Влез

View Full Version : Запитвали ли сте се някога ...

kofti_nick
12-28-2006, 21:56
Замисляли ли сте ся някога ,защо когато 1 момче спи с много момичета обикновенно за него казват "Ей го тос мъжкар" или нещо от сорта , когато 1 момиче спи с много момичета казват "Бе мания тая К*рва , спи със всеки срещнат" или нещо от сорта ? За момчето що годе се говорят хубави неща , а за момичето ...

Сорка ако има такава тема ... :) :-k

FikyScHetOo
12-28-2006, 22:00
Полова дискриминация ;) Така е и когато жена и мъж заемат една и съща работа и мъжа взима повече ;) Или,че правят повече компромиси на момчетата "Абе момче е, зарежи го"... ;)

И аз взех,че се изказах...съжалявам, но ми с еспинка :)

koko18
12-28-2006, 22:01
4esno da ti kaja zamislql sam se i ne mojah da stigna do otgovor predpolagam 4e prosto mantaliteta na ob6testvoto taka se e izgradil

12-28-2006, 22:06
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssuck it

shizzle
12-28-2006, 22:09
Поради същата причина, при която е готино да си лесбийка, но отвратително да си педeраст. И защото мъжете ходят казарма и умират по войните, а жените си стоят вкъщи. Тъй като "жените и децата" първи. И защото същестува професия "домакиня", но ако един мъж си стои вкъщи е безделник. Ако една жена удари мъжа си, значи показва характер, а ако мъжът я удари, той си изпуска нервите. И сигурно още десетки такива причини.

А можеш да погледнеш елементарните разлики между мъжа и жената! Мъжът може да опложда постоянно, а жената може да е ражда само веднъж на девет месеца. Т.е., по природа е оправдано мъжът да е кръшкач.

Обаче, за да сме честни, само ограничените смятат, че едно момче, като спи с много момичета заради едното ебaне е "готин". За мен курва не е единствено от женски пол.

edit: тъпа цензура.

FikyScHetOo
12-28-2006, 22:20
Поради същата причина, при която е готино да си лесбийка, но отвратително да си педeраст. И защото мъжете ходят казарма и умират по войните, а жените си стоят вкъщи. Тъй като "жените и децата" първи. И защото същестува професия "домакиня", но ако един мъж си стои вкъщи е безделник. Ако една жена удари мъжа си, значи показва характер, а ако мъжът я удари, той си изпуска нервите. И сигурно още десетки такива причини.

А можеш да погледнеш елементарните разлики между мъжа и жената! Мъжът може да опложда постоянно, а жената може да е ражда само веднъж на девет месеца. Т.е., по природа е оправдано мъжът да е кръшкач.

Обаче, за да сме честни, само ограничените смятат, че едно момче, като спи с много момичета заради едното ебaне е "готин". За мен курва не е единствено от женски пол.

edit: тъпа цензура.
Извод - животът е скапан хахахах
Ми няма нищо справедливо и трябва се свиква с мисълта ;) Пък и животът е акъв какъвто си го направиш : Може да си пич и без да е*еш различни мацки сяка вечер...или да те смятат за курва, само защото си била с някой на разходка (примерно)
тея етикети са тъпи

HaCkO
12-28-2006, 22:27
nai6 6to?
6tot mom4etata gi rasat teq prostotii mn sme tapi 6tot gi e qd
4e nqkvo momi4e moje da spi s pove4e mom4eta dokato v majkite o4i edno mom4e koeto pravi mn sex e PICH nz za6to
tova si e fakt zabeleji 4e vs tragva ot nas mn mom4eta sa moje da mi kajat kato
x pac Suck it no se zamislete malko be :!:

FikyScHetOo
12-28-2006, 22:32
nai6 6to?
4e nqkvo momi4e moje da spi s pove4e mom4eta dokato v majkite o4i edno mom4e koeto pravi mn sex e PICH nz za6to
хаха по същата логика може да тръгва и от жените:
жената е курва защото: ми взе гаджето, ми взе и предното, е спала с две бивши гаджета, тоя който харесвам и се натиска....
мъжът е пич: защото ходи само с яки мацки (и следва мисълта и тя д ае с него), защото всички готини приятелки са минали през него и не се оплакват...
спинка ми се :-)

shizzle
12-28-2006, 22:40
nai6 6to?

Да си кажа честно, не съм много сигурен, че те разбрах напълно, но ме наведе на една мисъл (кажи, ако се повтаря с твоята)..

Момичетата са тези, които лепят етикета "курва", защото това е стандартният начин на конкуренция между вас. Можете да сте много миловидни на външен вид, но винаги плетете мрежи. Бил съм дълбоко в женска компания и знам как се усмихвате на едно момиче и само чакате да се обърне, за да наговорите всички мръсно и злъчно, за което се сетите. Действате подмолно, използвайки социални оръжия.

При мъжете конкуренцията е различна. При нас важи откритата конфронтация, по-природните неща. Бихме се сбили до осакатяване и намираме това за абсолютно нормално. Момчетата не сме по дълбоко социалните конфликти, по-животински устроени сме. Ние не обиждаме - защо ни е да го правим, когато можем да хванем онзи и да го ступаме. Обидите ги ползват само слабите. Когато общуваме вербално, това е главно, за да хвалим. Затова наричаме някой "пич", когато има каквито и да е постижения - независимо дали се е напил като свиня, вдигнал 150 от лежанка или изчукал някоя си там.

Мъж не би нарекъл едно момиче курва. Това е етикет, който го слагат други момичета. Или пък слаби момчета, които нямат силата да постигнат нещо с дела.

InitialD
12-28-2006, 22:53
Темата е хубава....аз мисля че не е справедливо спрямо момичетата!

12-28-2006, 23:04
Полова дискриминация ;) Така е и когато жена и мъж заемат една и съща работа и мъжа взима повече ;) Или,че правят повече компромиси на момчетата "Абе момче е, зарежи го"... ;)

И аз взех,че се изказах...съжалявам, но ми с еспинка :)

Ей тва на аватара ти Натали Портман ли е?

По темата - щото сме връзкари

shizzle
12-28-2006, 23:04
Темата е хубава....аз мисля че не е справедливо спрямо момичетата!

Ти май не си си направил труда да прочетеш написаното от другите, а?

Смятам, че цялото това съжаление към "нежния" пол отдавна трябва да е останало в миналото. Писнало ми е от момичета, криворазбрали еманципацията. А именно - ако ми се дървиш като мъж, ще се отнасям към теб като към мъж. Не да си мислиш, че можеш да ми се качваш на главата! Ако ми удариш шамар, не очаквай да си сдържа ръката. Щом си решила да бъдеш част от моя свят, няма повече джентълменство.

Трябва да избирате, момичета - или едното, или другото. Не можете да имате най-доброто от двата свята, не можете хем да си разигравате коня като мъж, хем да се държим с вас като с дами.

D1v`Petel
12-29-2006, 00:33
Чакайте бре хора та това си е въпрос на личен избор - кой с кой да спи и тн.Хааайде да не се правим на "Мара подробната" и да оставим хората да правят каквото мислят за добре :)

skate-more
12-29-2006, 08:57
щото съм мъж ако бях жена , жените щяха да са повече на изгода ( понеже съм пич :smt005 )

gorillaz
12-29-2006, 09:01
щото съм мъж ако бях жена , жените щяха да са повече на изгода ( понеже съм пич :smt005 )

oleeeeee
kolko si zabaven!!!
nedei taka we pi4 4e humora ti me ubiva #-o

skate-more
12-29-2006, 09:03
де бе аре подкрепи ме , така се чувствам тъпо и преебано .. 8-[

HaCkO
12-29-2006, 10:18
ami Shizzle Ne6to takova imah predvid qvno si razbral nqma mn golemi otkloneniq prosto horata sme lo6i sa6testva koito nemogat bez
da opliuvat nqkoi tova ni e v prirodata kakto nemojem bez da se skarame po-mejdusi
nevazmojnoe prosto kakto i vsqko privli4ane prosto si idva ot vatre 8-[

malka_sladuranka
12-29-2006, 13:30
Това според мен се дължи на факта, че още от преди много години е имало полова дискриминация.Мъжете са си я извоювали, жените е трябвало да се съобразяват винаги и всеотдайно с тях независимо от това, дали на тях им харесва или не, не са изразявали пълноценно и така нататък и така нататък.Сега постепено тези принципи и предрасъдъци намаляват и съм сигурна, че постепенно половата дискриминация ще изчезне..

JoeBanana
12-29-2006, 13:33
ама вие тука откривате топлата вода един след друг :mrgreen:

BUBU_to4ka_TO
12-29-2006, 13:39
ako te kefi da spi6 s mnogo kvo ti puka kvo 6te govorqt za teb
a ako tolkova ti puka prosto ne davai povod

Black_JAG_Bundy
12-29-2006, 13:51
Пич, свалям ти шапка... [-o<
Жените сте едно гадно племе...все на вас ви е хубаво. Трябва да бъдете затворени някъде и мъжете да си избират коя да "оплодят" =P~ (тва в кръга на шегата)
МЪЖЕ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ - ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ.

malka_sladuranka
12-29-2006, 14:06
Жените сте едно гадно племе...все на вас ви е хубаво. Трябва да бъдете затворени някъде и мъжете да си избират коя да "оплодят" =P~ (тва в кръга на шегата)

ти да не излизаш некъде от арабския свят бе

JoeBanana
12-29-2006, 14:07

НЕ! той е от Чикаго, Илинойс :mrgreen:

Black_JAG_Bundy
12-29-2006, 14:08

Не, просто си търся правата и си защитавам интересите от феминистките! [-(

gangbang
12-29-2006, 14:09
На жената мястото и е в кухнята. :mrgreen:

Марш за парцала кучко! :twisted:

malka_sladuranka
12-29-2006, 14:10
какви права бе Бънди?!? Извинявай, но такива с разбирания като твойте не заслужават нищо повече от това което показват с филмчето Женени с деца...

Black_JAG_Bundy
12-29-2006, 14:12
Говорете квото си искате женки, аз всяка вечер съм в стриптийз бара. Там жените са послушни 8)

JoeBanana
12-29-2006, 14:12
какви права бе Бънди?!? Извинявай, но такива с разбирания като твойте не заслужават нищо повече от това което показват с филмчето Женени с деца...
там показват какво става като оставиш женорята да ти се качат на главата :mrgreen:

malka_sladuranka
12-29-2006, 14:17
там показват какво става като оставиш женорята да ти се качат на главата :mrgreen:

ами за всеки влак си има пътници...аз ще си намеря такъв който да ме приема такава каквато съм заедно с възгледите ми, юзъра с ник Бънди, явно търси покорната и послушна домакиня, дано я намери...пийс са има :D

TeditoOoo
12-29-2006, 18:26
Da zapitvala sum se mn puti.Sushto kakto vinagi te nas "ni minavat". Ima edno momiche(poznata),napravila go e s dosta ot momchetata ot moq klas :-k obache nikoi nqma da kaje,che te sa tupi i vsichkite sa i se vurzali,che ima neshto v neq,koeto gi e podmamilo i t.n.(s dve dumi,che te sa precakani)...ne naprotiv-horata kazvat,che tupata e tq,che e kurva i che...mda seshtate se. Az lichno tova ne go razbiram

kofti_nick
12-29-2006, 20:39
Где ли е Коалка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: да чуя мнението й :) Мухахаха :) \:D/ \:D/ \:D/