View Full Version : kak da razbere dali priqtelkata mi e bremena ?!
Vankata Stoilov
12-25-2006, 21:43
Imam malko problem4e na neq i zakusnqva a posledniq put go pravihme bez prezavativ. Zatova mi e interesno. az imam 4ustvoto 4e se izpusnah vuv neq no suvsem malko i dali ot tova moje da se zabremenee ?! kakto kazah pravihme go bez prezarvativ i mislq 4e se izpusnah pod4ertavam malko ta bihte li mi kazala moje li da sum naprail bedata ?! i kak da razbera ?
Можеш да разбереш като отидеш до аптеката и купиш един тест за бременност. Не е скъп,така няма да си хабиш нервите напразно. И моля ви се хора за стотен път повтарям-правете секс С презерватив или ако ви е толкова гадно С,минете на противозачатъчни. Не е кой знае каква философия. И да, може да си направил белята. Късмет.
противозачатъчните не са особено полезни се пак момчета грижете се за жените си пък и за вас
Сега пък противозачатъчните не били полезни...
Господи Иисусе Христе...
Vankata Stoilov
12-25-2006, 21:54
tq e na 14 normalno li e da i zakusnqva ?! predi 1 -2 meseca pak i be6e zakusnql ?! ta normalno li e ?
В днешно време е нормално да си тъп.
Отговори си сам на въпроса.
hahaha mersi ne otri4am ne sum mn umen no ne sum mnogo zapoznat sus menstrualniq cikul pri jenite :) zatova kato 4ovek vi moq kajete normalno li e da i zakusnqva ?
Има книжки-вземи прочети нещо.
И ходи и купи тест за бременност.
На 14 е нормално да й е нередовен. Нормално е да закъснява и ако е бременна :D
Тест за бременност, брат. Срам, не срам..
А съвременните противозачатъчни са по-сигурен метод за конрацепция от презерватива (но не пазят от венерически болести)
dobre kaji mi nemoje li da mi kaje6 gledam gi razbira6 tiq ne6ta normlano li e ili ne kfo tolko slojno ima vijdam razbira6 pisnalo ti e da obqsnqva6 na neuki ama kato ne ti se iska ne dei zatova bili mi kazal da ili ne normalno li e da i zakusnqva ?
Изпревариха ме.
Абе някакви 14 годишни го правят без презерватив,май ще се очаква бебе и не се знае елементарна физиология. Бравооооо.Много ги обичам такива.
Стискам палци всичко да е ОК.
bih iskal da mi kajete naprimer ako poloviq akt e bil predi 2-3 sedmici ima li na4in ako e bremena da zagubi ploda bez abort ?!
Не задавай сложни въпроси,а утре сутринта изтичай да и купиш един тест за бременност и да го направи още тогава.Рано,рано,с първа урина.
bungle za6to ne mi otgovori6 sus prosti otogovori ako ima da kakfu ako ne nqma ako neznae6 kaji neznam pitam te 4ove6ko
Ти задаваш излишни въпроси.Първо разбери въобще дали ше дундуркате бебче,после ще му мислиш за аборт.
И а,да,струва около 200-250 лева абортът.
На 14 е нормално да й е нередовен.
az pitah dali ima drug na4in ne abort !? i tova mi e
ok tova mi be6e ako iskate triite temata mersi
Няма защо.И винаги с презерватив!!!
Можеш да разбереш като отидеш до аптеката и купиш един тест за бременност. Не е скъп,така няма да си хабиш нервите напразно. И моля ви се хора за стотен път повтарям-правете секс С презерватив или ако ви е толкова гадно С,минете на противозачатъчни. Не е кой знае каква философия. И да, може да си направил белята. Късмет.
Странно е вече колко пъти всеки един от нас трябва да напомня за съществуването на такива тестове... ](*,)
и от малко може да се забременее, това малко след 9 месеца ще стане голямо ;). Вземи и тест и стискайте палци
Vij sega!V koi den ot menstrualniq cikyl na piqtelkata ti pravihte seks?Ako e bilo priblizitelno v sredata,riskyt za bremennost e po-golqm.No vse pak vs e otnositelno,taka 4e kupuvash test za bremennost,pravite go rano sutrin s pyrvata urina.Ne misli otsega za aborti i razni takiva.Na momi4eto moje da i zakysnqva ot mn neshta-stres,dieta,neredoven cikyl,smqna na vremeto i kakvo li oshte ne.Napravete test,za da se uspokoi,zashtoto ot trevoga moje oshte pove4e da i zakysnee.I molq te,ako sega vi se razmine,obrazovaite se na tema seks,i nai-ve4e-polzvaite prezervativi.Jelaq ti uspeh :)