма бил разбрал,че аз не искам и не ми взе :x
Амана от родители и секви роднини. Само да почна да си бачкам сам,хич не ги познавам...
нищо,к.ур за наште! баща ми щеше mp3 player да ми купува,ма бил разбрал,че аз не искам и не ми взе :x
Аман от родители и секви роднини. Само да почна да си бачкам сам,хич не ги познавам...
Jamalska
12-25-2006, 18:27
Мии...2 парфюма с чантичка за такива глупости.Плюшен заек-страхотен,раница,шоколад,о� �ичкиии абе мн яки работи получих.
Dr. Kazimbutt
12-25-2006, 18:53
Не получих нищо.
rosskata
12-25-2006, 18:56
Едни чки чорапки, чаша с картинки, спонсорство за яке и, забележете- Прахосмукачка!! от наште...От баба и дядо доволно парички... Утре ще ходя на пазар да си купя някои напълно ненужни неща, преди да съм си изпила парите...
Обаче много се кефя, защото с последните си пари от лятото купих подаръци за всички... 8)
teenkopele
12-25-2006, 19:38
Цифров апарат, едно такова мачкащо се (от тези, които са пълни с талк), парфюм и някаква карта, която все още не мога да разбера за какво е. :mrgreen: :wink:
Crazy_teen4e`f
12-25-2006, 19:50
Ново гсм-Motorola L7 и боди.
Composure
12-25-2006, 19:59
ами :) аз бях писал по горе че съм получил хуй в гъза обаче те наще отидоха на почивка в авсрия и от там ми се обадиха преди 2 часа и ми казаха че преди малко са ми купили подарак не казваха ама ги изврънках и отговора е :
ПОКЕТ ПССССССССССССССССССССССсс бъгеееееетттттттттт баси кефа и то добро :)
Много си се радвам тази година на подаръците :D :D
От мама:
-Яке на "Motivi",синьо,с кожичка по качулката
-Графитено сива блуза с деколте "Toi & Moi"
-Туидени бермуди в сиво и черно ""MNG
-Спортно поло на "Killer loop"
-Яке,черно,изчистено на "Playlife"
От тате:
-Лаптоп
-BlackBerry
-Обувки "Маноло Бланик"
От приятеля ми:
-Монополи(историята му е адски сантиментална :mrgreen: )
-Кутия шоколадови бонбони от "100 грама сладки"
-Уикенд в някво семейно хотелче :-D :-D
Малко множко ама...миналата година пък бяха малко..... :-D :-D
az poluh za koleda 1 ka6on palen s nepriqtnosti i 1 paket usmivki za cvqt
1.i-pot
Тва кво е? Неква цака да пушиш трева онлайн? :) Пише се iPod, колежке. Написано ти е на iPod-а май. Както казах, получих едни кубинки, както и 10 DVD-та да разтоваря drive D:.
Айде лека ви нощ, че взех много да се заяждам.
evil_lady_in_black
12-26-2006, 07:00
Нов телефон.
цифров апарат
плюшка от гаджето ми
и тъпи дрехи бижута парфюми #-o
sexY_mackA90
12-26-2006, 18:43
:arrow: 3 нарфюма
:arrow: нова електрическа китара
:arrow: 5 бодита
:arrow: 6 блузки
:arrow: сноуборд
:arrow: златни обеци
' :arrow: колие
sexy_devil4e
12-26-2006, 19:49
ми ново телефонче,най-новото дамско бижу,след е530,дам е570 мноуу му се кефя,едвам са ми го намерили :lol: и парфюмче "dior"един тийнейджърски!! \:D/и козметика там от приятели и т.н
miloto_girl_4e
12-26-2006, 19:56
Ох, като ви гледам само ваще как ви глезят.. ужас :mrgreen:
Получих от наще ново цифрово апаратче :wink:
ОТ брат ми още нищо, щото нищо не съм си харесала :mrgreen:
От едната ми леля 100 кинта
От другата ми леля и баба - пари некви, сладки, дрешки, два парфюма готинки :wink:
eXtRaoRdinaRy
12-26-2006, 19:56
Едни джинси, които не са нищо особено, но ще си ги нося с кеф, поради факта, че са подарени с любов :mrgreen: . :|
Angel_Girl
12-26-2006, 21:58
Микровълнова фурна
2 много готини блузки
Много як гланц
Много готин парфюм
Някакви сувенирчета
Комплект бельо(сутиен и прашки)
Слушалки с микрофон
и много шоколади :-D
вместо да се хваля или оплаквам какво съм получил ще кажа,че истински се радвам като гледам как любимите ми хора се радват на моите подаръци! 8)
Devil`s little sister
12-26-2006, 23:05
Ми козметика .. бижута.. парфюмче ...
а и пантофки от баба ..
Juicy_Lucy
12-28-2006, 12:45
дигитален апарат и съм доста хепи :)))))))))))
..и разни други неща,ма не ми се изброяват сега..сещате се
ami zlatna grivna..originalen parfyim tommy girl na tommy hilfiger..edna kojena 4anta...blyza..t,e 2 blyzi. :P
Bounty`Killer
12-28-2006, 16:36
Много як телефон ;] Sony Ericsson v630i и Протеин 5 кг :mrgreen:
Li77Le^aN{G}eL
12-29-2006, 05:44
Sony Ericsson K310i,едни обици,дънки и ръкавички :-D \:D/
Parfum`Girl
12-29-2006, 15:24
Телефон,парфюм и блуза :)
your-girl
12-29-2006, 18:20
gsm4ence!mn si me kefi!!!!! :D \:D/ :D
river_of_blood
12-29-2006, 18:26
GSM,козметика,дрехи и пари
white_chik
12-29-2006, 19:13
Много си се радвам тази година на подаръците :D :D
От мама:
-Яке на "Motivi",синьо,с кожичка по качулката
-Графитено сива блуза с деколте "Toi & Moi"
-Туидени бермуди в сиво и черно ""MNG
-Спортно поло на "Killer loop"
-Яке,черно,изчистено на "Playlife"
От тате:
-Лаптоп
-BlackBerry
-Обувки "Маноло Бланик"
От приятеля ми:
-Монополи(историята му е адски сантиментална :mrgreen: )
-Кутия шоколадови бонбони от "100 грама сладки"
-Уикенд в някво семейно хотелче :-D :-D
Малко множко ама...миналата година пък бяха малко..... :-D :-D
Ваште добре са се погрижили :wink:
Аз от мама и тати получих парички и си купих пуловерче и разни простотии.От бабите също парички, от приятелкоте-пръстнече,портмоне,козмети ки разни и плюшковци.От един приятел - книжка(супер мноо се зарадвах,защото вече никой не подарява книги) от гаджето също получих един комплект козметика.
Доволна съм от подаръците обаче ми е малко мъчно,че колкото по-голяма ставам,толкова повече се губи магията на Коледа.Все си мисля,че смисълът на този празник е не да купиш нещо адски скъпо,което даден човек е искал или си е избрал и ти само да го платиш,ами да изненеадш приятно някого.Дам,по-хубаво е да получиш нещо,което ти харесва,но пък се губи моментът на изненадата.
:roll: [/b]
BunnYY_f
12-29-2006, 19:23
Сребърна гривна (исках я от много време,точно тази), пари, много целувки и усмивки, една много хубава свещ(много скъп от към емоции подарък), и едно плюшко :D
въдица(вече ми се пада 7-мата),пуловер и дезодорант Str8 :)
Dorianchety
12-30-2006, 21:46
най-ве4е кинти :wink:
InitialD
12-30-2006, 22:36
Ми аз от нашите не получих нищо..но пък и не съм искал мен ми стига че са ми дали възможност да живея нормално макар и да нямам много неща които другите имат..стига ми че си имам родители!!!Това е най-важното!!!Но иначе мама днес ми даде пари да си купя яке и панталон че съвсем го бях закъсал..и да ви кажа доволен съм най-после си купих яке с пухена качулка и едни джинси.Много се радвам за всички вас и за вашите подаръци...важното е да ви харесват и да са подарени от сърце!
А иначе и аз ще изброя подаръците от роднините:
-риза Lacoste
-блуза тип пуловер Paul & Shark
-от баба боксерки..е добре че е тя да ме спасява откъм бельо :lol:
-шоколад (който отдавна се изяде)
Хора не забравяите, че най-много радост ще доставите на хората които са ви подарили подаръци като видят че вие ги употребявате!!!Това значи, че ви харесват!!!
Значи купиха ми яке, при това Kenvelo! Имам блузка, боди, парички и много лакомства.Всичко това от Дядо Коледа :) От приятелките получих блузка и свещи ^^
~Teen_GirL~
12-31-2006, 00:36
Emii taq koleda neshto ne q usetix neznam zashto taka i da vi kaja mi e malku tyjno :(
A po temata..Vsichki mi dadoxa pari babi,leli,kumove abe sichki dori i nashte ne se oplakvam ama i az iskax pone neshtu malko pod elxata i mi stana krivo shtoto za pyrva godina taka stava..A inache az parite veche gi osrebrix v dreshki i mi e hubavo..haha :mrgreen: a inache nashte mi obeshtaxa Gsm - che za rojdeniq den i zatova ne im nahalstvam na horata za poadraci.. 8-[
BrokenInnocence
12-31-2006, 01:43
Ми понеже рд- то ми е малко след Коледа и ми се насъбраха доста неща. Дълго палто, часовник- пръстен, чантичка за гримове, лаптоп, iPod, цифрова камера, дрехи, пари...
GiRl^of^PriStOn
12-31-2006, 11:30
Poluchih
:arrow: Dynki
:arrow: 20lv
:arrow: Pliushena igrachka (edno rozovo zaiche)
:arrow: bodi
:arrow: parfium i kolan ( lichno ot men kupeni - za men :lol: )
:arrow: sega ochakvam mp3-ka ot bashta mi :lol:
mnoo kinti Mp4 player edin swi4ur na korn i novo tool4e za sk8
`ImpeNeTraBle_DarKnesS`
01-01-2007, 21:34
Тааа ии Коледа и Нова Година минаха и казвам казвам какви подаръци имам общо :)
От баба и дядо (за рд става въпрос) - 50 лв. - ама вече изхарчих 10 :oops: , така, че остават 40
иии пак от баба и дядо за Коледа също 50лв.
иии от 1 приятел на нашите 70 лв.
От мама, тати и техен приятел общо (за Коледа)
1. един бял пуловер
2. блузка на жълти и сиви райета...от терранова май че е :smt017
3. иии пак блузка, на лилави и сиви райета :)
4. суичър на бенеттон (лилав, пухкав много му се кефя :) )
5. дънки на кенвело :smt007 страшни са, ама са ми малко къси вече на дължина :cry: хем ги пробах като ги избирахме.
За Новата година :)
никакви пари не получих, вече от преди имам достатъчно :wink:
от един приятели
1. едно плюшено тюленче, супер сладко :)
2. пухкава рамка за снимка :-D с едно кученце ииии познайте - оФца :-D :lol: :lol:
3. някакви шнолки и ластичета и парфюм
от мама и тати:
една плюшка, офца, отгоре има кученце и над кученцето - пате (за пръв път виждам такава, не мога да я обясня много точно каква е :? )
alkobalko
01-02-2007, 15:13
Ами от родителите ми лаптоп, комплект златни бижута и пари. Общия подарък за мен и приятеля ми беше екскурзия (на която се зарадвах супер много).
От бабите и дядовците пари, с които и купих най-различни свещи, направо отрупах хола на моя етаж със свещи.
От приятелки сувенири и сребърни бижута.
А от приятеля ми беше най-прекрсния подарък (защото е от него де). Златна верижка със златно сърце, което се отваря. А вътре има надпис: "Ще те обичам винаги и няма да те пусна да си отидеш, защото без теб не се чувствам жив". Боже, колко го обичам. :smt007
priatelite mi se vurnaha ot Ispania za nova godina.tova be6e nai-hubaviat podaruk za men da sum s horata koito obi4am.spretnahme si iak :smt035
[B]a[N]D[i]T[k]a
01-02-2007, 17:55
vuh! mnogo neshta polu4ih :oops: no tova na koeto nai se radvam e edno (gore dolu golqmo) me4e... mnogo e sladko :smt007 i oshte edno me4e ama to e po malko.. i na edno jab4e mn`sa mi sladki :smt007
...kantar...
otdavna si me4taeh da imam vk16ti... :mrgreen:
vuh! mnogo neshta polu4ih no tova na koeto nai se radvam e edno (gore dolu golqmo) me4e... mnogo e sladko i oshte edno me4e ama to e po malko.. i na edno jab4e mn`sa mi sladki
въй и аз много обичам плюшени жабчетаааааа :lol: суперски са :D
Между другото за Нова година ми дадоха паричкии ,с които още не съм решила какво ще си взема... :roll:
poneje imah rd na 27 na koleda polu4ih pari4ki a za rd-to mi edin golqm me4o puh poneje sym mu luda fenka to tova be6e nai qkoto ot vsi4ki podaryci pyk i be6e ot priqtelq mi :lol: polu4ih sy6to edni srebyrni obici s djoint4eta komplekt s kolie i prysten i ye bqha mn gotini4ki.Drugoto qko ne6to be6e i ss koeto se izkefih be6e edon kokosovo prasence-kasi4ka s mn stotinki koeto trqbvashe da go 4upq makar 4e ne iskah 6toto be6e mn funn
FireAndIce
01-03-2007, 12:15
фотоапарат , 1 грозна блуза чорапи;шоколад и поставки за новогодишни свещи и mp3 плейър(ама той май е за нг)
Ot mayka mi-PC igrata"The Sims 2",ot bachta mi-moite domachni lubimci-ribi s akvarium i siakakvi raboti za nego,ot babite mi-bolero-na firmata Aurafachion,terlici :? ,rakavici-dosta sa si groznichki,no vse pak e podarak(sigurno za 1lv,ama nichto :roll: ) i lakomstva-1 chokoladov Diado Koleda i edin keks Torta Cokoa,bi triabvalo da e kokosov,ama spored men e po-skoro kakaov i sega patuva kam men s kolet(pone taka se nadiavam)dankovo iake(porednoto-veche imam dostaa,no ne vazraziavam :wink: )i nay-veroiatno(za moe naaay-gooooooliamo sajalenie)ochte lakomstva-dankovoto iake i dr.raboti kam nego chte sa po-skoro za Nova godina may...Ot diado mi tazi godina ne poluchih nichto,no za rojdenia mi den triabva da se revanchira zdravata. :wink:Ot edna sauchenichka-Evgenia-edna pozdravitelna belejka ot neia i edna detelinka za kolie.
No nay-golemiat podarak za men beche,che bachta mi si beche s nas za Koleda!
malko mace
01-08-2007, 13:01
Ot mayka mi-PC igrata"The Sims 2",ot bachta mi-moite domachni lubimci-ribi s akvarium i siakakvi raboti za nego,ot babite mi-bolero-na firmata Aurafachion,terlici :? ,rakavici-dosta sa si groznichki,no vse pak e podarak(sigurno za 1lv,ama nichto :roll: ) i lakomstva-1 chokoladov Diado Koleda i edin keks Torta Cokoa,bi triabvalo da e kokosov,ama spored men e po-skoro kakaov i sega patuva kam men s kolet(pone taka se nadiavam)dankovo iake(porednoto-veche imam dostaa,no ne vazraziavam :wink: )i nay-veroiatno(za moe naaay-gooooooliamo sajalenie)ochte lakomstva-dankovoto iake i dr.raboti kam nego chte sa po-skoro za Nova godina may...Ot diado mi tazi godina ne poluchih nichto,no za rojdenia mi den triabva da se revanchira zdravata. :wink:Ot edna sauchenichka-Evgenia-edna pozdravitelna belejka ot neia i edna detelinka za kolie.
No nay-golemiat podarak za men beche,che bachta mi si beche s nas za Koleda!
Tova biah az,no zzabravih da se regna! :?
FiRe_LaDy
01-08-2007, 14:41
Mi qke i dynki,edno mnogo sladko jylto patence ot moita nai dobra pr,otdelno sabrah 150lv ot babite i lelq nashte i te dadoha nqkoi drug lev :mrgreen: Sega sma reshila da si kupq nqkoi dreshka s tqh.Aa i srebyrni raboti.Mai tova .. za drugo ne se seshtam ... pak i ne e malko.To i prez godinata baq podaryci si mi praqt nashte. \:D/
malko mace
01-09-2007, 14:13
A,i propusnah da spomena-ot moiata priatelka i sauchenichka poluchih 2 gotini koledni salfetki,zachtoto kolekcioniram salfetki,1 rozov mnogo simpatichen lak za nokti i edno bonbonche. :lol:
Добре,че наще ми взеха подарък... (GSM).Тоя дядо ми коледа нищо не ми донесе!!!!!!! :( ДОРИ И СНЕЖАНКА! :( :( :(
Хъх,ами нищо :mrgreen: Както внаги.Като се замисля...за който и да е празник не съм получавала подарък.От семейството,де,приятелите по някога се сещат.За Коледа...миии дадоха ми една някакви сладки глупости...ама подарък не.
Златни дрънкулки, шапка, два анорака, пари...
Аз пък за Коледа получих един мн як президентски стол от едната ми ба, а пък от другата нищо (те и без това нямат кинти, няма да ги тормозя с глупости ). От татко получих части с PC-to, че се беше развалило (дъно+хард) и от майка ми получих едно принтерче НР. А пък от дебелия (Дедо ни Коледа) нищо не получих. Ей голяма стипца е тоя човек бе, поне една картичка да беше пратил. :D
Slave4You
01-22-2007, 20:21
един анцунг ... един пуловер ... един парфюм ... един сувенирен Дядо Коледа ... 50 лева .... едно DVD ... една книга-биография на Дженифър Анистън .... и това е :-)
HardcorE_AFA
01-23-2007, 07:00
ot na6te polu6ih dva fotoaparata.ediniq profesionalen d drugiq nqku za 200-300 leva da si 6trqkam kato sum na kru4mi4ki ala bala