Nelena Svetkova
12-26-2006, 12:37
Hi teenageri,iskam da vi razkaja moqta istoriq.Predi po malko ot meces bqh naistina shtastliva, no izvednaj vsichko se provali :(. Hodeh s edno momche koeto mnogo obichah,razbirah me se i az si misleh 4e i toi me obicha no izleze laja vsichko.Okaza se che tolkova vreme me e lagal. Sega veche ne sme zaedno,razdelihme se i mi e oshte po gadno.Edna moq priqtelka go e vidqla s drugo mamiche da se celuva i zatova go skasah i mu kazah che si haresvam drug,vapreki che ne e vqrno.Okaza se che toi go e napravil vsichko tova za da skasame, zashtoto sam se darjala kato 3 godishno dete.Inache e kazal na moite priqtelki che me e obichal mnogo,no sa mu istinali chuvstvata kam men,saradi darjanie to mi. Sega si mislq che moqta priqtelka iska da tragne s nego.Postoqno pita za nego i mu se obajda i napravo se pobarkvam.Az sashto si mislq che shte bade s nego na nova godina,zashtoto nqma da e s nas.Tq ni zarqza sa da bade s nego ili s nqkoi drug na nova godina bez da ni kaje s koi.MOLQ VI DAITE MI SAVET SHTE SE POBARKAM!!!