View Full Version : Moderated: Иска да го лижа отзад, а аз не искам
анонимната
12-28-2006, 21:59
Здр на всички от този форум,имам проблем който бих искала да споделя с вас.
Ходя с едно момче вече колко месеца и правим какво ли не в леглото,почти всичко сме пробвали каквото го пише в кама-сутрата
Вчера той ме помоли да пробваме нещо ново-да го лижа отзад,защото бил чул,че мъжката G точка била там.
А знам,че той има супер много косми отзад и не винаги си мие гъза след като ходи по-голяма нужда и ме е много гнус и срам да го лижа там.
Кажете ми какво да правя,защото не искам да го убидя като му откажа :|
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
theworldleader
12-28-2006, 22:28
Вйииии, това гнусно !
Откажи му !
ако ти каже да изядеш някое лайно с извинение, ще го направиш ли само и само да не го убидиш ??
strawberry1988
12-28-2006, 22:33
6tom ne tie priqtno mu otkaji
InitialD
12-28-2006, 22:36
Като му го лижеш земи и обери квот не е успял да избърше.. :lol:
{_^PaS$IoN`KiSs^_}
12-28-2006, 22:40
Kaji mu,che ne iskash.Ne si dlujna da pravish neshto,koeto ne ti e priqtno :roll: .Shtom durji na teb,ne mislq che tova shte povliqe na otnosheniqta vi.
l|mandarinka|l
12-28-2006, 22:56
Абе..Кажи му,че ти пък си чула ,че мъжката G точка не е там...Щото определено не е!
Abe ,toq da ne e nqkoj pedal?
shadow4e
12-29-2006, 00:23
Ха... тези, които се изказахте така... ще ви видим след 5-6 годинки, когато натрупате повечко опит дали ще мислите така. По принцип това се практикува от по-зрели двойки и няма нищо лошо стига да се спазва нужната хигиена. Мъжете /повечето/ изпитват наистина огромно удоволствие от това.
Мисля, че темата е ебавка, но все пак може да има друго момиче в подобна ситуация. Не се притеснявай да му кажеш "Извинявай може ли първо да се подмиеш лекичко, че искам да те оближа и тн" или защо заедно не го направите.
Аз лично досега не съм пробвала и не знам дали скоро ще пробвам, но с всички момчета, с които съм говорила на тази тема са оставали много доволни...
D1v`Petel
12-29-2006, 00:39
Нахлузвай противогаза и действай :smt016
ПС: Емм кажи си му , че не искаш , той едва ли ще те накара против твоя воля да правиш каквото и да е било.
100% toi shte se izmie mnogo dobre ako se suglasish da go lijesh tam..
pod sekret znam , che mujete adksi mn se kefqt taka i se vuzbyjdat mnogo
alkobalko
12-29-2006, 07:57
Никой не може да те накара да направиш нещо, което не искаш. Щом не ти е приятно просто му кажи, че още не си готова. Не ми се вярва да те накара на сила.
skate-more
12-29-2006, 08:50
тоя е гаден педал и отвратителен по добре той да те лиже :) яко е!
Близкай го, барем ти пръдне и ти изкърти некой зъб :smt005
krem4et0
12-29-2006, 17:54
Абе окъпете се заедно и после лекичко го масажирай с пръстче там. И така ще го стимулираш!
Близкай го, барем ти пръдне и ти изкърти некой зъб :smt005
хахах :smt005 :smt005 :smt005 еми кажи му че си прочела че мъжката G точка не е там а на място което ти доставя удоволствие да стимулираш :mrgreen:
Момиче .. я не се занасяй ... как ще му... абе я се усъзнайте бре... аз кото момче не бих го направил никога (да кажа на гаджето си да ме лиже отзад) тва е нечовешко... дори и да е там "неговата" G точка Пак ТИ КАЗВАМ НЕ....
malka_sladuranka
12-29-2006, 18:49
като начало му кажи да се обезкосми
{Poison}
12-29-2006, 18:55
Вземи епилатора ,след това мокри кърпи4ки да мъ избършеш задника хахахах
malka_sladuranka
12-29-2006, 18:56
Вземи епилатора ,след това мокри кърпи4ки да мъ избършеш задника хахахах
=D> =D> =D> =D>
JoeBanana
12-29-2006, 18:57
аре оставете чуждите гъзове намира :mrgreen:
гледайте си ваш`те
{Poison}
12-29-2006, 18:58
гледайте си ваш`те
Нова поговорка бъркай в своя гъз,а не в чуждия хахахах
bulgarche
12-29-2006, 18:59
Вземата се диш превди това и в банята го оправяш ;)
JoeBanana
12-29-2006, 18:59
гледайте си ваш`те
Нова поговорка бъркай в своя "задни части",а не в чуждия хахахах
срамота, цензурата развали творението ти :-({|= :mrgreen:
Ами просто му кажи, че не искаш да го правиш и не ти е приятно и така.Ако наистина държи поне малко на теб няма да иска да правиш нещо, което ти не искаш.
{Poison}
12-29-2006, 19:00
сега не е автентично.....тцтцтцтц ,аз сътворявам нов фолклор хахаха
olive_oil
12-29-2006, 20:37
Здр на всички от този форум,имам проблем който бих искала да споделя с вас.
Ходя с едно момче вече колко месеца и правим какво ли не в леглото,почти всичко сме пробвали каквото го пише в кама-сутрата
Вчера той ме помоли да пробваме нещо ново-да го лижа отзад,защото бил чул,че мъжката G точка била там.
А знам,че той има супер много косми отзад и не винаги си мие гъза след като ходи по-голяма нужда и ме е много гнус и срам да го лижа там.
Кажете ми какво да правя,защото не искам да го убидя като му откажа :|ми недей тогава.Просто му кажи,че не възприемаш този вид "доставяне на удоволствие" и би трябвало да те рабере.
еми... първо... мъжката G точка не е там... хах... второ... накарай го да си махне космите. или поне му кажи, че не обичаш мъже с косми.
иначееееееее... след като не си бърше трибуквието... как въобще правиш секс с него??? :-k :-k :-k