View Full Version : molq hlep
tyrsih v tyrsa4kata no ni6to konkretno ne namerih varhu moq vapros,molq daite link ili otgovorete ima li na4ini da mi podarazni,dnes cql den me bolqt gardite i imam te4enie ,no trqbva da mi doide nai kysno utre,kakvo d apravq,da piq analgin ili ne6to takova.pls hel[
От къв зор пък искаш да ти подрани?
И мамка му, научете се да пишете на кирилица.
I az imah takiva problemi, no mi kazaha 4e e normalno( i vse pak otvratitelno) PMS. Ako te boli mnogo silno bi bilo hubavo da se posyvetva6 s lekarkata si ili s genikolog.
Az li4no piq buskolizim(to e slabo) ili nimezil ili aulin(poslednite dve sa za po- silni bolki)
Legni si i si po4ini ili si vzemi potyl du6 ili vana. Mnogo e otpuska6to.
Po-dobre ne se syvetvai samo s foruma, a idi na lekar!!! Ako ne6to ti stane ne poemam otgovornost. Ne znam kakvi alergii ima6!!!
nqmam bolki,pitam samo kak da mi doide po rano
teardrop
12-25-2006, 18:43
Е..по-рано май няма как да го накараш да дойде..хм, що пък искаш да подранява? Както и да е, сигурно си имаш причини...
Освен да си сложиш нещо топло на корема. Не знам, но може и да помогне. Ако не-няма да навреди. :-k
ami aspirina anli i toi sgrqva,mai trqbv ada pomogne,nali?
Тук съм некомпетентна и не мога да помогна. Не съм пробвала и не знам как е.
е защо трябва да ти дойде толкова рано неможеш ли да изчакаш един два дена за да видиш дали ще ти дойде и тогава ако не дойде да пиеш нещо :?
Може би не иска на Нова година да е неразположена.....,тя си знае, де..
da,zaradi ng e i ve4e naistina nz kvo d pravq 4e dami podrani... :-k
teardrop
12-25-2006, 19:18
А може би ще е по-лесно да направиш така, че да закъснее. Пий витамин С и ще го забавиш, но пък така до Нова година много витамин С ще ти стане и може да не ти повлияе толкова добре наведнъж. Все пак пробвай да ти закъснее вместо да подрани.
при някои помагат коремните преси но ако непомогне поне ще си стегнеш корема такаче нищо негубиш ако опиташ :-D
И все пак многото витамин C не влияе добре на бъбреците. Много ги претоварва.