View Full Version : ИСКАМ МЪЖКО МНЕНИЕ
Момчета, какво смятате за мъжките момичета ?
po-lesno e da se razbiram s tqh, no ne bih izlizal s takova momi4e, prosto 6toto me privli4at samo nejnite i jenstveni momi4eta (ama da ne e nekoq ligla est)
smily_data_bg
12-25-2006, 22:58
Edit
zavisi kvo razbira6 pod myjka
1 da ne e ligava energi4na da se dviji v myjka kompaniq
2 myjko tqlo okosmqvane psuvni i myjka pri4eska
za pyrviq variant ni6to protiv za vtoriq po dobre se vzemi v ryce tova pone e moqt syvet
ooo ne ne sam kato 2riq variqnt xaxaxaxa :D sas sigurnost
Я се определи, да знаем какво имаш в предвид.
TreeHill
12-25-2006, 23:54
Бъркам им пола. :smt017
:D
okey 6te si oto4nq vaprosa. Haresvate li momi4eta sas silen harakter koito ne sa nqkvi ligli a sa silni li4nosti ?
^HyPoCRiSy^
12-26-2006, 00:14
Под мъжки момичета всеки разбира различно нещо. Ако за някой мъжко момиче е не - лигла с мозък в главата, която може да говори за нещо друго освен козметика или кой я е наебал вчера, друг може да има предвид космато животно, което няма каквито и да било женски черти и чар. Първите мацки са ми любимите! Въпреки че съм момиче :-D
a ima li razlika spored vas m/y majkarana i majko momi4e
whateverdude
12-26-2006, 00:47
razbira se
whateverdude
12-26-2006, 01:32
mujkarana e takava, koqto se durji pove4e kato mom4e, mujko momi4e e momi4e sus silen harakter
Не съм момче, но мога да ти кажа нещо-те не ги харесват и им се подиграват.Поне по мои наблюдения.
Еми да определено мога да кажа, че ми харесват такива момичета, разбира се ако не са изгубили своята женственост все пак... Примерно познавам едно момиче, което живее близо до нас, мн добри приятели сме, не че съм влюбен в нея де, но баща и има сервиз за коли и тя там седи и му помага, ходи заедно с него на състезания с джипове и кво да ти кажа мн й се кефя :D