Влез

View Full Version : Да скъсам ли с него???Обичам го!

Обърканото момиче
12-26-2006, 12:27
От различни градове сме,но не много далечни.Аз ходя на даскало а той наработа и все се разминаваме в смените и неможе да се виждаме често.Или аз бягам от даскало или пък лъжа наще че ще спа в пр и оставам в тях щото живее сам.Виждаме се в седмицата 1-2 пъти, а аз го искам всеки ден,искам да съм с него винаги,но няма как.Има и друго-когато се видим говорим много общти неща-какво съм правила през времето в което не сме се виждали,какво е правил той и такива неща.Виждаме се замалко,правим го за да ни олекне и всеки по пътя си.Сега се двуомя дали да скасам с него или не.Обичам го както и той мен,но немога така.не издържам без да го виждам толкова много време а и сме малко различни!гадно ми е много но незнам и аз какво да правя.дажте ми съвет! ](*,) [/b]

HopeLesss
12-26-2006, 12:43
Обичаш го, пък искаш да скъсаш с него??? Пфффф #-o После ще пуснеш тема: "Искам да си го върна, но той не иска и да чува за мен!" [-(

12-26-2006, 12:50
Да CooL^GirL^^^
обичам го но искам да скъсам с него защото тва разтояние и различията ни ме убиват.Незнам как да ви го обясня и дали изобщо някой ще ме разбере но в момента ми е много тежко.В момента искам да съм с него и да сме си двамата но ето него пак го няма.какво да направя? :smt010

svetlidim
12-26-2006, 12:58
Не се разделяй с него,защото ако го направиш няма да ти стане по-леко.Само ще го очуждиш от себе си и може и да те намрази.Не прави глупости! [-X :wink:

Barbie
12-26-2006, 13:11
Аз водя връзка от 1000 и кусур km...повярвай ми, знам какво е. И все пак си струва. Вместо да се разделяте, помислете как би могло евентуално да прекарвате повече време заедно. Има ли желание, има и начин!

SlaDkO_KoTe{P}
12-26-2006, 13:14
po-dobre ne.Ostani s nego ili pak si pomisli kakvo bi stanalo ako skasate kak bi se po4uvstvala nqma li togava da ti e po-gadno, 6tom tvardi6 4e go obi4a6...

Shadow_Walker
12-26-2006, 13:30
Когато се видите говори с него за това ваше положение и решете заедно как да промените нещата към по-добро :-D

strange__
12-26-2006, 13:46
Различни интереси...рядко се виждате...това те изяжда от вътре...събираш сили да му кажеш,че не можеш така и когато го видиш-не го изричаш :arrow: дяволски познато! След някои събития снощи,днес бях твърдо решена да поискам от приятеля ми да се разделим за известно време,за да преценим и двамата как ни е по-добре.И какво стана?! Отидох на срещата и всичко,което не бях намислила да кажа си остана просто мисъл...нищо не споменах дори.Може би не бях права и вероятно сега ще ме оплюе най-добрата ми приятелка като разбере,но нямаше ли да допусна най-голямата си грешка?! Да го загубя и да се самонараня,защото има проблем?!Ако имаш чувства не го късай,ще съжаляваш...а и ако в действителност го обичаш ти гарантирам,че няма да събереш сили да му го кажеш :roll:

[Fr33land3R]
12-26-2006, 14:16
като го обичаш стой с него

_^DEATH^GIRL^-_
12-26-2006, 14:52
mi az 6ti kaja ne6to moq slu4ai e mn podoben samo deto sme v razli4ni kvartali a ne gradove 6tom go obi4a6 ne k1sai s nego nqma smis1l ne te poznavam nito nego no tova e moeto mnenie ne kazvam kakvo da pravi6 s1s jivota si tva si e li4no tvoq rabota no spored mene 4ovek kogato obi4a trqbva da obi4a do krai a ne na p1rvoto prepqdstvie da se otkazva ot tova ne6to koeto nai mn ceni i d1rji na nego :}}}}}tva e moq s1vet mili4ka dano ti pomogne :}}}} :wink:

Обърканото_момиче_
12-26-2006, 18:40
мерси за съветчетата.ще помисля над тях.

GiRl^of^PriStOn
12-26-2006, 18:50
I ti ne znesh kakvo iskash mene taka mi se struva.Ne moga da razbera zashto tolkova mnogohora kazvat''obicham te''vse edno im e kato edno''dobro utro''.Ako go obichash kakto tvyrdish v istinskiq smisyl na taq duma , za tebe nqma da ima znachenie rastoqnieto i takiva raboti

koalka
12-26-2006, 18:50
Искаш да скъсаш с него-ти луда ли си?После да пускаш тема как да си то върнеш и какво да правиш.Бъди с него щом го обичаш.

BeBencEto
12-26-2006, 20:07
поговорете...какво ще правите..недей просто така да го късаш...

seksi_kote_f
12-26-2006, 20:15
Emi spored men nedei.nqma smisul za6toto se vijdate rqdko da kusa6 s nego i s moq fr se vijdame rqdko no si go obi4kam i ne kusam zaredi rastoqnieto i 4e ne se vijdame.No ti sama trqbva da si re6i6 :)

zor4eto
12-26-2006, 21:20
Milo momi4e spored men nebiva da pravi6 tazi glupost da go kasa6,za6toto moje va6ite otno6eniq s te4eniq na vremeto da se opravqt i da ste mnogo 6tastlivi zaedno!!!

Lambo
12-26-2006, 22:35
И ако скъсаш с него какво? Това ще оправи ли проблема ти? Защото според мен няма да го оправи ами точно обратното, след седмица ще ревнеш, че си го оставила.....

MoHuTo
12-26-2006, 23:00
I ti ne znesh kakvo iskash mene taka mi se struva.Ne moga da razbera zashto tolkova mnogohora kazvat''obicham te''vse edno im e kato edno''dobro utro''.Ako go obichash kakto tvyrdish v istinskiq smisyl na taq duma , za tebe nqma da ima znachenie rastoqnieto i takiva raboti

_^DEATH^GIRL^-_
12-27-2006, 10:54
pomisli mn v1rhu s1vetite mila i ti sama si re6ava6 kakvo da pravi6 tva si e tvoq jivot 6tom go obi4a6 stoi s nego toi ako te obi4a i toi 6te stoi s tebe :}}} taka 4e uspeh :)

strange__
12-27-2006, 15:23
Всъщност не е толкова лесно-разстоянието разделя хората,а понякога дори и да сте на 20 мин един от друг пак може да го чувстваш далеч...просто е част от връзката! Съгласна съм обаче,че не трябва с лека ръка да се разделят (както вече казах).
П.С. Днес съм много щастлива,че вчера не направих замисленото...но понякога,когато човек е подвластен на емоциите,през главата му минават всякакви странни мисли...от полза е,ако не действаш импулсивно на 100% :mrgreen:
П.П.С. Защо пишеш с такъв шрифт?! Не сме слепи,а кьоравите като мене си имат цайси,лещи и тн...

angelcheto_f
12-27-2006, 15:51
Повярваи няма да ти бъде по-лесно,ако скъсаш с него.Щом се обичате нищо не може да Ви раздели,още по-малко някакво си разстояние.Чувала ли си,че за любовта граници няма? Ако си го чувала.незнам въобще каква е тази тема дето си направила.

12-27-2006, 16:04
Vmesto da misli6 na4in kak da ste pove4e vreme zaedno , ti iska6 da go zareje6 ne te razbiram.... :-k A uj go obi4a6...

Talisman
12-27-2006, 16:15
Vmesto da misli6 na4in kak da ste pove4e vreme zaedno , ti iska6 da go zareje6 ne te razbiram.... A uj go obi4a6... :-k

gerinceto
12-27-2006, 16:51
Обичаш го, пък искаш да скъсаш с него??? Пфффф #-o После ще пуснеш тема: "Искам да си го върна, но той не иска и да чува за мен!" [-(