FireAndIce
12-26-2006, 08:32
Такамм...преди по-малко от месец се запознах с 1 момче.Той е на 14,аз на 13.Ама той е просто такъв сладур :smt007 И нали той доста често идваше в махалата,обаче аз като го видя иии бягам на далече :oops: Всички ми повтаряха че ако така бягам нищо няма да излезе и аз най-накрая се сдобих с майла му,и му писах че няма какво да правя и затова му пиша,петах го дали ме помни ии такива работи...след 5 мин той ми отговори че знае коя съм и че искал да си побъбрим и влязохме и двамата в mIRC и той там ми прати снимка на 1 момиче и ме пита дали го познавам,аз я познавам обаче исках нали да видя какво ще каже заз нея и той ми каза че това е бившото му гадже :shock: и аз оттам веднага й пиша в скайп да я питам дали е истина и та ми каза''Аз?гадже с Амид?невъзможно''И така успокоих се а той много странни неща почна да ми говори че ако Румен(един дето му бях набрала),ми направи нещо щял да му разкърти физиономиятя,после ми предложи да излезем ии нали така излязохме 4-5 пъти,или сами или с някои други приятели,обаче аз за него в неговото у-ще слушам че бил много отворено момче,а и аз го забелязах когато си чатихме,обаче той като сме заедно е много мноого стиснат в смисъл много е нежен много мил обаче аз искам да е по-нахакан,и аз ама така бях ядосана 1 нощ(щото братовчет ми там аз го чаках да дойде с детето,а пък там няква катастрофа ии на другия ден щели да дойдат)и влизам аз в чата и си го изкарах на него,да не е такъв да не се държи като жена,абее глупости #-o и му казах''mai po-dobre da skusame,za6oto vsi4ki moi fr te mislqt za gei i az neiskam da hoda s takuv''и той ми каза''az se staraeh da me haresa6 za6toto sum mil a ako iska6 da skusame,OK''и така онзи ден скъсахме аз си поплаках малко...а ние аз и една fr и Амид и неговия братовчед сме се записали на 1 и същи ски лагер :shock: който е утре на 27.12.2006 и аз искам там да му се извиня,не ми пука вече кво мислят тъпите патки от класа...Обаче проблема е там че незнам какво да му кажа искам нещо дето да го трогне,от което да разбере че наистина много искам да се сдобрим pls хора вие сте по-големи...май...и имате повече опит в тва отношение.Е,неискам да му казвам стихотворение...