View Full Version : сигурно звучи странно, но...
just_macka_
12-28-2006, 11:36
Първо да кажа - здравейте, всички!
Много пъти съм си мислела, че човек трябва сам да решава проблемите си и да не осланя на чуждото мнение... все още съм привърженик на тази си теза, но въпреки това ми се иска да чуя и вашите субективни и /надявам се/ искрени мнения относно моя проблем.
Ситуацията при мен е следната: от близо 3 месеца съм с едно момче, той наистина е мн свестен и... е адски влюбен в мен. Само че след като минаха около 2 месеца интересът ми към него постепенно започна да угасва... нз защо. И странното е, че винаги, когато започвам да се срещам с дадено момче, в началото съм адски влюбена, по цял ден мисля само за него иии направо летя в облаците... след "фаталните 2 месеца" /както ги наричам/ обаче нещата като че ли коренно се променят. Точно затова и повечето ми връзки не продължават дълго... проблемът не е в момчетата, а в мен и не мога да си обясня защо след толкова кратък период от време чувствата ми отслабват... според вас нормално ли е? Преживявали ли сте нещо подобно? Просто ми е интересно да чуя мненията на външни лица... благодаря предварително за отделеното време и внимание на тези, които смятат да ми отговорят!
Защото "чувствата" ти не са истински. Нормално е едно обикновено увлечение да не трае много повече от два месеца. Когато срещнеш човек, който наистина да обикнеш, повярвай ми, много по-дълго ще "летиш в облаците". Но не се притеснявай, има време за всичко. :wink:
спокойно и при мен е така..не си единствена..даденото мом4е просто ти омръзва..спокойно 6те сре6тне6 и идеалния...при пове4ето е така..има период на привли4ане но после..се махат 4увствата.. :lol:
kobrichka
12-28-2006, 11:53
Според мен е така,защото не си срещнала подходящия.Аз също нямам по дълга връзка от 1-2 месеца,според мен е нормално вси пак аз съм на 16 год.,но мисля че ако срещнеш подходящия и се влюбиш истински нещата ще се променят.Не се притесняваи и нащо време ще доиде :D и както казаха по-горе има време за всичко :wink:
Смятам,че ти не изпитваш чувства към тези момчета,а само привличане.На теб ти доставя удоволстеи докато дадения човек не се 'влюби в теб' след което ти омръзва.Не се притеснявай,когато се влюбиш няма да имаш такъв проблем ;)
И аз съм била така.Ходите известно време и изведнъж,незнайно как спираш да го харесваш.Помисли,може би всеки ден е едно и също и за това тръпката може да се губи.Според мен,най-големият враг на една връзка е скуката и еднообразието.А ако не е в него проблема...Логично да е в теб.Помисли хубаво дали е точният човек,дали си струва да ходите още.Не си срещнала правилния човек :lol:
Защото "чувствата" ти не са истински. Нормално е едно обикновено увлечение да не трае много повече от два месеца. Когато срещнеш човек, който наистина да обикнеш, повярвай ми, много по-дълго ще "летиш в облаците". Но не се притеснявай, има време за всичко. :wink:
saglassna sym.
az imam priqtelka sys sushtiq problem.haresva nekoi stane gaje s nego no pove4e ot dva meseca ne moje s nego 4ystfata i se izparqvat :( :-)
просто колкото и свестни и мили да са тези момчета, нито едно от тях не е успяло да ти влезе наистина под кожата и да успее да ти задържи максимално дълго време вниманието! не се отчайвай! мога само да ти кажа, че все още не си попаднала та хората, които биха могли да те заинтригуват така, че да не искаш никога да се отделяте един от друг ;)
просто колкото и свестни и мили да са тези момчета, нито едно от тях не е успяло да ти влезе наистина под кожата и да успее да ти задържи максимално дълго време вниманието! не се отчайвай! мога само да ти кажа, че все още не си попаднала та хората, които биха могли да те заинтригуват така, че да не искаш никога да се отделяте един от друг ;)
Suck It
krem4et0
12-28-2006, 14:54
Влюбването трае малко-то е като унищожителна буря-идва бързо,опусошава всичко и го променя и си отива. Любовта е доста по-трайна и силна-тя може да дойде постепенно с времето или да е 4пораснало" влюбване,но остава дълго време. Просто до сега не си обичала,а си била влюбена. Има ли разлика? Да-обичаш ли някого не можеш да си представиш как 1 ден ще си без него,не помниш какво е било преди него и не искаш никога настоящето да свършва!
Влюбването трае малко-то е като унищожителна буря-идва бързо,опусошава всичко и го променя и си отива. Любовта е доста по-трайна и силна-тя може да дойде постепенно с времето или да е 4пораснало" влюбване,но остава дълго време. Просто до сега не си обичала,а си била влюбена. Има ли разлика? Да-обичаш ли някого не можеш да си представиш как 1 ден ще си без него,не помниш какво е било преди него и не искаш никога настоящето да свършва!
Бурята в сърцето? :-k =; \:D/ :smt005 :smt005 :smt005
SwEe7_F{P}
12-28-2006, 14:59
Ami as imah sushtiq problem :) bqh po absolutno sashtiq nachin...no sega si namerih maisotra ;) vapreki che i s nego sam se chudila dali ... ne stava sashtoto no sled kato go vidq,sled kato me cleune....mmmmmm :) no ne se otchavai milichka mnogo vreme tarsih tozi chovek.Do togava bqh v sushtoto neizgodno polojenie kato teb.Nz dali i pri teb e taka no pone az sled kato kasah s tqh osuznavah kakvo sam izgubila ;) sled tova est s dni revah :) - ne se znaeh kakvo iskam.Obiknoveno obache stava taka.Obichaam nqkoi mnogo mislq za nego nonstop i trupkata si q ima...do edin moment v koito toi hlutva na max gleda me v ochite pravi vsichko koeto iskam postoqno govori kolko mnogo me obicha i vsichkata onazi trupka kakvo shte se sluchi na drugiq den prosto....izchezva :) mislq che na teb ti trqbva nqkoi koito v bukvalen smisal da te pravi na luda ti da bqgash sled nego a ne toi sled teb.Da ne znaesh kakvo shte mu skimne vuv vseki edin moment...DA TE POBURKVA ;)
krem4et0
12-28-2006, 15:01
Бурята в сърцето? :-k =; \:D/ :smt005 :smt005 :smt005
нещо такова е-ти не си ли бил влюбен?
A незнам... А можеби кожата по тялото? :smt005 :smt005 :smt005
Еми, за теб е нормално.Това, че по цял ден мислиш за тези момчета, не означава, че си влюбена в тях.Не си влюбена, ако след 2 месеца ги забравяш.Това НЕ е любов!Просто си втълпяваш.Не си срещнала момчето, в което наистина да си влюбена, повярвай ми тогава няма да са два месеца, а повече.
just_macka
12-28-2006, 20:32
naistina mnogo, mnogo blagodarq za otgovorite na wsi4ki :):):)
da, pravi ste, az moje bi naistina imam nujda da sum s nqkoi, koito da me durji v naprejenie non-stop i... qvno zatova gubq interesa si tolkova burzo. A otnosno tezi, spored koito ne sum bila vliubena - naprotiv - naistina obi4ah edin muj, samo 4e togava se namesiha strani4ni faktori i ne mi se iska da vi natovarvam s tazi istoriq. fakt e oba4e, 4e mom4eto, s koeto sum sega e mn vliubeno v men i znam, 4e ako skusam s nego 6te bude mn mn naranen, no eto tazi ve4er primerno sre6tnah edno mom4e, koeto predi nqkolko godini haresvah /to ne znae6e/ iii izvednuj prosto izpitah nqkakvo neveroqtno jelanie da sum s nego... v sledva6tiq moment se setih, 4e vsu6tnost imam gaje i... nz 4udq se ponqkoga dali ima smisul da izlizam s nqkogo, pri uslovie 4e sled 2 meseca 6te go naranq?... :(