PDA

View Full Version : Moderated: Закъснява ми - от хапчетата или съм бременна?

Anonimche
12-27-2006, 15:19
zna4i iskam da vi pitam ne6to no iskam da mi dadete savet a ne da me kritikuvate zn 4e ne trqbva taka ama ko da napraa stanalo e ve4e...zna4i edni put praihme sex s priqtelq mi i imahme samo 1 prezervativ ama ni se iska6e o6te i za tva pak go napraihme ama bez.Toi ne se isprazni v men a na men,zn 4e ni6to nemoje da stane taka ama toi iska6e da piq postinor duo i na sledva6tiq den pih...sled 2 dena pak go praihme ama se skusa prezervativa i toi ne be6e usetil 4e se e skusal i se isprazni v men...pak pih postinor duo.Kazaha mi 4e 6tom ovulaciqta mi e bila predi 5 dena nqma opasnost da sam bremenna..ama sega trqbva da mi doide a mi zakasnqva ve4e 3 den.Ta vaprosa mi e tva ot hap4etata li e ili sam bremenna?A za test-a za bremenost mi kazaha 4e nemoga da si naprava predi 1-2 qnuari...plsss kajete 6tot se poburkvam a nemoga pove4e da 4akam i plss ne me kritikuvaite zn ko sam napraila osuznavam go

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

l0liTa
12-27-2006, 15:23
6tom si pila prostinor (i to dva) ne moje da si bremenna.

MalKa_BLuDnica
12-27-2006, 15:26
spored mene e 6toto si izpila mnogo postinor :-k na kaka mi e se slu4i po4ti su6toto i posel se razbra 4e i zaskunqva ot postinora.toi vredi qko :smt017 no kato gledam i 6tom se e izpraznil s tebe ne e mnogo sigurna rabotata :cry: dano ne si mremenna..uspeh ti jelaq..pi6i posle da kaje6 kvo e stanalo i dali si4ko e nared ..i ne se sduhvai si4ko she se opravi

ProstoAz
12-27-2006, 15:29
Ааа, как няма да ти закъснява?!?
Постинор може да се пие в НАЙ-ЛОШИЯ случай ВЕДНЪЖ МЕСЕЧНО (и при това не е никак препоръчително), а ти си го пила 2 ПЪТИ за 3 ДНИ!!! :shock:
И съжалявам, че ще ти го кажа, но при второто взимане на хапчетата ефективността им намалява и имаш шанс да забременееш! Дали това е станало обаче можем само да гадаем... :-k
Закъснението може да е както страничен ефект от Постинора, така и бременност...

vivian
12-27-2006, 15:50
po princip ot postinor moje da ti zakasnee.no tiq hap4eta e prepora4itelno da se piqt prez 6 meseca,za6toto sa mn vredni.i az 4akam sega da mi doide i mi zakasnqva sled postinora,ako mi doide izob6to de... :cry:

Anonimche
12-28-2006, 20:40
misi mnogo za otgovorite :) radvam se 4e mi otg a ne me kritikuvahte...no ve4e zn 4e ne sam bremenna 6tot dnes mi doide i se 4ustvam prekrasno dosta spokoino naprao kat mi doide kamuk mi padna ot surceto.Misi otnovo

eXtRaoRdinaRy
12-28-2006, 20:43
Възможно ли е, след приема на Постинор ми дойде за 2 дена..и сега когато би трябвало да ми дойде -да не ми дойде, защото ми закъснява..??? :smt017

eXtRaoRdinaRy
12-28-2006, 20:46
мале какво изречение съм формулирала само....... :shock:

Awazate Ippon
12-28-2006, 21:32
мале какво изречение съм формулирала само....... :shock:

Имам чувтсво че всичко е възможно след тоя постинор :smt011
Направо най-добре е въобще да не стигаме до него :smt018

eXtRaoRdinaRy
12-29-2006, 14:44
3 ден ми закъснява... :roll: Няма ли да ми дойде както обикновенно, след като ми дойде след приема на постинор??? :shock: Или датата ще се измени?? :?

Awazate Ippon
12-29-2006, 14:56
3 ден ми закъснява... :roll: Няма ли да ми дойде както обикновенно, след като ми дойде след приема на постинор??? :shock: Или датата ще се измени?? :?

Може и да се измени. постинор го мразя вече. Това е супер гаден продукт. Иди на гинеколог и без вашите можеш. Нека те прегледа на видеозона...да не те плаша, но може да се окаже че има гаф с яйчниците и не ти говоря за бременност...ти сама ще разбереш найд-оре след лекарското посещение :arrow:
отивай на лекар и не пиши тук за друго освен да кажеш какво ти е казла той. Инак няма смисъл само да си чешем пръстите :smt018