Влез

View Full Version : tejka karanica sus roditeLi ?MoLq za savet stra6n0 mn PLS

JONi_666
12-27-2006, 19:08
s maika Mi se skarahme za edni semeini pri4ini.
nqma zna4enie kva e tazi to4no pri4ina,ama tq me obvinqva v ne6to koeto ne suM napraiLi sega mi e daLa nakazanie.iska mi se da q udarq siLno, da i vkaraM edin uperkyt ama ne moga 6tot mi e maika a pyk i az samiqt sum si takyv 4e koLkoto i da iskaM otvutre ne mi pozvolqva da 6ibna nito edno momi4e pa KaMo Li jena.ta maika mi me nakaza za mnoooooogooooooo dulgo vreme da sum vku6ti.az puk pravq na maika Mi gladna sta4ka.ve4e 1 den i 12 4asa ne suM qLL ni6to.6te produlja taka dokato tq ne mi se izvini.kajete mi zna4i da produlja Li sta4kata za gladuvane iLi ne ?6toto ne Mi se stoi 3 meseca vku6ti.
bahti shit nakazanieto imam mamka My.
e ?
:-k :-k :-k :-k :-k

12-27-2006, 19:10
Ако питаш мене, вземи направи един масов Multi Kill, на фона на Mortician - Zombie Apocalypse

TraPPed
12-27-2006, 19:10
:smt005 :smt005 :smt005 UMREH!Za takiva kat tebe ili komynisti4esti rejim ili edna tejka Ryka(pry4ka)!Uspeh!

JoeBanana
12-27-2006, 19:12
аве я й изтупуркай един :mrgreen: кво кат ти е майка ? да няма два чифта мъде ? ааа ма ха :mrgreen:

malkata_
12-27-2006, 19:13
хах пич на колко си та майка ти те наказва?!(не се обиждай)...а колкото до това....мен ако питаш спри стачката...изтрай си наказанието...или ти се извини и тя ше ти намали наказаниицето...може даже и да го отмени...незнам за какво сте се карали...(не че ми и влиза в работата де)...поговорете пак и се разберете...ама тоя път без викове...и аз съм се карала с мойта майка имала съм наказания по гадни и от твоето...ама с един нормален разговор се оправят нещата... :mrgreen:

malkata_
12-27-2006, 19:15
Ако питаш мене, вземи направи един масов Multi Kill, на фона на Mortician - Zombie Apocalypse

хаха кво Multi Kill направо Mega Kill...по яко е!!! :mrgreen:

12-27-2006, 19:18
malkata_ oсобенно ако е на фона на Mortician.. Пич джусни и един, да и стегнеш сърмите бе.. Недей да и цепиш басма!

JONi_666
12-27-2006, 19:30
awe ei malkata_ moje6 da bude6 sigurna i ubedena 4e ne si imala po - gadni nakazaniq ot men.ak0 si stoqla vuv maze 2 sedmici i edinstvenata ti hrana da e bila hlqb,sol,zeLe i voda. I taka 2 sedmici we 4ovek.
iMaL suM i p0 - gadni ama te daje ne sa za govorene.6tot zeme nekoi se izdraiFa na kompa si dokato gi 4ete napriMeR.
:D :D :D :D :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

hoseto_
12-27-2006, 19:32
човече няма смисал от тая стачка. изтърпи си наказанието и толкоз. и на двамата ще ви мине за 2-3 дена, а на мнения като на Seizure of Power въобще не обръщай внимание

PS: JONi_666 стани студент/ка и ще видиш че има и по-гладни дни :-D

malkata_
12-27-2006, 19:33
malkata_ oсобенно ако е на фона на Mortician.. Пич джусни и един, да и стегнеш сърмите бе.. Недей да и цепиш басма!

явно и ти обичаш игрите като мене :mrgreen:

JoeBanana
12-27-2006, 19:33
човече няма смисал от тая стачка. изтърпи си наказанието и толкоз. и на двамата ще ви мине за 2-3 дена, а на мнения като на Seizure of Power въобще не обръщай внимание
ти явно си много глупав хосе :mrgreen: я пак прочети темата, дай си 5 мин да я осмислиш и се върни да ми кажеш, какво не й е наред :mrgreen:

malkata_
12-27-2006, 19:34
awe ei malkata_ moje6 da bude6 sigurna i ubedena 4e ne si imala po - gadni nakazaniq ot men.ak0 si stoqla vuv maze 2 sedmici i edinstvenata ti hrana da e bila hlqb,sol,zeLe i voda. I taka 2 sedmici we 4ovek.
iMaL suM i p0 - gadni ama te daje ne sa za govorene.6tot zeme nekoi se izdraiFa na kompa si dokato gi 4ete napriMeR.
:D :D :D :D :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

е съжалявам скъпи...незнаех...все пак не се познаваме...не сериозно ти на колко си?!... :(

hoseto_
12-27-2006, 19:38
колкото и да я чета мнението ми е едно и също. Да кажем ти пресечеш улицата на жълно, а полицаят на отсрещния тротоар е помислил че е червено. Това дава ли му право да та буха с палката по главата докато ти омекнат зъбите

JoeBanana
12-27-2006, 19:40
колкото и да я чета мнението ми е едно и също. Да кажем ти пресечеш улицата на жълно, а полицаят на отсрещния тротоар е помислил че е червено. Това дава ли му право да та буха с палката по главата докато ти омекнат зъбите
ако се правиш на много умен - дава му и още как :mrgreen: едни мои приятели ей така се правиха на много разбиращи и ги отупаха :mrgreen:
само виж последното мнение на автора и си дай още 5 минути.
да не говорим че ту е женско, ту е мъжко :mrgreen:

malkata_
12-27-2006, 19:51
Ае престанете пък вие двамата да спорите.....няма смесъл!!! :mrgreen: [-X

vvs_go
12-27-2006, 21:41
prodylji s gladnata sta4ka ama pravi i koremni presi i taka 2 v 1 6te ima66 plo4ki :lol: :lol: :lol:

JONi_666
12-28-2006, 00:08
malkata_ ak0 ne spi6 sega moe pro4ete6.
ak0 iska6 Mi se sMei,no az syM na 17 godini.No vinagi dosega syM biL krotko 4ove4e.ne suM mn0g0 g0LeM poboinik iLi ne6to takova.
Mrazq da se biq n0 v kraini slu4ai ska4aM za boi.
PRosto Maika Mi e nekva mn0g0 6a6ava i Luda kat se qd0sa.
moete ste sigurni.
e ?

:| :shock: :? :( :( :( :(

SUGAR_F
12-28-2006, 07:48
ми опъни и се малко...се пак си на 17 не на 11 нали?кажи и "майко аз вече съм достатъчно голям и почти пълнолетен и мога да прая кот си поискам...н еможеш да ме наказваш се пак вече не съм малак и знам какво правя..."ей осъзнай се?алооо?май доста те е страх от маика ти...що не земеш се изнесеш от вас кат е толкоз шантава? :shock: а колкото до стачката тфа са пълни детински глупости...тфа го праих в първи клас...хахах явно ти не си пораснал още пък искаш да не те наказват

sherry
12-28-2006, 07:56
Оф, говори с нея, дано разбере, че не си виновен.
Другият вариант - дръж се добре с нея и ще омекне, ще ти намали наказанието. Няма смисъл да гладуваш повече.

sexY_mackA90
12-28-2006, 08:52
ak0 iska6 Mi se sMei,no az syM na 17 godini.No vinagi dosega syM biL krotko 4ove4e.ne suM mn0g0 g0LeM poboinik iLi ne6to takova.
moete ste sigurni.
e ?

На 17 си и майка ти още те наказва ?????? Ебаси...А аз си мислех че баща ми е гаден като ми се кара че се прибирам късно :-D :lol:

malkata_
12-28-2006, 13:35
moete ste sigurni.
e ?

milichyk as nqma da ti se podigravam...prosto popitah...razbiram te...spokoino...ne bih te bazikala!!! :(

LaFee
12-28-2006, 14:45
Туко виж вземеш и умреш от тая стачка...
Що за тъпи въпроси задаваш?

12-28-2006, 14:47
Туко виж вземеш и умреш от тая стачка...
Що за тъпи въпроси задаваш?

Щото е тъп, за тва! :mrgreen:

JONi_666
12-28-2006, 19:46
awe HoRa misLete si kolkoto 6tete 4e sum strahLivec iLi sekvi takiva,prosto ne ste vijdaLi Maika Mi koLk0 Luda Moje da bude kato se qdosa istinski.
ei MaLkata_ dori da Mi se hiLi6 strani4no, a da mi pi6e6 ne bih te byzikaLa se pak MeRsi 4e go napisa.imah nujda ot nqkva PodKrepa.
Dori da ne e istinska.
pak MeRsi.

:)

kofti_nick
12-28-2006, 19:53
Продължи със стачката , не издавай фронта :smt019

OND
12-29-2006, 09:34
Милене, казваш на майкати да дойдеш при мене и кат те пусне мое да излизаш, нали си ми съсед, не вервам да не даде :-D

LoVe_RuSlAn
12-29-2006, 09:54
Хахахах еее за тва не се бях сетила като ме накажата за гладна стачка ааАХАХАХХАХАХХАХАХ.Ми по хубаво я слушай пък тя след време ще ти отмени наказанието при мене винаги така става въпреки че като ме накажата да не излизам аз пак съм на вънка ... :)

mimi7373
12-29-2006, 17:59
na takava maika taka bih i kovnala v plesnika u glavata ta ako 6te i n araki6i da preli4a da se nasere ebaa mu mamata ebati kendzavata maika ta ti si na 17 6o 6te te nakazva!zemi spri taq gledna sta4ka nema smisal!!az bih se skarala s neq i samo da mi posegne boi boi dokato po4ne da se moli da sprem da vidi kvo e i posle si sabiram dreite se 6te namerim ekoq fr kade da jiveam za 1 2 dena!po mejdo drygoto ot koi grad si ti ????uspeh s maika ti i az ne ti se podigravam!!!

Fr0s7y
12-29-2006, 20:35
Zna4i osven da gladuva6 po4ni i da se udrq6 silno pred neq. Tva mnoo pomaga! Edin priqtel mi go kaza i deistva bezotkazno! ](*,)

L31h4z
12-29-2006, 21:27

M-M-M-MONSTER KILL!!! :lol: :lol: :lol:
Unreal Tournament rulz :P

Сега по темата:
Пич, другите ти го казаха.Разговора му е майката.Не вярвам да е толкова неразбрана, че да не те изслуша :wink:

Talisman
12-29-2006, 21:37
Tazi sta4ka e izli6na spored men... :-k Kakto kazaha drugite nai - dobre govori s neq... Bi trqbvalo da te razbere osobenno ako si nakazan za neshto za koeto ne si vinoven.. Opitai se da i obqsni6 4e v tazi situaciq ne e prava.. Dano te razbere...Uspeh ti jelaq :smt008

malkata_
12-30-2006, 09:35

M-M-M-MONSTER KILL!!! :lol: :lol: :lol:
Unreal Tournament rulz :P

Сега по темата:
Пич, другите ти го казаха.Разговора му е майката.Не вярвам да е толкова неразбрана, че да не те изслуша :wink:

хахах мила не че нещо ама и аз я играя тази игра!!! :mrgreen: :lol:

Vertigo
12-30-2006, 10:04
Mi nezna ako e kato moita maika 6te te ostavi da umre6 ot glad :!:

Dorianchety
12-30-2006, 11:06
ei pich ... sorry,che shti go kaja ama maika ti e "izvratena " ... kak moje da sedish v maze 2 sedmici ili nakazanie 3 meseca [-(

pampers
12-30-2006, 14:29
а бе мом4е я и тегли една майна не си ве4е малкото детенце ти си ве4е мъж..мойте извинения ама.. ако излезе6 ко 6ти напрай 6те убие ли после какво? стиаа леки работи.. ](*,)

JONi_666
12-31-2006, 01:44
ei dead` heart izvinqvai ako suM prekaLeno direkteN ama 6e moje Li da se zapoznaeM ?
i ako moje (samo ako moje de) skype-4e da si LaFiM po - LesNo.
e ? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

LO6IQ
12-31-2006, 07:06
ти явно си много глупав хосе :mrgreen: я пак прочети темата, дай си 5 мин да я осмислиш и се върни да ми кажеш, какво не й е наред :mrgreen:
Точно не и спазваи наказанията ... ако излезеш навън к'фо ще ти направи .. може би ще те подгони с тучилката .. пфф .. то аз съм на 14 и аз и давам наказания 8-[ 8-[ 8-[ :smt005

putetyyy
12-31-2006, 08:31
хах пич на колко си та майка ти те наказва?!(не се обиждай)...а колкото до това....мен ако питаш спри стачката...изтрай си наказанието...или ти се извини и тя ше ти намали наказаниицето...може даже и да го отмени...незнам за какво сте се карали...(не че ми и влиза в работата де)...поговорете пак и се разберете...ама тоя път без викове...и аз съм се карала с мойта майка имала съм наказания по гадни и от твоето...ама с един нормален разговор се оправят нещата... :mrgreen:
Да..съгласна съм..и аз съм се инатила на майка и не съм яла, но това няма никакъв резултат..даже може още повече да я ядосаш.Мен един път ме наказаха да не излизам повече никога от нас..обаче отидох и поговорих с майка и всичко се оправи:)