View Full Version : Моля Ви,помогнете СПЕШНО Е !!!
aMerIcAn_bOY
12-26-2006, 16:53
Аз съм едно момче,което живее в Америка,но съм роден в България.Имам мн сериозен проблем и искрено се надявам да ми помогнете.Преди няколко седмици имах сърбежи около половия орган и реших да отида на генеколог.Като отидах ми беше зададен мн старнен въпрос::"от кога не ти е идвало"...обясних,че аз съм момче и не ми идва,но реакцията на доктора беше:"как ше не си момче като нямаш ***"Като погледнах аз наитина нямах *** ... беше изчезнал ... моля Ви помогнете ми ... възможно ли е от момче да се превърна в момиче ... спешно е!!!А и да допулня на следващия ден имах червено течение като при момичетата ... помогнете ми ,ще съм ви мн балгодарен.
aMerIcAn_bOY
Mastodont
12-26-2006, 16:56
Явно американската простотия те е заразила. Не се притеснявай, все още не си загазил! Ето какво трябва да направиш: излез на чист въздух на терасата. Дишай и се успокой. Погледни надолу. Скочи. Надявам се да живееш нависоко :twisted:
Да, проблемът наистина е сериозен и трябва да бъде третиран внимателно. Успокой се, процесът е обратим. Взимаш стръкче американска чубрица, смесваш с цирей от задника на баба яга и после капваш малко от "червеното течение". До два дни ще имаш чисто нов ***!
Но мозък кой ще ти даде...
Sasha2k8
12-26-2006, 16:58
:-D :shock: :lol: :mrgreen: =D> :-s :smt005
:smt023 bravooo :smt040 :smt043 :smt046 :smt080 :smt081 :smt082
i tva ako ne e porednata tema ebavka...
JoeBanana
12-26-2006, 16:59
грешката ти е, че си отишъл на гинеколог :mrgreen:
утре иди на уролог и може да се появи :mrgreen: често се случват такива неща
Явно американската простотия те е заразила. Не се притеснявай, все още не си загазил! Ето какво трябва да направиш: излез на чист въздух на терасата. Дишай и се успокой. Погледни надолу. Скочи. Надявам се да живееш нависоко :twisted:
хахаха можеш преди това да се наръгаш с нещо :lol: :twisted:
Stefityyy
12-26-2006, 17:37
AHHAHAHAHAHHAHAHHAHA
aMerIcAn_bOY
12-26-2006, 17:53
Blagodarq vi za savetite,nastina 6te otida na urolog i 6te si kupa ot amerikanskata 4ubrica,dano da pomogne ... 6te vi uvedomq nepremenno,no se pak ako nqkoi znae ili mu se e slu4valo podobno ne6to moje da prodaljava da dava saveti :)
Аз съм едно момче,което живее в Америка,но съм роден в България.Имам мн сериозен проблем и искрено се надявам да ми помогнете.Преди няколко седмици имах сърбежи около половия орган и реших да отида на генеколог.Като отидах ми беше зададен мн старнен въпрос::"от кога не ти е идвало"...обясних,че аз съм момче и не ми идва,но реакцията на доктора беше:"как ше не си момче като нямаш ***"Като погледнах аз наитина нямах *** ... беше изчезнал ... моля Ви помогнете ми ... възможно ли е от момче да се превърна в момиче ... спешно е!!!А и да допулня на следващия ден имах червено течение като при момичетата ... помогнете ми ,ще съм ви мн балгодарен.
aMerIcAn_bOY
Хахахаа Защо на гинеколог ве?
ne moga da razbera kolko tap trqbva da si,za da puska6 super maloumni temi vav forum v koito horata pi6at za6toto imat problemi i iskat pomo6t!nqmam dumi da kaja kolko si tap 4estno!no ne se pritesnqvai pone ne si edinstven,ima mn ne6tastnici kato teb!...
malka_sladuranka
12-26-2006, 21:21
еми...от днес почват тебе да те порят...честито :mrgreen:
зарибен си с the so called tapnq
Talisman
12-26-2006, 22:43
Ti si ot4aen slu4ei.... gorki4kiqt.. nito kur ima6 nito mozak :(
Хахахахахахахахаххахаааха ха :D :D :D Еми в Америка небостъргачи бол... да се надяваме, че живее на последния етаж на някой по височък... 150-200 етажа примерно ме уреждат ;)