Влез

View Full Version : как да му се извиня?

FireAndIce
12-26-2006, 08:32
Такамм...преди по-малко от месец се запознах с 1 момче.Той е на 14,аз на 13.Ама той е просто такъв сладур :smt007 И нали той доста често идваше в махалата,обаче аз като го видя иии бягам на далече :oops: Всички ми повтаряха че ако така бягам нищо няма да излезе и аз най-накрая се сдобих с майла му,и му писах че няма какво да правя и затова му пиша,петах го дали ме помни ии такива работи...след 5 мин той ми отговори че знае коя съм и че искал да си побъбрим и влязохме и двамата в mIRC и той там ми прати снимка на 1 момиче и ме пита дали го познавам,аз я познавам обаче исках нали да видя какво ще каже заз нея и той ми каза че това е бившото му гадже :shock: и аз оттам веднага й пиша в скайп да я питам дали е истина и та ми каза''Аз?гадже с Амид?невъзможно''И така успокоих се а той много странни неща почна да ми говори че ако Румен(един дето му бях набрала),ми направи нещо щял да му разкърти физиономиятя,после ми предложи да излезем ии нали така излязохме 4-5 пъти,или сами или с някои други приятели,обаче аз за него в неговото у-ще слушам че бил много отворено момче,а и аз го забелязах когато си чатихме,обаче той като сме заедно е много мноого стиснат в смисъл много е нежен много мил обаче аз искам да е по-нахакан,и аз ама така бях ядосана 1 нощ(щото братовчет ми там аз го чаках да дойде с детето,а пък там няква катастрофа ии на другия ден щели да дойдат)и влизам аз в чата и си го изкарах на него,да не е такъв да не се държи като жена,абее глупости #-o и му казах''mai po-dobre da skusame,za6oto vsi4ki moi fr te mislqt za gei i az neiskam da hoda s takuv''и той ми каза''az se staraeh da me haresa6 za6toto sum mil a ako iska6 da skusame,OK''и така онзи ден скъсахме аз си поплаках малко...а ние аз и една fr и Амид и неговия братовчед сме се записали на 1 и същи ски лагер :shock: който е утре на 27.12.2006 и аз искам там да му се извиня,не ми пука вече кво мислят тъпите патки от класа...Обаче проблема е там че незнам какво да му кажа искам нещо дето да го трогне,от което да разбере че наистина много искам да се сдобрим pls хора вие сте по-големи...май...и имате повече опит в тва отношение.Е,неискам да му казвам стихотворение...

BeBencEto
12-26-2006, 08:43
постъпила си много ама много глупаво,но ако момчето има силни чувства към теб ще ти прости...не е нужно да преиграваш и да измисляш разни неща,за да му се извиниш..просто отиди и му кажи,че много съжаляваш..и то наиситна много...и че си направила грешка и искаш да я поправиш...

FireAndIce
12-26-2006, 08:49
Хъм ами благодаря :smt061

vvs_go
12-26-2006, 14:06
mnogo iska6 kot takoa

_^DEATH^GIRL^-_
12-26-2006, 14:47
vij sega trqbva da ulu4i6 momenta v smis1l da ste na 4-i o4i i prosto i lesno mu se izvinqva6 ako d1rji na tebe i te obi4a pone malko 6te ti prosti ako li ne nqma smis1l da si habi6 nervite za 4ovek koito ne te haberi za ni6to imah podoben slu4ai no az se opravi slava bogu nadqvam se 4e i ti 6te uspee6 da premine6 uspe6no prez tova izpitanie stiskam ti palci :}}} ;-) :wink: