Влез

View Full Version : Samo EdiN POgled....

shalis
12-27-2006, 21:38
Aaa vijte, znam 4e ne e tuk mqstoto na tova, ama poneje e na tema lubov re6ih da go pusna tuka.Znam, 4e e nedodqlano i ima mnogo kakvo da se jelae o6te...Koito iska da go pro4ete i pls da iskaje nqkvo mnneie.
I molq, bez glupavi komentari i izkazvaniq.
Moderatorite ako precenqt da premestqt temata.

Kakvo e vsy6tmost lubovta?
Dali voda sred pusto6ta
ili prosto radostta
izpylva6ta edno syrce,
kopnee6to za dve ryce?
Dve usmihnati o4i,
milo i obi4ano lice
gotovo vsi4ko da prosti
i ute6i skyrbq6toto syrce.
Az znaq, znaq 6to e tq,
znaq az kakvo e lubovta.
.....
Vsekidnevieto sivo
tq izpylva s pystyr cvqt
i umelo pak prikriva
onzi styklen,leden svqt.
Svqt na gordost i omraza.
.....
Lubovta e bilka
za kyrvq6toto syrce.
Lubovta e pytqt
kym ve4no 6tastie.
.....
Az obi4am i sym 6tastliva.
Jiveq v svqt na radost
svqt slyn4ev-bez mygli.
I 6te kaja to4no tuka -
za men 6tastie si ti.

Crafter
12-27-2006, 21:43
Ето ти мнение: Какво стана с българският език, БРАТЯ?!?!?!

GiRl^of^PriStOn
12-27-2006, 21:53
Na mene stihcheto mi haresva =D>

l|mandarinka|l
12-27-2006, 21:55
(:

Lorraine
12-28-2006, 05:29
хубаво е,но темата не е за тука мисля ;-)

iskamTe_vednaga
12-28-2006, 06:03
бравона тебе мн е хубаво,но те съветвам да си промениш поста на кирилица за да няма кой да се заяжда с теб :wink:

Nadelina
12-28-2006, 06:10
Haresva mi.. Naistina ima kakvo da se jelae.. Kato naprimer kato se zapochne da se pishe v edin ritym da se prodylji s tozi.. no nqma znachenie.. Poetesata si go precenqva tova.. Ima spoluchlivi metafori vyrhu koito moje da se poraboti i da stane naistina dobro zapomnqshto se i raztyrsvashto stihotvorenie

Dali voda sred pusto6ta

Lubovta e bilka
za kyrvq6toto syrce

teenkopele
12-28-2006, 07:49
Много е добро. =D> :wink:

12-28-2006, 10:57
Aaa vijte, znam 4e ne e tuk mqstoto na tova, ama poneje e na tema lubov re6ih da go pusna tuka.Znam, 4e e nedodqlano i ima mnogo kakvo da se jelae o6te...Koito iska da go pro4ete i pls da iskaje nqkvo mnneie.
I molq, bez glupavi komentari i izkazvaniq.
Moderatorite ako precenqt da premestqt temata.

Dali voda sred pusto6ta
ili prosto radostta
izpylva6ta edno syrce,
kopnee6to za dve ryce?
Dve usmihnati o4i,
milo i obi4ano lice
gotovo vsi4ko da prosti
i ute6i skyrbq6toto syrce.
Az znaq, znaq 6to e tq,
znaq az kakvo e lubovta.
.....
Vsekidnevieto sivo
tq izpylva s pystyr cvqt
i umelo pak prikriva
onzi styklen,leden svqt.
Svqt na gordost i omraza.
.....
Lubovta e bilka
za kyrvq6toto syrce.
Lubovta e pytqt
kym ve4no 6tastie.
.....
Az obi4am i sym 6tastliva.
Jiveq v svqt na radost
svqt slyn4ev-bez mygli.
I 6te kaja to4no tuka -
za men 6tastie si ti.

Ти си кошара!

_candy_girl_
12-28-2006, 11:18
супер яко е браво =D>

12-28-2006, 11:19
супер яко е браво =D>

Недей лъжи.. Пълна кошара е!!

kobrichka
12-28-2006, 11:56
бравона тебе мн е хубаво,но те съветвам да си промениш поста на кирилица за да няма кой да се заяжда с теб :wink:

съгласна съм :wink:

12-28-2006, 14:32
Кошарка!

12-28-2006, 15:20
Кошарка!aide zemi mlakini be lainio. mn ti pat 4esno ti kazvam .dai da vidid ti kakvo 6te napi6e6

iskamTe_vednaga
12-28-2006, 15:22
Кошарка!aide zemi mlakini be lainio. mn ti pat 4esno ti kazvam .dai da vidid ti kakvo 6te napi6e6
немери се кой да ти го каже =D>

12-28-2006, 16:17

"стихове" не пиша... Аз мисля, че те са само за ЛЮБОВЧИЙ... [-X

In4iTu_
12-28-2006, 16:21
Добро е, но наистина може да му направиш малки поправки.Изкушавам се да пусна това, което написах днес, докато нямах какво да правя:

Видях те и всичко в мен се преобърна. Денят беше прекрасен: слънцето блестеше по-силно от всякога, небето беше ясно, както никога.Всичко около мен шептеше "Това е Той!"
Не мога да забравя нито един миг, защото всички те бяха удивителни. Смяхме се заедно на всичко като малки деца и за първи път усетих, че смехът и радостта ми са искрени и от сърце!Не можехме един без друг, ти беше до мен във всеки момент, подкрепяше ме във всичко. Когато те погледнех сякаш потъвах в друг свят, където бяхме само ти и аз, изгубени, но щастливи.
Но какво стана?Започнахме да се отдалечаваме бавно и мъчително. Чувствах, че те губя.Будех се всяка нощ, мислех за нас и всичко, което се случи. Припомнях си красивите моменти, а после се сещах, че не бях чувала гласа ти от дни. Всичко се промени:горещите чувства между нас се превърнаха в просто топли, докато съвсем не изчезнаха!
Студено е, снегът вали около нас, но истинския студ е в твоите очи, там където гореше пламъкът на нашата любов. Не говориш, но аз знам какво се опитваш да ми кажеш. Защо мълчиш? Говори! Кажи, къде сгреших? Не! Мълчи! Няма смисъл, нищо няма да се промени.Върви си и не се връщай.Никога! Хайде, тръгвай!
Хващаш ръката ми и за последен път усещам твоята топлина. Боли ме, но ще продължа напред, защото "Всеки край е едно ново начало!"

shalis
12-28-2006, 19:52
:oops: :oops: :oops: :oops: Ne o4akvah, 4e tolkova mnogo hora 6te izkajat mnenie...A kolkoto do tiq deto se zaqjdat-mi neka si pi6at-ne mi puka.

Talisman
12-28-2006, 20:11
Na men stih4eto mi haresva :-D