View Full Version : haresva li vi ideqta za podaruk?
:)))))))))
12-25-2006, 20:25
zdraveite :) dulgo misleh kakvo da kupq na priqtelq si i nakraq se sprqh na edin parfum
http://beauty.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=2039266539&cat=3237&shop_id=12
tva e kinka za parfuma...moje li da mi kajete dali vi haresva? (ako ima nqkoi koito go e pomirisval ili go ima) kajete pls
malka_sladuranka
12-25-2006, 20:27
какво общо има парфюма със секса? дам...хубава е формата на шишето :-D
Mastodont
12-25-2006, 20:27
Не го знам тоя парфюм, но предполагам ще си заслужава. Пък и ние не можем да знаем гаджето ти какво предпочита, ако харесва козметика - каква. Като цяло не ми се струва лош избор.
На мен приятелката ми веднъж ми подари парфюм, който обикновено не бих погледнал. След това два месеца само от него си слагах, беше ми много хубаво да знам, че тя ми го е избрала. Така, че, юруш към магазина!
Sasha2k8
12-25-2006, 20:34
mdam parfuma e neveroqten....priqtelq mi ima su6tiq....ummm :P v na4aloto samo mu visqh na vrata, 4e daje i sega :D kolkoto do temata....koleda e nqma da te uprekvame ;)
VESELA KOLEDA NA VSI4KI
Sasha2k8
12-25-2006, 20:51
какво общо има парфюма със секса? дам...хубава е формата на шишето :-D
ne samo formata :lol: :lol: :lol: :lol:
И на мен ми подариха парфюм! Ама му забравих марката :oops:
Ебаси, а аз какво да подаря за Нова година? :(
malka_sladuranka
12-25-2006, 21:00
Ебаси, а аз какво да подаря за Нова година? :(
хмм..зависи на кой?
На мъж ми....
Той си има хиляди парфюми.
Джунджурийки...
Депресиращо е.
Особено, когато имаш 5 лева в джоба. :smt005
Ох, оставете се. И аз не знам какво да подаря на момичето ми за нова година.
Първо, видях едни МНОГО ЯКИ ЧЕХЛИЧКИ! Едни такива малки, пухени, оранжеви, с много сладко сърчице, изписано с мъниста.
Второ, едни червени еротични боксерки, изрязани и с ниска талия, очите ми останаха. Само като си я представя с тях.. :::
Трето, за 14 месеца не съм й подарил ЕДНА плюшена играчка! Мисля, че вече ми е време!
еми ако смяташ че ще му хареса му го купи :D
malka_sladuranka
12-25-2006, 21:05
На мъж ми....
Той си има хиляди парфюми.
Джунджурийки...
Депресиращо е.
Особено, когато имаш 5 лева в джоба. :smt005
дрешка :-k аз на моя това му подарявам... или някакво бельо хмм..
Аз за рожденния ден получих едно ОГРОМНО куче...плюшено. :P
Купи и боксерките. ;)
Не, купи и боксерките и плюшена играчка. И една роза.
:D
Sasha2k8
12-25-2006, 21:09
Ох, оставете се. И аз не знам какво да подаря на момичето ми за нова година.
Първо, видях едни МНОГО ЯКИ ЧЕХЛИЧКИ! Едни такива малки, пухени, оранжеви, с много сладко сърчице, изписано с мъниста.
Второ, едни червени еротични боксерки, изрязани и с ниска талия, очите ми останаха. Само като си я представя с тях.. :::
Трето, за 14 месеца не съм й подарил ЕДНА плюшена играчка! Мисля, че вече ми е време!
miii ako iska6 i podari plu6enata igra4ka...aaa moje i bokserkite ;)
malka_sladuranka
12-25-2006, 21:09
аз пък не се радвам на плюшени играчки..предпочитам..дрешк а..бельо..телефонче това онова :oops:
Sasha2k8
12-25-2006, 21:10
аз пък не се радвам на плюшени играчки..предпочитам..дрешк а..бельо..телефонче това онова :oops:
xixi men mn me radvat plu6enite igra4i...no i na telefon4e su6to ;)
И аз не обичам плюшени играчки,ама пита ли ме някой.
Предпочитам по-арт неща.Музика,книги,картини,д ръкулки...
Знам, че тя много обича плюшени играчки. И еротично бельо. А чехлите са просто яко свежи (сигурно ще ги взема за 15те месеца). Хмм, ще измислям скоро.
malka_sladuranka
12-25-2006, 21:14
мм като се замисля на телефонче няма какво толкова да му се радвам, значи на дрешки най-много се радвам :oops:
Sasha2k8
12-25-2006, 21:18
мм като се замисля на телефонче няма какво толкова да му се радвам, значи на дрешки най-много се радвам :oops:
eee az po princip dre6ki sama si kupuvam...za telefonite hodq s mama ili tatko.....;)
po princip bih se zaradvala na kakvoto i da e...samiq fakte 4e e ot 4oveka kogoto obi4am me pravi 6tastliva
malka_sladuranka
12-25-2006, 21:20
eee az po princip dre6ki sama si kupuvam...za telefonite hodq s mama ili tatko.....;)
po princip bih se zaradvala na kakvoto i da e...samiq fakte 4e e ot 4oveka kogoto obi4am me pravi 6tastliva
даа това неуспоримо е така...но ако трябва да си говорим за това какво искаме за подарък..това са нещата
Sasha2k8
12-25-2006, 21:24
даа това неуспоримо е така...но ако трябва да си говорим за това какво искаме за подарък..това са нещата
mdaam, tova sa..aaa malka_sladuranka moje6 li dami dade6 skypeto si da si pi6em ako iska6 :)
Хайдее, малките се награбиха!
Е заебаха ме....какво друго се очакваше? :smt005
malka_sladuranka
12-25-2006, 21:34
Е заебаха ме....какво друго се очакваше? :smt005
:smt008 аз само тебе те обичам
Важното е да има заварка - пол и възраст са без значение ^^ И да има снимков материал!!
malka_sladuranka
12-25-2006, 21:42
Така ще кажеш ти.... =;
не ми се сърди :cry:
яко темата не е лоша за подаръците
аз пък на моя му купих слу6алки с някакви вибрации (изхар4их се леко).. ама незнам за новата година какво да взема ... НЯМА ДА Е ПАРФЮМ нито книга нито пистолет (от тези антиките).. нито някаква джаджа със секси хумор.. щото ве4е съм взимала..ох из4ерпах се .. дайте съвети?
:smt056
На теб не мога да ти се сърдя.
Аз съм безидейна и безпарична....
Айде кажете как с 5 лева да измисля подарък?? Аз май го измислих де, и все пак..... :(
Sasha2k8
12-25-2006, 21:50
яко темата не е лоша за подаръците
аз пък на моя му купих слу6алки с някакви вибрации (изхар4их се леко).. ама незнам за новата година какво да взема ... НЯМА ДА Е ПАРФЮМ нито книга нито пистолет (от тези антиките).. нито някаква джаджа със секси хумор.. щото ве4е съм взимала..ох из4ерпах се .. дайте съвети?
amiii 6te pomislq i 6te ti kaja
i promise you :smt024
Айде кажете как с 5 лева да измисля подарък?? Аз май го измислих де, и все пак..... :( to4no 5 lw ti трябват за 4ервена прашка с малко бял пух :) никой не оби4а сутиените ;) така 4е още по добре !!! каква по хубава изненада от полегнала мадама на светлината на свещи в коледен дух!!!!!!!!!!!!! И ТОВА АКО НЕ Е ПОДАРЪК :)
Айде кажете как с 5 лева да измисля подарък?? Аз май го измислих де, и все пак..... :( to4no 5 lw ti трябват за 4ервена прашка с малко бял пух :) никой не оби4а сутиените ;) така 4е още по добре !!! каква по хубава изненада от полегнала мадама на светлината на свещи в коледен дух!!!!!!!!!!!!! И ТОВА АКО НЕ Е ПОДАРЪК :)
Хеей! Не си мислете, че сме толкова лесни! Просто ние не държим на подаръците така или иначе. Важното е да сме с Нея.
Няма да има терен за такива изцепки-та свещи,та да полягам....,но кой знае-на мен идеята ми допадна.А и съм на мнение, че щом има желание,винаги има и начин за постигане на целта. :twisted:
Мерси за идеята, Kitana. :smt008
Хеей! Не си мислете, че сме толкова лесни! Просто ние не държим на подаръците така или иначе. Важното е да сме с Нея. 4е кой е казал 4е сте лесни! има една реплика :'никой незнае какво искат жените" .. аз допълвам така :'никой незнае какво искат мъжете . понякога и те самите!"
ама с толкова пари НООО с офромно желание мисля 4е ще бъде оценено а и не са важни средствата а любовта , желанието , тръпката и красотата в това как и с какви 4увства предлагаш своя подарък! аз бих оценила и една целувка стига да ми я поднесат с желание и любов аа и многоо ВНИМАНИЕ :) :oops:
Подкрепям.
Важното е да е от сърце.
ЛЕЛЕ сори пиша с краката.. ама ве4е адски ми се спи ;) :?
Еми, bungle, с пет лева нямаш какво друго да правиш, освен да подкрепиш. :twisted:
Но поне мога да те утеша, че на момчето ти изобщо не му пука за подаръка!
shizzle, наистина ме утеши. :) Благодарско.
zdraveite :) dulgo misleh kakvo da kupq na priqtelq si i nakraq se sprqh na edin parfum
http://beauty.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=2039266539&cat=3237&shop_id=12
tva e kinka za parfuma...moje li da mi kajete dali vi haresva? (ako ima nqkoi koito go e pomirisval ili go ima) kajete pls
Докато четях самото обяснение за аромата на парфюма го надървих. Ебати парфюма. Жалко е че е за момчета. Купи му нещо друго, подари му вазелин, и го питай дали знае как се ползва, и ако каже да, контрирай го да ти покаже върху теб! Няма да има по-голям подарък от тва