View Full Version : кофти ситуации когато го харесваш
Slave4You
12-29-2006, 11:11
Кажете ми според вас коя е най-гадната от следните ситуации:
Вие сте безнадеждно влюбена в мн готино момче и то:
1)е напълно безразлично към вас
2)ви има само за добра приятелка
3)ви мрази повече от всичко на света
Ако може обосновете отговорите си. Кажете защо точно това би било най-гадно.
FikyScHetOo
12-29-2006, 11:28
Ми всяка е гадна по своему.
1. Тогав аможе да прикрива чуства и има шанс да стане нещо при определен повод. Тогава има много мечти и надежди (повечето празни), остава хубав спомен
2. Най-далеч е този, който е до теб, но знаеш,че никога няма да го имаш. Тка си съпричастна към неговите проблеми, той е толкова близо до теб,че те боли за всяка негова стъпка в страни. Иначе сте си близки ...Някои казват,че няма истинско приятелство между мъж и жена :) Но според мен има :) Ако не друго, приятелството ще е всеотдайно
3. Омразата граничи с любовта, няма надежди, няма рози и пътят до 'следващата' цел е по-бърз :) Минава много по-бързо всичко :)
най-гадно...незнам - всичко е преходно :)
Ще те скъсам! :smt006
ThePainIsReaL
12-29-2006, 11:39
Най-гадно бих се чувствала , ако е безразличен към мен. Винаги от тази думичка ме е било страх - БЕЗРАЗЛИЧИЕ :? . Супер кофти е , защото както знаем обратното на любов не е омраза , а безразличие.
Ако ме мрази , поне ще знам , че не си заслужава . Ще пострадам ден-два-три (макс) и ще ми мине , няма да ми пука ...
Ако съм му добра приятелка , ще знам , че поне по един начин го имам до себе си и играя накаква роля в живота му ..
та.. така мисля за сега :wink:
Ще те скъсам! :smt006
Пак ти го казвам...
smily_data_bg
12-29-2006, 11:45
Edit
И ти мен! :smt005 :smt006
Talisman
12-29-2006, 11:46
Nai - gadnoto spored men e 3)ви мрази повече от всичко на света
Da te ima za nai dobra priqtelka tova e hubavo dori ti da si vliubena v nego... Zna4i vse pak haresva dosta neshta v teb stom te ima za nai - dobra priqtelka.. Ako si mu bezrali4na tova sashto moje da se popravi.. Prosto ste nameri6 na4in da go zaintriguvash.. No ako te mrazi pove4e ot vsichko na sveta... Omrazata e mn silno neshto i ako naistina te mrazi to ne moje da napravish nishto po v1prosa...
dreme mi na guza za nego! Lubovta e gadno ne6to osobeno ako e prekaleno mn( silnaa) taka 4e nqma da se vlubq do poluda v koito i da e bilo :smt019
dreme mi na guza za nego! Lubovta e gadno ne6to osobeno ako e prekaleno mn( silnaa) taka 4e nqma da se vlubq do poluda v koito i da e bilo :smt019
Ти кога ли си се влюбвала :smt005
passion_kisssss
12-29-2006, 12:28
ThePainIsReaL Пуснато на: Пет Дек 29, 2006 2:39 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Най-гадно бих се чувствала , ако е безразличен към мен. Винаги от тази думичка ме е било страх - БЕЗРАЗЛИЧИЕ . Супер кофти е , защото както знаем обратното на любов не е омраза , а безразличие.
Ако ме мрази , поне ще знам , че не си заслужава . Ще пострадам ден-два-три (макс) и ще ми мине , няма да ми пука ...
Ако съм му добра приятелка , ще знам , че поне по един начин го имам до себе си и играя накаква роля в живота му ..
та.. така мисля за сега
и аз така мисля
ThePainIsReaL Пуснато на: Пет Дек 29, 2006 2:39 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Най-гадно бих се чувствала , ако е безразличен към мен. Винаги от тази думичка ме е било страх - БЕЗРАЗЛИЧИЕ . Супер кофти е , защото както знаем обратното на любов не е омраза , а безразличие.
та.. така мисля за сега
и аз така мисля
и ти ли така мислиш :smt017
ppaarriiss
12-29-2006, 16:47
spored men i trite situacii sa mnogo gadni za6toto pri parvata toi e bezrazli4en kam teb ti se opitva6 i opitva6 da go spe4eli6 a na nego ne mu puka , vtorata za6toto az sam v sa6tata situaciq haresvam edno mom4e koito mi e mnogo dobar priqtel spodelqme si po4ti vsi4ko ako nqkoi me tormozi gotov e da me za6titi no si ima gadje i kato mi govori za neq napravo mi se kusa sarceto no go slu6am za6toto sme priqteli i tretata e nai bezboleznena toi te mrazi ti go obi4a6 no v posledstvie go namrazva6 za6toto ne otvra6ta na 4uvstvata ti i si namira6 drug PO GOTIN
spored mene nai gadno e 3toto da te mrazi ot dynoto na du6ata si :( oba4e winagi doli nai golemite wragowe moje da stanat kakto nai dobri fr taka i da plamne iskra . Naprimer az mn hareswah edno mom4e predi izwestno wreme e toi me mraze6e mn , Oba4e stana taka 4e po edno wreme ze da mi gowori ze da e po mil,lyubezen i po edno wreme me drypna i mi kaza iskam te :smt007 ...... za towa 4e e bezrazli4en emi moje naro4no da se prawi 4e ne te zabelqzwa a w sy6toto wreme da te hareswa :roll: A za twa za priqtelstwoto wqrno 4e ako ste samo fr a ti mn go obi4a6 6te te boli kat slu6a6 naprimer 4e se e wlyubil w edisi koi i takiwa ne6ta ...... no pak ima nqkakwa malka weroqtnost da stane ne6to
ToLKoVa_SlaDKa
12-29-2006, 17:16
Милата ... и трите ситуации са ужасни ... само, че съм съгласна, че най - лошо е, когато е напълно безразличен, защото тогава ... просто нямаш никакви шансове .. при другите две ситуации, има поне малка надежда за промяна на това състояние ...
Не се отчайвай .... винаги има начин нещо да се промени ...
river_of_blood
12-29-2006, 17:18
Аз мисля че най-гадно е да те приема само за приятелка,защото тогава имаш някаква надежда(дори да знаеш че ни6то не може да се случи) и така се нараняваш повече.Като те мрази или е безразличен мисля че по-лесно ще го забравиш макар че истинската любовта не може да се забрави
Най-добре е първото, защото другите не са особено приятни.Ако той те възприема само за много добра приятелка е гадно, защото той може да споделя с теб дори и за други момичета, а теб ще те боли като го слушаш.Ако те мрази е още по-зле, защото тогава със сигурност ще знаеш, че те ненавижда искрено.При приятелството си толкова близо до него, а не можеш да направиш нищо повече, колкото и да искаш.Най-гадно не мога да кажа, може би да те възприема само за приятелка.
mnogomili4kata-sf
12-29-2006, 18:14
Мен лично ми е най-гадно в 1 момент да има интерес, в следващия- да няма!!!Това ми разбива всичко просто :shock: Защото почвам да си блъскам главата да разбера какво се случва в неговата
ppaarriiss
12-29-2006, 19:36
spored men i trite situacii sa mnogo gadni za6toto pri parvata toi e bezrazli4en kam teb ti se opitva6 i opitva6 da go spe4eli6 a na nego ne mu puka , vtorata za6toto az sam v sa6tata situaciq haresvam edno mom4e koito mi e mnogo dobar priqtel spodelqme si po4ti vsi4ko ako nqkoi me tormozi gotov e da me za6titi no si ima gadje i kato mi govori za neq napravo mi se kusa sarceto no go slu6am za6toto sme priqteli i tretata e nai bezboleznena toi te mrazi ti go obi4a6 no v posledstvie go namrazva6 za6toto ne otvra6ta na 4uvstvata ti i si namira6 drug PO GOTINpovtarqm sq ama ko da prai6
SEXapilna^
12-29-2006, 20:10
kofti situacii...tupo e da se pravi na bezrazli4en kato znae6 4e vsi4ko napuk go pravi...no spored mene e nai gadno da ti e priatel,po-dobre da ne te ponasq otkolkoto vseki den da ti se hvali za novata si zabivka...
maceto_90
12-29-2006, 20:10
spored men po lo6o e da te ima za dobra piqtelka.Za6toto ti kazva vsi4kite si lubovni prejivqvaniq.A ot omrazata do lubovta ima edna kra4ka.A bezrazli4ieto moje da se opravi osven ako ne si sku4en
Th3WildAng3l
12-29-2006, 20:44
Най-лощото е да те приема като приятел. Ужасно е. От личен опит знам. Когато някой ме мрази или съм му безразлична просто не му обръщам внимание. Но когато ме чувства като приятелка .. просто ми идва да му скоча и да му кажа всичко ... Още по-лошо е, когато започне да споделя за проблемите си с гаджетата.
ppaarriiss
12-30-2006, 10:52
Най-лощото е да те приема като приятел. Ужасно е. От личен опит знам. Когато някой ме мрази или съм му безразлична просто не му обръщам внимание. Но когато ме чувства като приятелка .. просто ми идва да му скоча и да му кажа всичко ... Още по-лошо е, когато започне да споделя за проблемите си с гаджетата.az v momenta sam v takava situaciq i mi e mnogo gadno napravo mi se k1sa sarceto kato go slu6am da mi govori za gadjeto si tova e nai kofti situaciqta povqrvaite mi