View Full Version : Moderated: Да и кажа ли или да си трая?
Dnes se sabudihv 3 i mama be6e tam i roe6e ne6to na kompa i me pita kak se puska MP3kata mi,a az si q vzeh.
Sega kato sika4vah pesni i gledam nqkakvi zapisi i kato gi pusnahda gi islu6am i 4uvam samo nekoi da di6a tejko ama ne se razbira mn mn!
Nz sega da i kaja li , dasi traq li?
KAkvo da pravq?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
KpuCuTo0o
12-29-2006, 08:32
Mi ako tolkova te chovyrka q pitai :)
ama V STAQTA MI ](*,) :mrgreen:
BraInLesS_f
12-29-2006, 13:33
Майка ти и баща ти са се ебали на леглото ти и случайно с голите си тела са цъкнали мп3ката и тя е почнала да записва!
ХАхАХхахах...Леле,не ти завиждам,дете мое... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
black_boy
12-29-2006, 18:39
Майка ти и баща ти са се ебали на леглото ти и случайно с голите си тела са цъкнали мп3ката и тя е почнала да записва!
ХАхАХхахах...Леле,не ти завиждам,дете мое... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:smt005 :smt005 :smt005
Малее :lol: Не,аз ако бях на твое място щях да си трая и да не си пипам МP3-то доста време...или да изтрия записите.
teenkopele
12-30-2006, 09:02
Не й казвай, но винаги си имай едно на ум. :mrgreen: :wink:
strange__
12-30-2006, 09:11
Е какво лошо? Поне знаеш,че вашите се обичат (или поне още го правят :lol: )..със сигурност е по-добре от колкото да не могат да се гледат :wink:
Еми, ако не те е срам-питай я.
skate-more
01-07-2007, 13:32
хаха аз пък тая нощ чух как новите ми съседи се ебът... понеже ся се преместиха наскоро и спалнята им е точно над мойта стая и към 2 се събуждам и чувам адско скърцане , и се заслушах и чух как тая пъшка и ми стана ясно
dessi___
01-07-2007, 17:56
dam ako ne te e sram pitai..no mojesh da si zapazish tazi malka taini4ka za spec slu4ai i kato ne6to ne ti ugajdat kakto trqbva nqkak da gi zatupish!ama nz :lol: mai tfa e tupo taka 4e..pomisli sam :lol:
Mimka_sweet
01-07-2007, 18:37
Използвай го за да ги изнудваш :evil:
kati_0513
01-08-2007, 09:58
От мен 50/50, и си трай ... и кажи... сложно е... ](*,)
Tokio_Hotelkata
01-08-2007, 19:52
хаха аз пък тая нощ чух как новите ми съседи се ебът... понеже ся се преместиха наскоро и спалнята им е точно над мойта стая и към 2 се събуждам и чувам адско скърцане , и се заслушах и чух как тая пъшка и ми стана ясно
haha,a edna moq priqtelka mi razkazva6e za tehnite :mrgreen: kak ne mojela da spi ot tqh,vsqka no6t se **** :smt005
haha,a edna moq priqtelka mi razkazva6e za tehnite :mrgreen: kak ne mojela da spi ot tqh,vsqka no6t se **** :smt005
олее как може да има такива хора бе... те още малко пред децата си ще започнат да се *** напрао ужас
Ем според мен засега е по-добре е да си траеш...а в бъдеще знам ли..би могла да използваш това срещу тях..ако ти се наложи :mrgreen:
Lorraine
01-14-2007, 16:05
Еми, ако не те е срам-питай я.мда
Запази си ги на компа и ги изнудвай! :twisted:
Ем за ся си трай, а ако се повтори отново напрао...!!!
sweet_DENI_f
01-20-2007, 22:10
е ти самата казваш ,че не си сигурна дали е тва дет си мислиш така ,че се направи на ударена пред майка ти и я питай кво е запислава. кажи й нещо от сорта на "Аа я гледай някой нещо е записвал на мп3-то (все едно сега виждаш за пръв път)" и и го пусни като я питай дали знае нещо по въпроса :lol:
dam ako ne te e sram pitai..no mojesh da si zapazish tazi malka taini4ka za spec slu4ai i kato ne6to ne ti ugajdat kakto trqbva nqkak da gi zatupish!ama nz :lol: mai tfa e tupo taka 4e..pomisli sam :lol:Е как ше ги изнудва?
'Мамо, тате, аз пък знам, че вие правите секс така че ми купете еди кво си'
0.о
А кво им е на хората и кво като правят секс? Вие с раждането на децата ще спрете нали... Бахти и те са хора и те имат нужди бе... Тва, че заради една тъпа грешка се е записало тва кво толкова...