View Full Version : MOQTA MAIKA :(
LSD^Lady
12-25-2006, 22:44
Zdraveite na vsi4ki... Purvo iskam da se izvinq ako temata mi ne e za tozi razdel no smetnah za nai dobre da q pusna tuk...edin 4ovek ujasno mnogo mi lipsva... edin 4ovek koito obi4am ujasno mnogo... edin 4ovek koito nepoznavam.. edin 4ovek koito mi e dal jivot... -MOQTA MAIKA :( az ne q poznavam ... kogato sum bila edva edno novorodeno tq me e ostavila v dom za siraci... sega sum osinovena.. osinovitelite mi sa stra6no dobri hora.. davat vsi4ko za men .. cql jivot ne sum li6avana ot ni6to , no... mnogo iskam da vidq moqta maika... :( edinstvenoto ne6to koeto znam za neq e 4e e bila na 17 kogato me e rodila ( i az sum po4ti na 17) ... znam 4e bihte mi kazali 4e trqbva da se radvam 4e imam dobri roditeli i t.n... no tq za men e mnogo ... neznam kak da opi6a bolkata si... neznam dali znaete kakvo e na vseki paznik da se pitate tq dali si spomnq za vas... za vseki edin rojden den da se pitate "moqta mama pomni li 4e dnes me e rodila" "kade e tq" "kak izglejda" "kak se kazva" i o6te hilqdi hilqdi vuprosi na koito nqmam nikakuv otgovor :( :smt010 neznam dali nqkoga 6te q namerq... neznam dali tq iska da me vidi... neznaete kolko mi e tejko i kolko mnogo mi e mu4no :smt010 neznam dali nqkoi bi me razbral .. prosto postoqnno mislq za neq... iskah da iskaja bolkata si :smt010 Mnogo q obi4am ujasno mnogo :smt010
Veseli praznici na vsi4ki ! I cenete i obi4aite roditelite si !
smily_data_bg
12-25-2006, 22:51
Edit
Това семейство което те е приело незнае ли нещо повече за нея ? или този дом във който си била ? Все трябва да има някакъв начин да я намериш и аз те съветвам да не се отквазваш защото това ще са основните въпроси който ще си задаваш и на които ще искаш отговори и най вече да видиш твоята истинска майка... ИСКРЕННО И ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ти пожелавам някой ден да я срешнеш. Дори ако трябва на такъв хубав празник да е даже на рожденният ти ден :)
Просто много тежка тема разчуства ме бая и мисля че долу горе знам как се чустваш въпреки че нямам тези твой проблеми.
Ако има нещо за което искаш помощ винаги може да се обърнеш към нас със каквото можем ще помогнем поне АЗ !!
LSD^Lady
12-25-2006, 23:02
Blagodarq vi mnogo za podkrepata... doma ot koito sa me vzeli e tuk v moq kvartal.. znam go koi e.. no nqmam 18 i ako ida tam nqmat pravo da mi davat informacia, a nemoga da razpitvam osinovitelite si za6toto za tqh tova 6te e o6te po tejko :smt010 ujasno mi e trudno.. prosto nqma da se otkaja 6te q nemrq... iskam da i kaja 4e ne q vina za ni6to i 4e q obi4am ujasno mnogo !!!!!!!!! :smt010 :smt010 :smt010
виж какво ще ти кажа и моля те помисли много добре върху тва което напиша. Значи за радост нямам твоята съдба и се надявам да нямам за напред. НО 6те те питам не6то и се опитай сама да си отговориш. Не обичаш ли приемните си родители? Не ги ли намираш за истинските си родители? За6то трябва да се чувстваш зле когато има6 хора които те оби4ат и си жива и здрава осъзнай на човек не му трябва много за да е 6тастлив. Жалко че понякога хората само търсят повод да се чувстват зле. Каквото било било майката ти те е оставила-ок ако те потърси добре но не е ли по добре да си живееш живота. Съвет(не съм го пробвал) Опитай се да разшириш кръга на хора които те обичат(намери си приятел(ако няяш) намери си нови приятели(не забравяй старите ест) успех ако имаш нужда от някаква подкрепа пи6и ми
smily_data_bg
12-25-2006, 23:50
Edit
LSD^Lady
12-25-2006, 23:51
Nqkoi znae li kade da se oburna kadeto mogat da mi dadut informaciq za neq... sled kato sum na 17 i ne sum palnoletna ? :smt010 :smt010 :smt010
Nqkoi znae li kade da se oburna kadeto mogat da mi dadut informaciq za neq... sled kato sum na 17 i ne sum palnoletna ? :smt010 :smt010 :smt010
baby : ако ти се ходи по предавания върви във Имаш поща :wink: А за информацията по добре имай търпение още 1 година и тогава започни издирването.
Наистина идеята да предаването е добра.Опитай се да направиш нещо.И ако не можеш, защото още си непълнолетна, пробвай като станеш на 18.И дано стане.Има много такива деца, които искат да разберат кои са в същност истинските им родители.
LSD^Lady
12-26-2006, 14:23
Oxxx... tolkova mnogo vuprosi si zadavam.... dali te me e potursila? Dali iska da me nameri :( iskam da q vidq tq si e moqta mai4ica :smt010 , znaete li sled kato nqmam 18 moga li da govorq s advokat bez da razbirat osinovitelite mi ? Ot4aqna sum... :smt010
normalno e da iska6 da q vidi6,da bade6 s neq!tva e jenata koqto te e rodila!informaciq ili 6et 4aka6 do 18 ili dr variant i spored men e nqkakvo predavane!ti sama preceni kak da postapi6!no badi mn 6tastliva i zaradi tova koeto ima6 naistina,za6toto sega ima mn deca sig v tozi dom za siraci ot koito sa osinovili teb,koito mizerstvat i gladuvat bez dori priemni roditeli!ti si kasmetliika ot tazi gledna to4ka 4e sa te osinovili i 4e sega ima6 semeistvo,koeto naistian tr mn da obi4a6 i ceni6!ima6 podkrepata na vsi4ki,no si pomisli dlai si gotova da potarsi6 maiak si,poneje moje tova koeto razbere6 da ne e nikak hubavo i da te narani mn!uspeh...
BeBcHeTo
12-26-2006, 16:19
Наистина идеята да предаването е добра.Опитай се да направиш нещо.И ако не можеш, защото още си непълнолетна, пробвай като станеш на 18.И дано стане.Има много такива деца, които искат да разберат кои са в същност истинските им родители.
И аз съм на това мнение
BeBencEto
12-26-2006, 20:20
това е безумно глупаво..защо търсиш жена,която те е оставила...защо ваобще искаш да причиниш това на усиновителите си...какво като не са те родили?та те са ти истинските родители,защото са те отгледали!!!
LSD^Lady
12-27-2006, 11:32
normalno e da iska6 da q vidi6,da bade6 s neq!tva e jenata koqto te e rodila!informaciq ili 6et 4aka6 do 18 ili dr variant i spored men e nqkakvo predavane!ti sama preceni kak da postapi6!no badi mn 6tastliva i zaradi tova koeto ima6 naistina,za6toto sega ima mn deca sig v tozi dom za siraci ot koito sa osinovili teb,koito mizerstvat i gladuvat bez dori priemni roditeli!ti si kasmetliika ot tazi gledna to4ka 4e sa te osinovili i 4e sega ima6 semeistvo,koeto naistian tr mn da obi4a6 i ceni6!ima6 podkrepata na vsi4ki,no si pomisli dlai si gotova da potarsi6 maiak si,poneje moje tova koeto razbere6 da ne e nikak hubavo i da te narani mn!uspeh...
Gotova sum na 100% da se vidq s neq , dori tova da mi struva vsi4kata bolka po sveta! :smt010
Според мен родител е този, който те е отгледал, давал ти е храна, обличал те е и т.н. , а не този, който те е родил. Човек трябва да се задоволява с това, което има. Помисли си щом твоята истинска майка те е изоставила и не те е потърсила в продължение на повече от 10 години(така предполагам, защото не знам на колко си) дали тя може изобщо да бъде твоя майка. Достойна ли е за това. Помисли си ако я срещнеш и не е това, за което си си я представяла. Не може да ти даде отговори на някои въпроси.
aP0kAlIpSiS
12-27-2006, 14:03
според мен ще е най-добре да не криеш родителите си-истинските-тези които са били до теб.Кажи има,че ги обичаш и това че се опитеаш да намериш майка си няма да промени отношението ти към тях.кажи им ,че просто искаш да разбереш мн неща..кажи им ,че искаш просто да си доставиш душевно спокойствие. Те са зрели хора щом са те отгледали, ще те разберат и ще ти помогнат. те те обичат и искат най-доброто за теб. Няма да е честно спрямо тях да ги лъжеш и мамиш,че не се интересуваш от биологичните си родители.А ако разберат ще си помислят че си ги измамила защото искаш да избягаш от тях.Повярвай няма да ти е лесно- ще имаш нужда от подкрепа каквато приятелите не могат да ти дадът...
Мн лошо :( това е ужасно..цялата тази история ...Нормално е да искаш да видиш майка си кой не би искал..Но според мен..тези предавания..едва ли биха помогнали..Нз какво би ти помогнало..да я намериш ..;( Подкрепям те във твоето решение да я потърсиш
Много си неблагодарна!!!Не,че нещо, но твоите настоиници са се грижили за теб 17години?!Как може да ти липсва майка ти,след като дори не я познаваш?!Замисли се що за човек сигурно е тя?!Да,може когато е била на 17 да не е можела да се грижи за теб,но невярвам сега да не може да дойе и както се казва 1 разговор да проведете.Аз смятам,че трябва да си благодарна на настоиниците ти че се грижат за теби се отнасят с теб като със собствено дете и да ги приемеш като родители!!!
Blagodarq vi mnogo za podkrepata... doma ot koito sa me vzeli e tuk v moq kvartal.. znam go koi e.. no nqmam 18 i ako ida tam nqmat pravo da mi davat informacia, a nemoga da razpitvam osinovitelite si za6toto za tqh tova 6te e o6te po tejko :smt010 ujasno mi e trudno.. prosto nqma da se otkaja 6te q nemrq... iskam da i kaja 4e ne q vina za ni6to i 4e q obi4am ujasno mnogo !!!!!!!!! :smt010 :smt010 :smt010
namiraneto na maika ti moje da se okaje po bolezneno ot samoto i tyrsene...az bih te posyvetvala da ne rovi6 v minaloto -> za6toto mnogo moje da se razo4arova6....ami ako tq ne iska da te vijda? syjalqvam 4e se dyrja taka pesimisti4no no...po dobre si spesti bolkata i se razva na sega6nite si roditeli....znae6 li kolko hilqdi mom4eta i momi4eta me4taqt da sa na tvoe mqsto???? za6toto ima mnogo koito o6te sa v dom za siraci i povqrvai mibiha dali milo i drago da sa na tvoe mqsto, da imat osinoviteli kato tvoite...pyk i ima o6te ne6to koeto ne ocenqva6..te ne sa krili ot teb 4e si osinovena!!! te nikoga nqma da zamestqt tvoqta istinska maika no veroqtno te obi4at pove4e ot neq i gi e grija pove4e za teb....
BUBU_to4ka_TO
12-27-2006, 15:47
gorniq post e moq -> zabravih da se log-na
angelcheto_f
12-27-2006, 16:16
Миличка,никой не може да замени истинската ти майка.И аз си мисля,че тя те е изоставила,защото е била твърде млада и не е имала възможност да се грижи за теб,а искала нещо по-добрп за теб.Виждаш,е понякога човек е готов да жертва всичко в името на най-скъпото си на този свят и знам,че тя се сеща за всеки един твои рож ден ден и тя си мисли как ли изглежда моето момиче..и.т.н. Давам ти идеята:Защо не я потърсиш,чрез някое предаване,например "Имаш поща"...
Siseetoo
12-27-2006, 16:26
според мен ще е най-добре да не криеш родителите си-истинските-тези които са били до теб.Кажи има,че ги обичаш и това че се опитеаш да намериш майка си няма да промени отношението ти към тях.кажи им ,че просто искаш да разбереш мн неща..кажи им ,че искаш просто да си доставиш душевно спокойствие. Те са зрели хора щом са те отгледали, ще те разберат и ще ти помогнат. те те обичат и искат най-доброто за теб. Няма да е честно спрямо тях да ги лъжеш и мамиш,че не се интересуваш от биологичните си родители.А ако разберат ще си помислят че си ги измамила защото искаш да избягаш от тях.Повярвай няма да ти е лесно- ще имаш нужда от подкрепа каквато приятелите не могат да ти дадът...
Абсолютно съм съгласна !!!! Наистина за най-добър вариант намирам това ! Кажи им , просто седни и им сподели всичко и ако 'те' са такива каквито ги представяш няма да имаш проблеми с тях,бъди сигорна че ще ти помогнат ! И Аз съм с теб ! Подкрепям те , че трябва да я намериш . А на изказвания от сорта че 'тя' не заслужавала да те види не обръщай внимание !
УСПЕХ
gerinceto
12-27-2006, 16:39
Това семейство което те е приело незнае ли нещо повече за нея ? или този дом във който си била ? Все трябва да има някакъв начин да я намериш и аз те съветвам да не се отквазваш защото това ще са основните въпроси който ще си задаваш и на които ще искаш отговори и най вече да видиш твоята истинска майка... ИСКРЕННО И ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ти пожелавам някой ден да я срешнеш. Дори ако трябва на такъв хубав празник да е даже на рожденният ти ден :)
Просто много тежка тема разчуства ме бая и мисля че долу горе знам как се чустваш въпреки че нямам тези твой проблеми.
Ако има нещо за което искаш помощ винаги може да се обърнеш към нас със каквото можем ще помогнем поне АЗ !!
Разбирам, че искащ да намериш биологична си майка, но поне за мен тя е само биологична. Не е ваажно да създадеш дете и да го изоставиш важно е да го отгледаш. Все пак помисли, дали няма да навредиш на твоята биологична майка , ако тръгнеш да я търсиш. А ако има семейство. Това семейство дали знае за проблема който описваш. Според мен първо поговори с осиновителите си. Като хора които те обичат вярвам, че ще ти помогнат, но и при тях Болката и обидата ще бъде твърде голяма. Съвета ми е не се обръщай към ТВ предавания. Влез в BG сайта bg-mamma в раздела осиновени , осиновители, там има и кой може да ти помогне . Успех, но преди да действаш мисли, за да няма прекалено голяма Болка за теб, биологична майка и осиновители /истински и обичащи родители/ . Нямам твоя проблем . Изразявам моята позиция
Stefityyy
12-29-2006, 13:52
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
ne znam kakvo da kajaa
Talisman
12-29-2006, 14:14
Tolkova mn s1veti sa ti dali.. No ti sama trqbva da preceni6 koi e nai - pravilniqt.. Az moga samo da ti pojelaq MNOGO USPEH i dano namerish svoqta mai4ica.
mimi7373
12-29-2006, 14:38
Наистина идеята да предаването е добра.Опитай се да направиш нещо.И ако не можеш, защото още си непълнолетна, пробвай като станеш на 18.И дано стане.Има много такива деца, които искат да разберат кои са в същност истинските им родители. и аз сам на това мнение !!! деистваи мила и късмет!!!
BUBU_to4ka_TO
12-29-2006, 16:11
ideqta s predavaneto e otvratitelna
da spodeli6 ne6to tolkova li4no s celiq svqt?
da ti gledat seira?
ne mislq 4e tova e dobra ideq....
Gotova sum na 100% da se vidq s neq , dori tova da mi struva vsi4kata bolka po sveta! :smt010
ima mn kofti izhodi ot vsi4ko tova!tq moje da ima drug jivot sega!i da ne te prieme za dobre do6la!znam 4e iska6 da q vidi6 i sam sigurna 4e tav jelanie e mn silno,no zamisli se 4e moje da jivee dr jivot i tova da te narani adski mn ako tq te otblasne :cry:
strange__
12-29-2006, 16:50
Със това съм съгласна на 100% :!: За годините,в които са те гледали и са те обичали,тези хора са заслужили поне искреността ти!Смятам че,повече от всеки друг на този свят,те са твоите родители :arrow: те са хората,които ще ти помогнат и ще бъдат до теб,когато имаш нужда.Защото със сигурност не са глупави и още по-сигурно е,че те очакват този момент...моментът,когато ще пожелаеш да намериш биологичните си майка и баща и вероятно са подготвени,просто трябва да повдигнеш темата.
Съгласна съм също,че тази жена може да е била изплашена,когато те е родила,че може да не те е потърсила по хиляди причини,но ако човек си постави нещо за цел-не би трябвало нищо и никой да го спира...и тогава защо 17 години не те е потърсила?!Защо не се е поинтересувала как си,дали си жива дори?! Не те настройвам срещу нея,но това са не по-малко важни въпроси от останалите и когато някой ден я срещнеш си длъжна да и поискаш обяснение не защо те е изоставила,а защо не те е потърсила! А за мен оправдание няма... :idea:
Успех и говори със осиновителите си :wink:
LSD^Lady
12-29-2006, 20:38
Абсолютно съм съгласна !!!! Наистина за най-добър вариант намирам това ! Кажи им , просто седни и им сподели всичко и ако 'те' са такива каквито ги представяш няма да имаш проблеми с тях,бъди сигорна че ще ти помогнат ! И Аз съм с теб ! Подкрепям те , че трябва да я намериш . А на изказвания от сорта че 'тя' не заслужавала да те види не обръщай внимание !
УСПЕХ
Naistina ti blagodarq mnogo , na teb i na vsi4ki koito me podkrepqt.Horata koito kazvat i me mislqt za neblagodarna opredelno ne sum suglasna s tqh.. za6toto ne sa ispitali bolkata koqto taq v men ot dulgo vreme... ne sa usetili tova gadno 4uvstvo "samota" .... i kakvo li o6te ne... zadavala sum si vuprosite "ami ako ima semeistvo" "ako me otblusne" e togava shte razbera pone edin put zavinagi che ne sum jelana ... neiskam da q uperkvam za tova koeto e napravila po prostata prichina che neznam zashto e postupila.. bila e na 17... moje da e bila uplashena.. moje da ne e imala vuzmojnost da me gleda... mnogo neshta... no znam che me obicha shtom me e rodila a ne e napravila abort... shtom e podpisala che se otkazva ot men i moga da buda osinovena znachi tq e iskala nqkoi da me osinovi i da mi dade tova koeto tq nemoje... a na vuprosa zashto ne me e potursila... na neq sushto ne i e lesno da me nameri shtom e podpisala ujasniq dokument che se otkazva ot men... az sum sigurna che tq si spomnq za men!znam podqvolite che iska da me vidi :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Talisman
12-29-2006, 21:18
tq moje da ima drug jivot sega!i da ne te prieme za dobre do6la!
Ei ne si misli t1kiva ne6ta.. B1di optimistka , bori se. Az s1m ubedena 4e 6te nameri6 svoqta mai4ica i vsi4ko ste e dobre.. To koq maika ne bi se radvala da vidi deteto si .. Ako ne se radva to tova ne e maika...
tq moje da ima drug jivot sega!i da ne te prieme za dobre do6la!
Ei ne si misli t1kiva ne6ta.. B1di optimistka , bori se. Az s1m ubedena 4e 6te nameri6 svoqta mai4ica i vsi4ko ste e dobre.. To koq maika ne bi se radvala da vidi deteto si .. Ako ne se radva to tova ne e maika...
off ima gi vsqkva maiki...gledam kvo se slu4va okolo men vseki den i moga edinstveno da blagodarq 4e az poznavam moqta!az sa6to te podkrepqm ako re6i6 da q tarsi6,za6toto sig naistina e mn bolka da ne poznava6 maiakat koqto te e rodila!no prosto se podgotvi za nai-lo6oto,za da ne strada6 ujasno mn!
FaTaLn0t0_LaDy
12-30-2006, 11:35
Zdraveite na vsi4ki... Purvo iskam da se izvinq ako temata mi ne e za tozi razdel no smetnah za nai dobre da q pusna tuk...edin 4ovek ujasno mnogo mi lipsva... edin 4ovek koito obi4am ujasno mnogo... edin 4ovek koito nepoznavam.. edin 4ovek koito mi e dal jivot... -MOQTA MAIKA :( az ne q poznavam ... kogato sum bila edva edno novorodeno tq me e ostavila v dom za siraci... sega sum osinovena.. osinovitelite mi sa stra6no dobri hora.. davat vsi4ko za men .. cql jivot ne sum li6avana ot ni6to , no... mnogo iskam da vidq moqta maika... :( edinstvenoto ne6to koeto znam za neq e 4e e bila na 17 kogato me e rodila ( i az sum po4ti na 17) ... znam 4e bihte mi kazali 4e trqbva da se radvam 4e imam dobri roditeli i t.n... no tq za men e mnogo ... neznam kak da opi6a bolkata si... neznam dali znaete kakvo e na vseki paznik da se pitate tq dali si spomnq za vas... za vseki edin rojden den da se pitate "moqta mama pomni li 4e dnes me e rodila" "kade e tq" "kak izglejda" "kak se kazva" i o6te hilqdi hilqdi vuprosi na koito nqmam nikakuv otgovor :( :smt010 neznam dali nqkoga 6te q namerq... neznam dali tq iska da me vidi... neznaete kolko mi e tejko i kolko mnogo mi e mu4no :smt010 neznam dali nqkoi bi me razbral .. prosto postoqnno mislq za neq... iskah da iskaja bolkata si :smt010 Mnogo q obi4am ujasno mnogo :smt010
Veseli praznici na vsi4ki ! I cenete i obi4aite roditelite si !
Мила разбирам те напълно..само дето аз съм без баща..моят баща е починал преди да се родя и дори не е знаел че същесвтувам...и аз се питам като тебе хиляди въпроси и много пъти съм се чудела дали наистина е починал или има нещо друго...дори много пъти ми е минавало през ума да почна да го търся..но незнам как и къдe..:(...просто трябва да се преодолее и да се примириш с това нещо но и не забравяй че тя е твоя майка и не мисля че те е забравила...