View Full Version : Скъсахте ли или изневерихте ли на гаджетата си по Коледа?
Грешницата
12-26-2006, 11:26
:oops: Аз направих ...и .. просто ми писна, след 2 години и нещо ми стана тези дни... Малко ми е гузно ](*,)
Тц. Въпреки 4е то4но на Бъдни ве4ер се скарахме зверски и нещата вървяха към късане. Но се сдобрихме :-D
Оба4е в интерес на истината съм забелязала 4е напоследък се караме за най-дребното нещо и се изнервяме много взаимно, така 4е си имам едно наум, 4е може и да се разделим скоро :-s
Тц. Въпреки 4е то4но на Бъдни ве4ер се скарахме зверски и нещата вървяха към късане. Но се сдобрихме :-D
Оба4е в интерес на истината съм забелязала 4е напоследък се караме за най-дребното нещо и се изнервяме много взаимно, така 4е си имам едно наум, 4е може и да се разделим скоро :-s
щом е на бъдни вечер, това си е предсказание. ще си хванеш ново гадже \:D/
:oops: Аз направих ...и .. просто ми писна, след 2 години и нещо ми стана тези дни... Малко ми е гузно ](*,) phhh понякога хората адски много си писват особено ако ги виждаш по 6-7 4аса всеки ден... и най-малкото нещо те дразни.. но ако всеки си намери занимание достатъ4но интересно за да не мисли "глупости" и да си провали връзката ... защото като стане твърде еднообразно вси4ко издивяваме няма какво да спорим.. та мисълта ми е всеки да се заеме с нещо разли4но а накрая на деня (или когато се види с любимия/любимата) да си разказват, или др вариант които е по готин да си намерите заедно някаква щура идея за изпълнение... :)
аз ли4но мразя еднообразието и сивото ежедневие и ако се застоя на 1 място или ми е ску4но -по4вам да "мисля" прекалено.. ставам заядлива и ревнива... абе всеки си знае , какво представлява.. така 4е се стреми да го промени :)
bulgarche
12-26-2006, 12:05
Аз не съм много по изневерите, ама...за зарязване...случвало ми се е и аз най-после да зарежа някое девойче :) Ама за сега нямам такива намерения
Sasha2k8
12-26-2006, 12:19
ami az na 24 sutrinta se skarah mnogo jestoko s gageto mi....no malko po kusno toi mi se obadi da mi se izvini ii ve4erta pak mi kaza 4e sujalqva za ne6tata koito mi e nagovoril.... i sega ve4e vsi4ko si e idealno :-)
на БЪДНИ ВЕЧЕР е поличба.
значи с нови гаджета ще бъдете през 2007
"Писнало му" на детето. Май само си си търсел извинение, а? Аз разбирам, че една връзка се е изчерпала, когато едва се сдържам да не й зашлевя някой шамар. Един път дори посегнах, още ме е срам :(
"Писнало му" на детето. Май само си си търсел извинение, а? Аз разбирам, че една връзка се е изчерпала, когато едва се сдържам да не й зашлевя някой шамар. Един път дори посегнах, още ме е срам :(
Педер! Да посяга на жена! Боклук
Тц тц тц [-X
Не зака4ай шизъл [-X
malka_sladuranka
12-26-2006, 13:36
не съм изневерявала по празниците и попринцип не съм по изневерите, но иначе ако става въпрос 1 път скъсах с едно момче на в деня в който трябваше да направим 3 години :-s но просто точно в този момент ми писка и си казах КРАЙ :smt013
не съм изневерявала по празниците и попринцип не съм по изневерите, но иначе ако става въпрос 1 път скъсах с едно момче на в деня в който трябваше да направим 3 години :-s но просто точно в този момент ми писка и си казах КРАЙ :smt013
Ох! :? Бая кофти - то4но на годишнината :-s
malka_sladuranka
12-26-2006, 13:45
Ох! :? Бая кофти - то4но на годишнината :-s
да, кофти беше, аз исках да изчакам, но той поиска секс, а аз вече не можех да го гледам ии реших че няма да се жертвам за него :shock:
Не съм ударил, спокойно ^_^
malka_sladuranka, eдин приятел живее с философията, че винаги трябва да се къса на годишнини. Горкият, връзките му никога не издържат повече от месец, за да разбере дали наистина работи.. :lol:
JoeBanana
12-26-2006, 17:24
изневерих на дясната с лявата :mrgreen: дано не се усетят, че лошо...
хех ние пък правихме многоо хубав секс точно на Коледа.. е малко и от другия ден :lol:
ми не скъсахме и не съм му изневерила \:D/ :smt008
Явно не знаеш какви жени има,затова говориш така,А иначе много е лесно да говориш по разни форуми на някой какъв е,да го обиждаш и какво ли не,без дори да го познаваш,в случая форумното педерастче си ти уренгел смешен!
krem4et0
12-26-2006, 18:30
малко се поскарахме,но с повечко целувки и компромиси-всичко се оправи!
Нито съм по изневерите,нито бих зарязала Милото,поне не на този етап.Обаче сънувах,че се целувам с момче,за което имах нечисти помисли преди месец(а с моя ходим от шест месеца) Тралала...Ай весела Коледа
emociika:)
12-26-2006, 18:59
Още не сме скъсали, но на Бъдни вечер се скарахме, а вчера за малко да се разделим, но аз се изпльосках пред тях с подаръка си и оправихме нещата...но не се знае до кога:(
Нито едно от двете.Не искам никога и не желая да го правя.Уверена съм в себе си.
Нищо подобно. И предполагам, че скоро няма да се случи нещо такова :}
gangbang
12-26-2006, 19:39
Брей.. тая тема явно е с цел да отсее кои са ангажирани и кои свободни единици от форума :mrgreen:
Брей.. тая тема явно е с цел да отсее кои са ангажирани и кои свободни единици от форума :mrgreen:
А ти водиш ли си записки? :P
Значи се обичате!
gangbang
12-26-2006, 20:04
Нахвърлям разни бележки :mrgreen:
Нахвърлям разни бележки :mrgreen:
Добре, добре! Че форумната среща идва, няма време за губене. Хооп, по траекторията и - дан!, върху избраницата! Тук така или иначе всички свободни са загоряли, няма да има много хужда от ухажване.. :twisted:
gangbang
12-26-2006, 20:29
Добре, добре! Че форумната среща идва, няма време за губене. Хооп, по траекторията и - дан!, върху избраницата! Тук така или иначе всички свободни са загоряли, няма да има много хужда от ухажване.. :twisted:
Само май тая среща ще трябва да е след Нова година.. че като гледам бая хора не сте на близо :)
А и срещата ще е напоителна най-вече, в тва съм сигурен хе хе
:mrgreen:
Само май тая среща ще трябва да е след Нова година.. че като гледам бая хора не сте на близо :)
А и срещата ще е напоителна най-вече, в тва съм сигурен хе хе
:mrgreen:
Мдамм.. Дори на мен, дето напоследък ограничавам алкохола (главно поради финансови причини), ми се допива само като чуя "среща на форума" :D
malka_sladuranka
12-26-2006, 21:09
ехааааааа среща \:D/
eXtRaoRdinaRy
12-27-2006, 08:27
Въпреки, че за тези светли празници няма да съм с приятеля ми, не съм му изневерила, надявам се и той на мен. :-s
Защо трябва да развалям нещо, толкова ценностно за мен, заради моментно невъздържание. :-&
Мислете какво правите.За себе си го правите.
Празниците не са повод за изневяра, но по тия купони има доста възможности, не ми се е отдала този път, но не бих се замисляла и да го направя. Не страдам от скруполите на моногамията O:)
Нито съм се карала,нито съм късала,нито съм изневерила на Коледа.
@Чакам форумната среща. :twisted:
Ако има симпатични и не прекалено дребни на възраст индивиди на тази среща, може да намина и аз ;-)
Infatuated Inside
12-27-2006, 10:27
Момчето ми не е в София, възможности бол. :Р
Само дето вероятност - нулева. Не бих му изневерила и точка по въпроса, примерно гадже съм. :Р
Чакам си го за Нова Година.
Каква форумна среща? о.0