Влез

View Full Version : хелп ми..

Lorraine
12-28-2006, 05:48
Значи..тва е продължението на миналата ми тема ама :-D ..
Та..отнася се за същото момче..минаха 3 месеца а аз с всеки изминал ден го обичам все повече и повече..нз вече кво да правя..той си е продължил напред,знам че това трябваше да направя и аз но..борих се за него толкова време,за да си го върна..и накрая кво-к*р!Той не оцени нищо..така и не ме разбра..а всъщност и не знае истинската причина за да скъсам с него ей така от нищото..Вярно е,че не беше виновен за нищо,но тогава ми беше супер трудно и ми изби и го зарязах.. :smt010 и това беше върха на тъпотията от моя страна..
Хапчета съм пила,опитвала съм се да се тровя..бе сичко.. :smt011 нз само що нищо не стана..
Това време,през което бяхме заедно(макар и през компа) беше най-хубавото за мене..видяхме се само 2 пъти все пак ,но .. :smt009 толкова успях да имам свободни..не мога да забравя това което стана вечерта когато се видяхме..не мога да забравя начина по който ме гледаше,думите които казваше,как ме гушкаше.. :smt010 а аз не правех нищо за да го задържа(когато ме гушкаше стоях и гледах някъде си..като ме хванеше за ръката аз в нея си държах ключовече..абе тъпо ама..)-толко ли не ми стигна акъла за да го разбера тогава? ](*,) ..защо всичко трябваше да стигне дотук нз.. :smt010 :smt010

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=56291&postdays=0&postorder=asc&start=0 -->това е старата тема за тези които не я знаят..
:smt010

Nadelina
12-28-2006, 06:04
Milichka nedei da se otchaivash.. Nqma li nachin da se vidite pak? I da mu kajesh vsichko koeto ti teji.. vsichko koeto nosish tolkova vreme v syrceto si.. Toi shte te razbere.. Zaslujavash da te chue.. Zaslujavash da go vidish i da probvash da izpylnish mechtata si... Znaesh li.. stradanieto e neshto koeto nosim vytre v nas.. tova e edna bolka koqto sami sme si prichinili zashtoto moje bi ne sme bili dostatachno predpazlivi i syrceto ni e bivalo razbito.. A shtastieto e izvyn nas.. To e blagodarenie na nqkoi drug.. nqkoi koito stoi do nas.. i ni pregryshta s laskavi dlani.. Tochno za tova izpitvame i straha da ne go zagubim... Shtastieto e kato ptichka kacnala na ramoto na chovek.. lesno moje da q nakara da poleti i mnogo po trudno da q nakara da ostane tam zavinagi..

Uspeh! Jelaq ti go ot syrce.. Zashtoto po Koleda stavat chudesa.. stiga naistina da povqrvash v tqh.. :)

Lorraine
12-28-2006, 06:17
Milichka nedei da se otchaivash.. Nqma li nachin da se vidite pak? I da mu kajesh vsichko koeto ti teji.. vsichko koeto nosish tolkova vreme v syrceto si.. Toi shte te razbere.. Zaslujavash da te chue.. Zaslujavash da go vidish i da probvash da izpylnish mechtata si... Znaesh li.. stradanieto e neshto koeto nosim vytre v nas.. tova e edna bolka koqto sami sme si prichinili zashtoto moje bi ne sme bili dostatachno predpazlivi i syrceto ni e bivalo razbito.. A shtastieto e izvyn nas.. To e blagodarenie na nqkoi drug.. nqkoi koito stoi do nas.. i ni pregryshta s laskavi dlani.. Tochno za tova izpitvame i straha da ne go zagubim... Shtastieto e kato ptichka kacnala na ramoto na chovek.. lesno moje da q nakara da poleti i mnogo po trudno da q nakara da ostane tam zavinagi..

Uspeh! Jelaq ti go ot syrce.. Zashtoto po Koleda stavat chudesa.. stiga naistina da povqrvash v tqh.. :)ами ние сме в едно училище,виждам го-подминаваме се,нито не поздравяваме нито нищо.Блокирал ме в скайп ала бала-всичко е свършило това е ясно но също така заслужавах да ми даде шанс да оправя това което стана,а той не го направи..верно ходихме макар и малко ама се пак е значело нещо..сега за него не значи нищо ама абсолютно нищо..

koalka
12-28-2006, 07:14
Дааа,и без да отварям линка си спомням темата ти.Ох, то е ясно, че го обичаш, много е трудно да се забрави човек, който обичаш, но искам да ти задам въпрос:какво мислиш да правиш от тук на татък?Не можеш вечно да го обичаш и да нямаш момче до себе си, което да те прави щастлива.Да, може би си направила грешката да го оставиш, но това трябва да го забравиш, минало е...и той е минало.В един момент просто трябва да го приемеш и да продължиш напред...трябва да намериш сили.Направи усилие да мислиш по-малко за него, за хубавите ви моменти, просто да разбереш, че всичко е свършило....

Lorraine
12-28-2006, 07:18
ами там е работата че не мога а и не искам.. :smt010 и нз какво ще правя от тука нататък..може би ще продължа да чакам да се осъзнае и да се върне..нз..

koalka
12-28-2006, 07:22
Да ясно, че не искаш.Ти го обичаш.Но, ако той не се върне.Там е проблема.Ако знаеш дори и, че след една година ще се върне, да го чакаш, ама....В един момент съм сигурна, че искаш да го забравиш, но друг е въпроса дали ще можеш.Защото никой не може да търпи тази болка, която може би ти изпитваш.

Lorraine
12-28-2006, 07:25
Мхм..но всички казват че рано или късно всеки разбира какво е загубил и го оценява..може би едва тогава(ако изобщо разбере) ще се върне и всичко ще е ок.. :(

koalka
12-28-2006, 07:26
А разговора отпада ли като вариант да му кажеш някои неща?Наистина и на мен ми се иска да оцени каква любов е загубил, но не е ясно дали ще стане.Другия вариант е да не губиш надежда и да се опиташ да го спечелиш...

Lorraine
12-28-2006, 07:35
Разговори колкото е имало просто..отпада..той не иска даже да ме вижда пък кво остава да говорим..аз съм му казвала толкова много неща..и то почти всеки ден..той и затова ме и блокира в Скайп..аз надеждата почти съм я загубила защото 3 месеца се опитвах да си го върна и то напразно..няма начин да го спечеля-остава само това той да се свести след време..аз мога да чакам,защото само това ми остана да направя.Не мога да го накарам на сила,преценил е че не заслужавам втори шанс и не ми го даде.. :smt010

koalka
12-28-2006, 07:38
Тогава просто няма смисъл...Ако чакаш да се осъзнае.Просто ти не искаш да го забравиш-там е проблема.Ако искаш-ще можеш.

teenkopele
12-28-2006, 07:41
Да....тъпо е, кофти е, но всичко това е вече факт и не можеш да се върнеш назад, за да го поправиш. Учи се от допуснатите грешки. :wink:

Lorraine
12-28-2006, 07:44
Аз искам,сърцето ми-не..
p4elata_brumze ,това ми е ясно.. но все пак си се надявам :-)

sherry
12-28-2006, 07:53
Опитай...След като те е прегърнал, значи има някакъв шанс!
Сбъркала си преди, това не значи, че всичко е свършило. Вижте се пак, тоя път се дръж добре, недей да го отблъскваш.

Lorraine
12-28-2006, 08:02
Мила,той ме прегръщаше преди да скъсаме..а и ако видиш другата ми тема по неговите отговори ще се убедиш че шанс засега няма..казвам засега защото може всичко да се обърне..времето ще покаже.. 8-[

П.П. дано не види темата щоту вече.. :-s

IKisseDAGirL
12-28-2006, 08:55
Мила,той ме прегръщаше преди да скъсаме..а и ако видиш другата ми тема по неговите отговори ще се убедиш че шанс засега няма..казвам засега защото може всичко да се обърне..времето ще покаже.. 8-[

П.П. дано не види темата щоту вече.. :-s
e то няма да е зле да я види, може да си промени отношението и да преосмисли начина, по който се е държал с теб.. да види, че съжаляваш.. :roll:

а иначе уж ти е казал, че има приятелски чувства към теб, а те отблъсква :? имам предвид, че чувствата ако наистина бяха приятелски и беше забравил всичко станало, нямаше сега да страни от теб, да не ти обръща внимание, да се прави, че не му пука :? щеше да се държи като приятел и да е оставил зад гърба си неприятностите по м/у ви
но явно още не ги е преглътнал, щом така те отбягва и не иска да разговаряте... струва ми се, че просто е прекалено наранен, но за нищо на света не иска да си признае и да ти прости от страх, че ще се случи отново :-k това все пак са си само предположения де

мисля, че единственото, което можеш да направиш, е да си продължиш живота, с надеждата, че някога ще се осъзнае
но не бива да мислиш само за това и да чакаш непрестанно... просто си живей, а ако имаш право на втори шанс, рано или късно ще се случи :wink:

Lorraine
12-28-2006, 09:54
мерси миличка..наистина мисля че ще е най-добре да оставя нещата така и ако реши може да се върне..и все пай стискайте палци да стане че иначе ще правя др опити за самоубийство :-D

12-28-2006, 10:44
Lorraine, искаш ли да бъдем приятели? :smt006

12-28-2006, 11:16
suck it :smt006

Lorraine
12-28-2006, 12:11
Какво ще кажете да се успокоим малко и да не говорим за самоубийства и други подобни крайности,ок?Споко шанс и надежда винаги ще има.Единствения проблем е че понякога на шанса му трябва малко време.но точно за това е надеждата-докато си чакаш шанса се надяваш и мислиш за хубавата страна на нещата!щом казваш.. :-)

12-28-2006, 12:13
Katil Mafia OWNED

Suck It

Suck It

Suck It

sherry
12-28-2006, 13:10
Не прави отново опити за самоубийство. Има защо да живееш. Болката е ужасно нещо, но е неизбежна. Трябва да се учим да я преодоляваме и да продължаваме напред. Сигурно има много момчета, които биха те направили щастлива. Въпросът е да си достатъчно силна, за да забравиш миналото и да направиш крачка напред.

лала
12-28-2006, 13:17
Та..отнася се за същото момче..минаха 3 месеца а аз с всеки изминал ден го обичам все повече и повече..нз вече кво да правя..той си е продължил напред,знам че това трябваше да направя и аз но..борих се за него толкова време,за да си го върна..и накрая кво-к*р!Той не оцени нищо..така и не ме разбра..а всъщност и не знае истинската причина за да скъсам с него ей така от нищото..Вярно е,че не беше виновен за нищо,но тогава ми беше супер трудно и ми изби и го зарязах.. :smt010 и това беше върха на тъпотията от моя страна..
Хапчета съм пила,опитвала съм се да се тровя..бе сичко.. :smt011 нз само що нищо не стана..
Това време,през което бяхме заедно(макар и през компа) беше най-хубавото за мене..видяхме се само 2 пъти все пак ,но .. :smt009 толкова успях да имам свободни..не мога да забравя това което стана вечерта когато се видяхме..не мога да забравя начина по който ме гледаше,думите които казваше,как ме гушкаше.. :smt010 а аз не правех нищо за да го задържа(когато ме гушкаше стоях и гледах някъде си..като ме хванеше за ръката аз в нея си държах ключовече..абе тъпо ама..)-толко ли не ми стигна акъла за да го разбера тогава? ](*,) ..защо всичко трябваше да стигне дотук нз.. :smt010 :smt010

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=56291&postdays=0&postorder=asc&start=0 -->това е старата тема за тези които не я знаят..
:smt010ЛееЛлелел мацкоо в същото положение съм .Той е от мойто даскало на 16 аз съм на 13 и са запознахме по чата.И сме излизали само 3 пъти иначе секи ден го виждам у даскало само ,че там се праех,че не съществува щот ме беше срам от него даже като тръгна да ме целува пред сички аз се дръпнах .И незнам що скъсах с него и ся си го искам обратно пробвах кво ли не той не ме ще вече...

Lorraine
12-28-2006, 13:26

:smt010ЛееЛлелел мацкоо в същото положение съм .Той е от мойто даскало на 16 аз съм на 13 и са запознахме по чата.И сме излизали само 3 пъти иначе секи ден го виждам у даскало само ,че там се праех,че не съществува щот ме беше срам от него даже като тръгна да ме целува пред сички аз се дръпнах .И незнам що скъсах с него и ся си го искам обратно пробвах кво ли не той не ме ще вече...emi mila registrirai se vyv foruma i mi pi6i edno li4no syob6tenie :-)

лала
12-28-2006, 13:54

:smt010ЛееЛлелел мацкоо в същото положение съм .Той е от мойто даскало на 16 аз съм на 13 и са запознахме по чата.И сме излизали само 3 пъти иначе секи ден го виждам у даскало само ,че там се праех,че не съществува щот ме беше срам от него даже като тръгна да ме целува пред сички аз се дръпнах .И незнам що скъсах с него и ся си го искам обратно пробвах кво ли не той не ме ще вече...emi mila registrirai se vyv foruma i mi pi6i edno li4no syob6tenie :-)ами писах ти имейлче на имейла дето си посочила в профила си виж го бая дългичко :)

12-28-2006, 14:45
Оуеуееееееее

Lorraine
12-29-2006, 05:25
x pac ,ще спреш ли да ми флуудиш темата?

CVETELLINA
12-29-2006, 09:12
Ц,ц гадна история наистина,но пък живота продължава!Незнам защо си постъпила така,но човек винаги се учи от грешките си,така че при друг такъв случай няма да постъпиш по същия начин (предполагам). :wink: Според мен най-доброто решение е да излезете и да си изясните отношенията.Ти да му кажеш какво чувстваш,той също и така,ако ще става нещо-да става,ако не продължаваш напред (знам,че е трудно,но не е невъзможно) и това е.А отностно скайпа-това,че те е блокирал и това,че не се поздравявате,когато се видите-мисля че е,защото си го наранила и може би ти е сърдит сега...но е нормално де,тъпа постъпка е било от твоя страна... :| но пък нали всеки заслужава 2-ри шанс,дано той да ти го даде и този път не пропилявай възможността,за да не съжаляваш после,както сега.Но пък и недей да го насилваш да тръгвате отново,защото насила хубост, не става!Всичко ще стане ако и двамата го искате.Успех :wink:

BeBencEto
12-29-2006, 18:03
знаете ли...тъпото е,че тя,какво ли не направи само и само,за да бъде с това момче..а според мен..той дори не заслужава секудна от отделеното му внимание...според мен също е адски наранен,но всеки заслужава втори шанс...колко ли приказки и аз не съм изписала с него,но не...той не може да приеме,че някоя го е отрязала...говори с толкова омраза за нея,сякаш е погубила живота му..сякаш е отнела най-скъпото,което има..но да! това е така...тя влезна в сърцето му...и макар че направи грешка...заслужаваше да бъде щастлива...но..дали ще се осъзнае някога въпросното момче...дали ще разбере някога,че едва ли има момиче,което да го обича толкова много и да дава толкова много за него..е просто една загадка...

Lorraine
12-30-2006, 08:21
ем да се надяваме да го разбере и да се върне :smt010

teenkopele
12-30-2006, 09:33
Аз искам,сърцето ми-не..
p4elata_brumze ,това ми е ясно.. но все пак си се надявам :-)

Надеждата умира последна. :wink:

Lorraine
12-30-2006, 16:38
така е..