Влез

View Full Version : преместване в друго училище....

neusan88
12-27-2006, 17:01
здравейте,
аз съм последна година в една частна езикова гимназия.независимо че съм на края на обучението си бих желала да се преместя в друго училище защото ще се местим в друг град - Пловдив.моля ви кажете ми вазможно ли е това и дали ще мога да си остана 12 клас а не да повтарям. :(

kati_0513
12-27-2006, 17:20
Сложно е да се каже, може би ще трябва да минеш на домашно/ самостоятелно обучение.... но не съм сигурна... трябва да попиташ преподавател, дали е възможно...

teenkopele
12-28-2006, 07:15
Говори с директора,да държиш некви изравнителни изпити или нещо подобно

Може да се наложи и да го "почерпиш". :wink:

OPEL
12-28-2006, 07:27
здравейте,
аз съм последна година в една частна езикова гимназия.независимо че съм на края на обучението си бих желала да се преместя в друго училище защото ще се местим в друг град - Пловдив.моля ви кажете ми вазможно ли е това и дали ще мога да си остана 12 клас а не да повтарям. :(
Спох... с "почерпка" всичко става. :-D

ти
12-28-2006, 07:36
за тези неща си има процедури, които се знаят и от директорите и от районните инспекторати. ако в твоята гимназия си учила по програма на МОН- няма никакви приравнителни изпити. но точните процедури ще ти ги кажат компетентните органи, а не по форумите.
в общи линии се отива в избраното нова у-ще, в което трябва да има места и та ще ти кажат всичко необходимо, което не е повече от заверен бележник и отпусно от старото у-ще.