View Full Version : Подарък за момче
подаръче
12-26-2006, 16:44
Здравейте :D Ще може ли да ви помоля за съвет-какво да избера на гаджето си за подарък.Мислих си за дезодорант или нещо такова ама много изтъркано ми звучи и се отказах.Ай ако имате идеи кажете :D
emi pone uto4ni kakuv e povoda de a i ima super mn takiva temi-izpolzvai tursa4kata!
Joey Tempest
12-26-2006, 17:38
Ами не че е изтъркано, ама дрехи и козметика не се купуват като подарък, запомни го от мен. Иначе вече поне на 15-та такава тема отговарям - отдели някой лев в повече и му купи един бас.
evil_lady_in_black
12-27-2006, 07:54
Аз на коледа подарих на приятеля ми голяма плюшка . Но може и някаква компютърна игра :wink:
Аз ще ти предложа или някаква плюшена играчка, или може би някаква сребърна гривна.
Дезодоранта наистина е изтъркан подарък.
Scarabey
12-27-2006, 22:48
Аз на моя му купих една супер яка табакера на която много се израдва :wink:
lo6a_karma
01-05-2007, 18:41
Аз на коледа подарих на приятеля ми голяма плюшка . Но може и някаква компютърна игра :wink:
тва е добра идея
[Lucifer]
01-05-2007, 21:44
pomisli i za teb :) malk oaz vikam da m upodari6 adni pra6ki i edni beleznici :) mnogo dobre bi bilo:) az mnogo se izradvah kato m ipodari takova :D
И аз се чуда като се наложи нещо такова какво да му подаря..
Нито дреха, нито дезеодорант, нито някакви гривни и подобни боклуци, нито плюшени играчки, нито гащи, нито дискове, нито сувенири, всичко това ми се струва много тъпо за подарък и се учудвам на момчетата, които харесват подобнио подаръци! Нищо не мога да му избера, бе деба!
Яка запалка или нож...?Яка кожена гривна?Ама не на всеки би му харесал такъв подарък...
...или нож...и бележка ти знаеш какво да правиш с него
zaiobaio
01-06-2007, 09:53
бельото винаги ше си остане най-добрия вариант когато не се сещаш за друго :mrgreen: аз на моя му купих невероятно боксерки с таралежчета на задните части :) мнооооооого им се израдва :P а аз два пъти повече даже :mrgreen: :lol: :oops:
ахахаха
sladko`eFche
01-07-2007, 10:35
ako haresva srebro moje nqkoq grivna...okolo 20 lv sa ima i za po deset leva :)
sweet_bubka
01-07-2007, 11:29
az pyk sam 4uvala 4e ne e hubavo da se podarqva noj [-X :evil: =; vypreki 4e moq priqtel 6te se izkefi :)
nikinkaaa
01-07-2007, 12:02
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=72023
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
sh3_1s_7h3_0n3
01-07-2007, 13:09
бельото винаги ше си остане най-добрия вариант когато не се сещаш за друго :mrgreen: аз на моя му купих невероятно боксерки с таралежчета на задните части :) мнооооооого им се израдва :P а аз два пъти повече даже :mrgreen: :lol: :oops:
haha a az pyk mu bqh vzela s ry4i4ki otzad i toi mnogo im se radva i o6te na sledvashtiq den mi pokaza kak mu stoqt ^ \:D/ :smt016 \:D/
ina4e mu bqh podarila i edin mn hubav parfium, koito mi deistva napravo kato afrodiziak... i kato go podusha... napravo umiram :smt007 [i tva mn si go haresa i sega vseki pyt kato izlizame zaedno e s nego]
Стига с тия парфюми ;) Разгледай тук - има мн по-добри идеи от парфюм ;) http://podarac.com/ Ще откриеш нещо яко, ако се поразтърсиш ! :grin:
и аз предлагам някоя гривна ли ланец ,а на мойто момче за РД-то му подарих портомоне :)
Щях да ти вкарам оферта за лак за коса, но не е на
далавера да му подаряваш козметика :/
Гривната - зависи с какви финансови средства разполагаш.
но готина запалка или нещо дребно звучи добре :)
обича ли футбол?
купи му топка
ако не-баскетболна
може и шалче на любимия му отбор :)