Влез

View Full Version : 2 въпроса за секса(или не точно...) ПОМОЩ!

Оо
12-26-2006, 18:54
Пичове, имам 2 въпроса надявам се да ми отговорите... а да само да кажа-момче съм да няма грешки...

1.Разбрах че при секс кожичката където се свързва с главичката на пениса(която пречи за пълното обелване на самата главичка) се къса. Въпроса ми е боли ли и тече ли кръв?! Защото скоро ще правя секс и много се притеснявам от тоя "първи път"...

2.Също така разбрах, че при поставяне на презерватив трябва първо да се забели главичката... Да ама аз чувствам някъква кофти болка при допир на забелената си главичка с... каквото и да е... и другия проблем е че немога да си забеля главичката напълно (в еректирало положение)... Дали е от тази кожичката за която споменах по нагоре незнам...(до скоро неможех изобщо да си я забелвам но сега вече нямам такъв проблем... или поне е в много по-малък размер... (проблема :) )

Моля ви хора помагайте щото съм мн. притеснен не искам да се изложа :oops:

koalka
12-26-2006, 18:56
Ами да има нещо, което се къса.И мисля, че е за това, което говориш, но не съм 100% убедена.Боли те, защото не си го правил.

gangbang
12-26-2006, 19:00
1- Нема такъв филм кожичката не е задължително да се къса. При много напрегане мое да прокърви тая ципичка, ама не е страшно.
2. Презерватива се поставя като се обезвъздуши каналчето, което е от горе. Нема значение забелен ли ти е или не. Но е добре да ти е твърдичък при поставянето.

12-26-2006, 19:10
2. Презерватива се поставя като се обезвъздуши каналчето, което е от горе. Нема значение забелен ли ти е или не. Но е добре да ти е твърдичък при поставянето.зна4и да няма въздух в т'ва горе така ли ? И какво значи да ми е твърдичък?! Да съм надървен ли ?! :roll:

gangbang
12-26-2006, 19:15
2. Презерватива се поставя като се обезвъздуши каналчето, което е от горе. Нема значение забелен ли ти е или не. Но е добре да ти е твърдичък при поставянето.зна4и да няма въздух в т'ва горе така ли ? И какво значи да ми е твърдичък?! Да съм надървен ли ?! :roll:((

Тва горе, да ;) А твърдичък... бе може да е полунадървен, в смисъл да не е съвсем окапал. И ако толко се чудиш ... най-лесно вземи си 1-2..и самичък се упражнявай, после кат си с мацка ше си на 6 ;)

doky
12-26-2006, 19:26
Ами да има нещо, което се къса.И мисля, че е за това, което говориш, но не съм 100% убедена.Боли те, защото не си го правил.

Абослютно гарантирано 100% НИЩО не се къса!Просто не си наясно с нещата,но няма нищо,всеки се учи;)

12-26-2006, 19:27
2. Презерватива се поставя като се обезвъздуши каналчето, което е от горе. Нема значение забелен ли ти е или не. Но е добре да ти е твърдичък при поставянето.зна4и да няма въздух в т'ва горе така ли ? И какво значи да ми е твърдичък?! Да съм надървен ли ?! :roll:((

Тва горе, да ;) А твърдичък... бе може да е полунадървен, в смисъл да не е съвсем окапал. И ако толко се чудиш ... най-лесно вземи си 1-2..и самичък се упражнявай, после кат си с мацка ше си на 6 ;)ахам мерси баце, тва за "онова горе" не го знаех... мале как щях да се изложа... сигурно имам още да уча ама квото е... да мине първия път като хората що годе пък после... стреляййй :P :wink: Мерси още 1 път

shizzle
12-26-2006, 19:34
А, бе, защо пускате една тема на хиляда места?! Аз за какво си играх да отговарям в "Питай и старо, и патило"!

sladoled
12-26-2006, 19:39
Добре че секс се прави на скрти места и то от двама души /предимно и най- вече/. Иначе много "съветници" ще се появят, много акъли ще се дават....

12-26-2006, 19:42
А, бе, защо пускате една тема на хиляда места?! Аз за какво си играх да отговарям в "Питай и старо, и патило"!съжалявам просто не съм влизал одавна в този форум и незнаех след колко време ще получа отговор в онази тема, щото и преди бях питал нещо и чак след 5-6 дена някъде ми отговориха. извинявам се още ч път прочетох и твоето мнение наистина ми се изясниха някои работи :wink:

@m.j.a. не те разбрах ? :?

bulgarche
12-26-2006, 19:48
И двата въпроса са глупост

12-26-2006, 21:27

12-26-2006, 23:31
А, бе, защо пускате една тема на хиляда места?! Аз за какво си играх да отговарям в "Питай и старо, и патило"!

Ако погледнеш на тавана, ще намериш отговора на въпроса си. Кифла смотана!

Fr0s7y
12-29-2006, 20:18
Abe kak 6e ti se skysa k*ra ?! Ti normalen li si?! Tva da ne e devstvena cipa na pi6kata ebasi?! ](*,)

12-29-2006, 22:04
има вариянт на нещо като полуобрязване или и аз не знам точно как се казва мене си спомням че са ми го правили като малък (щото много болеше) и са като не ми е надървен "кожичката" си ми покрива цялата главичка а като го надърва си го "забелвам" без проблем и хич не ме боли

shalqlqlqlq
12-30-2006, 00:19
Нищо не се къса и т.н., ако се късаше отдавна да си го прекинал от млъскането на чекии....

Относно това, че като си забелиш главичката и при допир те боли, още си малък и патката не ти се е доразвила и главичката ти е все още прекалено чувствителна, с една дума още не ти е дошло времето за сефтето, но ако имаш възможност....направи го, макар, че ще се състой най-вероятно в едно мушкане :mrgreen:

Overwhelming
12-30-2006, 00:54

Ако погледнеш на тавана, ще намериш отговора на въпроса си. Кифла смотана!
Много ли ти е кеф да се заяждаш?

А това е направо смешно:

И защо са глупост?Защото момчето незнае ли?Вие учени ли сте се родили?Пффф......

Вече му дадоха отговори,аз няма кой знае какво да кажа по темата,но просто тези глупави постове.... :roll: .....

shizzle
12-30-2006, 10:33
=D>