Влез

View Full Version : iskam nqkoi da mi dade korekten otgovor..plss!!!

12-28-2006, 01:01
abe hora moq problem e mn golqm..nachi raotata e takava ,che vinagi se pritesnqqm kogato spq s priqtelq mi..izpolzvame si prezarvativ..i dori,che sme s prezyrvativ toi ne svyrshva v men..za po sigurno!po minaliqt mesec dokato previhme sex prezyrvativa se skysa..15 min sled kato pochnahme..no az pak ot pritesnenie pih postinor duo...minaliqt mesec dokato go pravihme pak se skysa..slojihme nov..i kogato go izvadi i svyrshi pak vidqhme ,che e skysan i toz..i pak pih hapcheta..!!a az samata znam,che volbshte ne e hubavo da se piqt vseki mesec tez gadosti..!ama nali mn se pritesnqqm i za tva..sled kato pih hapchetata za vtori pyt..mesechniqt mi cikyl doide s 10 dena po rano..i po vreme na nego..nqlkyde kym..3-4 den pak pravihme sex i..pak se skysa typiq prezyrvativ malko sled kato bqhme pochnali..ama go usetihme tochno na vreme kogato se skysa..az otidoh i se izmih vednaga..ne posmqh pak da piq hapcheta..shtoto veche se strahuvam za organizma mi..i sq poznaite..pak trypna cqlata dali shte mi doide..dali ot togava moje da sym zabremenqla :shock: ..makar,che pak ne svyrshi v men..no sym chuvala za edna technost koqto se otdelq..i momcheto ne q useshta..a vytre ima spermatozuidi..abe basi psihikata deto imam..!!! :roll:
ta imam nqkolko vyprosa ot cqlata rabota..
1:kogato pravsh sex po vreme na cikyla..po malka li e veriotnosta da zabremeneesh?
2:toz sekret deto vi kazah,che se otdelq bez momcheto da go useti..koga tochno se otdelq..tochno predi momcheto da svyrshi..ili prosto v koito i da e moment ot poloviqt akt..i dali vinagi ot nego moje da se zabremenee..?
3:sled priemaneto na postinor duo za 2-ri pyt..sq po princip normalno li trqbva da mi doide cikyla..ili moje da zakysnee/podrani? ](*,) ](*,) ](*,) :(

quench
12-28-2006, 07:07
Нека да започна с това,че сама си създаваш психопатични заболявания. Ако сама си създаваш стрес,ще свършиш на антидепресанти... Виж,страхът от забременяване е като фобията от бактерии - тя те кара да обикаляш наоколо,дезинфектирайки и най-малкия детайл и носейки ръкавици и прочее предпазни средства. Разбираш ме,нали? Отпусни се,дете - вагината не е толкова леснодостъпна за сперматозоидите! Не че не вярваме дълбоко в потентността на приятеля ти,но хората се опитват да си направят дете по цели месеци...
Вагината е като строгоохраняван участък - пазят я млечнокисели бактерии,разяждащи чуждите тела; спираловидни канали,по които течащата вагинална течност отмива "нарушителите"; реснички,които избутват чуждите тела - и,не на последно място - наклона на влагалището и маточната стена. Вагината не е гладка тръба,по която всичко се стича в матката и хоп - бебе!
А сега по трите точки:
1. По време на цикъла по чисто физиологични причини няма как да забременееш - кръвта от цикъла идва от изхвърлената,незадържала се плацента - тоест,дори някоя "резервна" яйцеклетка да се оплоди,няма как да се задържи върху стената на матката
2. Секрета е семенната течност - да не се бърка със спрематозоидите! Спрематозоидите се отделят от тестисите,когато настъпи момента на коитуса (изпразването). Спермената течност се отделя от простатата още с еректирането на члена и не е опасна.
3. Не злоупотребявай с постинора или други подобни хормоноактиватори - собствената ти фобия те тласка да пиеш,без той да е свършил. Не бива така - питаш го дали е свършил (не вярвам да е толкова залухан,че да не се е усетил). Чак ако е свършил (трябва да няма съмнения - какъв мъж ще е тогава?),пиеш постинор. И да,очакват се отклонения в цикъла - както като период,така и като поведение.

Статистически е възможно да забременееш и както си седиш в парка. Сега и на разходка ли няма да ходиш?
:smt011

bungle
12-28-2006, 07:44
Съгласна съм с quench.

Не се шашкай толкова. Ако толкова лесно ставаха бебетата,светът щеше да се е пренаселил.

12-28-2006, 08:15
abe hora moq problem e mn golqm..nachi raotata e takava ,che vinagi se pritesnqqm kogato spq s priqtelq mi..izpolzvame si prezarvativ..i dori,che sme s prezyrvativ toi ne svyrshva v men..za po sigurno!po minaliqt mesec dokato previhme sex prezyrvativa se skysa..15 min sled kato pochnahme..no az pak ot pritesnenie pih postinor duo...minaliqt mesec dokato go pravihme pak se skysa..slojihme nov..i kogato go izvadi i svyrshi pak vidqhme ,che e skysan i toz..i pak pih hapcheta..!!a az samata znam,che volbshte ne e hubavo da se piqt vseki mesec tez gadosti..!ama nali mn se pritesnqqm i za tva..sled kato pih hapchetata za vtori pyt..mesechniqt mi cikyl doide s 10 dena po rano..i po vreme na nego..nqlkyde kym..3-4 den pak pravihme sex i..pak se skysa typiq prezyrvativ malko sled kato bqhme pochnali..ama go usetihme tochno na vreme kogato se skysa..az otidoh i se izmih vednaga..ne posmqh pak da piq hapcheta..shtoto veche se strahuvam za organizma mi..i sq poznaite..pak trypna cqlata dali shte mi doide..dali ot togava moje da sym zabremenqla :shock: ..makar,che pak ne svyrshi v men..no sym chuvala za edna technost koqto se otdelq..i momcheto ne q useshta..a vytre ima spermatozuidi..abe basi psihikata deto imam..!!! :roll:
ta imam nqkolko vyprosa ot cqlata rabota..
1:kogato pravsh sex po vreme na cikyla..po malka li e veriotnosta da zabremeneesh?
2:toz sekret deto vi kazah,che se otdelq bez momcheto da go useti..koga tochno se otdelq..tochno predi momcheto da svyrshi..ili prosto v koito i da e moment ot poloviqt akt..i dali vinagi ot nego moje da se zabremenee..?
3:sled priemaneto na postinor duo za 2-ri pyt..sq po princip normalno li trqbva da mi doide cikyla..ili moje da zakysnee/podrani? ](*,) ](*,) ](*,) :(

единствено по точка 2 мога да говоря. Секрета се отделя преди момчето да свърши, някъде още в самото начало на половия акт, деда знам, като е възбуден много и просто изтича.

Защо не ползвате контрацептиви ами презервативи? Контрацептивите поне може и без презерватив да го правите и е 99.99% сигурно че няма да забременеете? Винаги сте ме учудвали с тия гуми. Поне като ги пиете можете да го правите навсякъде и по всяко време без никакви притеснения :-k :-k :-k :-k странни хора

quench
12-28-2006, 08:25
Да,ама като е по-младо,момичето е хубаво да не се тъпче с допълнителни хормонални активатори - ще има нарушения в развитието - първо да се ходи на дофтур за хормонална картина. Ако има 16 вече може да пие спокойно хапчета.

quench
12-28-2006, 08:26
А и тук говорим по-скоро за някаква авто-мотивна фобия,отколкото за истински физиологичен проблем.

12-28-2006, 08:30
Да,ама като е по-младо,момичето е хубаво да не се тъпче с допълнителни хормонални активатори - ще има нарушения в развитието - първо да се ходи на дофтур за хормонална картина. Ако има 16 вече може да пие спокойно хапчета.

Тогава пък къде са тръгнали да правят секс?

bungle
12-28-2006, 08:34
Много им се късат презервативите, това ме кара да мисля, че ТОЙ или тя не го слага правилно!!! Щото ебаси и презервативите...на мен що досега един не ми се е скъсал? Само на един дефектен durex съм попадала. Абе не знам,най-добре ако е над 16 да ходи да си направи изследвания и да мине на противозачатъчни.Така е най-добре.

gotinam
12-28-2006, 09:14
Не е задължително непременно да е поставен неправилно презерватива за да се скъса. Понякога при по продължителен акт, на някои мъже леко им омеква и се получава едно леко изхлузване, при последващо надървяне вече презерватива се е изместил и може да се стигне до скъсване.

И това дето "експертчето" разправя, че няма как да забременее при цикъл, :-$ да прочете повече книжки го съветвам!

12-28-2006, 09:22
sled nqkolko meseca 6te zanvyr6e 16..no 4esno da vi kaja ne iskam hap4eta..poradi typata prichina,che togava priqtelqt mi shte iska bez prezyrvativ..i predstavqte li kyv stres she sym ...(shte si mislq,che nqkoe ot pachetata ne e podeistvalo)...abe ujas..apyk do kolko gledam..to prezyrvativa si go slaga normalno...no ima i edna podrobnost..kogato se pochne polov kontakt,e hubavo prezyrvativite da se smenqt..zashtoto isyhvat i se kysat..apyk i az kakto se podmokrqm..samo v nachaloto..shtoto ot pritesnenie..nali znaete..ta glavnata mi cel beshe da prazbera..moje li da sym zabremenqla sega..sled kysaneto na prezyrvativa po vreme na cikyl..i pri polojenie,che ne mi se e izhvyrlil vytre..a ot onaz technost da zabremeneq???

Енигма
12-28-2006, 09:24
2. Секрета е семенната течност - да не се бърка със спрематозоидите! Спрематозоидите се отделят от тестисите,когато настъпи момента на коитуса (изпразването). Спермената течност се отделя от простатата още с еректирането на члена и не е опасна.

Пич, много добре казано всичко, само че
1. Коитус означава полов акт.
2. Спермена течност...такова нещо няма. Отделената от простатата течност се нарича предеякулационна течност и съдържа 2 до 3% сперматозоиди.

bungle
12-28-2006, 09:25
Няма почти никакъв шанс да си бременна.
А и ако започнеш да пиеш противозачатъчни не е задължително да му казваш.Ти си ги пий,пък той нека си мисли....и ще си слага презерватив.Абе, не знам. Вземи си един тест за бременност, за да се поуспокоиш, но според мен не си бременна.

gotinam
12-28-2006, 09:36

Пич, много добре казано всичко, само че
1. Коитус означава полов акт.
2. Спермена течност...такова нещо няма. Отделената от простатата течност се нарича предеякулационна течност и съдържа 2 до 3% сперматозоиди.

Нашият форумен "експерт" явно не е копирал внимателно текстовете от google или по-точно е копирал нещо, което не разбира.
Точна така е. Предекулационната течност, някъде наричана /капчици на сладострастието/ се отделя малко преди същинското изпразване и никак не е безобидна, именно заради съдържанието на няколко процента сперматозоиди.
А както и в учебниците по биология пише, драги ми "експерти" ;-) дори един сперматозоид е достатъчен \:D/

Самозванци колкото искаш на този свят... Боже :-)

bungle
12-28-2006, 09:38
Глупости!!!
ЕДИН сперматозоид е КРАЙНО недостатъчен, за да забременее човек.
И точно това го пише в учебниците по биология.

gotinam
12-28-2006, 09:41
Глупости!!!

Колко сперматозоиди оплождат яйцеклетката според теб? :-) А знаеш ли в 5% колко хиляди от тях има?
Не прибързвай поне ти с изказванията, че иначе си ми симпатична ;-)

Енигма
12-28-2006, 09:44
Глупости!!!

Бе, хора, отворете го тоя Гугъл и четете, не ставайте за смях. Секс тръгнали да правят, ама си нямате идея кое за какво е ](*,)

bungle
12-28-2006, 09:46
Не съм казала нищо за 5-те %, а за изказването ти за 1ния сперматозоид. Просто, той наистина е крайно недостатъчен,защото няма достатъчно от онзи ензим в главичката си..пфф..имам смътни спомени по биология.Но това го знам.Нужни са МНОГО, за да е достатъчно ензима, за да пробие яйцеклетката и така най-бързият от тях да стане шампион.
Мир и разбирателство да има. :-D

bungle
12-28-2006, 09:47
Госте, много добре знам какво говоря и не ми е нужен Гугъл, защото съм внимавала в часовете.Подчертала съм ЕДИН сперматозоид,ЕДИН.
е-д-и-н!!!Значи е било нарочно.

gotinam
12-28-2006, 09:50
Не съм казала нищо за 5-те %, а за изказването ти за 1ния сперматозоид. Просто, той наистина е крайно недостатъчен,защото няма достатъчно от онзи ензим в главичката си..пфф..имам смътни спомени по биология.Но това го знам.Нужни са МНОГО, за да е достатъчно ензима, за да пробие яйцеклетката и така най-бързият от тях да стане шампион.
Мир и разбирателство да има. :-D

Е аз не говорех за един единствен като тръгне да се изпразва, то и няма как да му е само 1 бр. :lol:
PEACE :mrgreen:

shizzle
12-28-2006, 13:07
А, ве, тази яйцеклетка пустата, само чака някой сперматозоид да си покаже главичката и - ХОП!, вече готова оплoдена. Бреех, туй младите много нетърпеливи, ма! Изобщо никакви закони на физиката, химията и биологията не спазват! (ако някой забеляза, изброих науките в последователност на историческата им поява ^_^)

krem4et0
12-28-2006, 14:44
За д се забременее е нужно да има 30милиона сперматозоида в милилитър!

ultra
12-28-2006, 15:00
Аз ще си кажа мнението,че е по-добре да си вземат някаква смазка и вместо да късат по 20 презерватива на ебане да се мажат с него.
От 7 години водя полов живот и НИТО ВЕДНЪЖ не ми се е скъсал презерватив.Авторката пише,че когато изсъхне и се късал..ами как въобще правят секс на сухо?Аз трябва да съм постоянно прежулена в такива положения.Малко плюнка и се оправя работата.Да внимават,като се сложи презерватива от време на време да го вади нейния да го видят,ква е тая работа,няма да му изстине я...

shizzle
12-28-2006, 21:24
А аз викам, вместо да ми разправя глупости, да налее мозък в главата на самовлюбения си приятел и да го накара да се научи да слага презерватив.

готина мацка.. аз съм омеквал и съм се надървял в момичето без да го вадя не веднъж и досега не съм късал. Така, че не вярвам и от това да е.

Батко ти
12-28-2006, 22:47
Ами ако намериш някой гнуслив да ти го вкара докат оси в период, що да не забременееш ;)

krem4et0
12-29-2006, 18:04
Нека да започна с това,че сама си създаваш психопатични заболявания. Ако сама си създаваш стрес,ще свършиш на антидепресанти... Виж,страхът от забременяване е като фобията от бактерии - тя те кара да обикаляш наоколо,дезинфектирайки и най-малкия детайл и носейки ръкавици и прочее предпазни средства. Разбираш ме,нали? Отпусни се,дете - вагината не е толкова леснодостъпна за сперматозоидите! Не че не вярваме дълбоко в потентността на приятеля ти,но хората се опитват да си направят дете по цели месеци...
Вагината е като строгоохраняван участък - пазят я млечнокисели бактерии,разяждащи чуждите тела; спираловидни канали,по които течащата вагинална течност отмива "нарушителите"; реснички,които избутват чуждите тела - и,не на последно място - наклона на влагалището и маточната стена. Вагината не е гладка тръба,по която всичко се стича в матката и хоп - бебе!
А сега по трите точки:
1. По време на цикъла по чисто физиологични причини няма как да забременееш - кръвта от цикъла идва от изхвърлената,незадържала се плацента - тоест,дори някоя "резервна" яйцеклетка да се оплоди,няма как да се задържи върху стената на матката
3. Не злоупотребявай с постинора или други подобни хормоноактиватори - собствената ти фобия те тласка да пиеш,без той да е свършил. Не бива така - питаш го дали е свършил (не вярвам да е толкова залухан,че да не се е усетил). Чак ако е свършил (трябва да няма съмнения - какъв мъж ще е тогава?),пиеш постинор. И да,очакват се отклонения в цикъла - както като период,така и като поведение.

Статистически е възможно да забременееш и както си седиш в парка. Сега и на разходка ли няма да ходиш?
:smt011
С него се изхвърлят маточните стени(или поне част от тях),но не и плацента,защото тя се появява дост по-късно след като се забременее.
Коитус е половото сношение,а изпразването са нарича еякулация. Май не си такъв експерт и преди да ползваш дадена дума-разбери значението й!

krem4et0
12-29-2006, 18:08
sled nqkolko meseca 6te zanvyr6e 16..no 4esno da vi kaja ne iskam hap4eta..poradi typata prichina,che togava priqtelqt mi shte iska bez prezyrvativ..i predstavqte li kyv stres she sym ...(shte si mislq,che nqkoe ot pachetata ne e podeistvalo)...abe ujas..apyk do kolko gledam..to prezyrvativa si go slaga normalno...no ima i edna podrobnost..kogato se pochne polov kontakt,e hubavo prezyrvativite da se smenqt..zashtoto isyhvat i se kysat..apyk i az kakto se podmokrqm..samo v nachaloto..shtoto ot pritesnenie..nali znaete..ta glavnata mi cel beshe da prazbera..moje li da sym zabremenqla sega..sled kysaneto na prezyrvativa po vreme na cikyl..i pri polojenie,che ne mi se e izhvyrlil vytre..a ot onaz technost da zabremeneq???
Ти пак си бъди на хапчета,ама не му казвай. майка ми така ме съветва-е,аз казвам на гаджето си,че пия,но той не иска секс без презерватив,защото и двамата знаем че никой метод не дава 100% ефект,освен стерилизацията.

shizzle
12-29-2006, 19:13
С него се изхвърлят маточните стени(или поне част от тях),но не и плацента,защото тя се появява дост по-късно след като се забременее.
Коитус е половото сношение,а изпразването са нарича еякулация. Май не си такъв експерт и преди да ползваш дадена дума-разбери значението й!

Аз не съм жена и това е далеч от интересите ми.. Но как се изхвърлят маточните стени? Това не са ли стените на матката?

krem4et0
12-29-2006, 19:19
Просто по време на овулацията стената набъбва,за да може да се задържи оплодената яйцеклетка(ако има такава) и след като премине овулазията тя се изхвърля чрез менструацията. Де факто менструацията си е маточни стени,мъничко кръв,слуз,течности други и 1 миниатюрна яйцеклетка.

Fr0s7y
12-29-2006, 20:53
Що не смените капутите а? Вий да не се таковате с онея от 25 стинки ебаси