View Full Version : iskam da me lije
kak da nakaram gadjeto da me polije malko
malka_sladuranka
12-29-2006, 14:20
докато се целувате му натисни главата надолу...
Black_JAG_Bundy
12-29-2006, 14:21
Кажи му го. Едва ли ще откаже, освен ако не е...... 8-[ 8-[
Кажи му го. Едва ли ще откаже, освен ако не е...... 8-[ 8-[
педал :lol: кажи му или след като му правиш свирки се очаква и той малко да те полиже :-D
Хфани му главата за косата и му я натисни отдолу.Ако и тогава се дърпа го наритай
ili ako toi iska da mu napravish svirka mu kaji 1vo toi da te lije sled tva ti shte mu q napravish : da si napravim vzaimno udovolstvie :) :oops: :roll:
gangbang
12-29-2006, 14:41
Легаш гола с разтвони крака пред него и почваш да масажираш с пръст клитора си, като междувременно вадиш пръста и го облизваш с език. Ако след тая заигравка, гаджето ти не :shock: и не започне да :P значи е сбъркан :)
хахахахах,това ми хареса, Kulio. :twisted:
bulgarche
12-29-2006, 14:45
"Направи на партьора си това, което искаш да ти направят"
Легаш гола с разтвони крака пред него и почваш да масажираш с пръст клитора си, като междувременно вадиш пръста и го облизваш с език. Ако след тая заигравка, гаджето ти не :shock: и не започне да :P значи е сбъркан :)
Ох, недей така бе Кульо, възбудих се :-D
olive_oil
12-29-2006, 14:53
Легаш гола с разтвони крака пред него и почваш да масажираш с пръст клитора си, като междувременно вадиш пръста и го облизваш с език. Ако след тая заигравка, гаджето ти не :shock: и не започне да :P значи е сбъркан :)еййй страшен!Ама малко са момичетата,които биха го направили,мисля
gangbang
12-29-2006, 14:58
Която иска хубав секс, не трябва само да чака, ами и да провокира по некъв начин партньора. 8)
olive_oil
12-29-2006, 15:04
еййй страшен!Ама малко са момичетата,които биха го направили,мисля
И що?Не всички са толкова сдухани,колкото всеки ден се пише тук...еми може и прав да си.Сега си мисля,че едно разказваш за това,какво правиш в спалнятапред мн хора,било то и непознати,друго правиш,защото сте асмо двамата.Всъщност си напълно прав.И вероятно малко момичета биха си признали,че са извършили подобно деяние.Както мн други неща,за които не си признаваме ;)
And he said, "Take this pill..." And she did.
And then she said, "What did you just give me?"
"Ecstasy." he said.
And then...He fucked her all night!
Oh my Cock, I LUV this piece!
gangbang
12-29-2006, 15:07
И вероятно малко момичета биха си признали,че са извършили подобно деяние.
Че ако влезе Главния прокурор и неколко дознателя :D
olive_oil
12-29-2006, 15:10
хахахха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BraInLesS_f
12-29-2006, 15:12
То и аз искам,ама....НЕМА!!! :mrgreen:
olive_oil
12-29-2006, 15:18
абе я стига бе.Тва пък ми е най-гнусното нещо.Може би по-гнусно от това да свърши по тялото "Й"
ritni go v glavata!! kato pripadne gi navedi na dolu izvadi mu ezika i se nakefi!!! :!: :!:
zaiobaio
12-29-2006, 15:27
намекни му че искаш ,ама в никакъв случай не му го казвай директно. аз така направих и после се чувствах все едно го задължих и не ми беше толкова приятно. по-хубаво е всичко да става по негова инициатива, сам да се сети :mrgreen: :smt008
абе я стига бе.Тва пък ми е най-гнусното нещо.Може би по-гнусно от това да свърши по тялото "Й"
:shock: :shock: :shock:
И аз не разбрах какво гнусно има в лизането.. ](*,)
shadow4e
12-29-2006, 15:47
Можеш да прибегнеш към лъжа като за първи път. Като почнете да правите секс му кажи, че си поизсъхнала и ако може малко да поработи с език. Ако е и от по-комплексираните момчете ще реши, че е проблемът е в него и ще се постарае повечко с езика.
Иначе най-добре си е директно да му кажеш, ама щом питаш тук значи едва ли би го направила.
ili taka ili mu kaji 4e iska6 da probvate 69!
krem4et0
12-29-2006, 17:20
Ами не знам-трябва той да изяви желение. Можеш да му намекнеш,но ако не го е правил до сега,може да се стресне. Ако го е правил-бъди сигурна само намек чака!
Heartbreaker
12-29-2006, 17:21
Еми кажи му и готово ебати тая тема е ебавка ;]
olive_oil
12-29-2006, 17:21
И аз не разбрах какво гнусно има в лизането.. ](*,)просто лично мнение.Приемам доста неща,но точно това... не
Красиво е...обожавам го
Винаги ми е действало...Супер странно...възбуждащо..
Rock On!! :smt023
{Poison}
12-29-2006, 19:13
Е казваш му какво искаш,няма какво да го караш да се досеща и не знам какво си. :smt018
malka_sladuranka
12-29-2006, 19:41
Ох, недей така бе Кульо, възбудих се :-D
мале...и аз :oops:
NightCrawler
12-29-2006, 22:25
зимаш сметана намазваш си сливата и му казваш да я изчисти с уста и готоо
Nadelina
12-29-2006, 22:41
I toi vzima edna salfetka i q chisti.. :mrgreen:
NightCrawler
12-29-2006, 23:00
то ко става на въпрос може и с маркуча :)
shalqlqlqlq
12-30-2006, 00:11
Май си пропуснала частта, в която се казва "...с уста..." :mrgreen:
отиваш и го накарваш да те лиже ето как
And he said, "Take this pill..." And she did.
And then she said, "What did you just give me?"
"Ecstasy." he said.
And then...He fucked her all night!
Много добра песен ;-)
evil_lady_in_black
12-30-2006, 06:31
може и така :smt005
{SmIrNoF}SladuR
12-30-2006, 07:35
разбирасе 4е трябва да пребори6 срама и да ка6е6 ....мило коте ли цжетели .... както се обра6тате сас този които искате да е 6ертва :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: аи направи тв3а тва тва от ли4ен опит казвам СТАВА САМО ИЗГОНЕТЕ СРАМА НИЕ МОМ4ЕТАТА САМО ТОВА 4АКАМЕ ДА НИ СЕ КА6е :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Поръчителя
12-30-2006, 14:22
Извратено е мъж да лиже жена по оная и работа ](*,)
ТА НА КЪДЕ ВЪРВИ СВЕТА??? ПУТЬОВЦИ!!! ](*,) ](*,) ](*,)
ми кажи му го толкова ли е трудно.. :lol:
macka123
12-30-2006, 14:46
според мен ако енякой по срамежлив и като му го каже направо ще се сдуха много
по добре е с намеци според мен
BraInLesS_f
12-30-2006, 14:51
Извратено е мъж да лиже жена по оная и работа ](*,)
ТА НА КЪДЕ ВЪРВИ СВЕТА??? ПУТЬОВЦИ!!! ](*,) ](*,) ](*,)
Мри беееееее! :mrgreen:
А по темата...ми спъваш го и му сядаш на лицето! ;)