View Full Version : Fon Diu Ten !!!
sladkata_212
12-28-2006, 18:55
Abe hora,iskam da vi popitam za kakvo sluji tochno fon diu ten-a,smisal dava nqkukuv ten na kojata i prekriva obrazovanieto po kajata na liceto,obache ima li veroqtnost da ti izleznat pupki i seki li fondiu ten ti dava jelaniq ten ?iii kakva marka bihte me posuvetvali?Chuvala sam che na Loreal sa dobri.Sushto iskam da vi pitam gadjeto mi si slaga Fon diu ten,kakvo mislite za 1 momche koeto si slaga ? :-k
Scarabey
12-28-2006, 19:08
Ми фон дьо тена прави тена на кожата равномерен.За излизането на пъпки от фон дьо тена си зависи от типа на кожата А за момче да си слага фон дьо тен ми е некво странно
ГАДЖЕТО ТИ СИ СЛАГА ФОН ДЬО ТЕН :shock: :shock:
BroKeN^DreAmZ`f
12-28-2006, 21:00
Ами ако си вземеш някъв смотан фон дьо тен може и да ти излезнт пъпки, нече с много скъпите пак не е гаранция, особено ако и кожата ти е чувствителна. Дам прикрива разни едостатъчета на кожата е ест не стават чудеса де, а пък до тен който придава си е според цвет на фон дьо тена, който по принцип е хубаво да е съобразен с цвет на твойта кожа :Д
Колкото до момчетата ми що пък да не кто с фон дьо тен се харесва повече да си слага, особено пък ако има и кво да скрие,Няма значение че е момче :wink:
{_^PaS$IoN`KiSs^_}
12-28-2006, 22:17
Ами ако си вземеш някъв смотан фон дьо тен може и да ти излезнт пъпки, нече с много скъпите пак не е гаранция, особено ако и кожата ти е чувствителна. Дам прикрива разни едостатъчета на кожата е ест не стават чудеса де, а пък до тен който придава си е според цвет на фон дьо тена, който по принцип е хубаво да е съобразен с цвет на твойта кожа :Д
Колкото до момчетата ми що пък да не кто с фон дьо тен се харесва повече да си слага, особено пък ако има и кво да скрие,Няма значение че е момче :wink:
=D> :smt023
evil_lady_in_black
12-29-2006, 08:20
С фон дьо тена само се запушват порите и по този начин се появяват черните точки #-o
BroKeN^DreAmZ`f
12-29-2006, 13:04
С фон дьо тена само се запушват порите и по този начин се появяват черните точки #-o хах дамзз и тва го има :)
BaMBOocHa
12-29-2006, 13:18
брау Тони ;) и аз така викам...
sladkata_212
12-29-2006, 14:21
hah,mii ne nqma kakvo da prekriva futbolist e inache pak e gotin ma si slaga i fon fiu ten :mrgreen: ii pridava nekuv ten ama se chudih tocho tova vsqka marka si ima razlichni vidove cvqt LI?
аз използвам на L'oreal-infallible и съм много доволна :wink:
zaiobaio
12-29-2006, 15:02
ми мацка питай гаджето ти най-добре. повече ще ти помогне от нас. явно разбира от козметика :-D
Elektra_x
12-29-2006, 15:34
Abe hora,iskam da vi popitam za kakvo sluji tochno fon diu ten-a,smisal dava nqkukuv ten na kojata i prekriva obrazovanieto po kajata na liceto,obache ima li veroqtnost da ti izleznat pupki i seki li fondiu ten ti dava jelaniq ten ?iii kakva marka bihte me posuvetvali?Chuvala sam che na Loreal sa dobri.Sushto iskam da vi pitam gadjeto mi si slaga Fon diu ten,kakvo mislite za 1 momche koeto si slaga ? :-k
Значи фон дьо тена прави тена на кожата разномерен или ако имаш някакви петна той ги прикрива...отностно пъпките незнам..мисля че не ти излизат от него,но трябва да го почистваш после...За марки ами Макс фактор са доста добри малко са скъпи но си заслужава.А за гаджето ти :arrow: :smt005 един от даскало си слага...не мисля че изглежда особено добре...
аз използвам на L'oreal-infallible и съм много доволна :wink:
=D> И аз така
Lorraine
12-30-2006, 09:59
С фон дьо тена само се запушват порите и по този начин се появяват черните точки #-o хаха и аз се чудя що не ми се махат а ползвам толко мн неща че да изчезнат..а то от фон дьо тена :-s 8-[ :lol: ужас :lol:
иначе бих ти препоръчала фон дьо тена на Манхатън-скъп е ама е мн хубав :-)
С фон дьо тена само се запушват порите и по този начин се появяват черните точки #-o хаха и аз се чудя що не ми се махат а ползвам толко мн неща че да изчезнат..а то от фон дьо тена :-s 8-[ :lol: ужас :lol:
иначе бих ти препоръчала фон дьо тена на Манхатън-скъп е ама е мн хубав :-)
na manhatan sa skapani...i ne sa tolkova skupi
probvai s nqkoi na lumene. powe4eto produkti na tazi marka sa kachestveni i sa sravnitelno dostupni.
mix it up e qk FDT i e kum 26
Lorraine
12-30-2006, 17:04
ъъ...еми извинявай ама в нашите парфюмерии тфа се има за най-съпия фон дьо тен..поне тфа ми казаха че е и аз го зех... :-s