View Full Version : vupros4e za svirkite
zdr! na4i kat 4etoh temite za kak se pravi svirka i t.n. se seth da popitam 1 ne6to deto vse mi e bilo interesno da znaq. na4i pravila sum nqkolko puti oba4e vse ne se 4ysvam yverebna v sebe si 6toto samo s svirka ne moje mom4eto da svur6i. imam predvid zapo4vam da my biq 4ikii intenzivno i posle pak produljavam svirkata. tva normalno li e spored vas vinagi da se pribq :-k gva do 4ikiq :oops: pls kajete
malka_sladuranka
12-26-2006, 14:16
не правиш хубави свирки :-k
beboranka
12-26-2006, 14:32
kak da ne moje da svar6i ot svi4ka ??? az na moq kat mu praa i nqmam i 5 min i svar6i :oops:
zaiobaio
12-26-2006, 14:38
ти си добре, моя понякога и за 1 минута свършва. [-X
malka_sladuranka
12-26-2006, 14:41
аз ви казах че не прави хубави свирки :::
Ъм, мацка, явно просто не ги правиш добре. И моят е готов за 5 - 10 (най-много) минутки :wink:
ти си добре, моя понякога и за 1 минута свършва. [-X какво й е добрето ти една минута и край а онази 5 минути нагоре надолу докато и се откачи ченето :D :D :D
bulgarche
12-26-2006, 14:47
не правиш хубави свирки :-k
Чикия не езадължително. Може чикия с уста всъщност ;)
И без ръже може да си свърши момчето и то без никакви проблеми
GiRl^of^PriStOn
12-26-2006, 14:50
ne se pritesnqvai .zavisi ot tova za kolko vreme svar6va mom4eto
ne se pritesnqvai .zavisi ot tova za kolko vreme svar6va mom4eto
mi, pri poslednoto mi gadje toi svur6va6e bavno dokato pravihme sex :-k
с времето и опита ще станеш по-добра
възможни причини:
>Ако е ударил една чекия предварително
>Някои момчета са по-малко чувствителни. Ако по време на секс също му отнема доста време да свърши, това е.
>Може да се притеснява, дори и да не го осъзнава. Нормално е в началото на интимния ви живот.
>Може ДА НЕ ИСКА да свърши. Лично на мен толкова ми харесва, че се контролирам, за да удължа удоволствието.
>Все още не си намерила точните му копчета, за да го докараш до екстаз. С времето ще откриеш различни неща, които го подлудяват. Просто експериментирай :D
Basketball
12-26-2006, 18:09
XaxxaxXAa kolko wreme mu lapa ? :-k
zaiobaio
12-26-2006, 19:42
ти си добре, моя понякога и за 1 минута свършва. [-X какво й е добрето ти една минута и край а онази 5 минути нагоре надолу докато и се откачи ченето :D :D :D
ми с толкова ентусиазъм и желание започвам пък то- лапна го 3 пъти и свърши.. нямам достатъчно време да си поиграя с него и да посъбера повече опит :mrgreen: иначе си прав че е хубаво да свърши бързо от тая гледна точка да не те заболи ченето :lol:
ми с толкова ентусиазъм и желание започвам пък то- лапна го 3 пъти и свърши.. нямам достатъчно време да си поиграя с него и да посъбера повече опит :mrgreen: иначе си прав че е хубаво да свърши бързо от тая гледна точка да не те заболи ченето :lol:
Пробвай нещо, което мен много ме възбужда - като свърши веднъж, продължи да си "играеш", докато отново не стане твърд!
А и приятелката ми казва, че много я възбужда, когато съм мек и стана твърд в устата й.