View Full Version : Ujas
Oh hora daite mi pone vie nyakakyv syvet ,shtoto v momenta problema e takyv che ne moga da kaja na nikoi ot priyatelite si.Abe prosto sym za ubivane znam go.Ta znachi sybiram se az s edna kompaniya.Obshto vzeto svestni hora.I dosega si haresvah samo momcheta ot nashite.Sega obache si haresah edno momche ot ,,sysednata i,,.........Ami taka se poluchi znachi...edna vecher kakto vinagi dvete ni kompanii se sybraha v nashto si .....da go narechem kafene.....i vzehme da sise zabavlyavame kakto vinagi.Po edno vreme vliza moya chovek izkreshtyava neshto i cyalata mu kompaniya izbuhva v smyah.Estestveno privlicha vnimanieto i nashte pochvat da se mryshtat gledai go kyv e prost ....glei nz si kvo.I vse pak az si go namerkah.Na drugata vecher.Toi pak doide sedna si pri negovite ,az pri moite.Sled malko idva edno momche ot negovata kompaniya ,s koeto se poznavam i mi vika ela za malko.Stavam az i toi mi vika taka i taka edno momche iska da se zapoznae s teb.Az se syglasih i s men izvikaha edna moya fr ,koyato ima bivshe gadje ot tyahnata kompaniya.Otidohme dvete...moya chovek mi drypna edin stol i me nakara da sedna pri nego ,cherpi me bira i tn.Dokat priyatelkata mi se zabivashe s bivshiya si.V tva vreme moite fr me gledaha na kryv.Az pomolih momcheto da izlezem da se razhodim za da na zasicham pogledite na nashte.I taka toi mi spodeli che bil me haresal i iska da hodim......az obache ne znam kakvo da pravya.Dvete kompanii sa v mnogo obtegnati otn i moje da stana izgnannik.Ne mi se shte da gubya vsichkite si fr....no i momcheto e svvyastno.Pls hel
Nadelina
12-29-2006, 06:46
Ne mislq che si zatforena v edin opredelen kryg i mojesh da haresvash samo momcheta ot tfoita kompania.. Typo e! I az mislq da si probvash kysmeta s tova novoto momche koeto haresvash.. pyk i toi te haresva.. Momchetata ot kompaniata ti trqbva da te razberat ako sa ti istinski priateli.. a ne da te karat edin vid da izbirash mejdu tqh i novia.. :P
even_in_death
12-29-2006, 07:31
Поговори с приятелите си и им обясни че много харесваш това момче и може би трябва и те да го опознаят...И не оставяй момчето заради тях щом се харесвате и двамата, пък приятелчетата трябва да те разберат ако са ти истински фр ;) Успех :smt023
единствения начин е да говориш с приятелите си и да им обясниш, че едно момче не представлява цялата тяхна компания. опитай се да ги накараш да се поставят те на твоето място и да разберат как се чувстваш и как се раздвояваш между тях и него. ако трябва остави ги да осмислят нещата някой и друг ден за да добият по-обективна представа за ситуацията.
но ако в крайна сметка те накарат да избираш между него и тях... честно казано не знам как може да постъпиш. помисли обаче, че приятелите остават завинаги такива, а гаджето, колкото и да го обичаш, на вашите години е нещо временно
GiRl^of^PriStOn
12-29-2006, 08:02
Pogovori s priqte;lite si i im kaji che haresvash tva momche , te trqbva da te razberat i da go priemat , se pak te ne sa ti gospodari na jivota nali ...
IKisseDAGirL
12-29-2006, 08:15
и аз съм преживявала подобно нещо с ограниченията, които налагат приятелите :roll: може да не е било точно същото, но знам какво е
всичко идва от там, че са свикнали с теб и с факта, че винаги ще се съобразиш с тях, защото значат нещо за теб.. трябва да им покажеш, че колкото и важна роля да играят в живота ти, има и други неща, които те радват, и те не могат да ги компенсират или заменят, нито пък да са винаги единствените :| накарай ги да осъзнаят колко важно е за теб да имаш свобода и малко пространство от време на време, да имаш възможност да избираш... а не да те затварят в определен кръг от хора без право на други контакти :?
teenkopele
12-29-2006, 08:25
Тази история ми напомни за "Ромео и Жулиета", но в съвременен вариант :mrgreen: .
Единственото, което според мен може да ти помогне е, да говориш с тези от твоята компания и да им кажеш това, което каза на нас....че момчето много те кефи, взаимно се искате и т.н. Ако са истински приятели ще те разберат и няма да те изолират. :wink:
Be toq mai naistina she da e golqm prostak. SHtom vleznal i se izvikal... ne se zasqgai, ama kulturnite hora ne pravqt takiva gluposti :?
Oh hora daite mi pone vie nyakakyv syvet ,shtoto v momenta problema e takyv che ne moga da kaja na nikoi ot priyatelite si.Abe prosto sym za ubivane znam go.Ta znachi sybiram se az s edna kompaniya.Obshto vzeto svestni hora.I dosega si haresvah samo momcheta ot nashite.Sega obache si haresah edno momche ot ,,sysednata i,,.........Ami taka se poluchi znachi...edna vecher kakto vinagi dvete ni kompanii se sybraha v nashto si .....da go narechem kafene.....i vzehme da sise zabavlyavame kakto vinagi.Po edno vreme vliza moya chovek izkreshtyava neshto i cyalata mu kompaniya izbuhva v smyah.Estestveno privlicha vnimanieto i nashte pochvat da se mryshtat gledai go kyv e prost ....glei nz si kvo.I vse pak az si go namerkah.Na drugata vecher.Toi pak doide sedna si pri negovite ,az pri moite.Sled malko idva edno momche ot negovata kompaniya ,s koeto se poznavam i mi vika ela za malko.Stavam az i toi mi vika taka i taka edno momche iska da se zapoznae s teb.Az se syglasih i s men izvikaha edna moya fr ,koyato ima bivshe gadje ot tyahnata kompaniya.Otidohme dvete...moya chovek mi drypna edin stol i me nakara da sedna pri nego ,cherpi me bira i tn.Dokat priyatelkata mi se zabivashe s bivshiya si.V tva vreme moite fr me gledaha na kryv.Az pomolih momcheto da izlezem da se razhodim za da na zasicham pogledite na nashte.I taka toi mi spodeli che bil me haresal i iska da hodim......az obache ne znam kakvo da pravya.Dvete kompanii sa v mnogo obtegnati otn i moje da stana izgnannik.Ne mi se shte da gubya vsichkite si fr....no i momcheto e svvyastno.Pls hel
Ела да та убия мЪ :smt013 :smt005
Talisman
12-29-2006, 13:18
Mi priqtelite ti ne biva da ti se s1rdqt za tova , 4e haresva6 mom4e ot drugata kompaniq.. Detinsko e da ti se sardqt za takiva gluposti... Mojebi ne sa ti istinski priqteli... :-k
za tova che se e izkryaskal ami mislete kakvoto iskate to v nashta si dupka stavat takiva neshta obache ne sym tuk za da davam obyasneniya za nachina si na jivot ili pyk za negoviya.Iskah prosto syvet,poluchih go ,mersi :wink:
Поговори с приятелите си и им обясни че много харесваш това момче и може би трябва и те да го опознаят...И не оставяй момчето заради тях щом се харесвате и двамата, пък приятелчетата трябва да те разберат ако са ти истински фр ;) Успех :smt023
taka si e ako na priqtelite ti ima puka za teb , nqma da se protivqt mnogo
passion_kisssss
12-29-2006, 14:41
ммммм.....ЪъЪ... мацка требва да поговори6 с приятелите ти и да им каже6 4е наистина харесфа6 тфа мом4е и иска6 да ходите....и те ако са ти истиснки фр 6те те разберат..... :smt017
mimi7373
12-29-2006, 15:01
ам според мене мацко изобщо не требва да ти дреме за твоите приятели!1.защото те не се знае дали не ти говорят зад гърба и т.н
2.защото ти си достатачно голяма за да излизащ с когото си пожелаещ и да правиш каквото си искасх
3.ако твоята приятелка се забие с би6ия си споко остава6 си с нея фр !
моя съвет към тебе е да си правиш квото си искаш защото в краина тоя живот си е само твои!дано да съм ти полезна!мисля обаче че би ми разбрала само ако всички твои приятели са ти забили нож в гърба и тогава ше осазнаеш какво имам в предвид,защото моите приятелки и аз бях така с тях обаче доиде момента в които си хванах гадже(вече сме заедно 1 година и 4 месеца )с което те много пъти се опитаха да ме разделят дори и негови приятели!за това ти казвам гледаи си живота тръгни с това момче и другите ги е*и у г*с!надявам се да съм ти помогнала ако пак ли не здраве да е!късмет! а и забравих да ти кажа ако имаш истински приятели в твоята компания те пайк ще си те оважават и пак ще те ценят независимо с кого ходиш![/quote]
LoVe_RuSlAn
12-29-2006, 16:15
Не можеш да бъдеш затворена в един единствен кръг от хора и да харесваш момчета само от него.Мисля,че имаш право на избор да харесваш които си пожелаеш и въпреки недобрите отношения между двете компании ако са ти истински приятели те ще те разберат.Не си заслужава да загубиш приятелите си,но не си заслужава и да пропиляваш шанса си с едно момче с което наистина искаш да си заради приятелите ти които просто отказват да те разберат.Ти сама каза че твоя приятелка от копманията ти е била гадже с някои от другата компания тогава защо ти да не можеш да го направиш?УСПЕХ