Влез

View Full Version : Постъпи подло

Излъганата
12-28-2006, 10:15
Кажете какво да правя,на прага на лудостта съм
имам мнго проблеми ,н о поне бях щастлива,че във любовта ми върви ,но Хоп-и тук издънка
имам ,т.е вече имах 4годишна връзка-имали сме дразги,късали сме на няколко пъти ,но заради глупости -аз му изневерих 2 пъти ала още в самото начало ,някъде бяхме заедно 2-3 месеца тогава,а и не му се обяснявах в любов,но със всеки изминал ден все повече го обичам
след 2 дни имам рожден ден,ставам на 18 г ,исках да е нещо по-специално (да така се оказа,заряза ме ) заедно щяхме да сме на новата година,но вчера заяви ,че не иска ,онзи ден беше мн странен
а той вече бил срещнал другата,с която се знаеха само във нета,веднага се съгласи на среща и то (аз съм от Банско ) във Блг ..разбрах (казаха ми ) и аз отидох на срещата ,той чакаше ,неможех да повярвам ,като ме видя пребледна дори не знаеше какво да ми каже,да не говорим за прегръдка ..каза ,че е бил на кафе с приятелите,а преди 2 часа ми каза,че днес неможе се видим,щото е имал много работа излъга ме ,и по пътя на логиката ми изневери ,отзова се там ,макар че тя не дойде .. после аз виновна -искал нашият да види какво е флирт ,скарахме се ,заболя ме ,разделихме се ,всички ми казаха,да не се събираме отново,че ше го забравя,че не ме заслужава,а аз толкова се борех за нашата любов,преди два дни всичко беше великолепно ,и за 2 дни всичко отиде по дяволите,къде сгреших ?Всичко дадох от себе си .. гадно ми е ,боли ме много,а той уви вече н е се е интересувал от мен и търсил изгодният начин-кажете какво да си мисля,все пак това са 4 хубави години ,не са малко ?Как да повярвам отново във Любовта и в др момче ,как -сега не ми е до никоииии,колко обожатели имах и имам,но всички ги режех,заради него -бяха ми безинтересни ..каква глупачка съм била #-o и сляпа ](*,) исками се да се махна :-s

излъганата
12-28-2006, 10:18
а до преди 3-4 дни ми се кълнеше,че сум единствената ,че ме обича безкрайно много,че друга неможе да погледна,а да не става дума за нещо друго-а изведнъж истината наяве -от 30мин разговор с непознатата се съгласява на среща,без да знае нищо за нея-немога да простя,заседнала ми е буца на гърлото от болка и гняв :(
защо ли го направи,какво се промени за 2 дни ?толко бързо

12-28-2006, 10:20
Ми като ти се иска да се махнеш, махни се!

П.П. Драсни един лично, да ти кажа къде продават бръснарски ножчета... Е, ако не си си намерила де :smt005

излъганата
12-28-2006, 10:21
x pac
на теб ти е много смешно,но да не ти се случи

12-28-2006, 10:23
Искаш ли да се запознаем? :smt006

Lorraine
12-28-2006, 10:26
мила..тва е мн гадно,особено след дълга връзка :shock: ..аз нямам думи просто..но както знаеш всичко си има край(в повечето случаи-лош),в любовта също..и колкото и да боли трябва да се примириш,защото да се бориш за такъв човек,който няма да го оцени е безмислено(личен опит) ..

12-28-2006, 10:30
мила..тва е мн гадно,особено след дълга връзка :shock: ..аз нямам думи просто..но както знаеш всичко си има край(в повечето случаи-лош),в любовта също..и колкото и да боли трябва да се примириш,защото да се бориш за такъв човек,който няма да го оцени е безмислено(личен опит) ..

Брех... :smt005

Lorraine
12-28-2006, 10:35

Брех... :smt005 :evil: ааа момченце,няа да се разбереме така!

12-28-2006, 10:39

Брех... :smt005 :evil: ааа момченце,няа да се разбереме така!

Оти да се косиме, като че ни мине?

iiirish
12-28-2006, 14:12
аз не разбирам ти защо се оплакваш :-s първо на първо той не ти е изневерил, защото момичето просто не е дошло; и второ на второ - ти сама каза, че на два пъти си била с друг докато сте били заедно! мен ако питаш - именно това заслужаваш! :?

12-28-2006, 14:17

П.П. Драсни един лично, да ти кажа къде продават бръснарски ножчета... Е, ако не си си намерила де :smt005

Дами и Господа имаме изключитения шанс да наблюдаваме тъпо пубертетче което мисли само с долната си глава

Абе капутче :smt005 Ше мисля с която глава си искам... Вие мислите с долните си глави, че се връзвате на всяка тема... :smt046 :smt044

P.S. Кавали

In4iTu_
12-28-2006, 15:59
аз не разбирам ти защо се оплакваш :-s първо на първо той не ти е изневерил, защото момичето просто не е дошло; и второ на второ - ти сама каза, че на два пъти си била с друг докато сте били заедно! мен ако питаш - именно това заслужаваш! :?

Съгласна съм...нямаш право да се сърдиш [-X

koalka
12-28-2006, 17:22
Честното ми мнение е, че нещо в него се е пречупило още когато си му изневерила 2 пъти.Сега не очаквай нищо то него, нямаш право на това.Просто всичко е приключило.

Ekita
12-28-2006, 19:15
Честното ми мнение е, че нещо в него се е пречупило още когато си му изневерила 2 пъти.Сега не очаквай нищо то него, нямаш право на това.Просто всичко е приключило.
Е,извинявай ама работата с изневерите се е случила преди 4 години!!Щом са решили да продължат,значи й е простил,какво значи пречупил се?!
А ти ли беше момичето от чата?Щото точно така ми звучи,сякаш нарочно си се представила за някой друг,за да видиш дали ще се хване и ще отиде на срещата...

ThePainIsReaL
12-29-2006, 11:58
Е,извинявай ама работата с изневерите се е случила преди 4 години!!Щом са решили да продължат,значи й е простил,какво значи пречупил се?!

Екита мисля , че е на прав път. Всичко се е случило отдавна . Не това е бил поводът за неговата постъпка. Не може да е чакал 4 години , за да ти го върне . Абсурдно е . Явно просто той се е оттегчил от връзката ви , докато ти си се задълбочавала в нея. И такива неща се случват , не си единствената . Наистина много кофти е постъпил , но я се замисли дали подобна връзка заслужава да живее ? Дали не всичко в нея е било навик . Запази гордо вдигната глава и недей да му се молиш да се съберете пак . Времето лекува всичко .. Пък и ако той ти е съдбата , то ще се разбере.
Само не си мачкай достойнството заради него .
Успех !
П.П. Сега на празниците не си припомняй миналите дни с него , само по-кофти ще ти стане .

12-29-2006, 12:09
:---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---)

sexY_mackA90
12-29-2006, 17:55

Съгласна съм!!!

sherry
12-29-2006, 18:03
Виж сега, ти също си сбъркала като си му изневерила. Извинява те само фактът, че е било в началото на връзката ви и тя не е била още силна. Така е разбираемо.
Относно неговата забежка...Не се знае колко далеко са щяли да стигнат, може би щеше да се осъзнае и да не ти изневери, просто да излязат заедно. Ако толкова много го обичаш, може да се съберете отново, но преди това си помисли, искаш ли го наистина?

GiRl^of^PriStOn
12-29-2006, 18:10

Дами и Господа имаме изключитения шанс да наблюдаваме тъпо пубертетче което мисли само с долната си глава

Verno e prav si ...ama toi dali izobshto ima i takava...

LaFee
12-29-2006, 18:12
Кажете какво да правя,на прага на лудостта съм
имам мнго проблеми ,н о поне бях щастлива,че във любовта ми върви ,но Хоп-и тук издънка
имам ,т.е вече имах 4годишна връзка-имали сме дразги,късали сме на няколко пъти ,но заради глупости -аз му изневерих 2 пъти ала още в самото начало ,някъде бяхме заедно 2-3 месеца тогава,а и не му се обяснявах в любов,но със всеки изминал ден все повече го обичам
след 2 дни имам рожден ден,ставам на 18 г ,исках да е нещо по-специално (да така се оказа,заряза ме ) заедно щяхме да сме на новата година,но вчера заяви ,че не иска ,онзи ден беше мн странен
а той вече бил срещнал другата,с която се знаеха само във нета,веднага се съгласи на среща и то (аз съм от Банско ) във Блг ..разбрах (казаха ми ) и аз отидох на срещата ,той чакаше ,неможех да повярвам ,като ме видя пребледна дори не знаеше какво да ми каже,да не говорим за прегръдка ..каза ,че е бил на кафе с приятелите,а преди 2 часа ми каза,че днес неможе се видим,щото е имал много работа излъга ме ,и по пътя на логиката ми изневери ,отзова се там ,макар че тя не дойде .. после аз виновна -искал нашият да види какво е флирт ,скарахме се ,заболя ме ,разделихме се ,всички ми казаха,да не се събираме отново,че ше го забравя,че не ме заслужава,а аз толкова се борех за нашата любов,преди два дни всичко беше великолепно ,и за 2 дни всичко отиде по дяволите,къде сгреших ?Всичко дадох от себе си .. гадно ми е ,боли ме много,а той уви вече н е се е интересувал от мен и търсил изгодният начин-кажете какво да си мисля,все пак това са 4 хубави години ,не са малко ?Как да повярвам отново във Любовта и в др момче ,как -сега не ми е до никоииии,колко обожатели имах и имам,но всички ги режех,заради него -бяха ми безинтересни ..каква глупачка съм била d'oh! и сляпа Brick wall исками се да се махна Eh?

За пръв път чета нещо на някого и не откривам грешка в него.
Другите казват , че си му изневерила и това заслужаваш!
Дрън-дрън, та това се е случило преди около четири години,
ако тогава е искал да скъсате , щял е да го направи!
Ти не си виновна за нищо.
Той е решил да отиде на тази
тъпа среща и да развали нещо , което сте градили толкова
много време.

pampers
12-29-2006, 18:55

напълно съм съгласна :mrgreen:

He3HauKa
12-29-2006, 20:51
Ситуацията е много гадна .Знам как се чувстваш защото и моето положение е подобно.Но момента когато усетиш ,че охладнява просто се отдръпни.Явно той не е наясно с чувствата си ,така че просто го остави да се изясни със себе си.Знам ,че е много тежно ,но друг избор нямаш .Желая ти успех :wink:

putetyyy
12-31-2006, 08:21

напълно съм съгласна :mrgreen:

Pampers ..то и ти правиш същите глупости..представи си твоя приятел сега да ти прости и след четири години да ти изневери..след като толкова време сте се опитвали да изградите връзка..Преди да кажеш нещо се постави на мястото на другия..!

POLA^_^
12-31-2006, 08:30
Гледай напред...4 години ..ок....хубави...ок....
Сега те чакат още много хубави годинки само че не с него.Горе главата.НАли всичко си има край?!Е 6том така мисли6 значи и тва че ти е гадно съ6то 6те има своя край.Айде и Късмет :smt006 :smt006

LO6IQ
12-31-2006, 08:35
ПОЛА ^_^ много ме кефи аватара ти :mrgreen:
Относно темата: Съм съгласен с коалка
Модератори- не го ли виждате този @x pac какви тъпотии ръси ... а от това 13192381 пъти написано ,, :---) " направо се вбесих ... ако бях на ваше място - Баннн :mrgreen:
Ей @x pac ако напишеш още нещо което да ме вбеси ,ще доида в къщата ти късно вечер, докато спиш ,ще ти откъсна малката пишка и ще ти я завра отзад :!: Разбрахме ли се ! :smt013

BrokenInnocence
12-31-2006, 18:44
Според мен щом той те е излъгал и е тръгнал да си уговаря среща с друго момиче, особено пък такова дето едва го познава, значи връзката ви се е изчерпала и му е омръзало. Продължавай си напред без него, няма смисъл да се събирате пак защото и да го направите никога няма да можеш да му имаш същото доверие както преди.

sherry
12-31-2006, 18:52
Гадно е, ужасно е това, че си е уредил среща с друга, но не значи задължително края на една дълга връзка. Може да е било нещо моментно, да обича тем, но да му е било интересно какво ще стане с другата. Ако се обичат, могат да пробват пак..