Влез

View Full Version : Гаджето ми ревнува от чата!!!?

Малори
12-26-2006, 13:38
Не можело да съм чатела с мъже на тематика "СЕКС" защото било вид изневяра. :-s

SINDEL
12-26-2006, 13:38
:shock: :shock:
:smt005
Аз тогава постоянно изневерявам..

malka_sladuranka
12-26-2006, 13:42

щом от таква глупост те ревнува..представи си какво ще стане ако прегърнеш някой твой приятел, аз лично от такива диваци гледам да стоя далеч ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

ачката
12-26-2006, 13:46
така е право си е момичето!!!! :lol: :!: :lol: :lol:

malka_sladuranka
12-26-2006, 14:24

и от теб ще стоя на далеч :-D

12-26-2006, 14:25
и все пак не мислите ли че само курвите говорят за такива неща с непознати по нета?

ачката
12-26-2006, 14:25

и от теб ще стоя на далеч :-D има защо вярвай ми :) :) :)

malka_sladuranka
12-26-2006, 14:26

защо :-k :-k :-k да нямаш буби? :shock:

ачката
12-26-2006, 14:28

защо :-k :-k :-k да нямаш буби? :shock: по-добре да не ти казвам какво имам, иначе като външност съм нормален но вътрешно.... нещо като тиха лудост имам

malka_sladuranka
12-26-2006, 14:30
ще го имам в предвид и ще се пазя :::

ачката
12-26-2006, 14:32
аз пък не обичам музика и даже нея слушам! [-( :-)

malka_sladuranka
12-26-2006, 14:42
аз пък не обичам музика и даже нея слушам! [-( :-)

а аз не обичам русенско варено ](*,)

shizzle
12-26-2006, 17:39
и все пак не мислите ли че само курвите говорят за такива неща с непознати по нета?

Какво разбираш "непознати по нета"? Защото при толкова обширна виртуална комуникация, аз имам много познати и приятели, които никога не съм виждал, дори и снимка не съм поглеждал, но ги смятам за близки. "Виртуални приятели".

Ако осъждаш съществуването на "виртуални приятели", с теб няма какво повече да спорим, ние сме на различни нива на светоусещане.

Ако все пак приемаш съществуването на "виртуални приятели", няма нищо лошо да си говориш с тях на всички теми, за които би говорил и с нормалните си приятели.. Това включва и секс.

---

Малори.. Виртуалният секс си е вид изневяра, виртуалният флирт - също. Ако гаджето ми се сваля с някой по нета, та дори и да е от Китай, пак ще й направя забележка!

И не веднъж някое момиче вика "па той ме ревнува заради нищо", а в същото време невербално СМЪРДИ на флирт!

{Poison}
12-26-2006, 17:40
И аз имах такъв проблем преди доста време и го зарязах,никой не може да ти казва какво да правиш,с кого да общуваш,всеки има право на контакти

GiRl^of^PriStOn
12-26-2006, 17:42

Gadjeto ti e bolen mozyk.Stom revnuva ot takiva neznachitelni neshta,ne iskam ida si predstavq ako e za neshto po seriozno:( ](*,) [-X

deidiy
12-26-2006, 18:03
ми явно те ревнува прекалено много :roll: поговорете и му кажи че няма от какво да се притеснява :-D

krem4et0
12-26-2006, 18:12
Че и аз ревнувам от нета и чата,ама какво да направя. Ако има акъл в главата си няма да прави глупости!

gangbang
12-26-2006, 18:56
Основание да ревнува има единствено ако евентуално от виртуално, контактуването се превърне в реално. В смисъл да се срещнат. Иначе е глупаво. 8)

koalka
12-26-2006, 18:58
Хах,не изневеряваш, но определено ревнува.

shizzle
12-26-2006, 19:13
Въпросно е какво си говорят. Защото, лично за мен, да искаш да изневериш и да го заявиш открито на третия човек; и да изневериш наистина, са мнооого близки неща. За едното бих вдигнал скандал, за второто бих зарязал момичето.

12-26-2006, 19:54
Точно, какво си говорите? Прав е да ти се сърди, ако например правиш виртуален секс и разни такива. Та уточни се..

12-26-2006, 20:07

Не виждам смисъла да чатиш с друг след като имаш приятеля си.

shizzle
12-26-2006, 20:25
A Beautiful Lie! Аватарът ти е от една от любимите ми deviantart художнички! Много ме кефи това момиче!!

olive_oil
12-26-2006, 20:50
Не можело да съм чатела с мъже на тематика "СЕКС" защото било вид изневяра. :-sеми въпрос на разбиране.Все пак си заета и би трябвало да се съобразяваш малко какво и ского говориш/пишеш било то и по чата

vivian
12-26-2006, 21:24

Какво разбираш "непознати по нета"? Защото при толкова обширна виртуална комуникация, аз имам много познати и приятели, които никога не съм виждал, дори и снимка не съм поглеждал, но ги смятам за близки. "Виртуални приятели".

Ако осъждаш съществуването на "виртуални приятели", с теб няма какво повече да спорим, ние сме на различни нива на светоусещане.

Ако все пак приемаш съществуването на "виртуални приятели", няма нищо лошо да си говориш с тях на всички теми, за които би говорил и с нормалните си приятели.. Това включва и секс.

---

Малори.. Виртуалният секс си е вид изневяра, виртуалният флирт - също. Ако гаджето ми се сваля с някой по нета, та дори и да е от Китай, пак ще й направя забележка!

И не веднъж някое момиче вика "па той ме ревнува заради нищо", а в същото време невербално СМЪРДИ на флирт!

mn dobre kazano!

alexxgold
12-26-2006, 23:18
Ако даваш на този от чат-а поводи да се бара, с извинение, от другата страна на "линията", флиртуваш с него...еми дразнещо е наистина, мамка му. Но ако си говорите някви теоретични неща, не би трябвало приятелят ти да се притеснява. Ако тогава се притеснява, значи е комплексарче. :)

12-26-2006, 23:34

Ми като си завряна пред тоя комп 24/7 . Кой не би ревнувал. Земи малко да се разтъпчеш, живота не е само ядене, сране и комп!

frozen
12-26-2006, 23:53
Ами стига само да си представиш той да говори с някоя на същата тема секс... Т.е. това което правиш и ти :D Ще ти стане ли приятно :?: Просто се постави на негово място, как ти би се почувствала в същата ситуация.. :wink:

Infatuated Inside
12-27-2006, 00:24
Frozen, изцяло де подкрепям. (:

Общуването по интернет няма как да е изневяра в истинския смисъл на думата (освен ако не говорим за виртуален секс, което в случая го няма). Следователно, е абсурдно някой да те обвинява в изневяра, защото комуникираш с други момчета, включително на тема секс.
И все пак, мисълта наистина е дразнеща. И е нормално да има ревност. На мен също не би ми било приятно да знам, че гаджето ми си говори по цели нощи с някакви непознати момичета за секс, а на мен ми остава единствено да се надявам, че си говорят чисто теоритично, без да флиртуват помежду си. При всеки е така. Който каже, че не би ревнувал приятеля/приятелката си в подобна ситуация - или лъже, или не се интересува достатъчно от въпросния човек. А и не опира до доверие - дори да имаш такова на някого, пак можеш да го ревнуваш. Ето ме, жив пример. (:
Иначе, точно поради причините, че аз също бих се почувствала зле в такава ситуация, в интернет, темата секс я обсъждам или по форуми (именно чисто теоритично), или с хора, с които все пак съм изградила някакво приятелство и, с които си говоря на хиляди други теми. И най-вече, на които им е известно, че имам връзка с някого и съответно не си позволявам да задълбочавам подобни разговори. (:

FikyScHetOo
12-27-2006, 07:03

Общуването по интернет няма как да е изневяра в истинския смисъл на думата (освен ако не говорим за виртуален секс, което в случая го няма). Следователно, е абсурдно някой да те обвинява в изневяра, защото комуникираш с други момчета, включително на тема секс.
И все пак, мисълта наистина е дразнеща. И е нормално да има ревност. На мен също не би ми било приятно да знам, че гаджето ми си говори по цели нощи с някакви непознати момичета за секс, а на мен ми остава единствено да се надявам, че си говорят чисто теоритично, без да флиртуват помежду си. При всеки е така. Който каже, че не би ревнувал приятеля/приятелката си в подобна ситуация - или лъже, или не се интересува достатъчно от въпросния човек. А и не опира до доверие - дори да имаш такова на някого, пак можеш да го ревнуваш. Ето ме, жив пример. (:
Иначе, точно поради причините, че аз също бих се почувствала зле в такава ситуация, в интернет, темата секс я обсъждам или по форуми (именно чисто теоритично), или с хора, с които все пак съм изградила някакво приятелство и, с които си говоря на хиляди други теми. И най-вече, на които им е известно, че имам връзка с някого и съответно не си позволявам да задълбочавам подобни разговори. (:
Когато флиртуваш с някой е кръшкане, а когато вече имате близки контакти е изневяра. ТУк няма изневяра, но това не значи,че няма причина за ревност. Ревността идва със силната любов. Иначе си говорете с него повече за секс, така той няма да ревнува и ще сте доволни и двамата . :) Иначе той откъде да знае с кой и кога си била или ще бъдеш :)

doky
12-27-2006, 07:23
Е много ясно,че е за ревност,обаче включва и голяма доза глупост.Чата за мен е загуба на време,има толкова неща на които можеш да се радваш,на приятелят ти,на кафенетата,на разходките,а ти какво правиш-завряла си се вкъщи,чатиш с някъв малоумник(загорял най-вероятно)на тема секс и очакваш да не те ревнуват.Ами представи си,че той говори с някоя негова приятелка на тема секс,забавлява се с нея,говорят си миличко за оргазми и такива работи,ще ти стане ли приятно,предполагам не,тогава не питай работи,които сама можеш да си отговориш.А факта,че те ревнува,че му пука за теб,трябва да те ласкае,явно си попаднала на момче,което държи на теб,направи и ти същото за него!

gotinam
12-27-2006, 10:10
Това е един вид, потенциална изневяра. Защото изневярата бива не само физическа, но и психическа. Ако мислиш за други мъже, а не за твоя, пак си е вид изневяра. Въпреки, че благоверния няма как да го знае, ако лично не му го кажеш. ;-)

Friend_witH_Benefit
12-27-2006, 10:54

Gadjeto ti e bolen mozyk.Stom revnuva ot takiva neznachitelni neshta,ne iskam ida si predstavq ako e za neshto po seriozno:( ](*,) [-X
Тъпо казано! GiRl^of^PriStOn не можеш просто така да подмяташ някакви изказвания, не мислиш ли ?! [-X Можеш да подходиш по-деликатно към темата, ти познаваш ли този човек, за да кажеш или пък сигурна ли си, че този пуснал темата представя нещата в истинската им светлина ... :!: :-k
А относно темата : От много неща зависи ревността на приятеля ти ... зависи какво ти си говориш на тема секс, просто разговор ли е или вируален секс ... така както си ни представила ситуацията не е много ясно ... ](*,) И може някои да го наричат болен мозък или каквото там казват, но гаджето ти може и да е право ... много зависи ! ](*,) ](*,) ](*,)

Kitana
12-27-2006, 17:56
edno e da pi6e6 i govorish drugo e da go napravish ... az li4no revnuvam no znam dokude e границата..
пък на него хи4 не му пука за какво си пиша :- т.е пука му ама не показва да ме ревнува(.. кофти..

shalis
12-27-2006, 20:36
Mi typo e, no zavisi...predpolagam nqma da revnuva toku taka-qvno si mu dala povod.

Infatuated Inside
12-27-2006, 21:27

Когато флиртуваш с някой е кръшкане, а когато вече имате близки контакти е изневяра. ТУк няма изневяра, но това не значи,че няма причина за ревност. Ревността идва със силната любов. Иначе си говорете с него повече за секс, така той няма да ревнува и ще сте доволни и двамата . :) Иначе той откъде да знае с кой и кога си била или ще бъдеш :)
Хм, не схванах защо си ми цитирала поста. (:
Струва ми се, че не съм казала нещо, на което опонираш, но нейсе.

panterata
12-27-2006, 21:33
абее от една страна си е прав приятеля ти.. няма лошо да се говори за секс както ние във форума говорим за секс. но ако си говорите как ще.. или някакви подобни на виртуален секс или свалки.. нормално е гаджето ти да се дразни. просто не го прави или поне нека не рабира :)

Verliebt_Maedchen
12-27-2006, 22:27
ами да ти кажа честно разбирам приятеля ти :-k и аз на негово място бих изревнувала...но тъй като и аз си говоря с някои мои приятели за секс (понякога), не мисля ,4е си извършила престъпление :-) така че споко - просто говорете двамата повече на тая тема и той ще се почувства по-добре. а и му кажи че и той има право да говори за такива неща със свои приятели :-k

ачката
12-27-2006, 22:47
флирта един вид изневяра ли е? :-s

hforce
12-27-2006, 22:56
Ревността идва със силната любов.
Най-после някой да го каже

shizzle
12-28-2006, 11:30

Зависи какво си мислиш.. И какво разбираш под флирт. Защото с момичета, които ми харесват като хора, винаги съм по-грижовен и по-интимен, отколкото би се харесало на приятелката ми. Но никога не го правя с цел да ги вкарам под постелята си, такъв ми е мирогледът.

doky
12-28-2006, 17:33

Зависи какво си мислиш.. И какво разбираш под флирт. Защото с момичета, които ми харесват като хора, винаги съм по-грижовен и по-интимен, отколкото би се харесало на приятелката ми. Но никога не го правя с цел да ги вкарам под постелята си, такъв ми е мирогледът.

Твоя метод нещо не ми харесва.Покажи и ти малко твърд характер,не да се мазниш на всяко симпатично момиче,за мен поне това е един слабохарактерен човек.

sladoled
12-28-2006, 17:42
Да, с хората които харесваме обикновено сме по- грижовни и внимателни, но интимни? :smt017 Изобщо не се вързва, по- скоро е флирт, но тук някой предпочита да го нарича друго.

shizzle
12-28-2006, 20:15

Твоя метод нещо не ми харесва.Покажи и ти малко твърд характер,не да се мазниш на всяко симпатично момиче,за мен поне това е един слабохарактерен човек.

Да държиш вратата отворена, да платиш сметката, да услужиш, да се държиш любезно, да предоставяш помощта си.. Това за мен е джентълменство, не мазничене. Може да е криворазбрано, може да е архаично, това са лични виждания и не бих си ги променил, защото някой ме нарича слабохарактерен. Отраснал съм с определени книги, филми и идеи, които доста са повлияли на мисленето ми, признавам - но смятам, че това влияние е било положително.

За твое лично успокоение (тъй като досега си ме скастрял главно, когато има възможност да ме хванеш в изневяра) - това се случва с много малко хора.

edit: Съжалявам, изглежда разбираме "интимност" по различни начини. Да, пазя по-близка дистанция, отколкото с непознати.. Да, докосвам, хващам за ръка, насочвам.. Но главно имах предвид теми на разговор, тоналност на гласа, лексикален подбор.. Малко поо-трудно доловими нюанси.

cOoL_MaCkA
12-28-2006, 21:04
Twa e s-r glupavo :x za twa gi mrazq tei revnivite 6oto kat te vidat sas nqkoe mom4e poo hubau ot tqh i vednaga po4vat sas skandalite twa me otvra6tava ](*,) s takiva po dobre ne se zanimaai :smt018

shizzle
12-28-2006, 21:51
Twa e s-r glupavo :x za twa gi mrazq tei revnivite 6oto kat te vidat sas nqkoe mom4e poo hubau ot tqh i vednaga po4vat sas skandalite twa me otvra6tava ](*,) s takiva po dobre ne se zanimaai :smt018
А, бее, не е като вие да не си правите за скандал повечето пъти ^^ Моите приятелки, слава богу, не са ми погаждали таквизи номера, ама на няколко пъти съм ставал свидетел отстрани.. Ей, както не бе мое момиче, така ми идеше да я хвана за косата и да я заключа вкъщи!