Влез

View Full Version : Въпрос за секса

гре6ница13
12-27-2006, 13:19
Здр вс.
На 13 съм и още не мога да се наслаждавам пълноценно с приятеля си. Онзи ден пробвахме нова техника заедно и аз бях съгласна да опитаме анален секс. обаче имам чувството ми че отверстието ми е твърде тясно и той много се мъчи и съвсем ме разглоби докато проникне по навътре и сега се чувствам много ужулена и ме сърби./ предупредена бях от моя приятелка
/на 16 е и знаех че е по веща в тези неща/ и тя ми каза да ползваме така наречениете 'лубриканти' но аз не се вслушах и избързахме с приятеля ми след диското направо у нас да се .. така в момента незнам какво да правя неискам да се обръща,м към лекар защото ме е страх нашите да не разберат :cry: но наистина ме сърви а каква съм глупава незнам какво да правя.:cry:

приятели помагайте имали възможност да хвана спин ?:cry:
за едно поне съм спокойна - едвали ще забременея защото четох в няколко теми че това не може да стане/той свърши в дупето ми/

плс хел

JoeBanana
12-27-2006, 13:21
охааа още една мръсница :mrgreen:
ако приятеля ти е спинозен и ти си :mrgreen:
напомни ми да не те еба като те видя

gotinam
12-27-2006, 13:24
Сърбежа на едва от това, че си болна от СПИН!
Просто ти се е протрил задника и за това те боли. Не е толкова страшно. Седващия път може да използвате нещо за смазване и да влиза по плавно. Ще се научите, малки сте още ;-)

deidiy
12-27-2006, 13:35
не се навлажняваш добре защото още не си готова за секс та ти все пак си на 13 а за анален секс да не говорим [-X #-o малка си,тясна си и не си готова :smt011

_candy_girl_
12-27-2006, 13:44
ми то вече по на 11-12 и свирки праят ае не мога да ва разбера ми има си време за всичко защо тряа да се избързва [-X ](*,)

Violenza
12-27-2006, 14:40
Здр вс.
за едно поне съм спокойна - едвали ще забременея защото четох в няколко теми че това не може да стане/той свърши в дупето ми/
плс хел
О, Боже...Не, не наистина нямам думи!
Та ти даже знаеш ли що е това СЕКС?!
Бягай за хапчета..как да не може да забремееш?! Естествено, че може! След 9 месеца пиши, поне да знаем момиченце или момченце е. :mrgreen: =;

Ах...що първо не прочетете нещо?! То не само, че си малка, ами и наистина си необразована... :smt009 :-#

f_16
12-27-2006, 14:43
Ne moze da si bremenna tova e qsno (ako se e izpraznil v zadnika ti ) no 6tom izob6to se e izpraznil v teb zna4i moze da te e zarazil sus SPIN ! Za ozulvaneto na dupeto- nadqvam se da e samo ozulvane no po4akai 1-2 sedmici i ako bolkata i surbeza ne namalqt-otidi na lekar ZADULZITELNO ! A i ne e hubavo da pravi6 SEX pri polozenie 4e ne znae6 kakvo stava i kakvo to4no moze da stane! tva kudeto go kazva6 4e si "4ula ot nqkva tvoq priqtelka" izob6to ne e garanciq 4e e istina ! Tova sa seriozni ne6ta ne moze prosto ei taka da se doverqva6 (i tova 16 god momi4e ne e sigurno 4e moze ne6ro da se e oburkalo ) PURVO SI NAU4I MATERIALA I POSLE SE EBI ! tva e polozenieto [-X [-X [-X [-X [-X :!:

gangbang
12-27-2006, 14:45
Просто ти се е протрил задника и за това те боли. Не е толкова страшно. Седващия път може да използвате нещо за смазване и да влиза по плавно. Ще се научите, малки сте още ;-)

=D>

krem4et0
12-27-2006, 14:47
Въпрос-къде си ръгнала по дискотеките и после да се е**ш. Ей,момиче я си гледай куклите и не се занимавй с неща,кото най-малкото са смешни на твоята възраст,а да не говорим за това че са жалки.

ProstoAz
12-27-2006, 15:47
Бягай за хапчета..как да не може да забремееш?! Естествено, че може! След 9 месеца пиши, поне да знаем момиченце или момченце е. :mrgreen: =;
Ах...що първо не прочетете нещо?! То не само, че си малка, ами и наистина си необразована... :smt009 :-#

"Присмял се хърбел на щърбел" хахахахахаха :lol:
Незнам дали точно така беше поговорката, ама дано ме разбра. :P

Та по темата: Ще ти мине! :wink:
А дали си се заразила с нещо - ако приятеля ти е бил болен, то - да.

ninsy
12-27-2006, 16:24
боже..на 13 си а за анален секс мисли....
По темата както казажа по горе ако приятеля ти е бил болен може да с заразиш

LoRinSeR
12-27-2006, 18:12
Проблема е че не сте го направили със лубрикант, а навярно само със слюнка, от това идва сърбежа.

bungle
12-27-2006, 18:15
Tемата е ебавка. Прекалено добре е написано, за да е от 13годишна...

ThePainIsReaL
12-27-2006, 18:20
13 ?!
Мале НЕ , драйфа ми се от българската младеж :-&
А иначе да ти е за урок , кат си даваш дупето , ще те боли и сърби и кво ли не ! И следващия път си купи поне лубрикант .

malka_sladuranka
12-27-2006, 18:24
Tемата е ебавка. Прекалено добре е написано, за да е от 13годишна...

и аз това си помислих...

IdiOtKa
12-27-2006, 18:28
охааа още една мръсница :mrgreen:
ако приятеля ти е спинозен и ти си :mrgreen:
напомни ми да не те е** като те видя
хахахха е баси гадния маина !

иначе по темата :супер зле сте маина на 13 и анален секс ..блаах ..

12-27-2006, 19:39

Слушай кака си готината мацка!

shalis
12-27-2006, 20:18
Nqkvo typo malko lape, koeto o6te sigurno ne moje zadnika si da obyr6e, ina4e sex pravi, na vsi4koto otgore ne znae kak da go pravi...uff na kyde otiva taz Bylgariq, napravo sym ot4aqna!

водомера
12-27-2006, 21:00
здр на си4ки аз съм водомера на 15 съм ама имам проблеми с моя интимен приятел.Аз съм хомосексуалист и ние искаме да консумираме любовта си анално.Но приятеля ми има проблеми с дупито и немоа да го плю6тя там какво бихте еме посъветвали.Моля помогнете 6тото не искам да остана на сухо.А и съ6то мога ли да забременея от анален секс и колко за6то тои неможи да ми лапа .Някакъв страх ли има или нз.
Моля хелп ме

malka_sladuranka
12-27-2006, 21:02
здр на си4ки аз съм водомера на 15 съм ама имам проблеми с моя интимен приятел.Аз съм хомосексуалист и ние искаме да консумираме любовта си анално.Но приятеля ми има проблеми с дупито и немоа да го плю6тя там какво бихте еме посъветвали.Моля помогнете 6тото не искам да остана на сухо.А и съ6то мога ли да забременея от анален секс и колко за6то тои неможи да ми лапа .Някакъв страх ли има или нз.
Моля хелп ме

пий противозачатъчни...и няма да имате проблеми

4укана
12-27-2006, 21:04
еи водомер педал мазен да та иба аз в гъза как не те е срам олигфрен такъв ила ми само тука 6та из4укам нз къде 6та иба ж гея само да ми падне6 ти и пенио маико и 2мата 6е ми лапате ммм в тъз България само педали ли останаха да жа иба педераси такива

PY_MACKA
12-27-2006, 21:12
имам само един коментар ---> :smt108
ааа + сме6на си ама то се подразбира а и са го казали

ок супер, нямам против 13 ако 6те и 10 годи6ни да се ебат ама кои им пла6та на децата им по приютите*--> ние, на6ите данъци!!!!
тва не мисля 4е е 4естно, така 4е поне презервативи ползвайте--> 20 ст !!!

*за6тото ако си толкова тъпа колкото се подразбира от написаното(да си го кажем) то ти няма да разбере6 и със седемзнаци да си бременна, а никои не иска да си преебе живота с дете преди 18 поне

ПС:все о6те не плащам данъци ама ба6 за твоито детенце 6е се уредя

D1v`Petel
12-28-2006, 00:04
на 13 години и ми тръгнала да прави секс Omg.. Ти момиче имаш още жълто околу устата , а се занимаваш със секс и тн ... А вземи седни и прочети ВАЖНИТЕ теми във форума по този въпрос а не да те сърби я зад ушите я на др места от кръста на долу и ти да се чудиш к'во е... е*аси и не ориентирания народ..

JONi_666
12-28-2006, 00:16
ei pi4ove i macki az pa misLq ei momi4eto deto q surbi zadnika.
awe drygiqt pyt kato da se klati6 s toa tvoq priqtel predi da po4nete My kaji si namaje koleca sus plajno masLo.
nema gre6ka zaKLevaM sa.mn dobra rabota vyr6i.
ta dokato te ruga v zadnika sled kraq na sexa nema da ima6 nikvi boLki iLi surbeji dori zapeci nqma da ima6.
moje da si sigurna 100 % v tva.
are az begaM.

:smt025 :smt025 :smt025

:smt033 :smt033 :smt033

:smt097 :smt097 :smt097

12-28-2006, 00:51
Здр вс.
На 13 съм и още не мога да се наслаждавам пълноценно с приятеля си. Онзи ден пробвахме нова техника заедно и аз бях съгласна да опитаме анален секс. обаче имам чувството ми че отверстието ми е твърде тясно и той много се мъчи и съвсем ме разглоби докато проникне по навътре и сега се чувствам много ужулена и ме сърби./ предупредена бях от моя приятелка
/на 16 е и знаех че е по веща в тези неща/ и тя ми каза да ползваме така наречениете 'лубриканти' но аз не се вслушах и избързахме с приятеля ми след диското направо у нас да се .. така в момента незнам какво да правя неискам да се обръща,м към лекар защото ме е страх нашите да не разберат :cry: но наистина ме сърви а каква съм глупава незнам какво да правя.:cry:

приятели помагайте имали възможност да хвана спин ?:cry:

плс хел

Бременна си!

OPEL
12-28-2006, 06:18
Дааа... бремена си. След 9 месеца ще изсереш детето.
Иначе за болката отзад... имаш глисти :-D

antichalga
12-28-2006, 11:04
Моля хелп ме

пий противозачатъчни...и няма да имате проблеми

еи водомер педал мазен да та иба аз в гъза как не те е срам олигфрен такъв ила ми само тука 6та из4укам нз къде 6та иба ж гея само да ми падне6 ти и пенио маико и 2мата 6е ми лапате ммм в тъз България само педали ли останаха да жа иба педераси такива

хаха хора недейте се хваща така на всяка простотия,написана в този форум...Водомера го познавам и е голям пич,най-малкото,че не е ГЕЙ.Решил е да се избъзика с авторката на тази тема,какво толкова ?! :-k

shizzle
12-28-2006, 12:02
Едно, че няма никакъв проблем на 13 да пише така девойчето. Вие трябва да видите мен, тогава ми беше апогея lol

Само да ви питам.. Когато псувате наред.. Когато наричате с най-гнусните имена, които т.нар. ви "свенливост" ви позволява.. Когато изливате куп лайна срещу този, който смятате за "по-глупав", "по-низш", "по-недорасъл" от вас..

Какво си мислите, че постигате?

Че помагате на човека? Не.

Че раздавате справедливост? Не.

Че показвате колко сте по-добри, по-знаещи, по-опитни? Не, не И ПАК НЕ!

Когато обидите някой, напълно естествено е той да ви дръпне една цветиста и да направи ТОЧНО ОБРАТНОТО само да ви покаже какви идиоти сте. А за мен и малцината други, които се сдържат от показване на нелицеприятни емоции, недостойни за истински възпитани младежи.. Единственото, което правите, е да ни убедите в своята несигурност и незнание, в своята неспособност да давате съвети.

Благодаря за вниманието, макар да знам, че повечето от вас дори не биха си направили труда да прочетат това.

krem4et0
12-28-2006, 12:19
shizzle,стига си се правил на закрилник на всички. Не си такъв! Всеки има право да коментира-така сме преценили-така сме казали. След като се пуска тема е нормално да има и отрицателни реакции,особено като темата наистина е възмутителна.

Violenza
12-28-2006, 12:55

"Присмял се хърбел на щърбел" хахахахахаха :lol:
Незнам дали точно така беше поговорката, ама дано ме разбра. :P

Та по темата: Ще ти мине! :wink:
А дали си се заразила с нещо - ако приятеля ти е бил болен, то - да.
Не си ми схванала мнението... :wink:
Защо ли изобщо да обяснявам... :-#

П.П. Така е поговорката. :)

alkobalko
12-28-2006, 12:57
Не искам да те съдя за това, което си направила, просто ще изкажа мнение. Малка си още да правиш секс. Не казвам, че съм много голяма (само на 18 съм), но просто се замисли за това, което се е случило. Сърбежът може да се е получил, защото мястото е раздразнено. За болести винаги има опасност, когато го правиш без презерватив. Ако този път ти се размине и всичко е ОК това трябва да ти бъде за урок. Замисли се за случилото се и си дай сметка как е най-добре да продължаваш.

xD
12-28-2006, 19:17
TaPcHo stiga chete, she zeme ti stane :D

12-28-2006, 19:18
hahahahah da be :P

shizzle
12-28-2006, 19:33
shizzle,стига си се правил на закрилник на всички. Не си такъв! Всеки има право да коментира-така сме преценили-така сме казали. След като се пуска тема е нормално да има и отрицателни реакции,особено като темата наистина е възмутителна.

Не се правя на закрилник, а на по-умен. Което, всъщност, е в пъти по-дразнещо и неоправдано :P И аз ползвам свободата на словото, за да покажа, че намирам вашите реакции за далееч по-възмутителни от каквото и да е поведение на 13годишната млада дама с ректални проблеми. Никой не се е родил научен и никой от нас не се приближава до съвършеност. Дори miloto girl-4e.. 8) Не виждам къде просто лежи самочувствието ви да говорите по такъв начин на детето.