View Full Version : Zadrustena li sum?
Ami imah si samo edno gadje s koeto ne provurvq skusahme i tn i ot dosta vreme si sedq samo u nas ne izlizam ot nas osven do magazina ne6to ne mi e period i samo 4ata i ni6to interesno v jivota mi na nova god sigurno 6e sum u nas s durtite dokato vrustnicite mi 6e si izbuhvat a az 6te vidq pred computera nz kak mislite na 16 sum #-o
JoeBanana
12-28-2006, 16:16
вика му се депрес моме :mrgreen: не си го слагай на сърце
olive_oil
12-28-2006, 16:21
вика му се депрес моме :mrgreen: не си го слагай на сърцеох мн си готин,ама ако си мханеш тоя аватар,ще си страхотен.
по темама,и аз мисля като него
Samo 4e az ne sum izpadnala v nikakva depresiq, qvno sum ot po-neotrakanite devoi4eta ama trqbva tva da se popravi ne mislite li :)
SweeT_PussycaT
12-28-2006, 16:32
зависи какво имаш под предвид отракан :|
Tova 4e si nqma6 gadje ili 4e 6te praznuva6 nova godina u vas zadrystena li te pravi?! Ako da, to polovinata naselenie na sveta 6te6e da e zadrysteno. Q se stegni mace!
Bounty`Killer
12-28-2006, 16:33
Споко , не си задръстена . Всеки си има един такъв период ;]
Siseetoo
12-28-2006, 16:59
Tova 4e si nqma6 gadje ili 4e 6te praznuva6 nova godina u vas zadrystena li te pravi?! Ako da, to polovinata naselenie na sveta 6te6e da e zadrysteno. Q se stegni mace!
=D> =D> =D>
i samo 4ata
Супер!
Поне ще впечатлиш някое момче със знанията и интелекта си, а не като някой други...
Не се безпокой, този период ще мине и ще видиш и хубавата страна на този голям свят...може би с някой хубав момък.Та мисълта ми е...не се впрягай чак толкова от факта, че не излизаш .Ще видиш,че всичко това ще свърши.
Li77Le^aN{G}eL
12-29-2006, 05:33
Някой беше казал да не се депресираш.Ем тъй си е,щот кат си депрес виждаш нещата само от лошата им страна и става още по-зле..Можеш някой ден да се поразходиш сама навън,докато е още хубаво времето,и да обмислиш кфо толкоз те терзае.Абе нз,не съм имала такъв период,не мога да ти помогна много.
JoeBanana
12-29-2006, 06:49
Samo 4e az ne sum izpadnala v nikakva depresiq, qvno sum ot po-neotrakanite devoi4eta ama trqbva tva da se popravi ne mislite li :)
бреееей :mrgreen: точно депресия се казва
относно въпроса ти - а ти как мислиш ? :)
imah si samo edno gadje s koeto ne provurvq skusahme i tn i ot dosta vreme si sedq samo u nas ne izlizam ot nas osven do magazina ne6to ne mi e period i samo 4ata i ni6to interesno v jivota mi na nova god sigurno 6e sum u nas s durtite dokato vrustnicite mi 6e si izbuhvat a az 6te vidq pred computera
да си задръстен е леко друга ракия
teenkopele
12-29-2006, 07:02
Моментно състояние...
На нова година вкарваш няколко шота, или доволно количество бири, и всичко ще е точно. :mrgreen: :wink:
evil_lady_in_black
12-29-2006, 07:51
Ami imah si samo edno gadje s koeto ne provurvq skusahme i tn i ot dosta vreme si sedq samo u nas ne izlizam ot nas osven do magazina ne6to ne mi e period i samo 4ata i ni6to interesno v jivota mi na nova god sigurno 6e sum u nas s durtite dokato vrustnicite mi 6e si izbuhvat a az 6te vidq pred computera nz kak mislite na 16 sum #-o
Бахму тука сички се са депресирани . Момиче живота ще си мине ей така покрай тебе , няма за кога да си депресирана [-X .
e to i az 6te sym u nas,i kakvo?Kade da sym v 12 prez no6ta?pyk bilo i na nova godina(na 15 sym)
Е и аз съм така напоследък почти никъде не излизам,а на Нова Година естествено съм в нас. На 14 съм
JoeBanana
12-29-2006, 14:30
е хубу де :mrgreen: тва пак не ви прави задръстени :mrgreen:
your-girl
12-29-2006, 18:15
i az sum na tva mnenie!to i az 6e sum pri na6te!i kvo ?vse pak sa mi roditeli,izdurjat me i gi obi4am!koe mu e lo6oto da si s tqh!i az nqmam gadje!i kvo?dai da si teglq noja!haxhahxahxhaxh !nedi taka!ti pak moe6 da si izkara6 veselo i v tva polojenie!taka 4e gore glavata i go-dai po-taka.... \:D/
black_boy
12-29-2006, 18:33
Za6to u vas,a ne s priqteli?
Dorianchety
12-30-2006, 21:48
има и такива периоди \:D/
white_chik
12-31-2006, 11:27
Изобщо не си задръстена.Мноо мои приятели (15-17 годишни) ще перакрат Нова година с родителите си в това число и едни от най-печените хора,които позновам.Тва,че не ходиш по купони и си имала едно гадже не те прави по-лоша от останалите,прави те различна,а това не е чак толкова лошо.Според мен товя проблем е,че искаш да си като другите и явно не се чувстваш добри в своята кожа,ако е така - ходи по купони,хвани си и гадже,но тва няма да промени коренно нещата.
Задръстена си, ако по цял ден се мотаеш по кафетата, барабар с "приятели", от които можеш да научиш само повърхностни и глупави неща! Депресията е просто част от нишката на живота. Всеки трябва да си я изживее сам, без да натоварва другите с нея. Споделяй болките си, но не ги натяквай на хората! Занивай се с някакво изкувство(пример Музика, няма нищо по-прекрасно от музикалния инструмент), намери си умни и достойни приятели, дори и да са 2-3. Учи си уроците и да не ти пука за другите нещастници! Животът е прекалено шибан, за да го изжяваш по още по-шибан начин!
Theoatguy
12-31-2006, 14:50
Задръстена си, ако по цял ден се мотаеш по кафетата, барабар с "приятели", от които можеш да научиш само повърхностни и глупави неща! Депресията е просто част от нишката на живота. Всеки трябва да си я изживее сам, без да натоварва другите с нея. Споделяй болките си, но не ги натяквай на хората! Занивай се с някакво изкувство(пример Музика, няма нищо по-прекрасно от музикалния инструмент), намери си умни и достойни приятели, дори и да са 2-3. Учи си уроците и да не ти пука за другите нещастници! Животът е прекалено шибан, за да го изжяваш по още по-шибан начин!
Eвала ти прая човече. :)
Lorraine
12-31-2006, 16:45
malkoto_sladur4e
01-05-2007, 14:31
Ne,ne moje da se kaje,4e si zadr1stena....nzm ama ot vreme na vreme izlizai po kafenca magazini ala bala :wink:
skate-more
01-06-2007, 15:56
доста си задръстена...
Ще отмине.Просто такъм момент от живота ти.
izrodche
01-06-2007, 20:58
Ще отмине.Просто такъм момент от живота ти.
Pri mene veche 7 godini e taka i ne e minalo :((((
ами не си задръстена дори ти самата каза че сега не ти е период ще се оравиш :D
Lorraine
01-16-2007, 07:43
6toto nqmam priqteliнамери си :wink:
pathetic
01-20-2007, 21:26
хмм приятели не е лесно да си намериш,ама можеш да се опиташ да потърсиш поне :)
sweet_DENI_f
01-20-2007, 22:03
не е нужно да си хвашташ гадже ... просто излизай с връстниците си .. .ходи по купони ако те пускат ва6те и така ...
Samo 4e az ne sum izpadnala v nikakva depresiq, qvno sum ot po-neotrakanite devoi4eta ama trqbva tva da se popravi ne mislite li :)секс ли искаш
Samo 4e az ne sum izpadnala v nikakva depresiq, qvno sum ot po-neotrakanite devoi4eta ama trqbva tva da se popravi ne mislite li :)секс ли искаш
6toto nqmam priqteliнамери си :wink:да то щото е просто ето толкова елементарно да си намериш
punisher
01-25-2007, 13:13
абе много обичате да се депресирате за глупости като тва да сте нямали гадже повече от 5 минути, например...
кви са тия фикс идеи... супер глупаво е.. неразбрах дали точно за тва си така ама ако е тва ше ти кажа''я се стегай моме''
и аз тука виждам мъжко веднъж на 5 години ама дреме ми на пацата честно казано :lol: ако дойде некой пичага -дойде...ако не -здравенце да е...
а иначе и моя живот си го карам леко скучничко... вкъщи..даскало...вкъщи...даск лао...вкъщи...познайте кво следва... ::: и така ..обаче въпреки тва и сама да съм пак мое да си го направа весело :wink: да не те ебе за нищо друго освен на тебе да ти е добре ...
то и аз изпадам в някви депресии понякога ама е временно.. час два..после си каем некой тъп виц и сичко е ок :smt118
krisi_l@loka
02-11-2007, 18:48
Ами,малко.Не е края на света все пак както Seizure of Power каза-не се депресирай че ще стане по-страшно!Света е голям,излез навън,сабери се с приятелки,хвани си друго гадже има много алтернативи а депресията не е една от тях !!!!!!!!!
Заради момче?Ми ти по тая логика ако се разведеш със съпруга си..лелее не ми се мисли
gerinceto
02-17-2007, 18:26
prosto si se depresirala tva ne ozna4ava 4e si zadrastena spoks