PDA

View Full Version : Вярна ли е поговорката "Което куче лае , не хапе"

f ;]
12-28-2006, 10:03
Вярна ли е наистина .. ? :D

JoeBanana
12-28-2006, 10:05
вярно е :mrgreen: спира да лае и после хапе :mrgreen:

gotinam
12-28-2006, 10:14
]Вярна ли е наистина .. ? :D

хахахаха явно имаш предвид, за онзи тип мъже дето много говорят и се заканват, а като се стигне до същината са доста посредствени :-)

NaDuFcHe
12-28-2006, 10:19
Axaxax suglasna sum s Seizure of Power vupreki che moeto i hape i lae pochti ednovremenno :P

Kitana
12-28-2006, 11:58
вси4ко е относително! няма зна4ение дали е ку4е или 4овек..
особено ако е 4овек ..обикновенно хоратя "лаят" а след това "захапват".. просто е хубаво да се всушвамев отсрешната страна и нуждите им.. имах една позната приятеля и казваше постоянно 4е ще я замени с друга 4е не я оби4а ве4е (4естно незнам как го траеше).. а той постоянно и доказваше обратното (обграждаше я с любов и внимание - само дето говори едно прави друго ОТКА$ЕНО!) .. за 3 години даже не погледан друга... но вси4ко си има цена.. както и да е ..
вси4ко е индивидуално!

ачката
12-28-2006, 19:01

хахахаха явно имаш предвид, за онзи тип мъже дето много говорят и се заканват, а като се стигне до същината са доста посредствени :-) защо само момчета?! :D

panterata
12-28-2006, 19:03

хахахаха явно имаш предвид, за онзи тип мъже дето много говорят и се заканват, а като се стигне до същината са доста посредствени :-) акоо това имаш предвит.. амии сигурно е вярно но си е относително..може и да лае и да хапе :)

ачката
12-28-2006, 19:15
а някои кучета си ядът и лайната, мн е относително :-)

shizzle
12-28-2006, 19:35
Това за зодия "Риби" ли се отнасяше, не успях да разбера.. :D Хайде, f, сподели душевните си терзание, да му направим психоанализа на избраника ти!

quench
12-28-2006, 20:18
Така е! Вярно е!
Аз няй-много се точа на малките мадами във форума,а после им казвам,че вече съм импотентен!
:oops:
8-[

bungle
12-28-2006, 20:43
quench,как можа да ме излъжеш?!
Разби сърцето ми...
Кога щеше да ми кажеш? :oops: :?

f ;]
12-28-2006, 20:49

хахахаха явно имаш предвид, за онзи тип мъже дето много говорят и се заканват, а като се стигне до същината са доста посредствени :-)

ами да точно това имах предвид .. по принцип момчетата които познавам всички се фукат кво могат а всъщност едва ли са толкова добри колкото описват .. имам предвид за секса .. :D

quench
12-28-2006, 21:43
Разконспирирахте ме! Както каза Падрето веднъж: "сксуално пълноценният мъж няма нужда да се хвали с постиженията си в леглото"

shizzle
12-28-2006, 22:01
Разконспирирахте ме! Както каза Падрето веднъж: "сксуално пълноценният мъж няма нужда да се хвали с постиженията си в леглото"

За теб Падрето е религия. Вече ще почнеш да цитираш и по теми и дати.. :lol:

FikyScHetOo
12-28-2006, 22:06

За теб Падрето е религия. Вече ще почнеш да цитираш и по теми и дати.. :lol:
така е, а който има комплекси и е неуверен бърза да се похвали с 'постиженията' си :)

shizzle
12-28-2006, 22:14
така е, а който има комплекси и е неуверен бърза да се похвали с 'постиженията' си :)
А, бе, да ти кажа честно, обичам да се хваля с неща, които сам си харесвам, независимо дали е секс или нещо друго. Ти не обичаш ли? Защото огромна част от мненията тук са си чисто и просто "виж ме мен", прикрити с различна успешност.

FikyScHetOo
12-28-2006, 22:17
А, бе, да ти кажа честно, обичам да се хваля с неща, които сам си харесвам, независимо дали е секс или нещо друго. Ти не обичаш ли? Защото огромна част от мненията тук са си чисто и просто "виж ме мен", прикрити с различна успешност.
е хваля се, ма пред определени хора и с цел ;) (било то съвет...намек :-D или друго) не се хваля ей така да знаят. Иначе ...ааа да ;) Приказвам когато искам да предразположа някой към разговор. Иначе не се 'Фукам' (не бях използвала тая дума от пети клас хахахах)

quench
12-29-2006, 06:08
Хм,като казахте "фукам се",сетих се и за други позабравени жаргонни изрази - "нямам спатии", "ям калай" и пр.

Овен това,ние,комплексираните типове,имаме нужда да демонстрираме фалшиви качества в отчаян опит да докажем,че не сме пълни неудачници,с което обаче още повече задълбочаваме емоционалното си объркване.

[-o<

FikyScHetOo
12-29-2006, 07:15
Хм,като казахте "фукам се",сетих се и за други позабравени жаргонни изрази - "нямам спатии", "ям калай" и пр.

Овен това,ние,комплексираните типове,имаме нужда да демонстрираме фалшиви качества в отчаян опит да докажем,че не сме пълни неудачници,с което обаче още повече задълбочаваме емоционалното си объркване.

[-o<
Идеята ми беше,че човек, който е уверен в това което прави няма нужда да се доказва постоянно пред другите. Иначе ми се е случвало да изпадам в кофти ситуация, затова понеже реших да споделя с едно девойче, от което скоро човек човек да излезе (освен най-много в буквалният смисъл). После тя беше заявила, че говоря само за себе си (Аджеба, защо такива хора мълчат???? ....Отговор: защото няма какво да кажат). И аз и казах,че по този начин я предразполагам към разговор с такава насоченост. Тя ми беше заявила,че такъв разговор не би и бил приятен да си говори с приятелка.
Иначе казано има три вида хора: едните имат успехи и ги показват (в контекста на темата лаят и хапят), другите имат успехи и не смятат да ги показват, за да се докажат пред останалите...има и хора без успехи, с които да се хвалят, които само 'лаят' и придават важност на маловажни действия.

jeditte
12-29-2006, 07:26
...

jeditte
12-29-2006, 07:27
...

quench
12-29-2006, 08:27
Падре,прости ми! Съгреших и сега си го признавам!

shizzle
12-29-2006, 10:35

Тези последните не са ми много ясни. Да не са от софийския край, че не съм ги чувал? :-s

quench
12-29-2006, 10:49
В Хасково в затвора съм ги научил! "Нямам спатии" - нямам кинти. :wink: "Ям калай" - ям бой! :wink:
терикат-мангау съм аз бре!

deidiy
12-29-2006, 12:23
вярно е :mrgreen: спира да лае и после хапе :mrgreen:
:lol: затова не се бях замисляла :smt005

gotinam
12-29-2006, 12:33
Както виждам quench се е наместил в правилната тема, за кучето което лае, не хапе... :smt005 :smt005

quench
12-29-2006, 12:37
готина мацка, може ли да те поканя на среща? Искам да съм твоя сексулен роб!

gotinam
12-29-2006, 12:43
готина мацка, може ли да те поканя на среща? Искам да съм твоя сексулен роб!

:oops:

ще си помисля ;-)

shizzle
12-29-2006, 14:46
Още един лаещ индивид :D

deidiy
12-29-2006, 15:04
Още един лаещ индивид :D
мани мани след време щи почне и да хапе :wink: :lol:

shizzle
12-29-2006, 15:10
А, дано!

12-30-2006, 11:11
abe na selo imashe edno kuche deto mnogo laeshe
i fanahme ta zavurzahme na edna pruchka edin noj i go narugahme nekolko puti ... i to umra

Heartbreaker
12-30-2006, 11:16
Не е ли храни куче да те лае ;]