View Full Version : Вярна ли е поговорката "Което куче лае , не хапе"
Вярна ли е наистина .. ? :D
JoeBanana
12-28-2006, 10:05
вярно е :mrgreen: спира да лае и после хапе :mrgreen:
]Вярна ли е наистина .. ? :D
хахахаха явно имаш предвид, за онзи тип мъже дето много говорят и се заканват, а като се стигне до същината са доста посредствени :-)
NaDuFcHe
12-28-2006, 10:19
Axaxax suglasna sum s Seizure of Power vupreki che moeto i hape i lae pochti ednovremenno :P
вси4ко е относително! няма зна4ение дали е ку4е или 4овек..
особено ако е 4овек ..обикновенно хоратя "лаят" а след това "захапват".. просто е хубаво да се всушвамев отсрешната страна и нуждите им.. имах една позната приятеля и казваше постоянно 4е ще я замени с друга 4е не я оби4а ве4е (4естно незнам как го траеше).. а той постоянно и доказваше обратното (обграждаше я с любов и внимание - само дето говори едно прави друго ОТКА$ЕНО!) .. за 3 години даже не погледан друга... но вси4ко си има цена.. както и да е ..
вси4ко е индивидуално!
хахахаха явно имаш предвид, за онзи тип мъже дето много говорят и се заканват, а като се стигне до същината са доста посредствени :-) защо само момчета?! :D
panterata
12-28-2006, 19:03
хахахаха явно имаш предвид, за онзи тип мъже дето много говорят и се заканват, а като се стигне до същината са доста посредствени :-) акоо това имаш предвит.. амии сигурно е вярно но си е относително..може и да лае и да хапе :)
а някои кучета си ядът и лайната, мн е относително :-)
Това за зодия "Риби" ли се отнасяше, не успях да разбера.. :D Хайде, f, сподели душевните си терзание, да му направим психоанализа на избраника ти!
Така е! Вярно е!
Аз няй-много се точа на малките мадами във форума,а после им казвам,че вече съм импотентен!
:oops:
8-[
quench,как можа да ме излъжеш?!
Разби сърцето ми...
Кога щеше да ми кажеш? :oops: :?
хахахаха явно имаш предвид, за онзи тип мъже дето много говорят и се заканват, а като се стигне до същината са доста посредствени :-)
ами да точно това имах предвид .. по принцип момчетата които познавам всички се фукат кво могат а всъщност едва ли са толкова добри колкото описват .. имам предвид за секса .. :D
Разконспирирахте ме! Както каза Падрето веднъж: "сксуално пълноценният мъж няма нужда да се хвали с постиженията си в леглото"
Разконспирирахте ме! Както каза Падрето веднъж: "сксуално пълноценният мъж няма нужда да се хвали с постиженията си в леглото"
За теб Падрето е религия. Вече ще почнеш да цитираш и по теми и дати.. :lol:
FikyScHetOo
12-28-2006, 22:06
За теб Падрето е религия. Вече ще почнеш да цитираш и по теми и дати.. :lol:
така е, а който има комплекси и е неуверен бърза да се похвали с 'постиженията' си :)
така е, а който има комплекси и е неуверен бърза да се похвали с 'постиженията' си :)
А, бе, да ти кажа честно, обичам да се хваля с неща, които сам си харесвам, независимо дали е секс или нещо друго. Ти не обичаш ли? Защото огромна част от мненията тук са си чисто и просто "виж ме мен", прикрити с различна успешност.
FikyScHetOo
12-28-2006, 22:17
А, бе, да ти кажа честно, обичам да се хваля с неща, които сам си харесвам, независимо дали е секс или нещо друго. Ти не обичаш ли? Защото огромна част от мненията тук са си чисто и просто "виж ме мен", прикрити с различна успешност.
е хваля се, ма пред определени хора и с цел ;) (било то съвет...намек :-D или друго) не се хваля ей така да знаят. Иначе ...ааа да ;) Приказвам когато искам да предразположа някой към разговор. Иначе не се 'Фукам' (не бях използвала тая дума от пети клас хахахах)
Хм,като казахте "фукам се",сетих се и за други позабравени жаргонни изрази - "нямам спатии", "ям калай" и пр.
Овен това,ние,комплексираните типове,имаме нужда да демонстрираме фалшиви качества в отчаян опит да докажем,че не сме пълни неудачници,с което обаче още повече задълбочаваме емоционалното си объркване.
[-o<
FikyScHetOo
12-29-2006, 07:15
Хм,като казахте "фукам се",сетих се и за други позабравени жаргонни изрази - "нямам спатии", "ям калай" и пр.
Овен това,ние,комплексираните типове,имаме нужда да демонстрираме фалшиви качества в отчаян опит да докажем,че не сме пълни неудачници,с което обаче още повече задълбочаваме емоционалното си объркване.
[-o<
Идеята ми беше,че човек, който е уверен в това което прави няма нужда да се доказва постоянно пред другите. Иначе ми се е случвало да изпадам в кофти ситуация, затова понеже реших да споделя с едно девойче, от което скоро човек човек да излезе (освен най-много в буквалният смисъл). После тя беше заявила, че говоря само за себе си (Аджеба, защо такива хора мълчат???? ....Отговор: защото няма какво да кажат). И аз и казах,че по този начин я предразполагам към разговор с такава насоченост. Тя ми беше заявила,че такъв разговор не би и бил приятен да си говори с приятелка.
Иначе казано има три вида хора: едните имат успехи и ги показват (в контекста на темата лаят и хапят), другите имат успехи и не смятат да ги показват, за да се докажат пред останалите...има и хора без успехи, с които да се хвалят, които само 'лаят' и придават важност на маловажни действия.
Падре,прости ми! Съгреших и сега си го признавам!
Тези последните не са ми много ясни. Да не са от софийския край, че не съм ги чувал? :-s
В Хасково в затвора съм ги научил! "Нямам спатии" - нямам кинти. :wink: "Ям калай" - ям бой! :wink:
терикат-мангау съм аз бре!
вярно е :mrgreen: спира да лае и после хапе :mrgreen:
:lol: затова не се бях замисляла :smt005
Както виждам quench се е наместил в правилната тема, за кучето което лае, не хапе... :smt005 :smt005
готина мацка, може ли да те поканя на среща? Искам да съм твоя сексулен роб!
готина мацка, може ли да те поканя на среща? Искам да съм твоя сексулен роб!
:oops:
ще си помисля ;-)
Още един лаещ индивид :D
мани мани след време щи почне и да хапе :wink: :lol:
abe na selo imashe edno kuche deto mnogo laeshe
i fanahme ta zavurzahme na edna pruchka edin noj i go narugahme nekolko puti ... i to umra
Heartbreaker
12-30-2006, 11:16
Не е ли храни куче да те лае ;]